Life is truly better with a dog.

min underbara vän hanne har verkligen såsåså fina samojeder. vilka skönheter ester & idun är.
& det gör mig mest så jvla avundsjuk; hon bor med dessa sköna bönor + två hundar till ute i åskiljeby mitt emellan lycksele & storuman; isolerat inne i skogen i ett stort, mysigt hus som jag tyvärr bara hälsat på en enda gång. alltså, det är ju lite så jag själv vill ha det. det som jag & christoffer drömmer om! att bo utanför stan i ett stort hus, ha eget space, inte så mycket grannar tätt inpå, och givetvis ha flera underbara hundar!

tyvärr så dröjer det ju cirkus tio månader innan vi kan hämta vår lilla plupp, om parningen går som planerat nu i vår. men det är något att se fram emot, verkligen. och för alla som säger att det inte går bo med två (eller fler än så) hundar i lägenhet, ta reda på fakta innan ni uttalar er för mycket :-) huvudsaken hundarna får tillräckligt med stimulering & får vara utomhus mycket så går det hur bra som helst!
dessutom tänker vi bara bo kvar i den här lägenheten så länge jag pluggar, sedan startar husjakten!
--- --- ---

hanne driver i varje fall en hundblogg om sina vovvar, alltid så roligt & inspirerande att läsa det hon skriver.
(www.streamrock.blogg.se)

Totally red.

beställde denna förra veckan & idag kom den äntligen. beställde den med expressfart hit till christoffers föräldrars adress i och med att vi ska ju vara här i nästan två veckor.
den är så himla fin & skön, för ett bra pris & en tjock polotröja är väl mer än behövligt nu när -30 stiger oss över halsen?! dessutom är den röd vilket är så tjustigt tycker jag! =)

Q/A.

"In some way you always figure it out."
Postat av: Tyra
Är Sebastian Olsson din svåger?! Som gjorde debut med saik igår?:D

hej! ja det stämmer bra det. han är christoffers 17-åriga lillebror & spelar nu med skellefteås A-lag =) vi är alla så stolta över honom!

Tumblr inspo.










www.fannyforsberg.tumblr.com

In some way you always figure it out.

hallå på er!
jag tänkte bara kika in & ge ett litet livstecken nu när julhelgen har flugit sin kos! & jag hoppas verkligen att ni också har haft det supermysigt! kan ju faktiskt tala om att även fast jag har jobbat hela veckan så har det ändå varit mys på högsta nivå; tack vare både arbetskollegorna jag trivs så bra med & alla gooa pensiönärer kan man ju inte glömma!
--- --- ---

måndag; jobbade 7.30-16.45. handlade därefter lite inför julafton, farfar kom förbi med lite julklappar & myste resten av kvällen med C.
 
tisdag; jobbade 7.30-16.45. möttes av en tomt ekande lägenhet när jag kom hem, mina pojkar befann sig då i åsele. började genast laga middag- kycklingrullar!! för bara ett tag senare landade mamma, per & fredrik. vi åt middag & hade sedan en jättemysig uppesittarkväll.
 
onsdag; jobbade 7-16.30. minst sagt en icke-hektiskt julafton! många pensionärer är ju bortresta men det ger mer tid till att spendera mycket tid med dem som är ensamma kvar hemma hos sig. vi personalen åt även skinkmackor & risgrynsgröt till lunch. så himla mysig dag!- var även så skönt att sedan komma hem till god mat, julklappar, bra filmer & familjemys, framför allt.
ska visa er fler julklappar när jag kan!
 
torsdag; vinkade hejdå till dem & spenderade några timmar i soffan med te & hannas underbara, hemmagjorda godis! ett kvällspass 15-22 väntade mig så en promenad både dit-och hemvägen med min kollega jenny som bor ganska precis bredvid mig var rätt skönt trots att det blivit kallare utomhus.
 
fredag; en dag då passet bestod utav tiden 7.30-15, sista arbetsdagen för 2014, och det kändes skönt när klockan var slagen & tänka att jag inte behöver vara tillbaka förrän femte januari. ledighet i lite mindre än två veckor ska bli så jäkla skönt!

& just nu befinner jag mig i åsele hos världens bästa familj, efter en lättsam bussresa. vi ser saik-örebro matchen (kors i taket!!) men det är bara för att sebastian gör matchdebut med saik ikväll! känns så himla häftigt & roligt att han tagit sig till SHL nu! =)

vi ska då vara här över nyår ändå in mot början av januari & som jag längtat efter detta!- särskilt efter min christoffer som jag verkligen hatar att vara ifrån. 
var prat om att bo ute i stugan & bada badtunna på nyårsafton men inget är bestämt ännu. det känns i varje fall jättemysigt att vara här!
en kompis från lycksele som heter frida har skaffat lägenhet här med sin boyie så jag har även tänkt hänga med henne en hel del! kanske drar ut med henne en sväng på nyår, man vet aldrig med oss hehe ;-)

superduper fina familjen 

Julklappar Del 1.

en first aid-låda, teförvaring, en parfym, en vattenflaska, lyktor, en träningsväska, en rosa tröja som jag glömde få med på bild & så en stickad tröja av mamma & per.
 
en kudde, en pläd, ljus, en lykta av vitt guld från partylite & tjocksockar av farmor & ernst.
 
ett presentkort på 700 kr på trudes salong av fredrik.
 
pengar av farfar & anita.
 
sängkläder & en kavel av mormor & morfar.
 

ett te-set & jättefin prydnadsbjörn med text av världens bästa jennelie.
 
en calvin klein väska av min man.
 
en chokladfondue av christoffers föräldrar.
 
så himla fina saker & jag är ytterst tacksam! 
fler bilder kommer senare eftersom jag har några
julklappar kvar av christoffers familj samt pappa & kicki.

Önskar er alla en god jul!

 
bjuppar på ett tidsinställt inlägg medans jag är på jobbet & myser med alla fina pensionärer & arbetskamrater idag!
ha en jättebra dag & kväll, hörrni! och framför en riktigt god jul! 

Q/A.

"Six things."
Postat av: Nina

Vad använder du dig av för hudprodukter/smink? :)

 
helt ärligt är jag ingen människa som kan ge bra tips på sådant, för smink är inget jag använder mycket av överhuvudtaget. 90% av min vardag använder jag bara mascara, om ens det, & det är denna nedan! long lash mascara från make up store. inget puder & ingen foundation.
 
dock när det väl kommer till kritan att jag vill göra mig extrafin under festligare tillfällen (eller kanske bara tillfällen då jag känner för att göra mig tjusig) så markerar jag ögonbrynen, använder mig utav eyeliner & ögonskugga som blir 'brunsotigt'. vilka märken just dessa är vet jag inte nu på rak arm...
& hudprodukter är endast niveas hudkräm, för att ansiktet ska vara mjukt & dofta gott såklart. använder det varje morgon & kväll.
 
vet inte vad detta var till för hjälp, kanske gav något, hihi! ;)

Six things.

 
6 saker jag verkligen tycker om:
♥positiva, spontana människor som aldrig skulle tveka över att testa på någonting nytt! även de där människorna som vågar sticka ut från mängden & skiter i vad andra tycker & tänker.
♥choklad. det är en utav de stora passionerna i mitt liv!- älskar typ all slags choklad.
♥hundar. men det är ju egentligen ingen nyhet för de flesta utav er haha.
♥mina vänner vilket inte heller är en nyhet hihi. men livet utan vänner skulle inte vara ett liv.
♥den HÄR låten
♥min älskade, älskade pappa. det finns verkligen ingen som honom, i min värld.
 
6 saker ni inte visste om mig:
♥jag klarar verkligen inte av när sängen är obäddad, det ligger grejer överallt, är allmänt dammigt & ostädat. jag börjar typ må dåligt då.
♥jag använder bara vita ankelsockar- ibland svarta. det funkar verkligen inte att ha andra.
♥min största rädsla är att förlora dem jag älskar.
♥jag har överrörliga leder, vilket gör att mina fingrar, armar & ben kan se 'överböjda' ut ibland.
♥jag är typ beroende av kvarg, smoothies & aloe vera! 
♥när jag lagar mat kan jag inte följa receptet till punkt & pricka. jag måste alltid lägga till egna grejer & prova mig fram till något kanske ännu godare på egen hand.
 
6 saker jag inte tycker om:
♥lakrits & daim. just dem smakerna för mig att kräkas bokstavligt talat.
♥när folk peakar andra, inte alls roligt & moget.
♥falska människor, falska 'vänner'. men vem ogillar inte sådant?
♥när andra inte kan vara glad för någon annans skull, utan avundsjukan eller så tar över.
♥allt som har med nätkasinon & bettingsajter. hur irriterande är det inte med alla dessa reklamer?!
♥människor som är negativa, för det smittar av sig så jäkla lätt! jag föredrar att vara omgiven utav de där glada typerna.
 
6 saker som jag vill göra:
♥resa mycket i livet. se mycket platser, uppleva allt möjligt.
♥döpa min framtida son till elliott. det namnet har tilltalat mig sedan flera år tillbaka.
♥ta jägarexamen! en gnutta av mig har alltid tyckt det är roligt & när jag äger en jakthund så kunde det ju liksom inte passa bättre! -dock behöver man inte ha jägarexamen för att följa på jakt & skjuta så länge man går tillsammans med en eller flera som har haft jägarexamen ett x antal år. så egentligen kan jag ju bara gå med christoffer, men just grejen att få gå på egen hand & kunna allting själv vill jag.
ta mc-kortet. hur roligt vore det inte att få köra motorcykel?! ända sedan jag var liten har pappa haft olika cyklar, åkt på mc-resor med sina vänner till norge & det har alltid varit så jäkla roligt att åka med honom! 
♥köpa ett hus med stor gård utanför övik, ett hus som är rymligt & som är möjligt att starta en egen kennel vid. sedan gifta mig & skaffa barn på det. och jag kan faktiskt knappt bärga mig.
♥hjälpa andra människor. det finns i mig, har alltid gjort. därför är vårdyrket så himla passande för min del, det är ett yrke där man ger allt & samtidigt får så mycket tillbaka. är därför så sjukt glad att jag får möjligheten att bygga på min vårdkapacitet genom att studera vidare!

Sunday business.

igår letade vi efter en slags bädd åt maxi att ha inne i vardagsrummet, han kan bli så rastlös när vi t.ex. ser på tv & han vandrar omkring & vet inte vars han ska ta vägen, haha! så vi köpte en supermysig matta, mycket riktigt är han ni oskiljaktig från den hihi. vi köpte även ett saftigt köttben åt honom. det blev lillemans julklappar 
& när jag känner mig göralös en lördagkväll så ställer jag mig i köket & bakar! scones & dumlekakor blev det. C är helt tokig i scones så ingen annan än han blev superlycklig.
& idag då?- det är fjärde advent & frukosten imorse blev faktiskt förjäkla mysig!! det är även en städ-och tvättsöndag, christoffer & max är ute på en skidtur & jag får vara för mig själv ett tag under dagen. & senare har jag minsann tänkt inta soffläge under vår nya pläd, med glögg & kakor. man kan väl kalla det ett litet beröm då tvätten är färdig & lägenheten skinande ren, tjoho!

Q/A.

"Stjärnan från Betlehem leder ej bort men hem."
Postat av: Anonym

Känns det inte drygt att han åker o då blir ensam på jul??

 

 
ville bara skriva ett svar till denne som absolut var tvungen att stå som anonym
drygt & drygt, han firar ju alltid jul med sin familj. skulle snarare börja undra varför han stannar för att jag jobbar? det är ju jag själv som tagit på mig att jobba över jul så självklart är det ju givet att han ska åka hem till åsele till sin familj & fira med dem.
så länge vi inte har barn tillsammans firar vi jul med våra egna familjer, så har vi bestämt & så har vi gjort de senaste åren, då vi båda anser att julen är en familjehögtid. plus att min mamma, styvpappa & storebror kommer hit över julafton så jag blir ju inte ens ensam. that's it =)

I found my prince.

när man är så nära inpå en människa i flera år, så ändras man.
man gör verkligen det.

 
man formas, skiftas, lär sig massa nytt, har svindlande känslor, berg-och dahlbanor; det är mycket man får uppleva med varandra, ni vet. man älskar, glömmer & förlåter. & efter snart tre år med just honom, thord robert christoffer ohlsson, så har vi verkligen sett alla varandras sidor; vi har varit med om så himla mycket tillsammans, & vi har växt. tillsammans.
& det finns ärligt talat ingen annan människa på detta jordklot som får mig att känna mig som mig själv såhär mycket. han är hemma, han är 100%, han är lycka, han är mitt nu, min framtid, och han är den absolut bästa som finns 
 
så, som sagt, tre-årsdag i januari & i veckan började vi prata om att hitta på något särskilt då! så vi började kolla runt på olika hotell i stockholm =) C har aldrig varit i stockholm förutom arlanda (vilket inte gills någonstans) & så har jag inte varit där på snart fem år själv! det är en sådan mysig stad + att storasyster frida flyttar dit snart så då får vi umgås med henne & dennis! ♡ jag hoppas verkligen vi skrider våra planer i verk, eller vad man säger om det där haha. 
det är något vi alltid varit förhimla bra på; göra spontana, roliga saker! vissa resor har vi bestämt på fem minuter & sedan suttit ute på vägen fem minuter efter det ;) och kört bil har det varit mycket utav, MYCKET bil, då han älskar att sitta framför ratten & köra i timmar. så en flygresa till stockholm är uteslutet på långa vägar, haha. gubben.

Stjärnan från Betlehem leder ej bort men hem.

 
 
 
 
 
 
tränat, rastat maxipojken, fikat & tittat på astrid lindgrens jul under morgonen! så himla mysigt. & nu annars så spelar jag julmusik, bakar, städar, & njuter för fullt av att det äntligen blivit vitt utomhus. var på tiden att vintern skulle söka sig hit till höga kusten!
& visst smyger sig julkänslorna fram
julklapparna är fixade & det känns faktiskt inte drygt alls att jobba hela nästa vecka, tvärtom faktiskt! det blir ju vad man gör det till, tycker jag. plus att jag får mysa med mamma, per & fredrik på julaftonskvällen med god mat & julklappsspelet!
 
♥ åker hem till åsele på tisdag, så nu över helgen ska vi bara mysa & rå om varandra ordentligt. tänkte överraska honom med marinerat kött med potatisgratäng & ett glas rött till middag ikväll, längtat efter fredag hela veckan! & ha en jättefin helg ni också! ♡
& så tänkte jag visa min nya, supermysiga kofta från gina. ni hittar den här!

Det var en helsikes skön dag.


You can do so many things with your dog.

lite inspobilder från ett instagramkonto som jag följer.
en kvinna som äger två samojeder & aktiverar dem som draghundar; med både släde & sparkcykel- givetvis en större variant & inte en sådan där liten kickbike, haha. hon både tränar & tävlar med dem i just det, även i agility & på utställningar. sådant som jag också vill prova på med vår samojed! skulle vara så himla roligt.
dock kostar en sparkcykel en hel del, så blir att börja spara till en sådan också nu i god tid! 
 
känns superbra att vi har god kontakt med angelica som äger polarjägarns kennel där vi tingat en valp nästa år! & snart lär vi åka dit & hälsa på henne & hennes superfina samojeder igen!
& allra främst så längtar jag bara så mycket tills vi ens får hem plutten, måste njuta av valpstadiet så gott det går hihi 

En översikt.

det där med veckans alla måsten är ju pest & pina ibland; allting som väntar antingen innan eller efter jobbet kallar! så därför brukar jag göra en veckolista dag för dag, bara för att ha lite bättre översikt om vad som ska göras under veckan!
planeringar är så bara sååå jäkla tråkigt, men nödvändigt...

Phone case.

 
fick hem mitt nya mobilskal idag!
tyckte det var fint med blommigt & så en flickig touch av rosa, hihi.

I tried to figure it out, I gave it all.

hej på er! det är söndag & ingen ångest har förekommit här inte.
vi var ju som sagt hos elina & viktor igår; åt sushi till middag & killarna gastade & gottade sig framför modomatchen medan jag & elina vinade i köket & bara pratade på om precis allt. när nellie somnade blev det tv-spelsturnering, vi skålade med champagne för att fira både mig & elina & hade det hur trevligt som helst! vi kom hem vid två inatt & en lååång sovmorgon var behövlig idag, haha!
idag for vi på stan efter lunch & köpte de sista julklapparna & skidor. så när vi åker norrut kan vi nu åka massa skidor där det faktiskt finns snö; träning för husse & matte & hund, hihi. med samojeden blir nästa vinter mycket upptagen med skidåkning då den ska få dra mycket! en draghund bör ju få rätt stimulering, tycker jag! =)
 
annars så har solen lyst & varit så uppiggande idag, det gör ens dag riktigt bra faktiskt! sedan jobbade jag 17-22 & nu har vi kvällsfikat framför ett avsnitt utav prison break
en ny vecka går av stapeln från & med imorgon, ny vecka med nya tag så att säga. sedan är det jul veckan därefter? förstår verkligen inte vars tiden har tagit vägen.
well well, ska nu återgå till att kura ihop mig i världens bästa famn, sedan nalkas john blund. det där när christoffer alltid är så himla varm & gosig får mig att känna sådant välbehag, finns ingen annan plats där jag trivs bättre.

Vissa ideér är bättre än andra.

godmorgon, & glad lucia! 
morgnar som dessa är perfekt för varm choklad & lussebullar, alltså!
 
bjuppar på lite bilder från de senaste dagarna;
en tlöttis till max som bara ääälskar att ta sovmorgnar
 
hade jätte mysigt en eftermiddag med gamla julkalendern trolltider, glögg, clementiner, pepparkakor & tända ljus förstås!
 
min christoffer firade mig & min antagning med skumpa & tårta! 
 
hobbit var verkligen över mina förväntningar, så fruktansvärt jvla bra den var. mäktigaste jag någonsin sett, förstår det knappt
 
elina fick mig så taggad på våra lördagsplaner, haha den lilla partyprissen
 
gick hem till anna en kväll, vi myste på med smirnoff & pratade om precis ALLT
 
en rejäl frukost innan arbete vilket är viktigt!
 
och så en på fanny som spexade framför kameran igår i bilen när vi rullade mot åsele
 
för det är nämligen där vi befinner oss nu! haha vi är så konstiga, far lite var & överallt! största anledningen var att vi skulle hämta ett specialhundfoder som christoffers pappa brukar beställa till cäta & max, men självklart också för att mysa med dem familjen♥ & gråtit floder framför svenska hjältar-galan.
alldeles strax ska vi då rulla tillbaka mot övik, efter vägen stannar vi av i solberg för att hälsa på pappa & kicki i husvagnen. christoffers familj ska också hänka med till övik för dem ska julshoppa lite & så vill dem givetvis också se sebastians match kl två!
 
& ikväll blir det vinande, massa sushi, poppa skumpa & andra roligheter hemma hos elina & viktor! perfekta lördagkvällen! =)   over and out

The fire is so delightful.

när sanna färgade min frippa så skickade hon med mig en färgbomb, & man märker verkligen skillnad på håret efteråt! blev mer lila, fylligt, glansigt, som man vill ha det hihi.
rådgör med en frisör & använd det ni också, ni som också färgar fripporna!

Utan er. Inget.

älskade, älskade syskon.
tillsammans klarar vi allt, det vet ni väl? 
älskar er oändligt.

Distance doesn't matter when you love someone.

ellinor löfgren sätter känslor på ord så jvla bra, och detta som hon skrivit om distansförhållanden var så himla obvious.
 
det finns många där ute som får kämpa & hantera det, för visst är det förjävligt?
alla par är ju förstås olika, vissa har kanske lättare än andra att känna just det där tänk om han hittar en annan? tänk om vi tappar känslorna för varandra?
 
jag & christoffer hade distansförhållande i två år, det vet redan dem flesta utav er. & helt ärligt så kändes det inte ständigt jobbigt. det som var jobbigt var att skiljas åt; att känna det där stinget av saknad varje söndag då han satte sig i bilen tillbaka till övik eller jag på tåget hem till lycksele. så var det i stort sett varje söndag.
jag hade även lätt att räkna ner tiden, typ "om exakt ett år & fem månader kan vi flytta ihop". kan inte påstå att det var vidare nyttigt heller, det kunde också göra att det kändes sämre vissa gånger.
men vi båda var så inriktade i det, att vi skulle flytta ihop & starta ett eget liv tillsammans. och det är väl just det som får det hela att fungera; man måste kämpa, båda måste ge, man ska se en framtid tillsammans. det anser åtminstone jag. om det bara är en som ger & den andre tar så lär det inte fungera i längden. en person som står mig nära bröt precis upp med sin partner, och det var för att ena gav så mycket medans den andre bara klagade på tillvaron & att den andre inte kämpade tillräckligt ändå? nä vet ni vad, jag kan inte riktigt köpa sådant.
 
när jag fått höra om dem som haft distansförhållande i bara några månader & klagat så har jag först blivit förbannad och bara tänkt "ni ska bara veta vad JAG gått igenom, i två jvla år." men sedan har jag tagit tillbaka det och tänk "men samtidigt, det är ju själva kampen som räknas, och då kan inte tidsbegreppet spela den större rollen."
men visst har det varit förjävligt många gånger, alla par hamnar i dalar ibland. för mig & christoffer har det hänt en gång, förra året, och vi märkte ju på varandra att det inte stod rätt till & tankarna började flöda lite överallt. men vi gav inte upp hoppet om varandra, om oss, och nu står vi här idag. vi är lyckligare än någonsin i våran trea i örnsköldsvik, vi drömmer om hus, barn, fler hundar & giftermål i framtiden men det är ju som sagt framtid. vi kommer hinna med så mycket i vårat liv, så ingenting kräver brådska heller.
 
men det är ju som jag sagt förut, allting går bara man ger sig fan på det! =)

Cause dreams are coming true, if you just make them possible.

när jag sökte till universitetet så sökte jag sjuksköterska, arbetsterapeut, socionom & fysioterapeut; alla yrken där man jobbar inom vård & omsorg, arbetar med människor, & yrken som passar mig helt enkelt! för jag har just det inom mig; att hjälpa andra & känna att mina gärningar är guldvärt för en annan människa.

& idag fick jag detta besked, vilket gjorde mig väldigt väldigt glad! som jag längtat efter studentlivet, haft pluggsuget inom mig sedan i somras och då är det väl dumt att skjuta på plugget när elden väl är i liv, så att säga?
kan även tillägga att jag tackat ja till min reservplats på sjuksköterskeprogrammet, vilket ligger 'över' arbetsterapeut i min rangordningslista jag gjorde innan jag skickade in ansökan. så blir jag antagen till sjuksköterska senare i december så blir det det, & jag lika glad för det! =)
 
så mitt tips till alla er; brinner ni för något, drömmer om något & verkligen vill något, så får ni inte ge upp i första taget. ge er fan på att ni lyckas med allt, för det gör ni! 
humöret sätter skönhetens stämpel i ansiktet, och en lycklig fanny har idag en riktig mysdag med sin älskade hund & ser fram emot andra hobbit-premiären ikväll med sin älskade kille. ibland är livet sådär förhimla bra.

Let it go.

fattar inte varför jag känner mig så himla trött & viljelös?
snöns frånvaro kan vara något som bidrar stort till det...
 
jobbade 14.30-22 igårkväll & så heldag idag, nästan i hela tolv timmar, så det har minst sagt varit körigt! feberfrossan har också spökat & har inte mått som jag egentligen vill så träningen har jag avstått ifrån de senaste dagarna. det känns ju också segt, då man är van vid att vara igång i stort sett varje dag!
 
& det blir ingen hobbit-premiär inatt eftersom vi glömde att hämta våra reserverade biljetter i tid; haha så kassa vi kände oss! men jag var snabb att reservera nya så vi ska se på föreställningen imorgonikväll kl sex istället! =)
ligger nu i sängen, helt utslagen. C är i duschen & max sover tungt bredvid mig, så snart nalkas john blund även för min del.

I'm holding out for a hero til' the end of the night.

hej på er finisar! och glad andra advent 
gårkvällen var i varje fall top noch! det där med släktträffar älskar jag verkligen då man får omfamna dem alla, och forsbergska släktet är just som bara vi kan vara; så fula & underbara, hihi. 
och älskade farmor gjorde i ordning så fint med dukning & jättegod julmat. sedan på kvällen blev det att bevittna en kass modomatch där orättvisan blottade sig oerhört, men det glömdes snabbt med massa drinkar & massa prat & skratt! en sådan härlig jargong, skrattade mig till magont faktiskt haha!
& jag hade på mig min svarta favvokjol med nya vita toppen från gina & tunna tights.
 
nu har fredrik, erik, pappa & kicki åkt tillbaka mot lycksele; kommer inte träffa dem (förutom freddan) förrän det nya året stigit på vilket känns lite trist, men bara att göra det bästa utav situationen! =)
jag & christoffer har annars bara haft en riktig myssöndag tillsammans; långpromenad i skogen med max, därefter en spontantripp till umeå för att se yngsta svågern filips match. sedan middag ute & tillbaka hem igen! var så himla skönt att mysa under filt i soffan framför en bra film, precis som en söndagkväll ska vara med mitt ♥.
 
och imorgon börjar ännu en ny vecka med alla vanliga måsten, helt sjukt vad tiden går fort? & nästa helg lär det bli en tripp till antingen umeå eller ut till solberg där pappsen & kicki har husvagnen; kanske även till åsele, man vet aldrig med oss haha! på lördag ska vi då titta på saik-modo j20 match som är här på arenan,- eftersom svåger sebastian spelar i skellefteås j20 lag. & lördagkväll blir det nog att fira fina elina i efterskott (20 bast idag tjoho!!!) med sushi & massa vin! det lär bli perfekt det! =)
ha det så bra, allesammans! 

You got me so good.

hej på er, och glad fredag! för jag är då minsann väldigt glad! =)
hade förjäkla ont i magen igår men idag känns det bättre, som tur är.
 
vid sjutiden kom mina bröder hit -fredrik & erik närmare bestämt- & då åt vi tacos! dem ska bo hos oss över helgen & vi alla är så glada att framför allt fredrik inte missar släktträffen imorgon- han är så sällan här i övik. pappa & kicki kom också ikväll men dem ska bo hos farmor & ernst, där också erik skulle bo från första början men är ju självklart ballare att bo hos syrran, hihi!
 
& denna fredagkväll har då bestått av att jag & grabbarna spelat tv-spel, tittat på idol emellan åt, slinkat ner några bärs & erik smuttat på sin julmust framför sin dator. riktigt mysigt faktiskt! =)
nu däremot har vi gått & lagt oss, blir en tidig morgon imorgonbitti för mig & sedan kl fyra vankas en massa julmat! kramis

Q/A.

"And you're still waiting for the snow to fall."
Postat av: julialinneas

Guud vilken fin tröja! Vars har du köpt den?! :D

 tröjan är från gina tricot & kostade 149 kr! =)

Purple rain.

de förra bilderna gjorde sig inte riktigt rättvisa på bild, men att fota utomhus gjorde istället susen! så har kan ni lättare se en rödlila nyans som är mörk i hårbotten och ljusnar upp ner mot topparna! =) sanna är verkligen superduktig & är glad att jag hittat min 'personliga' frissa, hihi.

Everybody needs change every once in a while.

med blandade känslor körde jag in mot stan imorse för att fara på trudes salong där min kompis sanna jobbar! det där när man går med på att delta i tokiga projekt kan vara lite både och; vem vet vad som väntar, liksom?!
men efter några ca tre timmars makeover så är jag lite klokare på lite olika produkter & jag ser väl lite annorlunda ut, hihi. ett sting av lila, rött & mörkare. men jag gillar det, visst! gäller väl bara att vänja om sig haha; det är absolut trevligt med förändringar! =)
 
det var det, det
nu ska jag göra kycklinggryta med curry & ris. sedan ska jag & C fara hem till elina, viktor & lilla nellie för att fika & umgås & bara myyysa! perfekt! =)

Blood n flesh.

 
han kan vara på så jäkla dåligt humör. vara så spydig. så jobbig. irriterande. allt det som ingår i gnabb mellan syskon, ni vet. men mitt i alltet är han också så himla rolig på just det sätt bara han kan, för han har behållit sitt barnasinne till 100% & har just sin egen humor.
han förstår.
han lyssnar.
han bryr sig.
han ställer upp i vått & torrt.
han är min storebror, en utav männen i mitt liv, den viktigaste människan jag har & jag skulle aldrig, aldrig klara mig utan honom.
 
grattis på 23-års dagen, fredrik. 

Tuesday blues.

idag är en sådan där tisdag då jag har blivit bjuden på lunch hemma hos anna med faster & farmor. & nu ser jag på mysteriet på greveholm & tuggar i mig pepparkakor innan jag drar mig mot jobbet för ett 14.45-22 pass.  ha en bra dag & kväll ni med! 

Everything I did, I did for them.

ibland tror jag faktiskt att jag & christoffer inte är riktigt kloka, haha! men när det gäller hobbit-triologin & sagan om ringen-triologin så är vi verkligen riktiga töntar, & premiären är ju bara ett måste!
så nu kan jag knappt bärga mig! =)
 
 

1 december.

arbetshelgen är över, vi är äntligen inne i december & jag känner mig så nöjd med hur julmysigt det blivit i lägenheten nu! har fått pynta med en del saker vi haft hemma ända sedan jag var liten & mamma ville ge dem till mig så nu fylls jag bara av ännu mer nostalgi & glada känslor!
men som sagt så är det ännu finare att det är vintertider på riktigt & jag ser fram emot vad den har att bjuda på! decembermånad kommer det stå en hel del på schemat, som julklappsinköp, en hel del jobb, någon tripp till umeå, en makeover på trudes salong (wiiiie!), släktträffar, bakning i massor, utgång, julafton, nyår, en hel del med andra ord! det lär bli superbra, tror jag i alla fall!
 
och nu väntar en ny vecka med mer jobb, träning, tvätt, städ, en massa måsten ni vet! ska även hjälpa kusin anna som flyttat till en ny lägenhet med uppackning & massa fix. & till helgen ska jag jobba igen men farmor ska även ha julbord för hela släkten vilket blir jättekul! =)

RSS 2.0