CROSS BACK DRESS

Lördagen 10 oktober ska Jossan ha en försenad inflyttningsfest i Umeå, och typical me så började jag fundera över outfit, haha.. Har redan börjat planera med Jennelie vad vi ska göra för drinkar m.m. ;-)
I varje fall så hittade jag denna på Nelly för några kvällar sedan, fastnade för den + att den var på rea just då (!!!). Tänkte matcha den med svarta högklackade, min hatt, ett stort guldigt halsband samt ett simpelt guldarmband och små örhängen på det. Vissa saker är så jvla tråkiga att planera i förtid men outfits inför roliga partejkvällar med brudarna, det är det bästa! ;-)

MY BABES BIRTHDAY

Idag är det ingen vanlig tentamåndag, det är nämligen Christoffers födelsedag också!
Tanken var att jag skulle starta min måndag & nya vecka med att träna kl 5 imorse, men inatt vaknade jag av jag hade så ont i magen - en känsla som jag aldrig upplevt, supermärkligt.. - så jag skippade det så jag var riktigt uppvilad inför kl 9 då vi hade tenta. Åkte hem direkt efteråt för att städa i lägenheten, gå långprommis med Maxi & göra mig i ordning. Vid middagstid kom nämligen svärföräldrarna + Tobias & Filip hit för att fira Christoffer. 
 
 
 
Vi åt middag ute tillsammans på Olearys med deras moster m. familj & fikade sedan tårta hemma hos oss i samband med lite paketöppning! Av mig fick han ett par tunnare skoterhandskar som han tänkt ha under lite varmare soliga dagar uppe på fjället, det var något han önskade sig så det blev en bra present! :-)
Och förövrigt var det en jätterolig och mysig kväll med familjen.
Återigen stort grattis till världens bästa kille <3
 
--- --- --- 
Imorgon är det ingen skola, och inget plugg (!!!) så dagen ska inte bestå utav mycket alls! Träna, prommisar med Maxi, laga mat, se på Glee, bara måå! Sedan gå på ett partylite möte på kvällen :-) För på onsdag kickar nya kursen igång & prestationsångesten kommer tillbaka, haha.

IT'S ALL ABOUT NIKE

Jag är så sjukt sugen på nya träningsskor, faktiskt funderat på det ett tag men nu vill jag ta tummen ur,


och dessa Nike Roshe One är såååå snygga! Haha, OM jag har tillräckligt med pengar efter alla räkningar är betalade & jag stoppat undan min 'månadspeng' till min sparfond, så lär jag klicka hem dem ;-) tänker ha dem som inneskor på gymmet, och på sommaren (eller då det bara är torrt & asfalt ute) så går dem ju använda som promenad/vardagsskor. Nike är verkligen favvomärket i allt, hihi.

Men då är bara frågan vilken färg som lockar mest...? 
Helt ärligt, VITT ;-) so classy & fräscht!

CLOTHING

Eftersom det faktiskt var både löning + CSN fredag igår så hann jag gå en runda på stan för att införskaffa dessa;
Träningstights från Stadium

Träningstischa från Stadium


Necessär från Åhléns

Supermysig kofta från H&M

Tröja från cubus

Det är så kul att unna sig saker när man har råd ;-) och det är inte alltid ofta, med ett liv som student! Plus att necessären och nya träningstights var behövligt!

LÖNINGSFREDAG


Såna där osminkade dagar, fett skönt! :-)
 
Vad har hänt sedan sist då?
Blev godkänd på L-ABCDE examinationen, har tentapluggat som en idiot, har tränat 5 pass precis enligt mitt upplägg & planering, blivit bjuppad på god lunch av farfars fru Anita, och igår blev det äääntligen officiellt att Sebastian skrivit på ett 3 års A-lags kontrakt med Skellefteå AIK. Lite jobbigt när man vetat om det ett tag & det varit 'hemligstämplat', hihi. Hela familjen & släkten - och massa mer förstås - är så sjukt glada för hans skull, nästan knappt att man tror det haha!! Det känns som att SHL kommer bli snäppet roligare nu, att inte bara följa Modo utan också Sebbes karriär. Är så glad för min fina svåger! :-)
 
Och i helgen ska svärföräldrarna vara i Umeå och Tobias jobbar typ hela helgen så Chrilles yngsta bror, Filip, behöver sällskap till söndag. Just därför befinner vi oss i Åsele nu. And don't worry, min stora feta skolväska är fullproppad med en massa som jag ska gå igenom! Grabbarna ska ändå roa sig med friåkning & bilmek så då tänkte jag passa på att plugga. Anledningen till att jag följde med hit var att jag inte pallar att vara ensam i läggan ännu en helg, C har verkligen saker att göra varje helg ;-) och plugga kan jag göra i stort sett var som helst bara jag har tiden & utrymmet - Lycksele blev väldigt snabbt uteslutet, eftersom det är marknadshelg där & typ alla kompisar ska partaja..
Men detta kommer bli en väldigt mysig helg, helt klart! 

MED LILA TOFFLOR

Åskväder och spöregn igårkväll, förkylningstider i allmänhet. I stort sett alla jag känner är förkylda, haha! Att bli sjuk försöker jag förebygga ständigt med att hålla fossingarna varma, dricka kaffe/te, bara dricka mycket i helhet. Mår hittills utmärkt *ta i trä* och ska försöka hålla det så ;-)


Idag hade jag bokat ett Cardio walking pass på morgonen, men avbokade i sista sekund eftersom jag hade pyttelite ont i bihålorna. Just nu känns det bra igen så jag ska fara & träna senare ikväll istället :-)
Så jag satte mig i varje fall på biblioteket vid 10, blev kvar där hela dagen. Känns som att fokuset blir bättre när man sitter på en allmän plats. Plus att jag tycker bibblan är så himla mysig!!
Och plugga kommer alla mina dagar resten av veckan bestå utav, bara att gilla läget tyvärr.


ÖL OCH AFTER-SKI

Det är helt sinnessjukt hur mycket jag längtar upp till fjälls!
 
Chrilles injobbade semeserveckor kommer han att utnyttja till fullo till skoterkörning med sin brorsa. Heeeelt rätt. Någon gång tänkte jag också följa med, om det går för sig. 

 
Däremot börjar detta bli aktuellt: minns ni att jag fick en hotellweekend i 20-års present av Christoffer?
Vi funderar på att nyttja den över nyårshelgen, uppe i fjälls! Alltså, styr kosan till Hemavan så är det ju enklast att bo i våra stuga ute i Tängvattnet, och för min del är vi jättegärna där, bästa platsen på jorden 
Vi funderar också på Marsfjäll mountain lodge som ligger i Saxnäs uppe vid Vilhelmina! Då blir det i så fall att hyra stuga & det blir min bday gift. Fömodligen är det några som ska hänka med oss, vi får planera vidare med allting, men det är hur som helst en väldigt härlig idé! Köra skoter, åka slalom och längdskidor (som jag längtat efter det!!!), spendera heldagar uppe på ett fjäll där vi steker upp mat & dricker varm choklad & solar, äta massa god mat & dryck i övrigt, bara kicka in 2016 med det jag trivs allra bäst med; fjälluft, snö & mannen i mitt liv 
 
Vi bara måste se till att detta blir av! ;-)

I MAY NOT BE THERE YET, BUT I'M CLOSER THAN I WAS YESTERDAY

Söndag, en eftermiddag i soffan framför en film i famnen på honom jag tycker om allra mest. Vecka 38 har härmed lidit mot sitt slut.
Vad den nya veckan har att erbjuda förstår ni nog redan; plugg i all ära! Men vi har också seminarier & på torsdag ska jag examinera i L-ABCDE vilket blir spännande! Ni vet ju i stort sett hur min vardag ser ut så det finns inte mycket att berätta, haha!!
 
 
Men däremot så vill jag ge mig själv lite cred för träningen som varit under veckan!;
 
Tisdag: Styrketräning i 1 timme, rygg & biceps.
Onsdag: Styrka+cardio i 1 timme med Elin, som nyligen skaffat sitt gymkort & ville mest få en rundtur i byggnaden =) vi körde crosstrainer i 30 min samt övningar för ben, mage & rumpa.
Torsdag: Intervaller på crosstrainer i 40 min.
Lördag: Intervaller på crosstrainer i 30 min, uppföljt av några magövningar.
Idag: Styrketräning i 1 timme med Elin, jag körde axlar triceps & bröst.
 
Sammanfattningsvis så är 5 pass på 1 vecka avverkade, grupp-passen kommer det bli fler utav för det är så himla roligt!! Det är finfint att ha en som pushar en hela tiden & påpekar hela tiden om att man ska hålla hållningen, spänna magen m.m. ;-) Cardio walking tycker jag är jätte roligt (intervallträning på crosstrainer) och jag & Elin har bestämt oss för att börja gå på bodypump & spinning också, jobbigt men roligt!
 
Måste verkligen säga att det är så skönt att vara på banan igen, & verkligen att jag tar det så seriöst fr.om. nu. Och hur man även förändras i sitt beteende & psyke; jag har presterat bättre med plugget än på länge, känt mig piggare & mer alert, man trivs automatiskt i sig själv liksom, har (hittills) inget negativt att tillägga. Jag har gått med ständig träningsvärk hela veckan men det kan man ju inte klaga över, hihi. Nu är det bara att fortsätta såhär, jag vill verkligen vara 'mitt bästa jag'! :-)

ALL ABOUT CARS

Christoffer kom hem sent igårkväll, slut på i kroppen men väldigt glad & sprallig av sig!! Denna sotsvarta Audi A4 hade ju självklart följt honom hem från Grums (nere vid Karlstad). Den är så löjligt snygg & fräsch både in-och utvändigt, och han har redan markerat att jag aldrig kommer få köra den. Det är bara Tobias som kommer få köra den, och helt ärligt vet jag inte om jag ens skulle våga köra den! ;-)
 
Men tills vidare har jag i varje fall denna fina Golf! Den som vi lånade av pappa i torsdags. Den passar mig på så många olika fronter, synd bara den är för dyr för min standard, hehe...
 
På ett tag ska jag och Elin dra på gymmet, sedan ska jag och Christoffer fara ut på en liten roadtrip, premiär-åket med audin! Vi har inte bestämt vars vi ska åka eller så, men detta är så typiskt oss, kan åka bil hur långt & ofta som helst bara för att vi kan eller vill, haha! ;-)

SOMETHING REALLY NECCESSARY

Min träningsväska fick jag av mamma i julklapp förra julen, inte det bästa köp hon gjort kanske ;-) den gav nämligen upp för några dagar sedan, så roligt att gå på stora torget & piffpoff flyger den i marken tack vare att fästet till axelremmen lossnade. Jag var inte på det bästa humöret då, hehe...
 
Så idag gick jag på stadium & köpte den här väskan nedan! Rosa såklart, alltid rosa i mitt fall ;-) vilket som så är den större än min gamla & är helt klart snyggare, bara!! Nike är mitt favoritmärke, dessutom.
 
 
Ni som också brukar träna vet att det behövs lite olika grejer när man tränar i alla olika former, vad man behöver osv. Så jag har gjort upp en liten lista med saker som jag alltid har med mig i min träningsväska;
Hårsnoddar. Väääldigt behövligt! Finns inget mer irriterande än att anlända till gymmet, och så har man ingen jäkla hårsnodd på armen eller något.
Träningsdagbok. Jag fick min rosa dagbok av svärföräldrarna i julklapp & det är mycket praktiskt för ens egen skull, tycker jag, att anteckna ned set/reps, övningar, vikter, vilka tider man tränat osv.
Schema. Så man vet vad man ska göra under sitt träningspass, vilka delar av kroppen man inriktar sig på, hur många set/reps m.m.
Träningsarmband. Såå perfekt att bara sätta fast mobilen på armen & sätta igång musiken!! 
Hörlurar. Utan musik så är det sååå drygt att träna, tycker jag..
Hänglås. Det är alltid smart att ta med sig så man kan låsa in sina grejer i omklädningsrummet. Dock så behöver jag inte det längre, på Nordic Wellness låser man igen skåpen med sitt eget gymkort. Så smidigt! =)
Träningsskor. Eftersom man inte får gå inomhus alls på NW med ytterskor så förvaras alltid träningsskorna i väskan när jag går dit & åker därifrån. Och i helhet så är det inte optimalt att träna utan skor..
Gymkortet. Typ det viktigaste & till störst fördel, haha! När gymmet är obemannat så är det nog inte kul att stå där utanför & inte kunna ta sig in ;-)
Vattenflaska. Man får ju typ vätskebrist på en gång utan vatten, då jag tränade på simhallen i Lycksele glömde jag flaska ibland, trodde jag skulle tuppa av...!

DETTA KALLAS FÖR DEN BÄSTA DAGEN

Det är fredag & det spöregnar fortfarande, det är mörkt ute & jag har spänningshuvudvärk. Förmodligen av vädret, men jag har ändå kunnat plugga i lugn & ro över dagen. Gick en hyffsat lång prommis med Max, men inte ens han vill vara utomhus idag, haha. Större delen av hans dag har spenderats i hans hundsäng!
Min frukost smoothie:
-Hallon
-Blåbär
-Jordgubbar
-Banan eller apelsin
-Chiafrön
-Citronsaft
-Granolas kakao & hallon-müsli och blandade bär som topping
 
Jag har precis gjort klart middagen, hittade ett recept här som jag blev sugen på att testa, så det är bara att hugga in när C slutat jobba! Vid tio ikväll ska han ta ett natt-tåg ner till Grums för att titta på en ny bil imorgon, det ligger vid Karlstad så ca 12 timmars tågresa har han framför sig. Jag är INTE avis, är SÅ glad att jag och Max ska stanna hemma ;-) det ska bli en plugghelg som vanligt, övervägde att köra hem till Lycksele igen men jag ändrade mig. Jag ska också träna tillsammans med Elin imorgon, så det kommer bli en bra helg! :-)

@ LYCKSELE RIGHT NOW

Torsdag den 17 september & jag befann mig på gymmet kl 06 imorse. Resten av dagen har jag arbetat med basgruppen på skolan. Befann mig i världens chillmode i min nya, suuupersköna poncho från indiska! Sjukt mysig 

Men nu händer det grejer, minsann!
Kan ju börja berätta att Christoffer har bestämt sig för att sälja sin transporter, efter att ha fått ett bra erbjudande på den. Så pang boom var det bestämt :P
Så tills vidare, d.v.s. tills han hittat en ny bil, så ska han få låna en av pappa. 

Just därför befinner vi oss i Lycksele nu hos pappa, vi åkte från Övik vid fyra när C jobbat klart & jag jobbat klart med basgruppen. Vi äter en sen middag framför hockeyn, Modo spelar mot Örebro. Vi tyckte att hämtmat blev enklast & bäst, jag valde en räksallad som är jättemumsig!!
Känns liiiite drygt att måsta åka hem redan ikväll men vi båda har ju skola & jobb imorgon... Ändå jätteglad att få rå om papi ett tag ikväll  
Kicki är oturligtvis inte hemma, hon får minsann mysa med Viktor, Matilda och lilla bebisen i Oslo... Så avundsjuk. Och på tal om bebisen så har dem äntligen bestämt ett namn. Lilla Vilma Skeppström, finaste!! 
 
Och annars, på tal om bilar, så har jag & pappa bestämt att vi ska titta på en bil till mig! Jag, med en egen bil =D Inte något vrålåk, så att säga. Utan det blir en billig för några tusenlappar som går billigt, jag är inte så kräsen med bilar. Men huvudsaken den går bra & den har lite utrymme så jag lätt kan resa med Max så är jag nöjd ;-) Det återstår att se vad som händer!

KAN BARA SÄGA MUMS!



Tips på en nyttig & god frukost! Eller kanske till mellanmål.
Har ätit denna müsli i typ snart två år, det är förjäkla gott & framför allt mättande! Kakao och hallon är min favorit ;-) och jag äter det oftast till yoghurtkvarg med vaniljsmak. På senaste tid blandar jag det i mina frukost-smoothies, så mumsigt!!

IT'S A NEW WEEK

 
Min måndag startade med denna mumsiga frukost-smoothie; gjort på blåbär, jordgubbar, hallon, chiafrön, vatten & müsli. En dag med föreläsning + basgruppsarbete stod på schemat och på kvällen for jag och Moa på Annas partylite möte. Hon säljer doftljus, lyktor m.m. om några av er inte visste eller bara glömt bort. Jag köpte ett jättefint ljus som jag ska visa när jag fått hem det!
 
Idag, tisdag, har vi också föreläsning + basgruppsarbete precis som igår. Efter skolan ska jag träna & sedan blir det att plugga för hela slanten. Med planering & framförhållning så hinner man med vardagens alla måsten ;-)

SPONTANT ÄR ROLIGAST


En lördagkväll då jag rastat Max, åt endast yoghurt med müsli till middag & sedan knaprade på naturgodis framför Vänner. Sedan smsade Anna och bjöd mig hem till henne och Tom. Det blev några vinglas och lite pina colada, samt maaaassa prat, skratt & dumheter. Hihi. 
Som jag tycker om min fina, tokiga kusin. Vi har verkligen ALLTID klickat och haft det roligt sedan vi var små, även fast vi alltid bott i olika städer & inte träffats alltför ofta i perioder.

Idag ska jag plugga & städa. Som vanligt. Men senare ska jag bege mig till NW för att köra ett cardio walking-pass, som jag bokade i torsdags. 
C är inte hemma förrän sent ikväll, så jag slår ihjäl tiden med att plugga & träna tills dess. Han är väldigt saknad 

COLLECTION OF GYNNING

Har totalt fastnat för dessa snygga vinglas av Carolina Gynning. Ska börja samla på dem precis som jag samlat på mina Lasse Åberg glas och Muminporslinet. Det finns ju också champagneglas, ölglas och annat i kollektionen. Alltid kul med lite variation i vitrinskåpen! =)
Och bara grejen att ha en samling av något tycker jag är jätteroligt.

SOUND OF A GUITAR

 
Jag tycker nästan denna akustiska version av Justins nya låt är mycket bättre än den vanliga versionen! Men då har ju jag alltid varit svag för akustisk musik i helhet.

YOU GOT ME INTOXICATED

Dagen till ära så inleder jag dagens inlägg med att gratulera min fina, älskade storebror Gustav på sin 22-årsdag.
Tack tusen gånger om för att du finns & för att just vi fick bli syskon 
 

Såhär dagen efter partej så är det mycket som ska städas undan, som flaskor & annat äckligt haha, men fixade det mesta hyffsat igårkväll. Som alltid jättetypiskt att man aldrig kan vara duktig på att fota när man hittar på saker?! Men det var då en jättefin och rolig kväll, top noch 
 
Idag har jag gått milspromenaden med lilleman innan frukost som vanligt, älskar att promenera när det är kyligt & dimma ute! Har tänkt plugga över dagen, måste också gå på ica för att handla hem middag & annat behövligt. 
Denna lördag känns väldigt kall, grå & långsam, men jag gillar det. Är inte direkt mitt bästa jag idag heller, hehe. 
Annars är jag i längtan utav min C, han som gått på ikea & sett hur mycket fint som helst - tavlor, vaser m.m. som vi behöver hem - utan att köpa för han orkade inte. Min knasboll värderar verkligen ordet knas ibland, men tur jag tycker om honom ändå. Hihi. 

FREDAGEN DEN 11 SEPTEMBER

Hej på er, alla glada & mindre glada!
 
Jag kickade igång min fredag med ett rejält helkroppspass på NW. Faktiskt väldigt befriande att kliva upp 04:30, gå in till stan, träna 1,5 timme & sedan ta bussen hem till Max! En stor gröttallrik satt finfint i magen till frukost innan jag satte mig & pluggade ett bra tag. Och min hund, min fantastiska hund, ville inte göra många knop ALLS. Han sov tills lunch ungefär, sedan ville han ut på promenix, hihi.
 
Jag tycker verkligen denna vecka bara har susat förbi?! Det var nyss måndag liksom, på ett fingerknäpp är det första advent & allt jäkla julpynt ska fram igen. Haha! Visst låter jag positiv? Har ju faktiskt vaknat på rätt sida idag, jag lovar. Jag är i stort sett alltid på bra humör på fredagar, särskilt nu då jag städar & fixar i ordning en massa här hemma inför min tjejmiddag ikväll! Det ska verkligen bli supermysigt med mina brudisar på besök 
Jag tror också att Max kommer uppskatta lite folk på besök, denna sociala hund verkar tycka det är liiiite tråkigt att vara själv här hemma med matte ;-)
 
 
 
 
 
Ha en kung fredag & helg 

TO BELONG WITH SOMEONE

 
Längtar efter dig så mycket, min underbara knasboll 
 
(min, min, min, min)

ONE DAY

Igår efter jobbet så körde C direkt till Åsele. Helt ärligt vet jag inte precis vad han skulle hämta/lämna/göra där, men det var viktigt inför flytten imorgon.
 
Hur som så blev min middag tomatsoppa med en klick cremé fraiche + bröd och ett glas mjölk till. Det är verkligen aptråkigt att laga och äta mat ensam! Tycker det är jätteroligt att hitta på & göra nya rätter, och bjuda på det!
 
Sedan gick jag en lång och rask prommis med Max, strålande sol men ändå kall luft - sååå härligt!
 
Och så förstås satt jag med skolarbete under kvällen. Min vanliga vardag. C kom tillbaka från Åsele väldigt sent, jag hade hunnit gå i säng & somnat men vaknade av att han kröp ned under täcket och ville kramas.
 
Det var tisdagen, det! En mycket bra tisdag =)
Idag är det som visat onsdag och jag har tvättat, städat & pluggat. En vanlig dag i Fannys vardag, haha! Det är roligare än vad det låter ;-)
 
Efter lunch gick jag och Max för att möta upp fina Moa!! Hon hade lust att hälsa på här men kom inte ihåg vart jag bor, hihi. Vi svängde förbi på ica för jag behövde handla hem vise versa, sedan drack vi kaffe & snackade skit hemma hos mig ett bra tag! Alltid mysigt med Mois 
 
Håller på att laga middag nu, EXTRA mycket så vi får en massa matlådor! Sedan ikväll spelar modo-saik träningsmatch här i fjällrävens, vilken jag och C ska fara och titta på! Sebastian spelar med saik ikväll så det är väl största anledningen till varför vi går, annars är en träningsmatch inte supersärskilt. 
Återigen så himla roligt för Sebbes skull! =)

I'M HAVING A TWINDAY

Jag och min tvilling startade dagen med att träna på NW, hehe. 20 min crosstrainer som följdes upp utav styrketräning inriktad på ryggen och axlarna. Har gjort mitt träningsschema tillsammans med svärmor & det fungerar jättebra! Tycker det är skönt att ha bestämt vad man ska göra på gymmet, istället för att bara gå omkring till olika maskiner & bara göra lite av varje. Bestämda set/reps & inriktning mot olika delar av kroppen, det är så jag gillar det!
Att sedan cykla hem efteråt gjorde mig ÄNNU tröttare och ÄNNU svettigare! Ni som vet vart jag bor vet att det är många uppförsbackar innan man är framme ;-)
En kall dusch och en stor smoothie på det satt definitivt finfint i magen efteråt!
Sedan rastade jag Max en sväng & cyklade hem till Anna för att dricka kaffe och prata lite. Allmänt kusinmys, som behövs ibland. Känns som att vi inte träffas lika ofta längre, vilket gör alla träffar extraroliga! 
 
Vid fyrasnåret var jag och min tvilling redo för att åka ut till Gottne och äta middag hos farmor & Ernst. (Fullkomligt älskar min vita kofta, den går att kombinera med så mycket!)
Christoffer & Max följde såklart också med,
 
och vi blev bjuppade på en supergod räksoppa med bröd till. Sist vi åt denna soppa var för nästan 1,5 år sedan och C har verkligen inte glömt bort den, han har trånat & tjatat efter den flera gånger, haha! Han som vanligtvis inte föredrar soppa ens ;-)
 
Gottne ligger ju då ca 2 mil utanför centrala Örnsköldsvik, har älskat farmors gård sedan jag var liten. Och just ikväll, i solnedgången, var det bara vackra kontraster & återigen fylldes jag av höstkänslor.

--- --- ---
 På torsdag har vi som sagt seminarium i utvecklingspsykologi, vilket jag är helt förberedd inför. Detta seminarium är inte obligatorisk, men våran basgrupp sa direkt att vi ska bestämt spika detta så vi alla får bra poäng! Det är nämligen så att de poängen läggs tills på salstentan, vilket kan gynna en enormt! Fatta om man är 2p ifrån att få godkänt, då kan seminarie-poängen hjälpa en på traven så man klarar tentan ;-) 
 
Och efter seminariet är det (typ) helg och C ska åka till Sandviken för att hjälpa sin storebror Fredrik att flytta. Kommer vara så konstigt att han flyttar från Åsele & man inte kan träffa honom lika ofta längre. Men är jätteglad att han fick ett nytt jobb där, blir nog superbra.
Själv ska jag stanna hemma i helgen och ha det mysigt med mina brudar med middag & drinkar! TJOHO 

#TBM SEPTEMBER

September 2014:
 
Denna månad startade ju som sagt med flytten, det tog fyra dagar för oss att flytta ut från ettan & flytta in i trean + packa upp alla grejer på det. Vi var så jäkla flitiga & fick så mycket hjälp av våra föräldrar!
De första morgnarna jag vaknade upp i det nya sovrummet, i vår nya 180 cm säng, var verkligen så jäkla overkligt. Som att jag glömde bort vars jag var, haha!
Helgen efter flytten så kom mamma hit & på lördagmorgon bilade vi ner till Sundsvall för att shoppa på ikea. C ville väl mest ta livet av sig där, standard killar haha ;-) men vi överlevde dagen och fick hem massa fina fynd! Resten av helgen hade vi också supermysigt med middagar, filmer, montering av grejer m.m.
& såhär såg det ut just då efter sundsvallsresan. Självklart har det hunnit ändras en del sedan dess, men just då var jag så glad att vi fått så bra ordning! =)
Elin fyllde tillslut 18 år & vi hade fest hemma hos mig tillsammans med Emily & Elina.
Som sagt så tog jag mig inte in på någon utbildning på höstantagningarna, vilket kändes som ett litet slag i magen... Men jag gav ju fanimej inte upp! Så jag sökte om till vårens antagningar på nytt.
Christoffer & jag sa till varandra en kväll hur jvla bra vi hade det egentligen; med en ny lägenhet, med varandra, med vår underbara hund, vi kände verkligen hur vi uppskattade allting. Och det gör vi ju fortfarande 
Släktingarna blev bjudna hit på inflyttningsfika, vilket var uppskattat mest av lilla Liam, hihi.
Större delen av veckorna såg ut såhär; jobb i hemtjänsten. Och det var ett bra jobb, det var det. Men jag längtar inte tillbaka.
& så fort jag var ledig så blev det många springturer & pw's med Maxi. Det var den här tiden som jag verkligen började ta tag i löpningen, sedan kom snön typ hehe..
En helg då jag fick klä upp mig lite extra inför middag & mys med pappa & Kicki på besök.
Det lönar sig då att ha en pappa som har kontakter inom modo hockey, för när alla modo-hoodies var slutsålda i modohsopen på arenan så fixade dem en institute-tröja åt mig, som inte ens var till för försäljning! Vandrade omkring i denna typ heeela tiden =)
En helg åkte vi upp med mamma & Per till Tängvattnet, planen var att fjällvandra men det spöregnade & stormade verkligen hela helgen. Så det blev stugmys istället, men lika glad var vi för det! =)

AUTUMN-LIST

Känner du dig lycklig och glad nu när hösten är här?
Eftersom hösten är en favoritårstid så ja, absolut! Jag finner min största inre harmoni när hösten anländer.
 
Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Det är verkligen jättesvårt att välja ut ett plagg. Men jag älskar att använda långa kappor, tjocka stickade tröjor, polotröjor, kängor, halsdukar, handskar.
 

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan - hur såg ditt liv ut?

Mitt liv var väldigt likt hur det är idag, förutom att idag studerar jag & förra året jobbade jag i hemtjänsten. Glädjen är då sig lik; då var jag så himla exalterad över att jag och Christoffer hade flyttat in i vår allra första egna lägenhet tillsammans.


Vad gör du om dagarna egentligen?
Jag är i skolan för det mesta. Även fast vi inte har schemalagt jämt så krävs det ändå att man pluggar & läser in det som gås igenom under föreläsningar & seminarier. Och förutom skolan så brukar jag vara med mina fina vänner, träffa släkten, träna på nordic wellness, löpa i skogen, samt vara med Max & Christoffer!

 


Vad lyssnar du på för musik?

Alltså, allt möjligt egentligen! Är verkligen en allätare, men det beror väl mestadels på vad jag är på för humör under stunden.

Vad läser du?

Honestly, läser inte så mycket skönlitteratur längre. Inte som jag brukade göra förut. Att läsa kurslitteratur inom skolan kanske inte riktigt räknas men det läser jag ofta, hihi ;-) plus bloggläsning.

Vad var bäst med sommaren?

Motorveckan. Helt klart! Och att jag fick möjligtheten att få börja jobba inom sjukvården gjorde mycket för min egen del, nya erfarenheter som jag behöver i min utbildning. 

Vad var sämst med sommaren?

Att jag jobbade mycket, kanske. DEFINITIVT det dåliga vädret!

Ditt bästa skönhetstips inför hösten?

Att ta hand om hyn nu när det blir kallt & torrt ute, kanske. Men framför ett tips för eran inre skönhet; se hösten som en refresh-start! Ta tag i sådant som du inte orkade göra under sommaren, tänd mycket ljus & ljusbelysningar som lyser upp höstmörkret, gör bara det som gör dig glad & på bra humör!

 


S.U.N.D.A.Y.

Fick en fråga i förrförra inlägget om var den vita 'jackan' är ifrån, & den är från gina! Dock köpt för rätt längesedan. Plus att det är ingen jacka heller utan en kofta, men den är rätt tjock & värmande så den fungerar faktiskt helt ok som en jacka just nu ;-)

Lite hur min morgon sett ut  innan jag gick milspromenaden med Max och C for ut till garaget med en väldigt trött och ofrivillig Tobias ;-) 

Sitter just nu & går igenom lite skolgrejer faktiskt, haha. Har bl.a. skrivit på datorn om vad som ska sägas och diskuteras på seminariet nu på torsdag, och försökt hitta åt på skolans hemsida vad man ska plugga på inför tentan som är 28 september (även Christoffers födelsedag!) 
Kursen som vi nu har påbörjat heter Människans livsvillkor, och hittills är den väldigt intressant tycker jag. Än så länge mycket om psykologi m.m. vilket jag fick bra betyg i på gymnasiet!

Och senare hade jag tänkt träna & handla hem middag för dagen, pulled pork kändes väldigt lockande.
Älskar att den enda skola vi har i veckan är seminariet på torsdag, känns väldigt slappt men jag ska ju börja läsa på inför tentan, så man har ju det man har att göra ändå, säg ;-)

NAILS



LÖRDAG 5 SEPTEMBER


Med en insta-selfie från igår så önskar jag er godmorgon & trevlig lördag! Det var väl fina fraser att inleda dagens inlägg med?! ;-)

Annars då? Jotack, lever och mår. Igår kom Tobias hit för att få hjälp av Chrille att fixa med sin bil över helgen. Alltid trevligt att ha den tokern på besök! =) han var här kring halv åtta igår & då käkade vi en sen middag, dem avrundade kvällen med NHL och jag gick en långlång prommis med lilleman. 
Alltså, helger då man inte gör så mycket alls behövs ibland. För när man känner för det, så finns det inget bättre än att bara ligga hemma & bara mysa framför en film, kura ihop sig under en filt och dricka te, gå prommisar, läsa en bok, bara må!!
Igår var ju faktiskt sista insparkskvällen på stung också men jag orkade verkligen inte, haha.. Gammkroppen sa ifrån! ;-)


Hur som helst så började denna morgon med att jag vaknade tidigt och begav mig ut på en löptur, eftersom jag känner mig bättre idag än vad jag var igår. Skönt och uppiggande! Bara hoppas att mina förkylningsspöken inte kommer tillbaka ;-)
När jag kom hem igen så blev jag bjuppad på frukost av min man, han kan minsann 
Nu är dem & mekar i garaget, så jag och Max har en mysdag här hemma. Fikar framför Modern family och bara njuter av lugnet, tillsammans med min käraste hund som sover djupt & sött uppe i burspråket. En bra lördag, om ni frågar mig.
Tänkte inte göra många mer knop alls idag, men är det en ledig helg & man inte ens har planerat plugg så är det helt okej med chillmode!

Hoppas ni också har en mysig och rolig helg 

INTERIOR










Såhär ser det ut hemma hos mig, Christoffer och Max. Det har egentligen inte förändrats jättemycket sedan vi flyttade hit för ganska precis ett år sedan. Smådetaljer här & där, kan man väl säga.
Ens hem är som ett ständigt projekt, man vill ändra saker & ting för jämnan och det är ju det som är så himla roligt! 

LEARN TO APPRECIATE YOYRSELF

Hej allesammans! 
Helt ärligt så var det förjäkla skönt med terminens första kursupprop i måndags, så många klasskamrater som man inte träffat på hela sommaren! Det var bara superduper roligt! Att skolan börjat igen känns som att man återgått till den absoluta riktiga vardagen. Kanske har nämnt det några gånger, hihi..
Och veckan har faktiskt bestått av plugg & förberedelser med basgruppen, caset som ska 'redovisas' nästa torsdag gjorde vi klart direkt i tisdags. Vi är personer med god framförhållning, kan man lugnt säga ;-) 
 
Men annars då?!- Jag känner att jag har en förkylning på g i kroppen, har känt mig slö & väldigt trött de senaste dagarna.. Skippade därför den första insparkskvällen på stung som var i måndags, tråkigt men jag tar hälsan först så jag orkar med allt; plugga, träna, det som jag vill ha rullande i vardagen. Hihi. Och ingen annan i min klass ville gå heller så då kvittade det.
 




Men igårkväll drog jag dit med Charmin, Bea och Emelie. Vi drack flera drinkar, dansade, var med i olika tävlingar, träffade flera utav de nya studenterna m.m. Bea är ju en kompis från Åsele/Lycksele, hon började sjuksköterskeprogrammet nu i måndags så jag har ännu en kompis här som jag kan umgås med, sååå roligt! 
 
Idag tog jag en lååång och välbehövlig sovmorgon. Jag vaknade kring tio av att Max, som låg på Chrilles sida av sängen, buffade på mig med nosen. Vi har verkligen gosigaste vovven i världen!
Vi gick en långpromenad i skogen & sedan städade jag lägenheten innan det blev till att åka in till stan för att uträtta lite ärenden, köpa hem lite ditt & datt. Det får ni bilder på sedan ;-)
 
Ikväll kommer även farfar & Anita förbi på en kaffekopp, myspys!!!

DET ROLIGASTE MED ATT FLYTTA HEMIFRÅN

Jag fullkomligt älskar det här med inredning! Och jag tror de flesta av er, som också flyttat hemifrån till era egna hem, också gör det ;-) att få forma sitt eget hem efter det man gillar, som man trivs med, det är så himla roligt! Och man kan ångra sig flera gånger om, men det kan också vara själva grejen ibland!
Jag och Christoffer satt igårkväll och pratade om vad vi skulle vilja ändra eller bara tillägga i lägenheten, är nu så himla taggad på att fara & shoppa prylar i veckan! Hihi. 





Sitter nu på skolan med en take away-kaffe från wayne's, väntar på resten av min knäppa, underbara basgrupp! Vi ska sitta ett tag med ett case vi fick veta om igår på kursuppropet, så vi tänkte starta igång med det på en gång. Senare i eftermiddag hade jag tänkt träna & sedan hem för att tvätta. En lite typisk vardag kanske ;-)
Men kan då verkligen säga att skolstarten känns så jäkla skönt! Det är den vardag jag vill vara i & trivs bäst med! 

FÖRSTA SEPTEMBER







RSS 2.0