KILL EM WITH KINDNESS

Fredagen startade med en långpromenad med Max, när vi kom tillbaka hade C också vaknat så vi åt frukost framför nyhetsmorgon med de andra. Resten av dagen var rätt lugn & skön, solen lyste & det var så härligt ute. Jag & C åkte för att hälsa på hans farmors bror och så uträttade vi lite ärenden på stan.

 
Efter torsdagen gormétmiddag så kände vi alla för att vara lata och beställa hem mat hihi. Sjukt gott, äter pizza så sällan!

Vid 19tiden mötte jag upp Jennelie inne i stan för att titta på concour de charme, när man visar upp bilar & klär ut sig i olika teman. Sjukt mycket folk så man såg dåligt, men det var bara allmänt mysigt att sitta på en filt i gräset, bli bländad av solen & knäppa några öl!
Senare mötte vi upp Josefine & gick till le'plätt där det alltid samlas sjukt mycket ungdomar som spelar musik, umgås & festar. Fick återigen träffa flera gamla vänner & bekanta, njöt varje sekund & hade det så kul! Det fortsatte ju såklart vara roligt inne på öltältet, och jag åkte taxi hem med Chrille i lagom tid.



lördagen mådde jag faktiskt rätt bra, bättre än de andra familjemedlemmerna som också var ute hihi. Idag var inte heller planerna så stora, mamma & Per bjöd oss på en väldigt god lunch. Vi satt länge efter maten också och åt snacks & drack vin. Riktigt mysigt! 

Till middag blev det grillat med familjen, åt mig till matkoma nästan! Vilket var opassande eftersom jag var tvungen att promenera in till stan :P Men tillslut fick jag åka raggarbil istället hihi.

 
Vi var ett stort gäng hemma hos Max och Alexandra, deras balkong vetter mot vägen där cruisingen med alla raggarbilar kör. Kändes som första parkett haha!! Hade det sjukt kul där också, vi gick ju till le'plätt denna kväll igen och träffade massa folk. Och så hamnade vi på öltältet tillslut också, närmare stängningen ringde Christoffer och frågade om jag ville käka nattmat med honom, Petter & Chris. Alltså den pizzan var den godaste på sååå länge, man vet att man är hungrig när man verkligen njuter av varenda tugga! ;-)


Idag, en dryg söndag, då vi var tvungna att säga hejdå till alla. Särskilt älskade lilla Vilma <3 Vi ska bli bättre på att åka till Umeå & hälsa på dem!
Pappa & Kicki packade husvagnen och körde mot Piteå så vi städade huset innan vi lunchade hos mamma & Per. 

 
Alltså kolla molnen?!? Här var vi några mil utanför Övik & vi väntar fortfarande på världens oväder haha! Nej men solen skiner fortfarande så det var väl några förbipasserande moln. Men kolla bara hur hemska de ser ut.. 

 
Efter att ha veckohandlat, packat upp väskorna, sorterat ur smutstvätt, betalat räkningar & gått en promenad med Max så fick jag äntligen prova min nya jumpsuit som landat i postfacket! Det är samma som den svarta jag har, gillade verkligen det här mönstret! :-)

Ikväll har jag och Chrille bara degat i soffan, sett på film & försökt varva ned. Den här veckan har verkligen tagit på krafterna, det känns nu. Helt ärligt har jag haft så mycket ångest över att måsta återgå till vardagen & jobbet. Men just nu, när vi väl landat hemma, så känns det riktigt bra. Jag jobbar 13.30-21.30 imorgon vilket känns skönt, får sovmorgon med Max & så ska jag fara på gymmet. Träningsrutiner & hälsosammare kost behövs nu igen efter en onyttig semestervecka med alldeles för god mat & en hel del alkohol ;-)

ÄNNU FLER SNAPSHOTS

Onsdag;


Precis som alla andra morgnar så vaknas det tidigt tack vare lilla Vilma som är så morgonpigg + Max som vill äta tidigt haha. Men det är ju bara mysigt, dessutom tycker jag det är skönt att kliva upp tidigt så man får ta vara på hela dagen!
Denna dag var det ju skotertävling som alla drog på men jag skippade det av lite olika skäl. Plus att Kicki behövde hjälp att handla samtidigt som hon var barnvakt åt Vilma så vi hjälptes åt :-) Resten av dagen ägnade jag åt att rasta Max & sedan börja fixa mig för kvällen.

 
Vädret var såå himla fantastiskt så det kändes så härligt att gå sommarklädd hela kvällen utan att ens frysa! 
Vi var ett gäng hemma i Josefines föräldrars lägenhet, alldeles nyrenoverat och en nybyggd inglasad uteplats där vi alla rymdes. Dricklekar & musik förgyllde allting & självklart avslutades kvällen på hotellet där det var After skoter. Huuur mycket folk som helst där inne, nästan så man kvävdes då man försökte ta sig fram inne på nattklubben :P Men det var bara det liksom, hade jätteroligt med alla & så kul att träffa folk jag inte sett på evigheters evighet typ!

Torsdag;

 
Möttes av världens sötaste vy när jag kom ner till övervåningen, hihi. <3

 
Innan regnet kom så visade solen sin bästa sida, så jag tog med Max ut och gick en långpromenad i skogen. Superhärligt!


Den här kvällen var det dags att ha födelsedagsmiddag för Viktor som nyligen fyllt år. Vi var närmare 15st som åt tillsammans här ute på pappas & Kickis altan. Alltså maten... Drömmer om det fortfarande haha ;-)
De flesta drog på öltältet inne i stan men vi var också några som bangade & bara ville mysa hemma på altanen med musik, vin, sällskapsspel & tända ljus. Superduper mysigt! :-)

SOME SNAPSHOTS

Pappa & Kicki har bjudit oss på såå himla god mat så det är sinnessjukt haha. Och vad är inte bättre än att vi hela familjen myser med sällskapsspel & vin efter middagarna? Dock är vi ett gäng dåliga förlorare men ;-)


Felix hörde av sig & frågade om jag ville luncha & umgås en dag, vilket var jätteroligt! Vi kom fram till att senaste gången vi sågs var förra motorveckan, förra året?! Bara det är en slags varningsklocka för att man borde ta tag i sina umgängen mer.

Vid restaurang Skogskåtan ute på Ansia campingen är det förhimla vackert att sitta och äta under soliga kvällar, dessutom perfekt för barnen med stora lekparker och så är ju faktiskt vattnet & stranden alldeles intill! Mamma och Per bjuppade oss på middag där en kväll, vi åt en väldigt god buffé & drack några bärs innan jag och C drog oss vidare.

Den stora höjd-och ljuspunkten med denna hemmavecka är att jag får ro om lilla Vilma, som blivit så sjukt stor. Inte konstigt då jag inte träffat henne sedan julas, huvvaligen.. Världens lilla yrväder som springer omkring & ska ta i allt hon ser. Så underbar! <3

Solen har ju verkligen visat sina bästa sidor den här veckan! Är verkligen jätteskönt att bo så nära naturen, särskilt när man har hund. Och att komma hem hit från Övik gör känslan mycket starkare, att få slippa stadslivet & vara omgiven av det gröna! :-)


Och fram tills idag har det hunnit bli en del alkohol & partej hihi. Som det ska vara nu ;-) Så himla roligt att få träffa vänner & syskon, njuter verkligen varenda minut. 

Jag tog ju faktiskt med mig träningskläderna för att försöka vara duktig, antingen löpa eller besöka mitt gamla gym. Men förkylningen ger inte riktigt med sig så jag tror träningen får ligga på hyllan tills vi är hemma i Övik igen. :-)

Idag är det onsdag, det har spöregnat under förmiddagen, det vankas skotertävlingen på hawaiiudden hela dagen & nu har faktiskt solen spruckit fram så det bådar ju lite gott! ;-) Sedan blir det afterskoter-partej på hotellet, det ska bli så kul!

WE BROUGHT OUR DRUM AND THIS IS HOW WE DANCE

Nu har jag S.E.M.E.S.T.E.R! 
Jisses vad skönt det känns, trots att jag har blivit väldigt förkyld & inte kunnat träna & inte har mycket ork alls. Men jag ska ju inte klaga egentligen, känns ändå som att det börjar gå åt det rätta hållet nu.
Hade turen att bästa Moa kände sig så uttråkad så hon ville hämta mig hem till Åsele förut, annars hade det blivit buss.. Så himla snällt! <3 Det blev en mysig biltur med massa prat, skratt & spänning haha. Och väldigt trevligt med kvalitetstid då man inte har tid att ses så ofta! :-)



Och just nu har jag, Christoffer & Max landat i Lycksele där vi ska bo hela veckan. Har myst med pappa, Kicki, Erik, Viktor, Matilda & lilla Vilma hela kvällen, ätit grillat, spelat sällskapsspel, spelat musik, druckit vin, bara haft det supermysigt!!!!

Årets bästa vecka har härmed landat & jag är alldeles till mig, som vanligt hihi. Har redan en hel del planerat & jag funderar på att göra som jag gjorde förra året bloggmässigt; skriva om varje dag och vad som hänt, då får ni veta detaljerat vad jag gjort & hittat på m.m. Då har jag ju fler inlägg att publicera också! ;-)

DAYS LIKE THESE

Hallådär mina vänner. Ännu några dagar sedan jag kikade in här. Känns nästan som att glappen blir större och större, kanske fler av er som tycker det?
Men det ÄR ju faktiskt sommar & då är det väl inte tänkt att sitta framför datorn så mycket?! ;-) Helt ärligt så vill jag skriva oftare än jag gör, men inspirationen är inte så hög.. Tar mig liksom inte längre än att logga in, klicka mig in på Skriv, och så fastnar jag. Men helt stilla står det ju inte åtminstone, hehe.

Men annars då? Hur är allt? Toppen, verkligen! Känner mig så pigg & glad av solen och värmen som visat sig konstant hela veckan. Känner mig så lycklig med Christoffer. Känner mig så lycklig för att jag har alla mina föräldrar. Känner mig så lycklig för att jag har mina vänner. Blödigt jag vet, men dessa människor gör ju mitt liv! <3
Och tanken av att jag bara har tre arbetspass kvar innan semestern gör mig också glad såklart.



Igårkväll kom Ulrica, Leija & Liam hit för att hämta upp Kari på tågstationen. Dem bestämde sig för att sova över hos oss tills idag, det blev en trevlig överraskning att komma hem till efter jag jobbat kväll! :-)
Och idag har vi faktiskt tagit vara på hela dagen! Lite sightseeing bland gator & nere vid hamnen, shopping på stan, lunch på subway, promenad med hundarna, sol & bad ute vid Gullviks camping, middag ute, och sedan var det dags för dem att åka tillbaka till Åsele. Som jag tycker om den tokiga & fina familjen, alltid lika mysigt & roligt att umgås. Vi bestämde att nästa gång ska jag & Chrille komma tillbaka till Sandviken, lär väl bli en höst/vinter weekend ;-)

ÄNNU EN LEDIG HELG HAR PASSERAT

Ännu en Åselemarknad är över & jag har haft riktigt roligt, som alltid! :-) Och som alltid får man ångest över att åka därifrån haha. Men här kommer lite bilder från helgen;
 
På fredagen innan det blev partej så fotade vi med Sofias nya systemkamera! Riktigt fina bilder & jag är så sugen på att köpa en ny jag med hihi. 
Men hur som så drog vi på en fest där det var knökfullt med folk så vi beslutade att dra hem igen till killarna hihi. Där spelade de kort & drack med två andra kompisar så vi hängde med dem & vi alla drog tillsammans på Älgstallet sedan. Där fick man träffa några bekanta & vänner man aldrig ser typ! I helhet var det en rolig kväll & vi alla kvällade relativt sent.
 
På lördagen gick jag, Sofia, Sebastian & Christoffer på marknaden tillsammans, killarna köpte fiskegrejor och vi var mest så trötta haha! Men Sofia fick den briljanta idén att vi kunde baka en tårta eftersom Elisabeth fyllde år denna dag & dem var påväg hem från Hofors hockeyskola. Så vi bakade en jättegod gräddtårta med jordgubbar samt fixade fint på köksbordet med blommor, hennes presenter & grattiskort. Mycket uppskattat blev det!

Trots att både jag och Soffan var så otaggade på partej denna kväll så gjorde vi oss ändå i ordning och därefter blev det grillat till middag med nästan hela familjen + Elisabeths syster & hennes familj. Riktigt trevligt hade vi & tillslut bestämde vi att istället för att fara ut så stannade vi hemma & spelade kort & drack ute på altanen några stycken. Så trevligt & för en gångs skull förlorade jag inte hela tiden! ;-) Riktigt dålig på kortspel haha.
Tillslut drog killarna ut på Älgstallet men vi stannade ändå hemma & umgicks med svärmora innan vi gick i säng. 


På söndagen, efter en sväng på marknaden, hängde vi i Norsjöberg & fick träffa killarnas faster Ulrica och så Leija & Liam som kommit för att hälsa på nu när dem har semester. Vi fikade, pratade, tog kort, hade det mysigt :-)

Efter middagen bestämdes det att (nästan) vi alla skulle åka ut med flotten på älven så killarna skulle få prova sina nya fiskespön. Det blåste rätt kallt men var ändå mysigt att sitta i solen & vara omgiven av vatten. Och efter det var det dags för mig och Chrille att krama alla hejdå & bege oss hem till Övik. Som sagt lika jobbigt varje gång haha. Men vi träffar ju fina familjen igen till helgen efter jag har jobbat färdigt så det känns bra! :-)
 
Det blev en rätt kort summering av denna helg men det får duga för nu. Så jag säger tack till finaste familjen Ohlsson för att jag alltid trivs & mår så bra med dem. Och så tack till bästa Sofia som stått ut med mig & mina upptåg som vanligt haha. SÅ glad att jag fått lära känna denna fantastiska tjej & har henne i mitt liv <3

ONE BY ONE WE SEE THE SUN, FEEL THE DAY HAS JUST BEGUN

Sedan sist;


När C kom hem på söndags eftermiddagen så föreslog han att vi skulle ta en promenad i det härliga, soliga vädret & äta middag på olearys. En väldigt bra idé! God mat ute på uteserveringen & sedan drack vi lite vin & irish coffé & jag kurade ihop mig under en filt. Så himla mysigt! <3


Igår på förmiddagen kom Josefine & Jennelie hit med tåget. ÄNTLIGEN! Gud vad det tär på en att vara ifrån sina bästa kompisar så mycket som det blivit på senaste tiden.. Det blev en mysig dag på stan och vi åt middag på Trattoria Nevia. En snabbvisit tyvärr men ändå såå underbart att få rå om dem.♥

--- --- ---
Godmorgon på er allesammans! 

Njuter av solen som skiner utanför fönstret och sippar samtidigt på en celsius. Tisdag & ny vecka, till min glädje en kort arbetsvecka, och just ikväll innebär jobb för min del; 13.30-21.30. Men innan det tänkte jag rivstarta denna vecka med en sväng på gymmet för lite träning. Större delen utav helgen fick ganska förväntat vara vilodagar, förutom i söndags efter jobbet då det blev 30 min intervaller på crosstrainern. Vilade även igår eftersom tjejerna hälsade på.

Om jag ska vara ärlig så längtar jag mest till torsdag.... hehe. Åker ju till Åsele med Anna efter jobbet + Sebbe & Sofia kör samtidigt från Skellefteå så det blir mysiskvällis med dem & planering inför helgens bravader! På fredag kommer även Christoffer & vi hoppas innerligt att solen kommer lysa & värma! :-) 

Ha en bra tisdag! och nästa gång vi ses ska jag ha snört ihop ett bättre & intressantare inlägg ;-) PUSS


YOU MAKE ME SLEEPLESS

Sofia har inspirerat mig till att börja använda lösögonfransar. Det är såå snyggt med långa, fina och jämna fransar! Så igår, efter lite shoppingärenden & en snabbvisit hos Sara, tänkte jag göra ett försök och öva eftersom jag aldrig använt det förut. Köpte eyelure 101 som jag blev tipsad om & till min stora glädje så gick det på första försöket! ;-) 
Jag blev riktigt nöjd med dem, kommer absolut fortsätta ha sådana när det är finare & festligare tillfällen! :D
 
På kvällen bjöd C mig på bio & vi såg filmen Central Intelligence. En actionkomedi jag verkligen kan rekommendera! Kevin Hart och Dwayne Johnson är typ en utav de bästa skådisarna som finns haha.
Hur som så var det ett mysigt sätt att spendera en fredagkväll, bio var det ett bra tag sedan som vi for & tittade på. Och jag älskar verkligen när han vill vara gullig & överraska. 

--- --- ---
Nu är det arbetshelg som väntar, men den kommer gå över snabbt har jag på känno! Har tagit en välbehövlig sovmorgon idag och fikat frukost framför Torka aldrig tårar utan handskar. Laddar för arbetskväll, ett dagspass imorgon och bara tanken av hur awesome nästa vecka kommer bli gör mig så glad! :-)
 
Ha en jättefin lördag och helg allesammans! <3
Dagen till ära bjuppar jag på en väldigt fin & härlig låt;

ANOTHER DRESS

Igår fick jag hem denna fina klänning! Har suktat efter den länge och förut hade den fler färger att välja mellan, det fanns beslutsångest kan jag lova ;-) Men tillslut kände jag att jag fastnade för röd mest, äger ju ingen röd klänning heller. 

 
Det känns som en perfekt sommarklänning, fin under soliga kvällar.. Tänker mig att inviga den på Åselemarknan!! :-)

VSCO

 
Glöm inte att kika in på min vsco-blogg också, där jag lägger ut mycket bilder från vardagen! Typ mer än hälften utav dem hamnar inte ens här heller ;-)

SHE'S IN MY HEART, IN MY LUNGS

En ledig dag då jag varit ute med Max, tränat & städat. Jag har det där behovet utav att måsta göra saker då jag är ledig, och jag förstår faktiskt inte varför.. Jag kan få för mig att om jag bara degar hemma hela dagen så kastar jag bort en dag av livet, liksom. Låter ju helt galet nu när jag läser det jag skriver, haha..

 
Men just idag, efter jag gjort allt som jag planerat in, så lade jag mig i sängen med en skål svenska jordgubbar & tittade på filmen Waiting for forever på datorn. Sist jag såg den filmen var typ 2010, förälskade mig i filmen på en gång & jag känner exakt samma nu.
Den är fin. Riktigt, riktigt fin.

SOMMAREN KÄNNS FÖR KORT IBLAND

 
Vad har hänt sedan jag skrev sist då?



Fina, soliga kvällar har varit perfekta då man gått kvällspromenaderna med Max. Det är ännu mer perfekt då vi kan vara nere vid Höglandssjön så han får bada & svalka av sig! :-) Annars så har det ju regnat en del vilket varit tråkigare...



Åt ju lunch med farfar, Anita och storebror som varit här i veckan och bott hemma hos farmor. Lunchbuffén på Victory Bar på arenan var verkligen riktigt god, att man aldrig ätit där tidigare!
 


Mer träning, hihi. Efter denna bild togs så körde jag rörlighetsövningar uppföljt utav övningar för mage. Jag har ganska framåtroterade axlar så jag har fått övningar av Elisabeth som ska ge mig en bättre hållning :-) Och framför allt så lär jag ju inte få ont i axlarna och övre delen utav ryggen längre, som jag har ganska lätt för.



Min nya, fina blus från bikbok! Värd varenda hundralapp, så somrig & härlig! 


Under helgens gång har sommarfesten ägt rum här i Övik; öltält, scen med liveartister & hur mycket folk som helst nere vid hamnen både fredag-och lördagkväll! Jag & Anna drog hem till Sara på fredagen för att ha lite förfest & lekar med flera sköningar och resten av kvällen spenderades på öltältet. Riktigt roligt & härlig stämning! :-) För min del blev det väldigt lugnt & jag kvällade relativt tidigt eftersom jag började jobba kl 06.45 på lördagen. Och att jobba gick förövrigt riktigt fint, hela helgen. SÅ mysigt att jobba helg, man har inga tider att passa rutinmässigt & hos oss på rehab vill vi träna med patienterna så fort vi har tid. Liksom det som är meningen med att vara inlagd på rehabiliteringen =)



Bild från farmors insta <3
Efter jag jobbat klart på lördagen så hämtade Fredrik och Hanna (som också kommit hit) upp mig & jag åkte med dem ut till Gottne hem till farmor. Under hela kvällen var det trerätters middag, fotboll, lite sommardrinkar & bara roligt med flera finingar! Oj vad jag tycker om mina släktingar. Vad vore man utan dem?! Men denna kväll blev det att kvälla tidigt också eftersom söndagens arbetspass också började 06.45! 



Christoffer & Max kom hem från Åsele på eftermiddagen idag, där de spenderat helgen, och efter middag & mys så gick jag en långpromenad med lilleman & lyssnade på favvopodden Wahlgren & Wistam. Så sjukt fint väder med sol & hyffsat varma grader. Älskar't! :D
 
--- --- ---

Jag SKA försöka bli flitigare på att skriva oftare & roligare, ska försöka lova det ;-) Men när det inte händer så mycket i varadgen så kan det liksom kännas meningslöst. Ni kanske förstår. Men nu är det i varje fall en ny vecka att se fram emot, med jobb & träning =)

RSS 2.0