Det där interna är nog det bästa.

nya träningstights som så småningom landar hos mig! wiiiie
hej hej bästa fredag. och duvan cup, för den delen.
skolan är äntligen slut, mamma har bjudit på lunch och jag håller på att göra my successfull kycklingrullar för tillfället. lillebrors & christoffers önskemål & det kändes bara roligt att få göra dem återigen. charmen med dem är att jag faktiskt kan göra själva kycklingröran nu halv fyra & lägga dem i tortillasbröden om några timmar & värma dem i ugnen. so damn clever!
vid sjutiden kommer C från övik & dem andra lär väl komma på något tag. ikväll ska jag också vara nykter & hänga med tok ellen. hon ska följa mig till tannberget för att titta på christoffers bandymatcher ♡♡♡ vilken tjej alltså. ha det fint!

Need to be close to you.

jag älskar dig & allt annat är oväsentligt 

--- --- ---
nu är ju veckan i stort sett klar. och fort har den gått. så sjukt fort. jag minns knappt vad vi gjorde igår på skolan, och kan inte ens bedöma om det är skönt eller bara en gnutta oroväckande. men struntsamma, det är i varje fall torsdag & jag ska snart bege mig hem till storebror tillsammans med de andra för att fika & umgås, därefter gymmet för att ta itu med dagens träningspass; tummen upp till styvmor som trots sin feber orkade göra middag.♡ 

och efter träningen ska jag förbi hos min finafina tove & snacka lite med henne, ha vanligt hederligt fanny-tove-mys. när det blir sådär länge sedan senaste gången & man har så sjukt mycket att tala om så är det bara ett måste. & alltid är det lika kul & fint!

Countdown.

jag vet att jag redan har skrivit om dessa saker jag längtar till i ett tidigare inlägg men
dessa är då datumen satta på; balklänningen är fixad till balen, klänning & mössa
är fixade till studenten, biljett bokad & det mesta är bestämt med ett glatt gäng till
brännbollsyran och flytten till övik är kanske inte planerad till minsta detalj men
en del är då klart & det kommer bli så fint med min pojke. mycket att se fram emot!

Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig.

åh tänka sig, jag har klarat av ännu en dag i januari, kanske inte det hårdaste. och ikväll gjorde jag, josefine & johanna pizza med bland annat mozarellaost, ruccola sallad, svamp, ost & skinka till middag!- hoppla vad gott. fixade sedan naglar & pratade om allt möjligt. som det ska vara, hihi.

& nu däremot har jag bara magont; har dragit på mig efterlängtade mjukiskläder & lagt mig placerad framför supernatural trots att modo spelar. ikväll gällde det helt enkelt inte & jag är inte så värst brydd. så där har ni nuläget förtillfället.

åh. vill bara ha helgen här nu alltså;
vill ha sovmorgon,
vill ha ledighet,
vill ha helgsmat,
vill ha helgsplanerna,
vill ha familytime,
vill ha christoffer hos mig.
 

You've known the entire time that you did wrong. But after all I'm still happy and strong, so nice try and have a good damn life idiot.



Sweaters.


finheter !!!!

Women's best friends.

hej & hååå, jag har beställt min studentklänning!
har också hittat skor & accessoarer jag vill ha till. i know i know, här är man ute i tid men vad ska man ta sig till när man blir sådär exalterad & får för sig att titta runt på allt möjligt på olika hemsidor?! är väl bara bra också att handla innan allting blir slutsåld eller storlekarna tar slut.
 
har just käkat middag med de andra & vid sjutiden drar jag på gymmet. senare ikväll ska jag skriva på en bokrecension & även beställa balklänningen jag valt ut. åhåååå vad bra!


Glädjeruset flödar sådär intensivt genom varje ådra.

slänger in några ord nu såhär innan läggdags så kanske roar jag någon
stackars sate ute i världen! främst mig själv som har svårt för att bli trött.
 
anyway, hallå där alla vakna. har haft en fin kväll tillsammans med vänner;
spel, prat, mycket skratt & tokigheter så man har haft alldeles ont i magen.
som det ska vara alltså! 
imorgonbitti beger jag mig till gymmet innan vi börjar vid kvart över tio och
har även planerat in ett pass senare på kvällskvisten. en redig tisdag!
nattiiii

The animals are trapped til' the cage is full.

det känns alldeles mmmmmmm när lönen landar på kontot
har faktiskt pluggat sedan jag kom hem från skolan. bra där fanny! & nu däremot ska jag förbi storebror för att kika på hans lägenhet & hänga lite med honom, hanna, felicia & filip. 

I belong with you and you belong with me, you're my sweetheart.♡


Söndagsgöra.

var lite rolig & gjorde nutella cupcakes, i brist på saker att
göra & för att jag aldrig provat på det tidigare. delicious! 
 
ha en fin söndag! 

Inte lila denna gång.

 
åhå!; så fort min lön landar om några dagar så ska jag beställa en
balklänning som jag hittade för ett bra tag sedan! föll för den direkt
jag såg den & jag bara visste direkt att den ska jag verkligen bära
när vi står på det där podiet igen om ca fem månader. 

hur den ser ut får bli en hemlis tills vidare, hihi. men försäkrar er att
den inte är lila som den där jag hade sist. i år är den annorlunda,!

Cravings.

en liten lista på saker & händelser som jag ser fram emot för tillfället;

♥duvan cup
det är absolut en grej att se fram emot varje år; inte för att det är sådär superspeciellt, det är bara en lycksele-storhelg då alla drar ut på partaj & man får träffa på så många bekanta på samma ställen & på hottan såklart. vi har redan börjat planera en massa ett gäng, can't wait!

♥umeå
en utekväll med bara mina tjejer är bara något som jag behöver just nu. plus att det är lite okänt att partaja i umeå där man inte känner så många. lite kul med omväxling. sjunde februari drar vi dit & senare någon gång ska vi dit igen ett gäng för att fira antonia som fyller arton! kanoooon!

♥haircut
fine, mitt hår klarar sig jvligt bra för att vara så långt & oklippt under längre perioder. men nu längtar jag efter en riktig genomkörare så det känns fräscht & rent. men längden behåller jag alltid. alltid!

♥födelsedag
ja, trots att det inte alls känns värt att fylla nitton så är det ju trots allt en familjehögtid det med; man träffar släkterna & får känna sig mer speciell än annars. plus att när jag fyller år på valborgsmässoafton så blir det party & roligheter hur som helst!

♥brännbollsyran
världens största brännbollsturnering som hålls i umeå, alla känner nog till det. men det är något som jag faktiskt aldrig har varit på så det känns ju bara förhimla roligt att fara dit! att boka biljett var minsann smart. andra vänner som varit där har berättat en massa & suget har växt i stora mängder ett bra tag nu. kommer bli en askalas helg, har jag på känno.

♥en bil
ja jag vet att det är dyrt men hur ska jag på riktigt klara mig i en storstad sedan utan en bil, särskilt när vi kommer att bo ca en mil utanför stan? det där med bussar känns bara jobbigt att få ihop i och med att vårdyrket har så många olika arbetstider osv. sedan så ingår ju en bil oftast i livet. allting i livet kostar ändå hur som helst. dessutom är det tur att papi jobbar inom rätt bransch för att hjälpa mig hitta ultimata drömbilen. plus att min pojkvän älskar att vara inne på det där blocket så nu har han fått ännu en anledning att vara inne där var & varannan minut! 

♥sandviken
en lång resa söderut som faktiskt blev en förhimla rolig roadtrip tillsammans med min favvokille förra året; något vi sa att vi skulle göra om det här året så det lär bli lika roligt nu som då! även att träffa christoffers släktingar som bara är för härliga. hans små kusiner är bara dem underbaraste som finns.

♥balen
och så veckan efter yran så väntar lyckseles studentbal, & jag är ju med i kommittén så det planeras för fullt just nu. jag gick ju med christoffer på hans studentbal & det var en av de roligaste kvällarna under hela det året, skämtar inte. så detta år lär bara bli ännu roligare; hela årgången samlad på ett & samma ställe, alla äter tillsammans & på kvällen blir det hålligång på nattklubben! är ju också så roligt att göra sig extrafin med en speicell fin klänning, fixad frisyr, smink, fixade naglar, glida in fram till röda mattan i en snygg bil, hela paketet!
 
♥ny dator
i och med att vi lämnar igen våra skoldatorer när vi går ut, och jag bara har min att använda, så kommer det behövas en ny för jag tänker inte köpa av skolan. det är so not worth it. det väger emellan en vanlig laptop i kanske någon rolig färg eller en ipad mini. kanske ipad air. det återstår att se.
 
♥studenten
dagen då man fixar sig som på precis en vanlig morgon, fast det sker lite tidigare än vanligt, man sätter en alldeles speciell mössa på skallen & ser en annan bild av sig själv i spegeln. en sista titt på en gymnasieelev. sedan kommer klassen (för vi har bestämt att champagnefrukosten ska hållas till hemma hos papi) & vi startar dagen på det viset tillsammans med smörgåsar, jordgubbar, champagne såklart & annat gott. min fina fina klass som jag kommer sakna såå, gör ont redan nu av att tänka på det. dessa fina tjejer. men jag längtar så mycket till livet efter gymnasiet så det finns inte! längtar efter studentlivet på universitetet, vill göra bort det direkt.
 
slutsummering av detta; kommer gå åt vääääldigt mycket pengar.

Bed head.

de bästa hårprodukter jag vet är nog bedhead.
är så himla bra & luktar sjukt gott!

Inte direkt så man klagar.

tröja-only, tights-åhléns, kjol-hm, converse-någonstans i berlin
och hej hopp allesammans, nu har jag tagit helg, iiiiih!
efter en inte-alls-så-tung-skoldag med högskoleprat & sådant så
är det så himla skönt att få sjunka in i en tredagars sabbat.
umeå universitetets föreläsning var förhimla bra & jag är bara mer
& mer taggad på studentlivet nu alltså! allt är liksom så säkert.

såhär ser planerna ut fram till läggdags;
ska klä på mig nu & gå en långpromenad med oliver eftersom 
vädret är alldeles stunning! denna sol älskar jag.
vid fyra ska vi i balkommittén träffas & prata; josefine som stekt
i thailand i nästan två veckor behöver lite uppdateringar, hihi.
sedan ska jag fara förbi fina amanda som fyller nitton idag &
ikväll har jag planerat in ett träningspass; strukturerad & fin plan!

I can't change, even if I tried.

min klasskamrat ellen var som sagt med & tävlade i yrkes-sm på
fridhemsgymnasiet i umeå. halv sju lämnade vi lycksele imorse
vilket inte var någon hit. men då får vi vara lediga på fredag så det gillas!
nåväl, dagen var i varje fall väldigt trevlig & sådana här roliga händelser
med klassen måste bara ske oftare nu!
 
nu däremot blir det att påbörja säsong fem på älskade supernatural
& bara mysa ner mig i sängen. orkar verkligen inget annat, vill nästan
gå & lägga mig for real. med christoffer & max hade det varit komplett.

Hundkärlek.

när man inser att det verkligen inte var nyss som man lätt kunde hålla
honom i famnen, som man körde till skellefteå för att hämta honom,
som man behövde kliva upp två gånger per natt för att han behövde pinka,  
eller som man lärde honom konster & blev så glatt förvånad över hur
snabbt han lärde sig allt.
lilleman har blivit stor & det känns sjukt att han faktiskt varit såhär liten.

& jag ska få rå om honom i helgen! åhå så fint

Redhead.

trött. såå trött. fast det blir nog så när man stiger upp sex på morgonen för att fara & träna vid sju. så himla skönt när det var gjort dock, & skoldagen efter det rullade på som den skulle, som tur var.

annars så har min tisdag spenderats med finaste antonia! jag tog med så hon kunde färga mitt hår & så överraskade jag även med vaniljkvarg med hallon. en glad tjej färgade gladeligen håret & jag fick en fin kväll trots att jag var trumpen imorse över att inte få fira den med min christoffer. dessutom är jag nu rödhårig & är nöjd!
 
en liten sneakpeak med konstigt sken från lampan. kan visa bättre en annan gång, nu däremot måste jag sova för kvart över sex imorgonbitti åker vi klassen till umeå på yrkes-sm! hejsvejs.

Hör jag ditt hjärta ge mig blod.

firar 2 år tillsammans med världens finaste kille idag!

finaste jag vet
♡♥♥

Sun, fresh drinks and blue water.

min vän josefine är tillbaka från thailand; så himla brun & fin är hon också! 
jag skulle också vilja åka utomlands & få ha det lite lyxigt för någon vecka eller två.
älskade verkligen berlin men det räknas inte direkt inom den genren


nej men, annars då?- nästa helg är det ju då duvan cup, vilket innebär utgång & partej med great people! innebörden med helgen är egentligen innebandycupen som hålls på skolan men jag slutade titta på den för några år sedan. dock ska christoffer spela i ett lag han sammansatt med några andra så jag ska väl aldrig säga aldrig.
och helgen därpå spånas även planer om partej & nattklubbsliv i umeå, då ska vi bo hos fina sissel som jag inte sett på ett bra tag. återstår att se hittills men vore ju förhimla kul ändå; en utefredag med fina brudar i umeåstad. lönen & studiebidraget landar ju snart också, perfa!

Mysmorgon med en simpel frukost.


Sådan fin dag.

kärkek kärlek kärlek kärlek kärlek
fina fina örnsköldsvik. en temperatur på ca -15 grader & en sol som bländade & fick mig att längta som attan upp till älskade hemavan.
min dag har spenderats i all ära åt att åka pulka med christoffer, anna & lilla liam. vi åt subwaymackor till lunch & hade en mysig innedag hemma hos faster & de andra. låg för det mesta i sängen hemma i läggan resten av tiden med C & önskade att tiden skulle stanna så klockan inte behövde bli sexton över fem då tåget skulle gå. hade jag fått bestämma så hade det fortfarande varit eftermiddag nu & vi hade fortfarande funderat över vad vi skulle äta till middag.
 
det kom just fram att vi har sovmorgon till halv elva imorgon vilket känns amazing! just därför ska jag kvällsfika i lugn & ro framför supernatural utan att stressa isäng. inget morgonpass på gymmet heller så morgondagens förmiddag förblir sovandes & roslagen. åhå, perfekt!

Let the Jameson sink in.


efter en dag med allt & ingenting så har vi bara myst, städat, diskat & tittat på serier.
blev sedan kinamat på king square!
och kvällen är ännu ung, kära vänner. ha en fin kanonfin lördag!

More clothing.

det där med att hitta en duglig studentklänning är inte så lätt när man inte
riktigt vet hur man vill se ut på sin dag & när de flesta klänningar faktiskt
ser likadana ut. ↑ett urval från olika hemsidor & det är tur jag har tid på mig!

& då när jag ändå är igång så kikar jag på andra kläder som jag så himla
gärna bara vill beställa hem nu. har hamnat i någon slags shoppingsvacka.

Bästa med fredagar? Vi slutar tolv & inleder fina helger.

 
hej hopp, nu har jag tagit helg & har haft mysstund tillsammans under
morgonen med min bästa klass som alltid. pappa & storebror bjöd 
också på en fin lunch på laponia.
på en stund ska kära syster evelina skjutsa mig ner till bästa övik?! &
enkomt för min skull, hihi. luv her. fast skämt åsido så hade det inget
med mig att göra; hon ska vara konståkningsdomare där & krävde ett
sällskap i bilen, vilket jag inte tackade nej till. det betyder bara ännu
en myshelg i världens bästa stad med världens finaste kille & släkten.

trevlig helg till er resten, också ♡ det tänker minsann jag ha

And you caused it.

hej hej hej hej.
trots att dagarna känts så långa & dryga i veckan så har dem trots
allt rullat på snabbt; idag är det ju torsdag & det var nyss som man
avslutat förra helgen? men inte klagar jag över det, kära vänner!

& en annan grej att dela; ikväll var det också tänkt att evelina skulle
färga mitt hår men med brist på färg i detta jvla lycksele, eller bara
att just den färgen verkar poppis här, så får det bli nästa vecka istället.
skulle behöva klippa håret också
 
sista träningspasset för denna vecka är härmed gjord & jäklar vad skönt 
det är att vara igång igen. minsann en god vana under alla mina vardagar
& dem helger jag är hemma i lycksele & har tid över.
just i denna stund ser jag fram emot att krypa ner i min säng som attan
efter en skön dusch. sedan se supernatural som jag ser fjärde säsongen
utav nu & sedan ringa till min älskis. vad fint livet är ändå.
 

En solig dag på fjället.

bjuder på massa bilder från påsken förra året.
min längtan upp till vår fina stuga bara växer & växer. i år har man ju dessutom åldern inne för att följa de andra på högfjällshotellets nattklubb inne i hemavan, plus att frida är med oss det här året så jag ser verkligen fram emot ännu en påsk med mina fina syskon, fridas pojkvän peter från irland som ska komma till sverige igen, mamma & per, min christoffer & hundarna förstås. 
 
& på tal om något helt annat så var jag & såg hockey med fina antonia ikväll! riktigt trevligt med den brullan som alltid. nu däremot vill jag bara i säng & ladda upp inför en låång skoldag imorgon samt ett träningspass på det. kan helgen landa lite snabbare?

Lite funderingar, drömmar & en längtan förstås.

hej på eer!- det är onsdag idag; jag dricker en skvätt kaffe i väntan på middag, har utfört ännu ett träningspass när vi slutade skolan vid halv tolv pga en enda lektion, kollar runt på lägenheter, äter ett äpple & jag är kall om fötterna som vanligt.

det där med lägenhetsannonser stärker bara min längtan efter sommaren ännu mer & har jag tur kanske jag slipper söka länge till; min kusin anna ska kanske flytta från sin tvåa snart & går allt som vi vill så blir den min, christoffers & lilla max förstås. den är så himla fin & ligger i ett villaområde någon mil utanför stan. gäller bara att vänta & se men jag blir så överivrig ibland att jag kan sitta & studsa upp & ner. 
den lägenheten har en egen uteplats (hela lägenheten är som egen & för sig själv, den är i ett villahus med egen parkering & ingång) så jag & tove planerade den perfekta sommarkvällen då vi kan sitta utomhus, dricka vin, äta jordgubbar med nutella, vindruvor, ost & kex, bli bländad av den sjunkande solen & bara prata om allt mellan himmel & jord när hon väl kommer & hälsar på mig!♥

sommaren är bra fin men jag tänker bannemig njuta av vintern nu när den väl äntligen är här & den bitande, nordiska kylan som vi upplever mer eller mindre varje år men som förvånar folk så mycket varje gång?. för min del får den gärna vara här; den liksom ingår & vinter betyder också uteaktiviteter, påsk uppe i underbara fjällen, skoterkörning, fara på högfjällshotellet i hemavan & bli brun i bara ansiktet & om halsen. what's not to like?!

Dagar som dessa är så vackra.







promenaden till skolan blev finare än vanligt.

And you've got time.

utnyttjade dagens sovmorgon till att fara på gymmet - kanonskönt! -&
skolan rullade på helt okej resten av dagen med lektioner som flöt på.

beroende på hur helgen kommer arta sig så har jag insett att nya
träningskläder behövs då sport bh:arna blivit för små & tightsen utnötta.
& det är aldrig fel med en shoppingrunda heller!
 
gjort bort lite plugg nu så jag highfivar mig själv för dagens goda prestationer!
nu däremot väntar middag med tokfamiljen & sedan mysiskvällis med felicia efter hennes träning.

Bildarkiv: sommaren 2013.

lite blandade bilder från i sommar.

i lycksele;
hade förhimla kul på sommarjobbet med de andra vikarierna, blev mycket bus & trivsel i lokalerna. även många kvällar då jag umgicks med vännerna då vi förtärde alkohol & åt massa gott, solade & badade medans solen väl var framme & gjorde tappra försök att jobba på brännan.

i skellefteå;
under i juni befann jag mig på stadsfesten i skellefteå med flera fina vänner & såg älskade håkan hellström. det var så så så jävla bra.
 
i övik;
även här i älskade övik blev det sol & bad, hade så himla kul med mina släktingar & christoffer. lärde känna nya människor & hittade främst mig själv. mer & mer uppenbarade det sig att här vill jag leva mitt liv, just i denna stad.
 
i åsele;
frägade håret rött hos snällaste anny & umgicks med min fina fina familj. bakade bullar med yngsta svågern när svärmor fyllde år, åt god mat, spenderade många dagar ute i deras stuga, träffade fler utav deras släktingar & så var det ju såklart åselemarknaden som var förhimla kul med alla fina människor. är fint att åsele är så älskvärt för mig när det verkligen är en stor del utav christoffer & hans liv.
 
(så hur mycket vintermänniska jag än är så ger
sommaren förhimla fina minnen att ha resten av livet)

Största längtan.

åh vad sakta; sakta men säkert. men!- på ett fingerknäpp är vi där.

Todays.

Dagens humör: trött, frusen, förväntansfull.

Dagens borde: planera mer mer kommittén.

Dagens frisyr: standard lockarna.

Dagens smink: mascara, ögonskugga, puder.

Dagens klädsel: jeans & pololinne, trosor, bh & sockar.

Dagens planer: överleva skoldagen.

Dagens materiella vill ha: victorias secret parfymer.

Dagens fundering: hur nya religionläraren kommer att vara, hur jag ska ta mig hem efter skolan & hur organiseringen av balens intresseanmälan ska ske.

Dagens beroende: närhet av människor.

Dagens tråkigaste: svenskan. den går bara inte.

Dagens längtan: helg & brännbollsyran!!

Dagens tidning: aftonbladet appen. dock inte läst den idag.

Dagens låt: then we kiss-icona pop.


I hope that you'll remember me.

♥invigt min & christoffers nya elvisp vi fick i julklapp genom att baka muffins med chokladbitar
♥ätit god middag hos farmor & ernst
♥sett skräckfilm & krypit ihop i min favoritfamn
♥hälsat på kusinerna
♥åkt pulka med lilla sötaste liam
♥pussats
♥pratat framtid
♥haft det bäst

jajamen, sådär har min helg sett ut i varje fall & som alltid blir den så himla fint med mitt hjärta. också alltid lika värdelöst att skiljas åt varje söndag däremot men vi kom fram till att om ca tjugo helger tar jag studenten, vilket innebär ingen mer distans för våran del.
längtar. så. himla. mycket.

hade även beställt kläder när vi häckade på arlanda & paketet väntade på mig nu när jag kom hem! lyckan var total & när allting passar så blir det ju bara sååå mycket bättre.

Setting fire to yesterday, find the light.

skolveckan slut redan?
veckor som dessa måste bara finnas oftare,! 
 
efter en kvick skoldag så tog jag tåget mot umeå. men var så mycket förseningar med tågen så bubben erbjöd sig att köra till umeå & hämta mig. är jag lyckligast eller? då passade vi även på att träffa anton & emma för middag & lite fredagshäng. perfekt som alltid.

landat i lägenheten igen, vilket är så så skönt! ser på the ugly truth medans C har slumrat till & känns sååå underbart med helg & framför allt att vara i bästa övik igen.

Hairy.




snart är det minsann dags för klippning & färgning av mitt galet långa hår,! känns som att det börjar bli dags. saknar också min röda nyans jag färgade kring åselemarknaden i somras; det var fräscht & fint.

Kvällsfika a lá Fanny.



med kvällsfika som totally faller mig i smaken tillsammans
med finaste porslinet så säger jag godnatt & ha det gott.

Scrambled eggs.

åt nog världens bästa middag idag!- äggröra med stekt bacon, samt tomatsoppa
med creme fraíche & sallad. middag i världsklass & den slår veckans alla middagar.

tjoho för fanny som dammsugat, dammtorkat & rensat ut skräp i sitt lilla rum.
känns lagomt skönt att ha det gjort, nu är det bara garderoberna kvar. tanken gör
mig nästan trött & tanken på att jag måste köra samma veva i mitt rum hemma
hos pappa känns ännu mer tröttsamt. men när det är gjort så är det bästa känslan.

planer för kvällen: träning. duscha. skriva på skoluppgifter. typ sådant.

I can feel the heat rising, everything is on fire.

åhåå, fick träffa bästa vän idag, och hennes vovvsing ester. sist var ju när vi var på
stadsfesten i somras, över ett halvår sedan vilket är så sjukt. men ändå kändes det
som om det vore igår vi träffades sist. & just den känslan är så jvla fin. spelar ingen
roll hur länge vi är ifrån varandra, det förändrar ändå ingenting. min finaste hanne ♥
 
& med fin musik i öronen & kjolen idag igen så begav man sig tillbaka till den vita
byggnaden; så fort man satte sin fot inomhus så var lovet som bortblåst, precis som
om man aldrig ens haft ett lov. men vi hade bara två lektioner & sedan var det bara 
att traska hemåt igen. sådana dagar som känns så meningslösa, med andra ord.

kvällen har spenderats med balkommittén hemma hos ida där vi pratat & bestämt lite
olika saker, så kul med framsteg & framför kul att träffa tjejerna igen! sedan for jag &
tränade på simhallen vilket är skönt att ha kommit igång igen på ett nytt gym!
nu däremot ska jag mysa ner mig med oliver & ringa till min man. ha det fiiint,-
 

Chanti accessories.





tycker att chanti har så så så himla fina smycken!
och här ovan är några godbitar som jag hittat & verligen har fastnat för. såg ett par hjärtörhängen på en blogg jag följer & dem var så sjukt fina så gick in på chantis hemsida för att kolla efter mer;
well, jag är ju verkligen fast, kan man lugnt säga. hihi.,
kliar som attan i fingrarna över mumin-sparbössan också. skulle passa perfekt för moí!

And the motherfucker never came back.

 
 
 

 
en artist jag verkligen, verkligen tycker om; passenger.
han gör typ världens myslåtar & sjunger så fint.
let her go måste ju vara den allra bästa, också.

Last day before last semester.

vandrat omkring i min favoritkjol idag. älskar kjolar, tunikor & klänningar!

jennelie & jag for på lilla bagis & åt lunch, använde upp presentkorten som
vi fick av vår vårdlärare i julklapp. pratade av oss en del efter att inte ha setts
på hela jullovet & gick tillsist en runda på stan.
annars har min tisdag bestått av att se supernatural & städa på rummet.
förutom game of thrones så är det nog den bästa serien jag vet. något jag
verkligen kan tipsa er om! jag & christoffer har börjat se om den från säsong
ett bara för att, haha.

ikväll ska jag nog kila hem till min fina josefin & mysa lite med henne!- 
alltför längesedan jag såg henne & hennes lilla toknelly också.♥

It's a little bit funny, this feeling inside.

and you can tell everybody this is your song
it may be quite simple but now that it's done
i hope you don't mind
i hope you don't mind that i put down in words;
how wonderful life is while you're in the world

 

En rätt så vanlig måndagkväll.

hej på er. som varje gång då jag skiljs från min man så
känns det lika piss & jobbigt.
men idag gjorde han mig extraglad då han påminde mig
om att det är knappt ett halvår tills jag flyttar ner jag med.

befinner mig hemma hos mamma nu & har kollat igenom
& fört över alla berlinbilder. längtar tillbaka som attan!
spenderar min kväll på så små vis som möjligt; ska se en
serie inom kort & bara mysa ner mig med oliver.

& något annat som jag kan dela med mig utav ikväll är att jag & jennelie
har bokat biljetter till brännbollsyran! tjohooo sjukt vad kul det ska bli! iih,

Berlin 13-14.

det var dryga timmar på arlanda som man fick härda sig igenom. men musik & starbucks höll oss rätt så sysselsatta.
hotellrummet var rätt litet men ändå rymligt, bekvämt & passande för oss två. & med minibar & nedladdade filmer på ipaden så blev det tummen upp för timmar då man bara ville koppla av.
& hotellfrukosten var bara så oslagbar! finns nog inget godare än hotellbrekky.
med en karta vi fick från receptionen så utforskade vi berlin & jag tyckte miljön var så himla vacker. vädret var som höst men det spelade liksom ingen roll. & de tre herrarna på sista bilderna var jag bara tvungen att ta kort på; speciellt otto von bismarck på sista som vi läst en del om på historian under första världskriget. kände hur min historialärare skulle ge mig tummen upp för det,! vi hittade även åt subway som vi inte kunde stå emot.
min historialärare var även nästan mer lyrisk än vad jag själv var över att jag skulle åka till berlin & han pratade mycket om riksdagshuset, så vi besökte det också! en till guldstjärna på det.
här är då brandenburger tor, den stora porten som symboliserar fredstiden då berlinmuren föll & som förde samman öst-och västtyskland. vid denna triumfbåge hålls alltså berlins nyårsfirande & det är europas absoluta största, dessutom! så var en riktig upplevelse att få vara där. bakom monumentet kan man se en scen som görs i ordning, så där bakom var festivalområdet och firandet, så att säga.
vi kollade in festivalområdet & efter denna gata tog det säkert en halvtimme att vandra, och då skojar jag inte. det var också förbjudet att ta med raketer, djur, alkohol & fordon in på området.
här är förintelsemonumentet, som har tillägnats alla judar som dog under förintelsen. under marken på denna plats finns ett museum som visar en lista över alla mördade judar.
på nyårsafton såg jag ut sådär.

det var så fint utomhus med allt ljus & det var proppat med folk på området. massa marknadsstånd stod uppradade efter gatan & det såldes allt möjligt som mat, kläder, partyhattar osv. det fanns discogolv på gatorna där folk dansade & det såldes även alkohol i flera stånd. stämningen var bara sjukt härlig för alla var på ett sådant festligt humör. liveartister sjöng hela kvällen & det spelades många andra låtar; värdparet som höll i underhållningen meddelade att det var över 700,000 personer inne på området (!)
när folket räknat ner till noll & allting exploderade i musik & smällare, så hade jag ögonen stängda & mina läppar möttes av hans. finaste nyårskyssen av mitt hjärta.♥
dagen efter nyårsafton blev en rätt så slö dag, men vi begav oss mot en julmarknad som fanns i närheten utav hotellet där dem sålde allt möjligt. stugorna var så söta. sedan åt vi på en italiensk restaurang & omfamnade natten.
sista dagen i berlin så gick vi en shoppingrunda; jag köpte bland annat ett par efterlängtade converse. sedan blev det fler dryga timmar på flygplatsen & när vi landade på arlanda så var det bara att lägga sig på några soffor & försöka sova för planet mot umeå gick ju som sagt morgonen därpå.

men rent kortfattat har det varit en fantastisk upplevelse, & jag välkomnade 2014 på allra bästa sätt med min bästa christoffer. alldeles underbart!

Tänk efter hädanefter. Lättast så.

idag, mina dear ones, känner jag mig riktigt lycklig. självklart vet jag att det beror på alla fina, älskade människor som står mig nära hjärtat & för allt fint som man fått med sig här i livet. & just idag uppenbarade det sig sådär extra, det gav mig liksom en kick. älskar er såsåsåsåså mycket, ni som står mig närmast.♥♥
 
och denna dag har också spenderats ute i stugan; lika fint & mysigt som vanligt. känner mig så slö & utslagen nu däremot, så jag sa till christoffer att jag hellre vill vänta tills imorgon innan vi beger oss till lycksele istället för nu ikväll. lata fanny har trätt fram. hihi. men orkar verkligen inte sätta mig bilen ikväll, nej nej. däremot blir det varma mackor framför jvm finalen & mys med min favvokille samt resten av (nästan hela) familjen. 
skola på onsdag klingar också fint, att slippa ha söndagsångest idag är guldvärt!

You're a liar, you're a cheater, you're a fool.

inläggen blir inte riktigt som jag vill när jag skriver från mobilen, men kan inte hjälpas när datorn är hos pappa i lycksele & jag befinner mig i åsele med min christoffer & resten av familjen. släktingarna från sandviken som jag gjort ett bildarkiv om förut har kommit hit på besök så det är jätteroligt att få träffa dem! vi har spenderat dagen ute i stugan; pimplat, kört skoter, tolkat med bob, grillat korv & stekt upp mat. sedan åkte vi hem till deras farmor & farfar & åt tacos allesammans. en lördag i världsklass!
senare ikväll ville chrille & tobias att vi skulle se the conjuring så jag är förberedd på att inte ens våga gå på toan, som den fegis jag blir efter en skräckfilm.




 
& jag lovar er ett bildarkiv från berlin så fort jag har min dator. ha det fint tills vidare,-!

Det gångna året.



är småsugen på att göra en årsresumé från 2013, men som vanligt kommer det bort & jag struntar i det. vissa gör det inte i rädsla för att inse dem korkade saker de gjort under året, bara för att sanningen faktiskt kan göra ont. annat kan bara bestå av bildbrister eller samma lathet som mig. älskar dock att läsa om andras år & vad dem varit med om, är för roligt!

Sleepless.



på svensk mark igen. så jag lever, mår hyffsat & är huuur trött som helst. på det så har vi just kommit till arlanda & ska slagga här inatt; hipp hipp hurraaaa.

återkommer så småningom med bilder från resan! godnatt arlanda & resten.

RSS 2.0