MER TRÄNING



Tiden flyger iväg och jag tror verkligen det beror på att jag ständigt jobbar & tränar, haha! De två sakerna tar upp i stort sett all min tid & det känns så bra. Och resten av tiden ägnar jag åt Christoffer & Max såklart <3

Hur som helst så tränade jag igårkväll efter en mumsig middag med C & tidigt imorse blev det detta pass ovan. Tänkte visa hur det upplägget ser ut, också. Funkar superbra för mig & det känns typ coolt att märka på sig själv hur mycket starkare man blir med tiden.. Ser fram emot alla mina delmål!! :-)


Har gått en långprommis med lillen & även tvättat, känner mig så jäkla flitig hihi. Dessutom ska jag luncha med farmor, farfar & Fredrik innan jag går på kvällspasset på sjukhuset. Fredde kom till Övik i förrgår så det känns kul att få rå om honom lite.


EFTER REGN KOMMER SOLSKEN, PÅ RIKTIGT


Trots att större delen utav midsommarafton bestod utav massvis med regn & åska så hade vi det verkligen trevlig & supermysigt tillsammans! Efter regn kommer solsken stämde verkligen in för våran del hihi.
Och som bilderna visar, och förutom dem, så har vi grillat lunch uppe på utsikten där 'gapaköjan' befinner sig (ursäkta för mitt inlands-mål för er som inte förstår haha), ätit jättegod mat & efterrätt på det, druckit bira, tagit massa kort, bröderna har hjälpt till & arbetat, jag har solat & haft kvalitetstid med svärmor, samt på kvällen blev det att basta & bada badtunna trots att det kryllade utav mygg! Det gick faktiskt bra :-)

Och resten av helgen har vi haft det såhär mysigt:

Bästa, bästa, bästa han <3

Lediga helger går alltid, ALLTID, för fort men det är ju för att man har så roligt. Nu jobbar jag de två kommande helgerna, vilket inte känns supertaggat just nu... :P Men sedan är det Åselemarknaden och annat skojsigt så det känns bättre av att längta & veta att mer roliga saker kommer!

FÖR ATT DET BEHÖVS


Igår slutade jag jobba 16 och gick till Pulsen direkt för att träna. Det var full fart på jobbet hela dagen så jag var uppe i varv och det kändes som en kick för att köra extrahårt! ;-)
Sedan lagade vi middag & jag vattnade blommorna, rensade ut garderoben lite m.m. Jag och C följdes en sväng på blomaffären och systemet också.


Idag har jag varit ledig hela dagen & tränat, haft tvättid, ätit jordgubbar och smörgåsar till sen frukost, samt packat! För efter C slutade jobba vid lunch packade vi bilen & körde till Åsele! Ut till Norsjöberg, rättare sagt. Här ska vi spendera hela midsommarhelgen vilket känns jätteroligt! Fjärde året i rad med fina familjen Ohlsson ❤️ 


Ikväll har det inte hänt mer än att vi ätit god middag, promenerat upp till nya buan på utsikten, provat Sons of Anarchy-öl, njutit av fint väder (trots mygg), plus att Robert & Elisabeth hämtade hit Sebbe från Skellefteå och Tobbe & Moa kom också hit. En riktigt bra kväll vill jag kalla det! <3

--- --- ---
Nu är klockan slagen rätt sent (enligt min åsikt haha) så nu ska jag & mannen kvälla!

VÄLKOMMEN, NYA VECKAN


Igår kom mamma hit vid 17tiden för att hälsa på & umgås tills idag! Tur hon kan ta ledigt från sitt jobb lite som hon vill ;-)
Hon, jag och Christoffer åkte direkt till allstar och åt middag, hungriga som vi var! Resten av kvällen var bara soffläge framför en ganska kass romantisk komedi, men vi hade det mysigt ändå :-)


När C åkte till jobbet vid halv sju så hade jag planerat att fara på gymmet men ögonen slog igen direkt efter han pussade mig hejdå.. Och jag vaknade vid åtta av att mamma hade fixat kaffe & frukost, fattar inte hur jag kunde vara så trött :P Sedan efter dusch, fix och lite fönsterputs så drog vi en vända på stan för lite inköp, lunch m.m. 


Har fått hjälp med byte utav gardiner, planterat blommor och örter på balkonen, samt fått jättefina kuddar till soffan. Mamsen är bra snäll! <3 Så nu känns det fint med lite nytt & sommarfräscht!


Jag & mamma gjorde i ordning hemmagjorda biffar med gräddsås & klyftpotatis när C kom hem efter jobbet till middag. Sååå mumsigt & nu har vi massa matlådor att se fram emot! :-) När hon körde hem till Lycksele så såg vi senaste avsnittet av Game of Thrones och sedan blev det PW/löpning för min del. Gav järnet på slutspurten i uppförsbacken upp till vårat lägenhetshus så är helt slut nu i efterhand! :P
Imorgon innan jobbet ska jag ta mig upp tidigt & avverka ett pass på gymmet också.

LUNDHAGS

Har ju faktiskt glömt visa mina nya lundhagsbyxor som landade på ica kvantum i veckan! :-)


Det behövdes verkligen ett par nya med tanke på att mina röda, som jag fick av pappa & Kicki i 20-års present förra året, har blivit alldeles för stor i midjan och slappa vid benen. På ett år har träningen gjort sitt, så att säga! ;-) Och jag tog färgen forest green på dessa nu som kan matcha till fler jackor och tröjor. Känner mig riktigt nöjd, helt sjukt vad dessa brallor är sköna & framför allt snygga?! Jag gillar att ha dem till både vardags, när man är i stugorna, ute i skogen m.m. =)

WORK HARD, PLAY HARD

 
Från dagens springtur i skogen ovanför Gullänget!

 
Ibland kan det vara tacksam att hela Örnsköldsvik består av branter, perfekt för back-intervaller bland rötter, lera & mossa hehe ;-) Lagomt jobbigt var det också! Sprang det kortare varvet på ca 5km. Hade också planerat in ett träningspass på Pulsen ikväll, men huvudet & ansiktet spränger nu & jag känner mig såå slö.. Jättemånga på jobbet är förkylda så det kanske är min tur nu. Konditionsträningen lägger jag på hyllan tills vidare & jag hoppas jag känner mig bättre redan imorgon då jobb står på schemat, och förhoppningsvis styrketräning. 

EN LITEN PÄLSBOLL AV KÄRLEK



Helt otroligt att vår lilla myspropp föddes för 4 år sedan idag ❤️

JUST BREATH, DON'T DROWN YOUR HEART



Bjuder på snapshots från gårkvällens AW med några från jobbet! En samling undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, chefer, föredetta kollegor, och vi hade det såå trevligt med minigolf & middag på allstar! Säger det igen, trivs så himla bra på jobbet tack vare dessa fina människor! <3



Kvällsjobb vankas & jag har hunnit träna, dammsuga & beta av några Suits-avsnitt. Imorgon är jag faktiskt ledig & tänker inte göra många knop alls då!

EN FANTASTISK HELG


Dagen i Skellefteå var ju vädermässigt inte det man hoppats på.. Till och från regnade det och vi hade paraplyer redo. Men sedan sprack det upp och blev bra som tur var! Lite varmare hade det ju fått vara men :P 
Sebbes studentfika hölls hemma hos Sofias föräldrahem i Ursviken och vi hade det supertrevligt tillsammans! Soffan försökte övertala mig att stanna tills lördag & partaja - vilket var frestande - men vi bestämde att Åselemarknan fick bli våran helg ;-) 
Fick dessutom en försenad födelsedagspresent av bästa Sofia, en duschcreme från Rituals som luktar gudomligt och är vänlig mot huden. När man trycker ut innehållet så är det samma konsistens som tvål men när man gnuggar in den så blir det som ett tjockt lödder, riktigt härligt! ;-)


Och det var skönt att landa ute i stugan kring 20 tiden, sitta ett tag och mysa med deras farmor & farfar innan läggdags. Somnade väldigt fort i Chrilles famn, efter den långa dagen <3


Som vanligt går ens lediga helger alldeles för snabbt.. Haha just typiskt. Men såhär fint har vi då haft det; myst i stugan, Chrille och Fredrik hjälpte till med att klyva ved, äta grillat, vara fascinerad av nyinköpta höns, leka med hundarna, mysdricka på altanen, typ så! Och innan det bar av hemåt idag så åt vi hamburgare till lunch nästan hela familjen tillsammans & umgicks, pratade en massa. Finfint.<3


Nu laddar man för en ny arbetsvecka - många arbetspass och dessutom jobbhelg på det - och framför allt ny träningsvecka! Håller fortfarande på att få in det nya schemat, att gå med ständig träningsvärk börjar bli en vana nu ;-)

BÄSTA DAGEN

Igårkväll kom Chrilles storebror Fredrik hit med tåget från Sandviken, städade & renbäddade gästrummet så fint för hans skull hihi. Han var framme vid 22 så vi hämtade upp honom på centralen & för min del kvällades det relativt tidigt, trött och slut på efter jobb, träning & tvättid :P


Idag är det fredag, även dagen D för flera studenter och en av dem är bästa Sebastian! Han som var en liten 14-årig Löven-spelare när jag och C just träffats går nu ut i vuxenvärlden, vilket är helt sjukt ;-)
Och hans student håller ju till i Skellefteå såklart så vi 3 ska alldeles strax bila dit! Ser fram emot en rolig dag med familjen + Sofias familj! Synd bara att det verkar ska regna hela dagen... Resten av helgen kommer vi spendera i Åsele, vilket också känns underbart ❤️ Ha en fantastisk helg ni också!


EN DAG SOM STÅR FÖR LYCKA & AVSKED

Lyckseles 3or tar studenten idag & jag vill bara säga stort grattis till er alla! <3 Njut av dagen & kvällen för ni kommer sakna det i massor sedan!


Lite konstigt att det redan gått 2 år. Och mycket har hänt sedan dess, det är ett som är säkert. Måste faktiskt erkänna att jag underskattat Lycksele och Tannbergsskolan, det är när man lämnat sin hemstad som man inser hur mycket den betyder.

SHOELOVE

Man kan aldrig ha för många skor eller hur var det?!


Ett par vita, fräscha, låga converse har jag velat ha ett tag & dessa följde mig hem idag. Köpte ju ett par då jag och Christoffer var i Berlin men dem är bra utnötta i dagsläget, kan jag lova ;-) Vita sneakers är så bra också, går att matcha med vilken outfit som helst! 

ETT TRÄNINGSPASS

Att arbetshelgen gick så fort som ett fingerknäpp känns riktigt tacksamt! En lugn, skön & rolig helg på avdelningen och det var faktiskt kul att komma tillbaka efter semestern. Fick bli berömd för mitt mörkblonda hår & min solbrända hy ;-)
 
 
I söndags när jag jobbade klart kring 14tiden så gick jag direkt till Pulsen och körde ett Ben-vader-mage-pass. Såhär ser det ut:

-Höftlyft 15X3
-Benböj 12X4
-Liggande lårcurl 12X3
-Benspark 12X3
-Sittande vadpress 15X4

Sedan körde jag detta superset:

-Utfallsgång med lätta hantlar 10 reps/benX3
-Diagonala fällknivar 12X3
Upprepade det tre gånger och hade så kort vila som möjligt emellanåt.
 
Var då heeeeeelt död efteråt och svetten rann som attan haha!! Men fasiken så gött man mår och så jäkla bra man känner sig! :D
 
--- --- ---
 

Igår jobbade jag kväll och hade en skön sovmorgon tillsammans med min älskling innan dess, eftersom det var nationaldagen och han fick vara ledig!


Och idaaaaag är jag ledig hihi. Kickade igång dagen på gymmet och idag blev det intervaller och mage; intervaller på löpbandet + ett superset med rotations sit-ups och plankan som man kör varannat om och upprepar tre gånger. Det tar på som fasiken!! Träningsvärken sedan i söndags sitter fortfarande i också haha.


Efteråt blev det frukost, dusch & fix innan jag mötte upp Anna! Jag köpte min och Chrilles studentpresent till Sebbe, ett nytt duschdraperi och lite annat :-) Eftersom vädret varit tiptop idag så satte vi oss nere vid hamnen med varsin glass och solade. Dagar som dessa MÅSTE man ta vara på!

Ikväll överraskade jag C med tacos till middag, en väldigt trött men glad kille som kom hem efter jobbet hihi. Har väl sagt det förut men det är de små sakerna man gör för varandra eller hittar på som betyder mest! ❤️


Nu myser vi framför en film och jag laddar för dagsjobb imorgon och på torsdag, sedan har jag en ledig långhelg framför mig! LYCKA.

SOMMARLISTAN

Vad ska du göra i sommar?
Jag kommer jobba - såklart. Chefen utökade min 75% tjänst till 100% men pengamässigt är jag supernöjd med det! Annars så har jag absolut tänkt hänga med mina kompisar ofta, tajma in lediga dagar och helger och bl.a. hälsa på mina underbara i Umeå. Skulle vara kul att öka söderut och hälsa på mina Öviksbrudar som bor i bl.a. Göteborg, Uppsala, Stockholm, Gävle, Järsvö också.

Ska du åka någonstans?
Ingenstans särskilt, faktiskt. Umeå, Åsele och Lycksele är de enda säkra destinationerna hihi. Dock funderar jag och Christoffer på att ha en hotellweekend någonstans, helst söderut! Kanske i Gävle så vi har nära till släktingarna i Sandviken. Och just på tal om dem så har jag och faster Ulrica planerat ihop någon helg som vi ska hälsa på och vara med deras fina familj. Väntar bara på att allt ska bli klart nu.

Hur länge ska du vara ledig?
Nästa gång jag har semester är v.30, motorveckan så klart! Sedan så har jag fått semester över midsommar och helgen v.28 som är Åselemarknaden. Känns jätteroligt att fira midsommar med fina familjen Ohlsson för fjärde året i rad ute i Norsjöberg.<3

 

Vad vill du verkligen hinna med?
Helt ärligt så vill jag ta vara på solen, ta vara på allt som är positivt och roligt, inte tänka på hur mycket jag kommer att jobba och t.ex. hur mycket mina jobbhelger kommer suga då alla andra kommer göra roliga saker. Haha ni förstår nog hur jag menar!

Vad tror du egentligen att du kommer göra?
Jag tror att jag kommer uppfylla allt som jag vill och har planerat.

Vad ser du mest fram emot?
Dricka rosévin i solen med trevligt sällskap!

 

Vad kan gå fel?
Haha precis vad som helst kan ju gå fel. Livet är oförutsägbart.

Vem kommer du vara mest med?
Tja, det beror på vilka olika delar av sommaren som infinner sig. Men förutom Christoffer som jag alltid har vid min sida så är det ju vännerna på olika håll, alla våra familjer, min Övikssläkt & arbetskamraterna hihi.

Vad kommer du lägga mest pengar på?
Alkohol & mat känns det som, haha!!

 

Vad kommer du köpa inför sommaren?

Jag har redan det mesta och kommer försöka sätta lite stopp på mitt shoppande ;-) Men for sure hårinpackning för mitt hår! Och kanske en solskyddsfaktor om solen är på topp.

Kommer du använda det?
Ja oja! Måste bli bättre på att ta hand om håret och att skydda huden är viktigt.

Kommer du bli brun?
Är ju redan rätt brun men klart man måste fortsätta sola och upprätthålla det! ;-)

 

Vad vill du säga till ditt sommar-jag?
Gå på feeling. Festa om du vill festa. Stanna hemma om du vill stanna hemma. Ta risker. Dansa mycket. Omgiv dig med de som får dig att må bra.

Vad kommer du äta?
Grillat i mängder, vattemelon, jordgubbar etc. Och självklart mat från matstånd på Åselemarknaden och motorveckan hehe. Ett stånd som säljer gudomliga tacotallrikar på marknaden är min seriösa räddning!

 

Vad kommer du dricka?
Kaffe, öl, alla sorters viner, mjölk, isvatten, drinkar.


Vad kommer göra den här sommaren extra bra?
Ja först och främst att jag jobbar i Övik, förra sommaren jobbade jag ju hemma i Lycksele för er som inte vet eller minns. Det var riktigt drygt att återgå till distans och vara ifrån Chrille.


Vad kommer du ha på dig?
Klänningar, shorts, toppar, bikini - om vädret håller sig såhär förstås!! Förra året var det ofta som man fick dra på sig lundhagsbrallorna & hoodies..


  

Hur kommer du att göra dig illa?
Det var en rätt konstig fråga som jag inte vet hur jag ska svara på :-) Skadad fysiskt och framför allt psykist kan hända när som.

 

Vad oroar du dig för?
Att vädret kommer vara dåligt.

 

Vad kommer bli extra speciellt i år?
Det vet jag faktiskt inte. Kanske att det inte kommer vara lika ledsamt som förra årets slutsommar tyvärr blev.

 

Hur kommer du minnas din sommar sen i september?
En rolig och glad sommar, det är jag säker på!



WHEN I FALL INTO THAT DARK OLD RIVER


När det verkligen gått upp för en hur roligt träning är.. Haha jag kanske har blivit frälst?! Men for sure så mår jag så mycket bättre av det, och jag märker skillnad på mig själv psykiskt och fysiskt! Körde ett nytt bröst-triceps-axlar-pass på Pulsen efter morgonprommisen imorse vilket gick superbra! Bästa svärmor som mejlat ett helt nytt (och intensivare) träningsschema, utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra!<3 


Men annars då? 
För tillfället är jag trött i kroppen och har kurat ned mig i soffan. Börjar kännas redan nu axlarna främst haha!!
Lite less på att det ska hända roliga saker precis de helgerna jag jobbar :P Hade gärna varit i Lycksele idag och tittat på alla finklädda på balen och bli nostalgisk. Hade gärna följt med några studenter ut här i stan på invigningsfester av sommaren. Hade mer än gärna följt C till fina familjen i Åsele. Men jag får uppskatta mina lediga helger extramycket istället :-) Börjar jobba 6.45 imorgonbitti så jag tänker se film, äta popcorn & kvälla relativt tidigt!

RSS 2.0