THE STARS ABOVE US

Min söndag; jobb, kalas hos kusin & smörgåstårta till middag! En bra söndag, tycker jag! :-) Och arbetshelgen är härmed över. Dock är jag så himla trött & orkeslös nu, tror att en förkylning är på g i kroppen..

Snart kommer Christoffer hem från Åsele, där han varit barn-och hundvakt över helgen. Längtar så mycket efter honom! ❤️ Ska fixa mysfika tills han landar, sedan vill jag bara kura ner mig i soffan under filten med honom & se en film tills läggdags. Har planerat in ett träningspass tidigt imorgonbitti innan jag ska till Sanna, om jag känner mig piggare.

KOM IHÅG ATT EFTER REGN KOMMER ALLTID SOLSKEN

Tack vare min jvliga mage så jag var sjukanmäld från jobbet idag... Så dumt det kan bli ibland, kunde nästan knappt resa mig ur sängen när jag vaknade imorse. Så har spenderat större delen av dagen i sängen med ipren. När det började kännas bättre så bestämde jag mig för att ta en promenad till ica & handla en god (och sen) frukost; färskt bröd med pålägg, juice, jordgubbar med mjölk samt en kopp kaffe. Yummie in my tummy!
 
Imorgon & söndag kvar av arbetsveckan, sedan kan jag andas ut haha!! Är ledig måndag & på tisdag vilket är så jvla skönt & uppskattat, det enda jag planerat in är att vara hos Sanna på hennes salong måndagmorgon så hon kan fortsätta öva inför gesället. Jag ställde nämligen upp som modell för en bruduppsättning, och vi har övat en gång so far. Riktigt kul faktiskt! Extrakul att få ställa upp & hjälpa en vän, också :-)
Och som tack för att jag ställer upp som hårmodell inför gesället + en provklippning inför när hon sökte jobb på en annan salong förut, så ska hon bjuda mig på en hårfärgning!! Fatta vad lyx, så himla snäll hon är <3 Och nu har jag bannemig bestämt mig för hur det ska bli & det får ni också se framöver, hihi.
 
--- --- ---
På tisdag blir det förmodligen en resa till Umeå, ska möta upp Sofia där (Chrilles lillebrors Sebastians flickvän) för mat & shopping & bara få umgås! Jättemysigt, så roligt att vi har blivit så bra kompisar! Sist vi sågs var i julas så det var ett tag sedan.. Var också sugen på att hälsa på i brorsans nya lägenhet & men får se vad jag hinner med :-)
 
Något annat roligt jag kan berätta är att jag & Sofia planerat in en partyhelg i Skellefteå i slutet av februari! Kan knappt bärga mig! <3 Det kommer bli en riktig girls weekend med några andra brudar också; hockey, mat & mycket av det goda att dricka hihi! Ser fram emot det så mycket :D Bilden är från sist jag & Christoffer hälsade på hos henne & Sebastian i Skellefteå, vi hade så himla roligt med partej hemma hos Linnea med massa brudar, utgång på allstar, nattmat på subway, allt det roliga som ingår hihi.

TACKSAM ÖVER ALLA MINA VÄNNER

 
TACK för att ni finns!<3

NOT REALLY SURE HOW TO FEEL ABOUT IT


Det är jobbigt att sakna
❤️

S.U.N.D.A.Y.

 
En söndag då solen skiner & det är så himla friskt ute! Typ perfekta promenadvädret, riktigt fint.
Har spenderat dagen hos Fredde & Hanna, tittat på film och druckit kaffe. Haft det mysigt bara :-)
 
Nu är vi påväg till Åsele för att hämta Christoffers nya fåtöljd, sedan hem till Övik igen. Känns skönt att få landa sedan & packa upp grejerna. Soffläge känns också uppskattat ikväll, med tanke på att jag ska jobba varenda dag/kväll hela kommande veckan - även lördag och söndag - så vila & uppladdning behövs.. Men vad gör man inte för pengarna säg! Ser fram emot en ny träningsvecka, också :-) Nya tag & mer träningsvärk, tjoho!!

GOT A FEELING THAT I'M GOING UNDER, BUT I KNOW THAT I'LL MAKE IT OUT ALIVE

 
Januari visade verkligen sina kallaste & snöigaste sidor ett bra tag i början av månaden! Att vistas utomhus har verkligen krävt täckbyxor & varmaste jackan, det bet i kinderna & det gick inte använda mobilen utan att den dog på en gång. Men annars så har det vänt & blivit lite varmare & snöat har det också gjort, känns så himla friskt & härligt ute! Man var ju faktiskt lite beredd på att vargavintern skulle komma tillslut.
 
Men de senaste två veckorna har sett ut såhär;
 
Har jobbat en hel del sedan jag började efter nyår, och det känns riktigt roligt att vara tillbaka på avdelningen!! Är timvikarie tills vidare men i februari verkar det bli ett längre vik, vilket känns kanon! :-) Trivs jättebra med personalen & patienterna är verkligen guld.
 
Tentaplugget är inte dött, it's alive. Det sköna med att man 'bara' har jobbet nu är ju att inga andra kurser stör när jag pluggar inför den där jäkla anatomin. 7 mars är den omtentan & den SKA jag sätta! Efter det är det bara att söka om till hösten & börja termin 3 med klassen under. D.v.s. i Beas klass, vilket känns skönt!
 
Snittar ca fyra pass i veckan på gymmet, så jag kan med de rätta orden säga att träningen går riktigt bra nu, framåt! Tränar oftast på morgonen & jag får givetvis backup & hjälp av Elisabeth, hade aldrig fått motivationen & det räta upplägget utan hennes hjälp!<3 Och att ha börjat på ett nytt gym är också jätteroligt! Känner mig faktiskt mer hemma på ett gym som bara är för oss personal.
Har också beställt hem kosttillskott som en hjälp på traven.
Jag sätter upp små delmål i stället för ett enda stort, & jag ser fram emot att uppnå dem!
 
En dag då jag var ledig så hängde jag med Anna, vi åkte in till stan för lite fika & shopping (köpte bl.a. mina älsklings Victorias secret bodymists!). Eftersom man bara jobbar så är det mjukisbyxor/lundhagsbyxor & hoodies som varit standardklädseln för det mesta, så det kändes förhimla bra att få komma ut, träffa folk, klä upp sig lite hihi. Min fina Odd Molly-kofta som jag köpte i Skellefteå har hängt ensam alldeles för länge i garren ;-)
 
Att baka bröd faller mig verkligen i smaken, det är godare & faktiskt billigare än att köpa en påse bröd på ica varje vecka.. Dessa kallas för frukostbullar - fiberrika & innehåller fullkorn, en nyttig variant! C gillar inte fullkorn men dessa föll honom i smaken ;-) Receptet hittar ni här, tips tips!
 
 
Och som ni såg förut, så var det min & Christoffers årsdag igår ❤️ Vi åt middag ute på Trattoria & hemma överraskade jag honom med massa gott tilltugg & varsitt glas vin! Vi hade det så mysigt!! underbara år med min man, så glad att jag har honom!<3 Förhoppningsvis kanske vi kan åka på någon weekend någonstans snart när det passar oss båda. Alla hjärtans dag vankas ju snart också!
 
När jag kom hem en kväll från ett apstressigt arbetspass & kände mig så spyless på allt haha, så hittade jag det som gjorde allting såå mycket bättre; en celsius som stod längst bak i kylskåpet!! Den hade varit bortglömt i några dagar haha, helt sjukt vad små saker kan överraska & göra en så glad!
 
 
Har tagit vara på all tid som gått att spendera åt soff-och sänghäng!! Behöver verkligen vila & ta vara på min egna Fanny-tid så gott det går..
Förutom The Carrie Diaries så har jag också börjat se Sex and the city-serien, har sett vissa avsnitt förut men inte sträckföljt den. Jäklar vad man får skratta, och fundera ;-)
 
--- --- ---
Nu befinner jag mig i Lycksele hemma hos pappa & Kicki. Vi har ätit hemmagjord caesarsallad med vin till, supergott verkligen!! 
Jag kände att jag behöver en föräldra-helg nu, särskilt när båda mina pappor haft problem med antingen knäinflammation & brutna fötter, vad dessa gubbar har otur ibland ;-) Så glad att pappa kunde ordna en bil åt mig så jag kunde åka när jag ville imorse.
C befinner hos i Åsele & åker till Saxnäs med sin storebror imorgon för att köra skoter, lika bra att unna sig då det snöat som attan!! Sedan på söndag kommer han hit & hämtar mig innan vi åker hem till Övik igen.
 
Som sagt så har jag inte planerat ett dugg för denna helg, imorgon & resten av helgen ska jag vara hos mamma & Per, kanske hinna träffa mormor & morfar samt mina mostrar :-) Känner bara för att ta det lugnt.

4 YEARS TOGETHER

21 januari - en väldigt fin speciell dag. Idag för fyra år sedan så var jag sådär bubbligt nykär & jag hade träffat den här killen ett tag, vi träffades konstant! Och den 21 januari 2012, när han hade hälsat på mig hemma hos mamma & vi kysstes godnatt innan han åkte hem till sig på kvällen, så sa han för första gången de tre orden. Efter det bestämde vi att den dagen, det datumet, den tiden, var våran. Den är våran. <3
 
 
Älskar honom så innerligt mycket & vår resa tillsammans har varit helt fantastisk. 4 år senare & jag är mer kär än någonsin ❤️

IT WORKS IF YOU WORK IT


Att jobba inom landstinget har till fördel att man får träna gratis på sjukhusets gym - Pulsen. Det kanske några av er minns att jag gjorde i somras när jag jobbade på Lycksele lasarett. Och nu när jag fått mitt passerkort så gick jag dit idag för ett testpass, och det var perfekt! Så jag har sagt upp mitt gymkort på Nordic fr.om. idag, lika bra att vara 300kr rikare varje månad framöver & ändå få den träning jag strävar efter :-)


Såhär fint var det ute idag, förresten. Väldigt skön prommis till sjukhusområdet =)

IT SAYS BRADSHAW

 
Tänkte tipsa om en ny serie som jag började se imorse; The Carrie Diaries. För er som har sett Sex and the city så är det lättare att förstå huvudkaraktären - Carrie Bradshaw. Det handlar om hennes tonårsliv i high school, då hennes dröm som skribent tar sin början & precis som i Sex and the city-serien så är Carrie berättaren om sitt eget liv. Det utspelar sig innan Sex and the city tog sin start & serierna relaterar inte till varandra på något vis. Men den är riktigt bra, typiskt chick series!
 
Har ni serietorka, så ge denna ett försök! :-)

RIGHT BACK WHERE WE STARTED FROM

Hej, & trevlig helg på er alla läsare!
 
Tänkte bara titta in & berätta om den här helgens händelser. När vardagarna har varit fulla med jobb, träning & plugg så känns det lönlöst att skriva, bara tråkigt liksom..
 

Men hursom! Igår var det fredag & jag skrev vårdettan-tentan vilket kändes bra. Följde sedan Sharmin på stan ett tag & köpte ett par jeans innan det bar av hem för att städa, duscha, fixa sig & pussa mannen hejdå som åkte till Åsele efter jobbet. Och jag blev bjuppad hem till Viktor & Elina på middag, gissa bara vad vi åt...? SUSHI!! Gud hör bön, minst sagt. Plus några glas vin på det, mums bara! Sedan mötte vi upp Anna & drog hem till Sara där det var fest & därefter på olearys, 5/5 toast fick den kvällen!
 
Och längre än så kommer jag inte. Idag tar jag sovmorgon eftersom jag jobbar halvdag, och imorgon jobbar jag kväll. Mer än så är att jag ska hälsa på Anna imorgon & träna givetvis, annars så är det bara jobb som står på listan fram tills måndag! Sedan börjar ännu en ny arbetsvecka :-)

GET SHIT DONE

Det är så himla roligt med snygga träningskläder!! Jag är den som typ aldrig köper nya träningskläder, tycker dem jag har duger helt ok. Men nu är jag bra sugen på att unna mig... ;-)
 
 
Är såå sugen på någon av dessa tights, och jag som typ blivit besatt av hoodies fastnade för denna på en endaste gång! Som vanligt sitter det alltid i pengar but well, den som lever får se. Hihi ;-)

ANOTHER WEEKEND

Hur helgen har sett ut;

Jag provade göra något nytt till fredagsmiddag; en pizzaring, haha! Den blev väl inte precis som jag tänkt mig men MUMS så god den blev!
Och precis som bilden säger, så är det förhimla fint de gånger då jag och C kan äta en riktig frukost tillsammans, hihi. På arbetsdagar så kliver vi ju bara upp direkt och åker på jobben/skolan.
Det låter värre än vad det egentligen var, men ofta då jag är ute i kylan så blir det sådär.. Typ som ansträngningsastma men den har jag inte. Ungefär samma obehagskänslor som när jag svimmar (vilket har hänt ofta sedan jag var liten p.g.a. ett hemskt lågt blodtryck). 
Hittade älsklingskillen med min nallebjörn Henry. Finaste ❤️
Och så hockeyn igår, förstås. Modo spelade bra men det räckte inte till, tyvärr. Men för min del var det bara roligt att få umgås med familjen! :-)
När de andra åkte hem till Åsele efter vi ätit middag tillsammans efter matchen så var jag så frusen, inte ens en filt & Chrilles varma skinn hjälpte helt.. Men vi hade det då mysigt & såg filmen Interstellar innan vi tillslut gick i säng.

Och idag kom pappa & hans två kompisar förbi på en kopp kaffe, vi följde dem sedan in till stan & åt lunch innan dem rullade hem till Lycksele. 
Och när vi ändå var på stan så köpte C ett par jeans på JC där han hade presentkort & jag köpte upp mitt julklapps-presentkort från Hanna & Fredrik på H&M; en fin, stilren rosa skjorta & en ny mascara.

--- --- ---
Resten av dagen har jag bara pluggat & inte fokuserat på så mycket annat faktiskt. Imorgon börjar jag jobba & det ska bli roligt att komma tillbaka till avdelningen! :-)

CHRISTMAS GIFTS

Tänkte ta och visa för er vad jag fått för fint i julklapp! :-) 
Vissa julklappar är fortfarande kvar i Lycksele så har ingen bild på allting, men anyway;
 
♥Ett presentkort på H&M av Fredrik & Hanna.
 
♥Produkter från Bodyshop från Viktor, Matilda & lilla Vilma.
 
♥En jättefin tröja av Eve. För att se hur den ser ut bättre så hittar ni den här!
 
♥Pengar av farfar & Anita.
 
 
♥En svart jättegosig mysdress & en eltandborste av mormor & morfar!
 
♥En handväska, neccessär, hårprodukter, presentkort på en nagelsalong i Lycksele & handdukar av pappa & Kicki.

♥Stickade vantar från Christoffers farmor & farfar, Solveig & Stefan. Solveig är såå himla duktig på att sticka! Blir alltid så nöjd & glad när jag får tjocksockar eller liknande! :-)
 
♥En supersöt ugglelykta, en kokbok & ljus från partylite av farmor & Ernst.
 
♥Ett vinglas + servetter från Carolina Gynnings kollektion av världens bästa Jennelie <3 - första glaset i min påtänkta samling, tjoho!!
 
♥Ett snyggt träningslinne från I can I will & en shaker av mina fina svärföräldrar - perfekt nu när träningen verkligen är på G & olika kosttillskott ska beställas hem & användas i min nya fina shaker, hihi!
 
♥Ett halsband & hårsmycke av lillebror Erik.
 
 
♥En klocka i roséguld av min älskling + ett matchande tunt armband med en liten diamant som detalj. Vad han gör mig glad <3

♥Pengar, en scarf, örhängen, en fonduegryta & en topp av mamma & Per.
 
♥Dessa fina örhängen av underbara Sofia <3

 
--- --- ---
Med andra ord så har jag fått så himla mycket fint, helt sjukt vad alla skämmer bort mig! Så glad & tacksam för mina fina vänner & familjer. <3

THURSDAY BUSINESS

Känslan att få sova i sin egen säng var gudomlig. Minst sagt. Har sovit såå himla gott hela natten, mindre ok att frysa ihjäl på morgonen men då är det tur att Chrille alltid är varm som en kamin hihi <3 Ligger mer under hans täcke än mitt eget. Övikshem är lite kända för att ha dålig värme om vintrarna :P
 
Idag är en bra torsdag! Gick med Max imorse innan jag drog på gymmet & körde ett rygg & biceps-pass. Sedan bussade jag hem och åt frukost, uppladdning inför en heldag med tvättid, städning av heeeela lägenheten, renbäddning, ha pälsvård med Max, har haft full rulle ;-) och fram tills läggdags blir det middag, gå kvällspromenaden med Max & framför allt plugga plugga plugga. Full rulle var visst bästa beskrivningen.
 


Men en städad lägenhet & renbäddade sängar känns så himla skönt & fräscht, särskilt när vi får besök av svärföräldrarna, Filip & Tobias i helgen! Vi alla + deras mosters familj ska se Modo-SAIK på fjällrävens, d.v.s. se Sebbe spela förstås! =) Och förmodligen gå en runda på stan, äta god mat m.m. Ha det jättemysigt, med andra ord. Pappa ska också komma hit över helgen med jobbet & han skulle försöka komma förbi på söndag! Så saknade alla föräldrar är jämt!
 
Säger det igen: så himla skönt det är att vara hemma i sin lägenhet efter 'jullovet', hemma med mina älsklingskillar ❤️

VSCO

Besök gärna min VSCO-blogg, där jag lägger ut bilder från nästan hela mitt bildarkiv! Alla bilder som inte hamnar här hamnar förmodligen där, med andra ord :-) ni kan hitta den här!

I'M GOING TO...

Nu när allting är bokat & klart så kan jag äntligen berätta att för er att jag åker till Turkiet den 18 maj! 
 
Blir bjuppad av mamma & Per (såå lyckligt lottad över det!), och vi ska åka med mormor, morfar, mina mostrar samt mina kusiner Julia, Alwin & Wilmer.
Hotellet heter Pegasos World och hela mammas familj reste dit 2008 med ena mostrarnas familj. Ett suuuperfint hotell som är en barnvänlig vattenvärld (så man får vara beredd på massa skrikande, plaskande ungar:P) men mina yngsta kusiner är kring 8 år så för deras skull kommer det vara rena paradiset! :-)

Vi kommer vara där i en vecka och kommer hem två dagar innan brännbollsyran, vilket är alldeles perfekt!! En utlandsresa bland sol & bad var sist år 2012 då mammas familj åkte till Malta, har längtat så mycket till värmen så detta gjorde det nya året kungligt på en endaste gång!<3

2015 RECAP


Beskriv året med tre ord.
Intensivt, roligt och lärorikt.

Bästa köpet?

Oj, alltså det är så svårt att välja ut en specifik grej, haha...! Men skoldatorn helt klart, behövligt! :-) och så alla skolböcker som alltid kostar skjortan..


Vilka sånger kommer påminna dig om 2015?

Frank Ocean - Forrest Gump, Maskinen - Stora fötter stora skor, Wiz Khalifa ft. Charlie Puth - See you again, Zara Larsson - Lush life, Emil Berg - Du swipa höger, Martin Garrix - The only way is up, Sigala - Easy love

Vem har du umgåtts med mest?

Jadu.. förutom Christoffer, Max och släkten så har jag nog umgåtts allra mest med mina klasskompisar, några mer och några mindre. Moa, Linda, Sharmin, Clara och Sara är mina närmaste käraste vänner här i Övik, vi har hunnit göra så mycket dumma, roliga grejer sedan vi lärde känna varandra i början av året... ;-)

Vart reste du under 2015?

Ja det här med resor är väl inte min starka sida.. Inget utlandsresa detta år heller. Det längsta jag rest har varit 50 mil enkelväg, d.v.s. upp till Hemavan härifrån ;-) men i år, DÅ ska det bära av utomlands minsann!

Vilka ser du som de största händelserna under året?

Antagningen till sjuksköterskeprogrammet, helt klart. Min enda stora dröm sedan jag gått nian, som tillslut skulle gå i uppfyllelse...

Har du blivit bättre på något?

Sedan sommarjobbet på medicin och rehab/stroke avdelningen (som det hette i somras då avdelningarna slogs ihop) så lärde jag mig mycket om provtagningar, analyser, hur man använder EKG, bladder, sätta PVK m.m. Allt det kunde jag alltså inför vårdettan & praktiken, till stooor fördel alltså!

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?

Ja, universitetslivet blev ju något på 'första gången'-listan. Och att jobba som undersköterska på en sjukhusavdelning.

Vad var extra dåligt med året?

Det hände saker som förändrade mycket, kan jag väl säga. På det personliga planet mest, men även uppbrott som skedde inom familjen & förändrade så mycket. Men det är saker som nu är left behind & inte värt att ta upp här. Men livet är ju minst sagt inte alltid en dans på rosor, man får hantera sina situationer. Det viktiga är att det är bakom & att allt är tiptop idag!

Vad var extra bra?

Allting i mitt liv är så himla bra, vet inte om det kan toppas något mer!

Lärde du känna några nya människor?

Ja absolut! Alla nya klasskompisar såklart :-) så underbara personer! Och så Sebastians 'nya' flickvän, Sofia. Så roligt med en till tjej i familjen, så glad vi blivit så goda vänner!<3

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Alla mina vänner & familjer i helhet. 

Största framgång på det privata planet?

Att jag blivit betydligt säkrare med mig själv, att jag inte orkar lägga ned onödig energi på människor som inte förtjänar det. Vissa är verkligen bara riktiga 'energislukare'.
Och mer på det privata planet är att jag och Christoffer har, tillsammans, utvecklats som personer och som par. Efter snart fyra år har man gått igenom mycket på gott och ont, och växt upp tillsammans. Han är verkligen en fantastisk människa som jag är så stolt över.

Vem saknade du?

Mamma och pappa, alltid. Är fortfarande inte van att bo 20 mil ifrån dem!

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Åka utomlands, det har jag lovat mig själv ;-) 

Tror du 2016 kommer bli lika bra?

Det tror jag absolut, ännu bättre t.o.m.! Året började då fantastiskt! :-)

Vad kommer du sakna från 2015?

Motorveckan, som var sååå roligt! Och insparkskvällarna med skolan.

Vad spenderade du mest pengar på?

HAHA det var en bra fråga... Allt?!?! Nämen förutom hyra och sådana måsten: kläder förmodligen. Vanliga kläder samt träningskläder!

Och så slutligen; dina planer inför 2016?

Det mesta jag ska göra har varit sådant som varit det här året; Plugga, umgås med alla vänner & min boyie, sommarjobba på sjukhus & ta ut min vanliga två-veckors semester, dra på brännbollsyran, KANSKE summerburst m.m. Men jag har bestämt att vi absolut ska fara till fjällen oftare i år, jag ska bli bättre på att köra skoter, få in mer teknik.

Vad vill du säga till dig själv inför 2016?

Se till att resa mer nu när du har chansen, livet som student blir väldigt begränsat och detta liv ska jag ha i 3 år, förmodligen, om jag inte får för mig att vilja bli t.ex. barnmorska & läser ännu ett år. Sedan åker jag ut i arbetslivet direkt. 
Annars vet jag inte vad för särskilt jag kan säga till mig själv, förutom att jag ska fortsätta som jag gör! Med denna attityd till skolan, livet, allting jag tar mig an, så kommer jag gå långt.


GREAT DAYS HAS PASSED BY

Välkommen 2016!
Det känns som att även detta år kommer bli ett riktigt toppenår med alla mina vänner, mina familjer, Christoffer, redan en hel del kul som man vet kommer hända! Som brännbollsyran, motorveckan, Åselemarknaden, ev en utlandsresa, påsken, skoterkörning, få jobba en massa, typ sådant!! Och allting man är ovetande om får ju vara, helt enkelt :-)

Och att fira in det nya året oppa fjällen i våran älskade familjestuga var ju bara det bästa, har varit där i snart en vecka nu och det är alltid lika surt att behöva åka därifrån...

Men såhär fint har vi då haft det!;
Söndagmorgon till onsdagmorgon har bara jag och killarna bott här och det har varit riktigt kul. Måndag var den kallaste dagen då tempen visade kring -15 grader redan på morgonsidan och det var även den finaste dagen, så vi trotsade kylan, klädde oss ordentligt och drog oss utåt i alla fall! Bilderna nedan visar hur j*vla vackert det var uppe på Jofjället. Alldeles underbart;
Overallen är återigen alldeles PERFEKT för mig! Här kan ni se en halvtaskig helkroppsbild på den, tillsammans med Tjobbas skoter ;-) Funderar på att köpa en svart hjälm framöver, känns som att det matchar bättre än en vit hjälm..
Morgnarna har sett ut såhär i stort sett varje dag, såå himla vackert!
En annan viktig detalj; lyckades koppla upp mig på nätet & köpte biljett till brännbollsyran!! Lika bra att passa på innan priset skulle höjas, tänkte jag ;-) Ett till på yran ÄR ju bara en självklarhet!

Och förutom skoterkörningen så har stugmyset varit på topp! Med filmer, götta, kortspel, bastu, bara haft det skönt!
--- --- ---
På onsdagmorgon kom då mamma och Per, följt av moster, morbror, kusin Julia & hennes kille Anton på kvällen. Och vi har verkligen haft jättetrevligt tillsammans allihopa! 

På nyårsafton åt vi lunch utomhus, träffade stuggrannarna, körde en vända med skotrarna, drack sedan varm choklad med minttu, och ett tag senare var det bara att duscha & svira om till finkläder inför trerättersmiddagen som morbror förberett! Såå sjukt god mat (som jag glömde fota förstås) och vi blev så himla mätta! Kring 22 fick jag, Chrille och Tobias skjuts in till Hemavan för att dra på Högis. Jag mötte upp några vänner & som vi dansade, drack drinkar, helt sjukt vad kul man kan ha med rätt människor! <3 Sedan kom tolvslaget & jag fick min nyårskyss av bästa killen i år igen, hihi.
--- --- ---
Ett nytt år känns bra, faktiskt. Nya möjligheter, mycket roligt som kommer att hända, nya chanser att återta plugget & samtidigt få jobba m.m. Mycket att omfamna, med andra ord.

Tack för ditt, 2015. Trots att vissa saker inte var det allra bästa så vägde ändå allt det roliga & underbara över! =) Jag minns typ allting med glädje, om jag säger som så. Och man får göra allt i sin makt så glädjen stannar kvar & består!

// Fanny.

RSS 2.0