En definition av Fanny.

en kväll då jag hunnit med ett kalas ute i knaften, bakat, renbäddat i sängen, städat & dammtorkat på rummet, gjort i ordning partajkläderna & talat i telefon med min älskling som jag har abstinens efter. har en slags mani att det mesta ska vara så perfekt det bara går & känslan av rastlöshet sköljer sig över mig, för nu är klockan efter tolv & jag är nitton år.
 
nitton år av så så många minnen & händelser; komna & avlidna husdjur, en skilsmässa, två föräldrabröllop, en bortgången morbror som jag saknar ihjäl mig efter, dop, komna & gångna vänner, komna & gångna pojkvänner, nya familjer, bara nytt nytt nytt som formaterat om livsriktningen hela tiden, i stort sett. och jag är så jvla glad att jag är där jag är idag, att jag har mina två underbara familjer, flera guldvärda vänner som jag kan flamsa med hur mycket som helst & ändå prata om det allra allvarligaste med, en pojkvän som visat sig vara mitt livs kärlek, min andra halva, en som existerar i nuet & i min framtid, två hundar som är dem allra finaste killarna & som gett mig så himla mycket som bara just hund-och-matte-kärlek kan. bara att jag är just jag, fanny sophie forsberg, & vet vad jag vill göra med mitt liv. jag har det bara så himla bra & jag kan verkligen inte klaga över något. 
 
imorgon väntar födelsedagsmiddag & kalas med hela stora familjen här hos pappa, sedan väntas alkohol & partaj då några pinglor också kommer över. ha en trevlig valborg, ni övriga!

Summerbreeze.

mina kvällar består huvudsakligen av att tala i telefonen med C, & igår pratade vi om sommaren & allting som tillkommer efter jag tagit studenten. längtar så mycket att jag håller på att explodera. har tagit på mig jobb hela, hela sommaren vilket kommer sitta finfint. men en vecka i juli (motorveckan till min stora fördel!) är jag ledig & det är turligtvis också en av christoffers tre semesterveckor. det blir en vecka av att bo ute i stugan som mamma & per har ca en mil utanför stan (har för mig att jag visat den förut), njuta av ledigheten & såklart fira den roligaste veckan på hela året i lyckselestad med människor jag gillar. så perfekt!
allt annat roligt som tillkommer under somrarna kommer också bli sååå härligt!- men duktiga jag har erbjudit mig att jobba midsommarhelgen så det återstår att se. 

Jag ska resa mig ur askan upp från mina knän.

med min nya superfina, superknalliga rosa tröja så väntar jag tålmodigt på middag.
dagen har gått så himla snabbt & det var roligt att gå på stan med josefine efter 
skolan där jag fick med mig nya leggings som får sin premiär till min klänning på
onsdag + en bh. så bra så bra! sedan gick vi & talade med fotografer inför balen.
alltså hur skönt är det inte att få viktiga saker gjorda?!- känner mig så himla nöjd.
 
annars då?- mår som en prinsessa! så himla glad hela tiden. & ikväll påbörjas bakning
& mer förberedelser inför min födelsedag, sedan möta upp kommittén om jag hinner! 
känns så knepigt att veckans sista skoldag är imorgon, men vem klagar liksom?!

Du är allt jag nånsin önskat.

grillat till middag med hela, fina familjen hos pappa & kicki. förhimla fint!
sedan vinkade jag hejdå till mitt hjärta som åkte hem till övik som alltid & jag hatade som vanligt att jag inte fick följa med honom. hade dock tur som fick umgås med tok ellen ett tag under kvällen! ragga runt stan & prata om allt möjligt tjejsnack är så himla behövligt ibland.
 
just nu fikar jag mellis & håller på att skriva klart några demensfrågor, sedan väntar härliga happy endings & en god natts sömn. är så himla glad nu så det känns inte ett dugg jobbigt med skola imorgon; ser fram emot onsdag så himla mycket för det kommer bli bäst med personer jag älskar! 

Störst av allt är kärleken.

ännu en solig dag då även världens finaste styvmor fyller år! längtar tills jag & christoffer kommit till lycksele senare i eftermiddag för att äta födelsedagsmiddag med resten av familjen! 
ordet styvmor låter ju så himla askunge-elakt men det är just vad hon inte är. bästa kicki! 
vid tre lämnar vi åsele & tills dess blir det att fortsätta på krattningen vi påbörjade igår & mysa med dom andra förstås. ha en underbar söndag!

Max.

det finns nog bannemig inget bättre här i livet än att ha en hund som alltid är så himla, himla glad när man träffas! (även när man bara varit ifrån varandra i typ fem minuter)

världens bästa max

Solsken dag ut och dag in.





tvättat både christoffers & svärfars bil. skogspromenad med hundarna. ätit lunch. solat. krattat nästan hela gården. så har dagen sett ut hittills & solen har stekt så härligt idag så jag har gått barbent & känt mig så himla glad. 

på bilden längst ner kan man se hur världens bästa svärmor överraskade mig med en tidig födelsedaspresent bestående utav de fina stakarna som kommer passa perfekt i lägenheten!- & så bjöd hon på fika. så så fint 

We're not living in America.

hejsan hejsan! oj vad denna skoldag gått snabbt!? det gillar vi verkligen. var extramysigt att ta med sig mackor & choklad att äta som frukost på första lektionen, tror det blir en vana för varje fredag!
tog bussen till åsele efter skolan & vi åt grillat till middag vilket var fantastiskt! christoffer har också lärt mig att byta däck på bilen så nu har jag ännu en sak att pricka av på listan, hehe.

annars då?- såååå skönt med helg. det behövs verkligen. särskilt efter en vecka med stress av inlämningsprov & slutspurten på planeringen av studentbalen. 
resten av kvällen ska bara bestå utav att se på welcome to sweden, äta jordgubbar med vaniljglass & gosa med min man. ♡ ha en mysig helg!


If you gave me a chance I would take it.

var ruggigt dålig på att ta bilder igår (åtminstone bilder som är vettiga att kunna visa upp, hehe) men här är då ett fåtal. hemmafester & så samlades studenterna på gräsplan på lugnet där vi grillade, spelade brännboll & kubb & hade det trevligt. precis som planerat! 
idag kan jag väl inte påstå att det har varit världens roligaste torsdag heller. bara det att slita med plugg som är inom akutsjukvård, religion, specialpedagogik & etik nu såhär innan vi går på helg får mig att bara vilja gå i säng.  hrmp tufft tufft det där när motivationen inte räcker till.
 
har jag tur hinner jag med ett träningspass senare i varje fall!!!! - plus i kanten.

Födelsedagsbarn som får sin present imorgon pga dåligt planering.

 
idag fyller en av mina besties nitton! wihooo grattis bästa ellen.

Call all the ladies out.


När man funderar alldeles för mycket.

◊bara tanken av att du är min & jag är din får fjärilarna i magen att flyga omkring.
◊bara tanken av att du verkligen alltid ställer upp till 1000000% & sätter andra före dig själv får mig att attraheras ännu mer av din finafina personlighet.
◊bara tanken av att jag aldrig behöver vara mörkrädd när vi sover tillsammans får mig att hata denna ensamma tillvaro & sakna din varma famn.
◊bara tanken av alla roliga bilturer vi gör tillsammans får mig att skratta åt din snabba bilkörning som ibland gör mig irriterad & sedan blir jag bums glad igen bara genom att du tittar mot mig & ler sådär som bara du kan.

◊bara tanken av att vi snart varit tillsammans i två & ett halvt år får mig att skratta åt att jag faktiskt är lika nykär i dig nu som i början. 
min christoffer 

Gör precis vad som helst för dig.

en glad fanny har landat i sängen med sin religions-uppgift efter en kvick arbetskväll. 

känns faktiskt skönt att vara tillbaka efter denna påsk så man får komma igång med allting man vill ha tid till; göra bort skoluppgifter, träna träna trääääna bort all påskmat, fortsätta intresseanmäla sig på fina lägenheter, jobba så ofta man kan, planera inför min födelsedag &självklart hitta på massa skoj & stoj med klassen samt de andra studenterna. det ska i varje fall imorgonkväll bestå utav! förfest med klassbrudarna hos josefine & sedan möts alla studenter upp för ölbrännboll & annat borta på gräsplanen på lugnet. känns som att en rolig kväll väntar!

Pinky.

har nu beställt denna tröja som ser så skön ut & har en
extra flickig touch med den härliga rosa färgen. finemang!
 
min sköna kväll förvandlades istället till en pluggkväll då jag kom på
att jag ska lämna in ett inlämningsprov på religionen på fredag. så det
ska jag pyssla med tills jag verkligen verkligen inte orkar mer för ikväll
& sedan se ett nytt avsnitt av game of thrones,- om jag inte somnat.

When I met you in the summer, to my heartbeat's sound we fell in love as the leaves turned brown.

hej på er! då var man tillslut tillbaka i lycksele efter en fantastisk påskhelg på mitt favvoplace med min tokiga, älskade familj. kan säga att ångesten smyger sig sakta på en när jag drömmer mig tillbaka & åhå vad jag önskar att vi kunde stannat en vecka till. men verkligheten kallar tyvärr & imorgon väntar en skoldag + en arbetskväll på det! & inte minst 50-dagar-kvar-till-studenten-partaj med de andra studenterna på onsdag. lär bli kul det, har jag på känno!
 
bjuppar på några kamera & mobilbilder från de senaste dagarna;
älskade fjällen som bjöd på massa skoterkörning, god mat & andra roligheter ännu en gång. och på påskafton blev det förstås extra lyxigt när jag & jennelie lagade mat, sedan styrde vi förfest i vår stuga innan vi åkte in till centrala hemavan för att fara på högfjällshotellets natklubb. (på sista bilden kan ni se på mina converse hur kul jag hade, hehe)
 
när jag, christoffer & max landade i lycksele igår på eftermiddagen så bjöds det på grillat hemma hos papi vilket var väldigt uppskattat! så himla himla gott. alla bakis-cravings som vi pratade om i bilen påväg ner var så himla påfrestande, var bara någorlunda sugen på allt möjligt.
 
nu däremot har mina grabbar begett sig neröver & ikväll ska jag, papi, kicki, erik & fredrik äta pizza framför hockeyn. vill bara duscha & ladda upp inför morgondagen med lite allmänt familjehäng,!

No one makes me happier than you do.

efter gårdagens bussresor under förmiddagen & en arbetskväll på det så var det alldeles perfekt att dricka en smoothie & sedan lägga sig under täcket & bara känna lugnet framför ett till nytt avsnitt game of thrones. kändes dock mindre roligt att sova ensam & inte känna hans värme bredvid mig, men som tur är så träffar jag ju min favorit ikväll när han äntligen kommer hit! då plockar vi upp gustav & jennelie & beger oss sedan upp till älskade hemavan.
iiih jag är så så så himla glad för det,! 
 
ha en underbar påsk, ni också! 

Mitt glädjerus och mitt hjärta.

 

Men pengarna kommer rulla.

mina countdowns som jag kikar in på ibland till & från. 
jag drömmer mig alltid iväg till dessa superroliga tillfällen
& i min fantasi är allting alldeles fantastiskt. 

slog mig nästan nyss att min födelsedag närmar sig rätt
snabbt nu! även fast jag egentligen inte tycker denna bday
är något särskilt så ser jag ändå fram emot att få vara med
familjen, äta middag med mina brudar & dra på partaj! finfint.

Just därför spelar det en stor jvla roll.

det finns nog inget mer irriterande än när man möter en annan hund & hundägare på sin promenad & den andra hunden är okopplad & okontrollerad. kan man inte kontrollera sin hund så ska man inte ha den lös, punkt punkt punkt. så det är väl inte precis det allra roligare när den hunden flyger på ens egen hund & situationen urartar sig helt fel på det vis så att min hund förmodligen tappat allt förtroende för alla andra hundar i allmänhet. en aggressiv hund är en osäker hund! och när man väl lagt ner mycket tid på att fostra sin hund till att bemöta andra fint & jobbat med att bygga upp dens självförtroende så är ju detta verkligen inte det man behöver, har man otur hamnar man tillbaka på ruta ett.
just därför spelar det en stor jvla roll att göra andra hundar & hundägare en tjänst genom att hålla sin hund kopplad. bara en sak att tåla fundera över.

Min hand passar perfekt i din.

hallå! tillbaka för en stund. det där med dålig uppdatering brukar faktiskt inträffa som mest då det är helger & lov så jag tänker inte ursäkta mig för det. tittade bara in för att tala om vad helgen bestått utav; sommarplaner med kusinerna, god mat, sett noah på bio (ni som inte har sett den måste bara se den!!!!), bakat scones & bara haft det mysigt med C. som det ska vara 
såhär ser måndagen ut; ätit frukost, städat i läggan, tvättat, diskat, skrivit ner mer saker på min önskelista & legat i soffan framför gossip girl. hade även tänkt baka muffins & fara ut & springa efter det. jäklar vad effektiv jag känner mig ändå! aldrig fel att hinna med en massa på en hel dag. 
--- --- ---
imorgon jobbar jag kväll så tar tåget till lycksele antingen ikväll eller imorgonbitti.
och på onsdag rullar vi uppåt mot fjällvärlden, iiiih!

Oh happy day.

det är fredag & idag går jag på lov,!
jag styr kosan mot bästa övik & denna snygging ovan efter
skolan. sedan så ska lovdagarna bestå utav att jobba, plus
lite sovmorgnar, bakning & packning inför hemavan. längtar
upp till stugan så himla mycket att jag nästan spricker!
 
mitt allra sista påsklov ska spenderas på allra bästa sätt

Take it to the daylight.

 
hej! jag har umgåtts med min josefin ikväll.♡♡ var så himla längesedan & så så så roligt! middag ute, allmänt vardagshäng, svänga förbi hos ida och så massa prat & skratt som alltid. vi fixade även lite för balen eftersom vi båda sitter i kommittén. nej det var en bra torsdag detta, i helhet!
 
nu däremot ska jag slutföra fjällenpackningen & dessutom påbörja lite annan packning på det. består mitt liv utav att packa eller vad? haha, verkar nog inte bättre. åh jag vill helst bara gå i säng & vakna upp till fredag då precis allting kommer att kännas perfekt; gå på efterlängtat påsklov, känna hur stressen rinner ur en, lägga undan skoldatorn & träffa mitt hjärta, förstås!
 

Ingen annan klär sig fränare än han.

vandrar omkring i kjol idag.

När det blåser från ditt håll.

fick hem ett nytt mobilskal idag som jag tycker är så himla fint & lite fancy, hihi.
 
idag är det också en solig & fin dag som bringat ännu mera glädje & värme.
våren är så himla himla fin när solen väl vill titta fram 
 
snart ska vi äta middag & ikväll ska jag, ellen & jennelie dejta. mysiiiii!
jag hade även tänkt vara sådär finurlig och påbörja packningen inför fjällen
redan nu så det är klart till nästa vecka. ibland så är planering bra.

You ain't getting any younger.

åh harreligen, vilken full rulle det har varit hemma hos mamma & per idag. en tisdag utav dess like. hela släkten + massa vänner har kommit under hela dagen för att gratta per som fyller femtio idag. väldigt trevligt att ha hela släkten samlad (vilket händer alldeles för sällan) & så är ju mamma proffs på att fixa massa god mat & dryck på det. det blev till och med över så mycket frukt så jennelie ska hjälpa mig bära med mig till skolan imorgon & bjuda på i klassen, hihi.
nu är man mätt & glad, gustav skjutsade mig hem till pappa där storebror viktor också befinner sig,! äntligen är han hemma från norge. nu väntar familjemys hos familjen forsberg-skeppström.

All about you. And that's all there is.

såhär ser min glädje-lista ut av rent allmänna saker som förgyller min vardag nu;
 
♥sååå kul att få återförenas med brudisarna nu efter praktiken
♥per har femtio-årskalas imorgon
♥jag har fått jobb som undersköterska i örnsköldsvik kommun från & med i juni
♥säsong fyra av game of thrones släppte idag första avsnittet i sverige
♥min balklänning landar snart, iiiiih!
♥kicki ska baka bullar ikväll
♥jag & christoffer söker lägenheter & nappar förhoppningsvis snart
 
det känns bara som att allting faller på plats nu, & jag känner mig bara så glad!
nä vet ni vad, harreligen vad denna måndag bara har varit uppåt uppåt. och som pricken på i:et så kommer ellen hit ikväll & ser det nysläppta avsnittet av GoT tillsammans med moí.  perfa!

All that glitter and all that gold.

hej på er. hoppas att ni har haft en fin helg för det har sannerligen jag!
rent kortfattat så har den inte bestått utav så mycket alls. igår så skrev
jag ju högskoleprovet vilket krävde sju timmars intensivt hjärnarbete &
resten av kvällen halvsov jag i soffan.
 
men resten av helgen då? typ ätit god mat, hämtat ut paket innehållandes
en efterlängtad festklänning, beställt fina mobilskal, motionerat med max,
städat, träffat finingar. -jag tycker om helger som inte behöver bestå utav
så mycket, kan ju ibland vara skönast att bara mysa & samla igen krafter.
och när man har högskoleprov så måste man ju nästan gå isäng rätt tidigt
på fredagen; var tvungen att kliva upp vid fem hur som helst på lördagen för
att mata & rasta max & göra i ordning något ätbart till mig själv. 
& såhär har i varje fall min söndag sett ut. alldeles perfekt tycker jag! & nu
när han har åkt tillbaka till bästa övik så har det känts nödvändigt att bara
ha myst på hela dagen. som alltid så behöver han bara kliva ut genom
ytterdörren innan jag hinner börjar sakna ihjäl mig efter honom.
 
imorgon är det skola igen?! kors i taket. känns lite främmande men väldigt
skönt! det är dags att återgå till det vanliga, det är verkligen det. tillbaka till
skrattanfall så man får ont i magen & massa busigt med finaste klassen

Something to celebrate.

hejsan hoppsan på er,! nu är jag mest trött & vi har kommit till lycksele. mamma & per har begett sig upp till stugan & vi bor hos pappa & kicki i helgen. senare ikväll blir det att gå förbi jennelie för att fika & hänga med henne & gustav ett tag. men innan dess blir det gooo middag & vin! ♡♡ så så perfekt med fredag, för imorgon blir det ju trots allt en lång dag i en lokal med massa andra nervösa filurer.- bland annat min syster som ringt några gånger i ren panik. 
 
& med denna gamla bild på en rödhårig fanny säger jag trevlig helg.

Better lock it in your pocket.

och som alltid så är det i slutändan väldigt konstigt att bara sluta på sin praktikplats; skiljas från det arbetslag som man kommit in i & sluta träffa de människor som man varit- och skrattat med i fem veckors tid. var väldigt jobbigt att gå från solbacken idag, det kändes långt ifrån roligt faktiskt. men det är tur att jag har vikariat där så jag får komma tillbaka titt som tätt! 
& så känns det nöjdsamt att få komma tillbaka till skolan igen; det är ju nu som klassen ska börja hitta på en massa så mycket som det bara går innan sanden i timglaset runnit ut.
kan ni gissa vad jag har för mig nu då? tro det eller ej men jag har faktiskt landat hos denna snygging i nere bästa övik. vadan detta? vi ska nämligen fara & titta på en lägenhet imorgon! tacka vet jag denna fantastiska bostadskö, känns väldigt roligt! blir spännande.

Värt?

efter en mysiskvällis hos ellen så är jag redo för att gå isäng.
alltid lika trevligt med en kaffetår & massa prat om allt möjligt!
 
mer än så hade jag inte att säga. hm, tråk

Gäller att vara påhittig ibland.

det känns så himla skönt att kika in på orderstatusen & se att balklänningen
snart landar här! iiiih. längtar ju bara lagomt mycket. vet redan nu att jag
kommer behöva lämna in den här också till en sömmerska som vi känner för
att sy upp den; klänningarna sys ju efter användning av rätt höga klackar,
vilket jag inte tänkt ha i år heller. blir ju i stort sett samma genomkörning som
sist vi gick bal, åh vad roligt det känns ändå! & det bara närmar sig hela tiden.
 
jobbade kväll igår & kom i säng rätt sent, men det resulterar ändå inte en trött
fanny idag som tur är! ska pallra mig iväg på solbacken snart & idag ska jag
bjuda dem på fika. min oliver ska även få komma dit & hälsa på efter lunch
en sväng! tycker faktiskt det är en kul grej att hitta på så länge det är allergifritt.
ha en fiiiiin dag allesammans! 

RSS 2.0