In some way you always figure it out.

hallå på er!
jag tänkte bara kika in & ge ett litet livstecken nu när julhelgen har flugit sin kos! & jag hoppas verkligen att ni också har haft det supermysigt! kan ju faktiskt tala om att även fast jag har jobbat hela veckan så har det ändå varit mys på högsta nivå; tack vare både arbetskollegorna jag trivs så bra med & alla gooa pensiönärer kan man ju inte glömma!
--- --- ---

måndag; jobbade 7.30-16.45. handlade därefter lite inför julafton, farfar kom förbi med lite julklappar & myste resten av kvällen med C.
 
tisdag; jobbade 7.30-16.45. möttes av en tomt ekande lägenhet när jag kom hem, mina pojkar befann sig då i åsele. började genast laga middag- kycklingrullar!! för bara ett tag senare landade mamma, per & fredrik. vi åt middag & hade sedan en jättemysig uppesittarkväll.
 
onsdag; jobbade 7-16.30. minst sagt en icke-hektiskt julafton! många pensionärer är ju bortresta men det ger mer tid till att spendera mycket tid med dem som är ensamma kvar hemma hos sig. vi personalen åt även skinkmackor & risgrynsgröt till lunch. så himla mysig dag!- var även så skönt att sedan komma hem till god mat, julklappar, bra filmer & familjemys, framför allt.
ska visa er fler julklappar när jag kan!
 
torsdag; vinkade hejdå till dem & spenderade några timmar i soffan med te & hannas underbara, hemmagjorda godis! ett kvällspass 15-22 väntade mig så en promenad både dit-och hemvägen med min kollega jenny som bor ganska precis bredvid mig var rätt skönt trots att det blivit kallare utomhus.
 
fredag; en dag då passet bestod utav tiden 7.30-15, sista arbetsdagen för 2014, och det kändes skönt när klockan var slagen & tänka att jag inte behöver vara tillbaka förrän femte januari. ledighet i lite mindre än två veckor ska bli så jäkla skönt!

& just nu befinner jag mig i åsele hos världens bästa familj, efter en lättsam bussresa. vi ser saik-örebro matchen (kors i taket!!) men det är bara för att sebastian gör matchdebut med saik ikväll! känns så himla häftigt & roligt att han tagit sig till SHL nu! =)

vi ska då vara här över nyår ändå in mot början av januari & som jag längtat efter detta!- särskilt efter min christoffer som jag verkligen hatar att vara ifrån. 
var prat om att bo ute i stugan & bada badtunna på nyårsafton men inget är bestämt ännu. det känns i varje fall jättemysigt att vara här!
en kompis från lycksele som heter frida har skaffat lägenhet här med sin boyie så jag har även tänkt hänga med henne en hel del! kanske drar ut med henne en sväng på nyår, man vet aldrig med oss hehe ;-)

superduper fina familjen 

Kommentarer
Postat av: Tyra

Är Sebastian Olsson din svåger?! Som gjorde debut med saik igår?:D

2014-12-27 @ 12:19:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0