You Appear Just Like A Dream To Me.

saknar vinterdagar då man spenderar dagarna i skidbacken och åker sig alldeles blöt av svett och har fikapauser emellanåt. sedan mys på kvällen framför en brasa när man dricker varm choklad & äter limpmackor. hoppsan, nu blev jag sjuk i längtan efter våran finfina stuga.

på tal om sjuk. jag mår fint. men min tumme, önskar jag kunde säga detsamma om den. omlindad och rengjord och alldeles alldeles ynklig. känns skumt att säga eftersom den är svälld dubbelt så stor, men det är ynkligt. det är det. vad som väntas nu är en film, fika i sängen, sällskap av min gosiga vovve och sedan sömn. försökte fastna framför teven men det går verkligen inte när det är så tråkiga program som bara mamma tycker om.
vad morgondagen erbjuder blir spontanitet återigen. godnatt folks.


GAVIN DEGRAW - not over you

The Winner Takes My Shirt.

hej där, jag ville mest bara säga hej. så hej! egentligen tänkte jag avsluta inlägget där, men det känns inte så fylligt. 
nu misstänker man väl att jag varit ute och promenerat och varit duktig under dagen. icke då. jag mår som jag förtjänar efter dagens schabrak. men jag hade faktiskt tänkt gå på promenad med line & våra vovvsingar och ha lite picknick. men drastiga händelser där det ingick blod, svett & tårar fick mig att vända hemåt och skrämma livet ur mina föräldrar samt styvföräldrar. både jag & oliver känner oss spak och ligger framför teven. han har inte rört sig ur fläcken på ca en halvtimme och jag trycker i mig chips med créme fraiche. tro inte att jag är döende, det är endast min tumme som inte är den finaste.

äh, nu lägger jag av. det blir inga spännanda noveller skrivna idag märker jag. tusen tankar far runt i mitt huvud och jag vet inte varför. mest tänker jag på att mina fingrar luktar apelsin.
en annan sak jag funder på är hur många bokstäver jag printat ner i min blogg under min ettårs "bloggkarriär". vilken bokstav jag använt flest, respektive minst gånger. jag tror att stackars Q, Z och X ligger dåligt till i bokstavsligan. synd på så fina bokstäver faktiskt.
nu återgår jag till mitt chipsätande och sedan påbörjar jag dagens middag; potatisbullar med bacon & sylt. familjen får överleva på det, helt enkelt.

U2 - with or without you

Dag 21 - Din Åsikt Om Abort.

jag har ingen särskild åsikt om det. sånt där är upp till var & en för sig.

Dagarna Springer Iväg.



hallå där. det är en underbart fin eftermiddag och jag har absolut ingenting vettigt att skriva. sitter bara här, ser The reader och kränger gårdagens godis, gott. det kom visste inte så många och plingade, desto bättre för mig!
idag har jag dessutom varit så där äckligt duktig för ovanlighetens skull. jag var uppe vid niotiden och tog tag i mitt liv, det vill säga, tog tag i alla måsten. jag rensade lådor och städade och plockade ihop kläder för att leta reda på alla viktiga saker jag slarvat bort på senaste. och att få synliga golvytor. när jag kom till mamma möttes jag med fika & fint prat med mormor & morfar. alltid lika trevligt och grädden på moset var nyheten om trådlöst internet i huset. lite av en frihet. åhå, lycka!

kvällens planer: inget, förutom inplanerad spontanitet. det kan sluta hur det vill.

TED GÄRDESTAD - himlen är oskyldigt blå

Ett Hejdundrande Bloggkalas.

nejmen hej på dig "göraingentingpåheladagen-dagen." helgen har resulterat i tummen upp till tusen! brukar egentligen inte tycka om söndagmorgnar men just nu känns det så underbart som det bara kan göra. tanken på att slippa kliva upp tidigt imorgon måndag känns som världens relief. känns ungefär som en lördagmorgon. man vet att man har en kväll framför sig. så kändes det igår när jag vaknade. jag & min man spenderade hela förmiddagen i sängen och tittade på South Park och fick skratta oss pigga. idag fick jag vakna upp ensam, men det känns helt okej i alla fall. ska äta lunch, sedan packa i ordning inför hela lovet hos min moder. lovet kommer bli fint det med! veckodagar fulla av mys, sedan en fartfylld festlig helg. måste försöka få min halloweenutklädnad att se lite läskig ut. vem vet hur det nu går. ruined.



Dag 20 - Det Här Vill Jag Ha


nya kläder, mat, lov, c, böcker att läsa, sällskap, lite allt möjligt. inget specifikt.

-

"what do you see in the future?"
"you. i see you. what do you see?"

"you. i saw you."

Dag 19 - Den Bästa Presenten Någonsin.



min älskade älskade hund oliver.

Dag 18 - Här Bor Jag.


mitt rum hos pappa.


mitt rum hos mamma.

Dag 17 - Den Här Veckan.

måndag - jobb, mys med hanna på kvällen.
tisdag - jobb.
onsdag - jobb, sedan mysiskvällis med josefine.
torsdag - jobb.
fredag - sista arbetsdagen, mys med gubben senare på kvällen.
lördag - umgås med amanda och hennes besök, elin från stockholm.
söndag - åka till mamma.

större delen av denna vecka består av endast jobb. tur att sista dagen
är imorgon. tror jag ska lyxa till och bjuda personalen på fika. bara för
att vara extra gullig! fast baka gör jag då bannemig inte, pappa får köpa
på lilla bagis. hihi.


"From A Man To Another Man, Stay Away From The Wannabies."


mänskligheten kommer aldrig lära sig att det heter vård-och omsorg nu, inte omvårdnad. jag har också svårt för det ibland. på praktiken har jag råkat säga OP flera gånger, sedan kommer jag på mig själv sekunder efter men att rätta sig efteråt "nej, ursäkta, jag sa fel, det är VO jag går!" hade inte blivit någon höjdare heller. bättre att hålla tyst.

fikar te & mackor i min ensamhet, återigen stiger jag upp tidigt då jag har sovmorgon och jag känner mig omänsklig. ganska så knäpp också.

I Make You Believe In Me, I Can Be Who You Want Me To Be.

miljoner tankar vandrar i fannys huvud denna kväll och läsningen gick inget vidare. istället så har jag ätit styvmammas hallongrottor och druckit te som smakar svarta vinbär. och eftersom läsningen sket sig så har jag istället städat ihop alla mina 4392 ton kläder på golvet så det finns ytor att gå på. förstår inte varför jag tog med så mycket kläder. kändes onödigt såhär efteråt. jag är glad över att det är torsdag imorgon och att jag jobbar kväll, sovmorgon är något jag verkligen behöver.


jag är galet trött, ögonen vill bara falla ihop och blunda några timmar. kom hit finaste du, så jag kan sova gott någon gång. godnatt läsare som står ut med detta

You Never Know Where This Might Go.


det blev ingen lyxig middag direkt men pastasallad köpt på ica satt inte helt fel! pricken på i:et är att vi äntligen hittat våra drömdräkter till halloween. men det blir en hemlighet - tills vidare. hihi.

jag är hemma och är rätt så göralös. ska ta mig i kragen och lägga mig och läsa. det är något jag verkligen inte gjort på väldigt väldigt länge. under mellanstadie åren läste jag ut två harry potter-böcker inom loppet på en enda vecka. hur kunde jag?

Dag 16 - Min Älsklingsmat.

tacos, kyckling, räkor, sushi, thaimat. magen sjunger av lycka när sån här mat stoppas in i min mun! blir hungrig bara jag tänker på det.

måste bannemig övertala josefine att lyxa till med middagen senare. fast lär gå dåligt när hon bara har en liten micro. my my


Vådinadijä.

jag har verkligen ingenting att berätta längre. jag är tråkig.
fast någonting jag kan tala om är att jag cyklar direkt till 
stan imorgon efter jobbet för att mysa med josefine. middag,
kika på stan så snabbt vi bara kan, mys i hennes lägenhet.
på ett ungefär skulle jag tro. så det kommer bli finemang det!


Dag 15 - Detta Ångrar Jag.

vill inte säga något specifikt. men jag ångrar en del saker. en del saker som hänt nu i år, till stor del. men jag går vidare och lever glada dagar. huvvaligen ändå.

This Is What I'm Made Of.

hanne var tvungen att plugga, den pissmyran.
så jag rullade istället hem till hanna och myste
med henne (åt kladdkaka, drack juice och såg
roliga sidor på datorn) tills jag sedan rullade
hem igen och bjöds på ost & kex. ren njutning.

börjar halv åtta imorgon igen så godnatt alla.

Dag 14 - En Artist/Ett Band Du Gillar.


en enda jag kan komma på just nu; lars winnerbäck. och han har jag redan skrivit om i tidigare inlägg så mera info om det slipper ni!

No Thinking About Tomorrow.



trött i humör. trött i praktik. trött i ständig oro.
men nu börjar det gå uppåt och det känns braigt.
(normala ordförrådet)
behöver som sagt bara stå ut med praktiken den
här veckan, sedan startar lovet. kommer bli bäst.

ikväll kommer jag umgås med min hanne om inte
hennes dumma läxor blockerar. jag vill se mumin.

Shame On Me.

fem saker jag inte gillar med mig själv.
◊ att jag är så beroende av väldigt mycket.
◊ att jag är så jäkla feg.
◊ att jag aldrig kan bli helt nöjd.
◊ att jag är på dåligt humör när jag helst inte vill det.
◊ att jag inte kan ta initiativ.
fem saker jag gillar med mig själv.
◊ att jag inte är som alla andra & då syftar jag på min smarthet. den är så udda som den kan bli.
◊ att jag börjat promenera ganska mycket på senaste tiden.
◊ att jag är så bra på att spela tilt.
◊ att jag har sökt mig till världens finaste vänner dom senaste åren.
◊ att jag lyssnar på lars winnerbäck.
jag har tråkigt och jag ligger mest bara och inväntar morgondagen som
kommer att bestå av jobb jobb jobb jobb. börjar halv åtta så likest man
går och lägger sig nu. eller?

tack för hempizzan, världens bästa pappa.

stör mig på vissa personer men jag antar det är likest att inte bry sig,
riiiight? natti natti lycksele & allt annat

Killerhuggs.


är rätt så uttråkad ikväll så jag kikar runt på youtube.
denna roar mig så in i norden, dom är så jäkla söt!

Spread A Little Love.

fredagen bestod av att jobba från halv åtta till halv fem. känslan när jag kom hem från jobbet var utomjordisk. det kändes så grymt skönt. jag stod för middagen och jäklar vad nöjd jag kände mig. begav mig sedan och hade myskväll med felicia, line & tova. vi såg film, åt gurk-och morotsstavar med dipp och drack hallonsoda och färgade hår. min hårskalle är nu röd och jag stortrivs. lycka lycka!

under lördagen umgicks jag med min moder eftersom per & gurren var ute på jakt. gustav fick skjuta en kalv och han var lycklig men måttligt slut på när han kom sig hem. fick träffa mina underbara småkusiner som jagade stackars oliver och skrev "bob bob!".
senare på kvällen umgicks jag med hanna, hanna & johanna. kladdkaka, kort, massa massa skratt & prat stod på listan och oboy vad nöjd jag kände mig när jag gick hem och mötte upp viktor för att vi sedan kunde spendera natten tillsammans. känner mig fortfarande nöjd.











http://johannnii.blogg.se/
idag är det söndag och jag känner mig slö. viktor har farit hem och nu ska jag påbörja packningen inför pappaveckan. känns skönt att detta är sista praktikveckan dessutom, sedan lov! tagg på det. en annan tagg är att halloween som är inom kort. kommer bestå av massa fint folk & festligheter.

Dag 13 - En Vän Jag Lärde Känna I År.


finaste hanne. en vän jag lärde känna i april/maj och sedan dess har vi haft nära kontakt. det blir mellanrum mellan gångerna vi ses men det gör det bara roligare och extatiskt att ses. denna tjej är den enda jag vet som älskar mumin och det är någonting vi aldrig kommer växa ifrån. vi har framtiden framför oss och jag tycker om henne alldeles alldeles mycket. puss hjärtat.

Dag 12 - I Min Handväska.

det som man kan hitta i min handväska är
armband,
pengar,
tamponger,
ett klädesplagg,
plånboken,
servetter,
örhängen,
handdesinfektion,
nagelfil,
hårsnoddar,
hårklämmor,
adapter,
handkräm,
nagellack,
en bok
och ett lipsyl.

Hej Mitt Vinterland.









åhå, lycka lycka lycka lycka lycka! tittade ut genom fönstret och skådade vitt på marken. vitt, mina vänner. SNÖ! som jag längtat efter den här dagen och ska ta vara på den minsann. frukost, sedan en lång lång promenad med oliver. ska ha musik i mina öron och bara njuta. har dessutom en ny jacka som jag älskar så det ger plus i kanten. ville ha en sorts kappa och den hittade jag på öhmans. perfekt.

inget ska få förstöra min dag. inget! inte kvällen heller för den delen. livet ska va fint.

Be Careful What You Wish For.




"vad har jag gett mig in på?" tänkte jag när jag satte mig på pallen i felicias badrum. men ack & ve så blev jag i alla fall nöjd med resultatet. efter ett hårt slit med vattenkrig & panikslagna ögonblick. mamma tappade hakan när jag kom hem. hur som helst jag är nöjd. märket på min vänstra arm är inte mysigt och att det är skapat efter en vaccination är även svårt att tro. har haft det i ca en månad and it hurts like hell.
nåja, hade en fin kväll med tre tokstollar. dock väldigt söta tokstollar!

nu ska jag lägga mig och se en film.
morgondagen ska bestå av: besök hos kusinerna, möjligtvis en sväng på stan & sedan en myskväll med några góóbrudar!

Dag 11 - Mina Syskon.


fredrik. min biologiska storebror.


viktor. ingift storebror i pappas familj. 


frida. ingift storasyster i mammas familj.


gustav. ingift storebror i mammas familj.


evelina. ingift storasyster i pappas familj.


erik. ingift lillebror i pappas familj.

där har ni hela högen. en stor hop men jösses vad jag tycker om er.

Blicken Far Runt.

har inget att skriva om min vardag och det känns tråkigt faktiskt. för jag tycker om att skriva av mig, det är lite därför jag har den här bloggen. så när ena dagen är sig lik den andra får man inget nytt att skriva om. får dra en snabbresumé om helgen på söndag, då kanske det blir något intressant utav det hela.

jag funderar starkt på att gå och lägga mig men jag dras på något vis till att skriva till lustiga personer på msn och kika runt på facebook. blir uppäten & själv är jag sjukt hungrig. fika någon?

Dag 10 - Det Här Hade Jag På Mig Idag.

har ingen bild att lägga upp eftersom jag har på mig mina arbetskläder från praktiken i stort hela dagarna. blå tröja och mörkblåa byxor är i alla fall vad det är.

Jag Har Mina Renar Och Det Är Ballt.


chokladtårta måste bannemig vara det godaste som finns &
jag njuter här i min datorstol. männen i familjen har satts i
arbete med att duka & laga mat, så snart pallrar jag mig ner
och väntar på att få bli serverad. retstickehumör!

& efter maten så är det städ för mig och gurren. harre min je.
det är något vi båda hatar mest av allt. men så länge min moder
works it like a boss så har man inget val.

Sometimes The Hardest Thing And The Right Are The Same.

varför spelar radion julmusik i oktober? och var är snön?!


ingen tagg på jobb idag heller. men men. måste göras! ha en fin dag.

Nobody But Me, I'm On My Own.



ikväll fick vi besök av mammas barndomsvän och med henne
tog hon med sig sina barn, söta små varelser som ställde dom
sötaste frågorna. hihi åå

snart vankas det dejt med kudden och det känns inte helt fel!
ska sätta igång en film och invänta morgondagen, ska bege mig
till jobbet no matter what. jag vill bara ha helg. nu!

The Second.

glöm inte att följa den andra bloggen jag skriver på. 
http://emocionante.tumblr.com/


Dag 09 - Min Pojkvän.






viktor johan august lönnback.♥

Do You Have A Story? Do You Have A Story For Me?

"det är en underlig känsla när man börjar hata sig själv.
den smyger sig på, äter sig in, tränger sig på.
förstör det som förstör dig. förstör precis allting"

usch och fy i h-vete för regn. vars är snön? snö är det enda jag längtar efter just nu, tror nog jag hinner på skvatt galen på vägen. bara vakna upp till att se snö flingor falla utanför fönstret. och framför allt köra skoter vintern lång. jag tog inte skoterkortet för ingenting.
börjar jobba elva och det känns mindre roligt. slutar åtta ikväll och då blir det att gå i säng direkt.


Begging You, My Dear; Please Don't Throw This Away.

jag håller mig vid liv
dom håller mig vid liv
ni håller mig vid liv
du håller mig vid liv


JASON WALKER - down

Dag 08 - Min Favorlitlåt Just Nu.

REGINA SPEKTOR - hero

Nothing But A Hound Dog.

åå vad jag längtar efter freeeedag.
ska umgås med mina tjejer och jag tror vit kladdkaka & idol
står på listan. någonting vi gjort förut när vi fortfarande var en
del av finnbacksskolan så det blir en sådan där favorit-i-repris. 
längtar längtar längtar! (efter er)



I Lay Awake When I Actually Should Be Sleeping.


haha, godmorgon världen! man kan tänka sig vad i all sin dar jag gör uppe nu? när jag är ledig & allt?! det är såhär jag fungerar, vill sova tusen år när jag jobbar/går skola och när jag väl får vara ledig eller har helg så kliver jag upp tidigt och tar vara på hela förmiddagen med att äta, se teve, kika på datorn osv. knasiga fanny. dessutom måste jag gå ut med min ivriga hårboll till hund som står vid dörren och gnäller så fort han hör att jag är vaken. morgonrutiner.

den där känslan som man inte vet vad den betyder. allt känns fel och man vet inte varför. man är varken glad eller ledsen. man känner inte vad eller vem man är.
shake it off!!!
jag hatar den.

TED GÄRDESTAD - come give me love

Två Missade Dagar.

Dag 06 – Min dag;
min dag har bestått av att börja jobba halv åtta och sedan sluta vid elva. hur skönt som helst var det och resten av dagen har jag ägnat åt mig själv. dusch, hårinpackning, en tupplur i soffan med vovven och sedan en kvällspromenad som behövdes. nu är det kväll men som det sägs; kvällen är ung. för vissa är lediga imorgon! woop wooop.


Dag 07 – Det här gör mig glad.
nu kommer det väldans många bilder och alla har säkert inte ens kommit med, sådant är jobbigt med att lägga ut bilder. men alla ni som står mig nära, ni vet.
mina vänner, min viktor, mina familjer, min släkt, mitt liv. det gör fanny glad. jag mår fint och jag har fötterna på jorden. and nothing can bring me down.



















man kan nog inte överleva att förlora delar av sig själv.

At Least I Know Who's The Best.



musik, läsa, kolla på facebook, läsa bloggar, dricka te & städa. som jag sagt tidigare så är jag ledig imorgon och det känns mer än skönt. blir inte förvånad om mamma sätter mig i arbete men det får man ta. i suppose. 
-
(snälla snälla snälla snälla älskade du)

B.O.B ft. LIL WAYNE - strange clouds

Sometimes It Lasts In Love But Sometimes It Hurts Instead.


don't settle down without me,-

Jag Kan Inte Ens Gå Utan Din Luft I Mina Lungor.


har slutat jobbet för idag, känns hur skönt som helst! en mysdag med oliver är något att se fram emot. se Snobben och läsa en bok. myspys. ikväll beger jag mig nog kanske hem till amanda om det går som tänkt. fint!
imorgon är jag ledig och jag bara måår.

I Want Him And Only Him.


att somna i den enda famnen man vill sova i
famnen som tillhör en pojke med blont hår och fingrar som hanterar strängarna på
en gitarr som en gud

är så underbart som det bara kan bli. och jag saknar den pojken så man kan dö.
nej, dör.

Take Me To A Place Where Bad Thoughts Doesn't Exist.



känslan av nyrakade ben är ganska så awesome, eller
vad säger ni tjejer? och speciellt när man lägger sig i
en renbäddad säng och allt luktar nytvättat & så gott. 
en kvällspromenad med oliver var just det jag behövde.
skildra tankar och andas frisk luft. snart blir det sängen
& tagga inför en ny arbetsdag imorgon så jag säger
godnatt & sov gott.

Färg! I! Håret! Ny!

bilden till vänster är från tidigare i år när jag färgade håret och till höger ser ni min naturliga nuvarande hårfärg. kanske är dags att färga igen?
fick tips om att prova en rödare nyans. men skulle man våga det? 

Maybe I'm Amazed.

Modo vann igår. hur skönt? fick se min kära pappa
riktigt riktigt glad, dom andra två tokstollarna också
för den delen.

Farfar har åkt hem & jag själv ska snart bege mig till
mamma inför en kommande mammavecka. hur den
kommande veckan ska se ut vet jag redan; praktik.
Och förhoppningsvis fina umgängen. ser även fram
emot kvällspromenader med min älskade vovvsing. 

make an effort to want me in your life.
it takes two, baby.

I Taket Lyser Stjärnorna.

we wear our scarves just like a noose
but not 'cause we want eternal sleep
and though our parts are slightly used
new ones are slave labor you can keep
we're living in a den of thieves
rummaging for answers in the pages
we're living in a den of thieves
and it's contagious


we wear our scarves just like a noose
but not 'cause we want eternal sleep
and though our parts are slightly used
new ones are slave labor you can keep

we're living in a den of thieves
rummaging for answers in the pages
we're living in a den of thieves
and it's contagious

-jag saknar dig

Day 05 - Något Som Betyder Mycket För Mig.




mamma pernilla, pappa håkan, storebror fredrik.

Hemma På Lunch.

farfar är på besök, gillas mest av allt!
Ikväll blir det hockeykväll & mys hemma. Kommer bevittna tre generationer modo-älskande män, dvs pappa farfar och Fredrik, som kommer hyta svordomar ut i luften eller hoppa av glädje. låt modo vinna, snälla. ska ha på mig min egna modo-tröja bara för att leka support för dom tre galningarna.


Day 04 - Min Fobi.


Spindlar. Det absolut värsta jag vet, känner min
anknytning till Ron Weasley i Harry Potter-filmerna.

FYFAN!!!!!!!!!!

Säg Det Till Alla; Jag Är Påväg.

Har fastnat i en Disney-värld och jag kan inte sluta titta på barnfilmer. påminner så mycket om min barndom. förstår samtidigt varför det gör så ont att bli påmind om ens barndom. Den finns inte längre. Den existerade i ett tidigare liv. i det här livet föddes jag som tonåring, jag vet inget annat. Inget annat finns.
Tack vare viktor började jag se barnfilmer och varje gång vi startar en och disneyland-slottet visas i början så ler han och säger "det där slottet har jag sett irl, den du". Vilka glädjeskutt som tar fart inom mig när jag ser den där retsamma glädjen som bara kan se sött ut när han har den.

Jag saknar bella. Världens sötaste lilla chihuahua som somnat gång på gång i min famn och jag är avis på viktors syster som får ha henne dygnet runt. Kan ni tänka er vilken kärlek jag börjat hysa den valpen, och sedan får man veta att viktor är allergisk mot henne? Aldrig mer bella hemma hos lönnbacks. kan någon bara slå mig?..

Äntligen hemma. men ska inte känna mig alltför avslappnad, det är en ny arbetsdag imorgon. Ska se klart idol och sedan duscha. Död åt arbetshelg.

Det Var Jag Och Jag Gjorde Det Bara För Dig.



Två minus idag och frost på marken, jag får gåshud bara jag tänker på den kommande cykelturen till jobbet om ca tre timmar. Vad jag gör vaken vet jag faktiskt inte heller. vaknade av smällen i ytterdörren när pappa åkte till jobbet vid åtta och jag bestämde mig för att banne gå upp och göra nytta. Så jag har städat på rummet och klätt mig redan nu, ser Snobben och fikar tonvis med mackor. hur konstig är fanny? Extremt.

Det slog mig just att jag inte jobbat på mitt vanliga jobb denna vecka. Har varit dåligt om klirr i kassan för att vara ärlig, hur orkar man ta itu med det när man har fullt upp med praktik dagar ut dagar in? 
Det där med jobb håller visst på att äta upp mig.

Make An Effort To Want Me In Your Life.


Vill skaffa mig en stor, varm, mysig tjocktröja som ser lite ut såhär. Perfekt för kommande vinterväder och snöstormande dagar då man sitter inne & bunkrar upp med smörgåsar & varm choklad. fall, snö fall!!

prat, mys, Peter Pan, sömn & bus har kvällen bestått av. Att beskriva känslan man får när pojken man tycker om allra mest lägger sina armar runt om en, hur ska man beskriva den på bästa sätt? Fint. Utomjordiskt. Speciellt. vackert. Och allt det där.
Ska bunkra upp med fika och sätta mig framför en film. imorgon börjar jag tolv och hur bra känns inte det! Godnatt.,

Elden.

har skaffat Wordfeud till min telefon och man
undrar om det är tänkt man ska fatta någonting?
Går inget vidare för fannys lag.

Rolling In The Deep.


Känslan av att vakna imorse vad nästan gudomligt. Hade en fin tanke bakom hur morgonen skulle se ut; ta en dusch, fika & fixa mig någorlunda, cykla till stan (motvind, hade inte bara lite elaka tankar), lunch på bagis, promenad till skolan, bus & stoj med roliga personer dagen ut, promenad till stan då Johanna hänkade, kika runt på stan, slutligen cykla hem.
Där har ni min dag, spenderad med fina Josefine till största delen. Och fint har det varit minsann. nu är jag trött & kall, ser fram emot middagen. Man blir sådär extra hungrig när man hör skrammel & stek i pannan från köket. 

ikväll ska jag trotsa kylan & cykla hem till viktor. Duktig tjej.

Åh, Vilken Härlig Dag.


Beger mig utåt för att möta upp Josefine.

Dag 03 – Min Favoritbild På En Idol.



Har ingen specifik favorit på alla bilder jag har på honom, men dom här två får duga. Jag har lyssnat på Lars Winnerbäck ända sedan jag var åtta kanske. Tre av hans lite äldre låtar hjälpte & stöttade under mammas & pappas skilsmässa. Har fått dålig kritik under åren över denna musiksmak men det är ingenting jag bryr mig om. Han är fantastisk enligt mig & jag kommer aldrig sluta tycka om hans musik. 

dom tomma stegen
stackars
kom änglar

What About Now, What About Then.


LED MIG UT FRÅN DIMMAN

Så Länge Man Tänker På Annat.



ikväll har jag umgåtts med denna lilla loppa.
Som vi pratat & framför allt skrattat. Sanslöst.
Men sanslöst roligt, i och för sig. Nu har hon
begett sig så jag ska göra i ordning fika till mig
och lillebror. Sedan mojsa framför en film.

Imorgon är jag ledig, hur skönt?!?!
Dagen kommer spenderas med fina Josefine
och vi ska lyxa till med lunch på stan. Toppen!
Sedan en visit på skolan. Riktig impuls.

Dag 02 - Mitt Favoritminne.

Nians skolavslutning. Sorgligt men det ett utav
dom få bästa tillfällena under det här året.





You'll Always Fit To My Heart, My Soul, Me.


Såg denna film igår innan jag skulle sova. tokmysigt! Har alltid varit så förälskad i dessa bröder och deras historia. när morbror dog tänkte jag att han hamnade i Nangijala och att det fanns massa snö där så han fick köra skoter. Det var det bästa han visste.

Idag är fanny på lite bättre humör, minsann! Arbetsdagen har gått snabbt och nu blir det gorbys till middag,mums. Förstår inte helt hur jag kunde överleva dagen utan att äta lunch. Endast några ynkans köttbitar fann jag som rester så jag åt det och hoppades på det bästa. 

HÅKAN HELLSTRÖM - river en vacker dröm

I Like It.




har myskväll för mig själv och det
känns inte helt fel. Slå en signal till
viktor och sedan sängen. Kladdkaka
till kvällsfika för mig och lill-Erik satt
inte helt fel det heller. Frågan är om
den lilla parveln kommer kunna somna
nu med den där sockerkicken i sig.
Börjar halv åtta imorgon och plötsligt
känner jag mig inte lika taggad på jobb
som tídigare idag.
Vilken berg-och dahlbana.
godnatt!

STATUS QUO - rockin' all over the world

Dag 01 - Mitt Fullständiga Namn.

Fanny Sophie Forsberg.

Bot Till Bloggtorkan.

Dag 01 – Mitt fullständiga namn
Dag 02 – Mitt favoritminne
Dag 03 – Min favoritbild på en idol
Dag 04 – Min fobi
Dag 05 – Något som betyder mycket för mig
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Det här gör mig glad
Dag 08 – Min favoritlåt just nu
Dag 09 – Min pojkvän
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – En vän jag lärde känna i år
Dag 14 – En artist/ett band du gillar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa presenten någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – En film jag tycker om
Dag 24 – En sanning om mig själv
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

Stanna Ett Tag, Kom Till Mitt Kärleksland.

Lars Winnerbäck
Johnny Cash
James Morrison
Ted Gärdestad
Melissa Horn
Daniel Adams-Ray
Erik Hassle
The Mostar Diving Club

För övrigt så är vardagen dryg, men fina personer förgyller åtminstone med sin närvaro och prat. Det gör det mycket lättare. Och tacka vet jag praktiken, kunde inte föreställa mig att det kunde vara så roligt. Gruvade mig innan men nu ser jag fram emot arbetsdagarna. man slipper skolan + man har saker att göra hela tiden så man hinner inte tänka så mycket. Jag är bra på att tänka mycket och det vill jag helst bara slippa.

Nu ska jag baka kladdkaka och få pluspoäng.


du har så underbara ord
du kan le så jag smälter
du kan ge så jag tar åt mig
jag skulle gärna ha ditt mod

och om du saknar mig ibland
så kan du släcka alla lampor
för jag finns nånstans i mörkret

Till & Från.

Skaver som citron mot ett sår men jag klarar mig. Jag mår fint. Alltid.

Fara och jobba nu då.

Klimpen. Så Jäkla Klockren.



Hur Överlever Man Att Förlora En Del Av Sig Själv? En Del Som Är Så Viktig?

Myser framför Snobben och ska snart fika med familjen.
Stortrivs med praktiken och det känns bra när man ser
fram emot arbetsdagarna. 


Saknar faktiskt skolan. Det är ju där man får se alla
skönheter. Saknar mina brudar!

Världens jäkla bloggtorka, vad finns att berätta?

I En Ödslig Kyrkogård.

En låt av den bästa av dom alla och det är en låt som
hjälper & ger krafter i dom svåraste av stunder.

The Future Isn't Something That Should Be Decided, It's A Dream You're Seeking For.


you are my sweetest downfall
i loved you first

Lever I Alla Lägen.



Alla meningslösa försök om att få bloggen fin. Jag ger upp. Ni får leva med att den ser ut som den gör helt enkelt. Gör bara fel om jag försöker mixa & trixa med designen. I och för sig lyckades jag med det jag har nu men man tröttnar i längden, så är det.

Som sagt, börjar tolv imorgon. Hur skönt?! Funderar dock på att lägga mig snart vilket som. Efter ett avsnitt av Vampire Diaries. hihi.

Jag Struntar I Det Som Kallas Detaljer, Om Man Bara Kunde Bestämma Över Sånt Som Är För Långt Bort Att Nå.


Starkare än någonsin. Förra sommaren var våran och jag glömmer aldrig våran lilla korvbrasa vid furugården. finaste du-F som i finast 



och denna finaste finaste varelse har gett mig nyheten att tredje säsongen av Vampire Diaries äntligen kommit ut. Vadan detta? Är det verkligen sant? Serien jag nötte in och ut i flera dagar två hela säsonger har äntligen fått en uppföljare? Nu är fanny lycklig minsann. kvällen är räddad. woop wooop!

Kvistar & Palt.


Såhär mysigt hade jag och viktor igår. Fint!
-
När man hatar söndagar som mest.
Har dåliga tankar och sämst magkänsla. men jag lever!
Efter en god lunch så har viktor begett sig hem, nu ska
jag göra allt och ingenting. har inte lust med så väldans
mycket så. imorgon börjar jag klockan tolv så det känns
riktigt skönt. 

Alive.

Det Finaste Jag Vet, Det Dyraste I Världen.


Den dag som man märker tydligast hur fint de skulle sitta att ha en famn att spendera timmarna i. Inte bara vem som helst. Inte noll, utan en. Hans.
Bara spontanses, frossa i massa godis, se film helt obrydd om vad resten av världen gör. Den kväll man somnar och den dag man vaknar i den famn man trivs allra bäst i, att se det finaste man vet ligga alldelens intill just när man vaknar. Att få använda hans arm som huvudkudde när man ligger i hans säng, få kyssa honom och mitt i kyssen börjar han sjunga för en så man blir alldeles pirrig i magen och man känner lukten av hans andetag.

Alla dagar är just sådana dagar och man blir så pirrig inombords att man inte vet vad man skall ta sig till.

-



Dom gav mig minnesbilder för livet. Växte fast i mina handleder. Dom fanns där hela tiden och nu, i ett helt annat sammanhang, så är det helt annat.

Vad tokigt det blir när man blundar för det man borde se.

I'd Like Some Change.

Att vakna tidigt på lördagar känns förhimla skönt.
Att göra varma mackor och sedan mojsa framför
en film på canal+. Livet det! Men ryktena om att det
skulle snöa nu till helgen kan ta sig någonstans,
inte  en snöflinga så långt ögat når.

min och moas räkfrossa igårkväll. hur gott?!?!
mitt rum är i behov av storstädning så det ska jag
ta itu med idag. Sedan blir det middag ute och en
myskväll med gubben. Längtanes, iih-!

Lasse W, Mina Damer Och Herrar.

'
'

Min absoluta favoritartist.
Har dunkat hans låtar hela
dagen i stort sett, man blir
aldrig less helt enkelt.

Back to cleaning. Ciao!

Vi Är Pojkarna Som Busar.

Det svider vid mina näsborrar och jag är dunderförkyld. Ligger och gottar mig framför en film, vilket inte känns helt fel! Längtar tills imorgon då det ska bli matlagning med Moa, vi ska allt lyckas med att charma mina föräldrar med räkfrossa-MUMS!


I Used To Save Them Troubles For Another Day.

Har varit utan internet ända sedan igår. Gissa om jag varit deprimerad.
Menmen, hade en mysig gårkväll som bestod av film, en chihuahua som kryper in i håret och slickar i näsan, massa skratt, en film som skulle bestå av familjen lönnback i paris men som istället blev en långfilm av insidan av jannes väska, tårta och sång. Viktor fick sina presenter och även jag fick presenter som var hur fina som helst!

Idag var det begravning för gammelmormor. Har som ingen kommentar till hur det var, vilken kotte som helst kan räkna ut hur det var. Jag gillar inte begravningar, kan jag då säga. fast-vem gör det?
Men fick skratta åt roliga livshistorier som systrar & vänner berättade. Hon var alltför härlig.

Hejdå, gammelmormor. Sov gott. Tack för klänningen du sydde åt mig i somras och alla andra kläder jag fått i livet.
Tack för allt. farväl.


A Little Bit Longer From Now On.

Börjar sju idag, så ska strax pallra mig ner mot Ventilen för en ny arbetsdag.
Lyckades bannemig somna vid tio igårkväll och det ger tummen upp för den
här dagen. jag har inte gäspat en enda gång nu på morgonen, kanske kommer?

Gubben anlände till Lycksele igårkväll och gissa hur nöjd jag är. Ikväll blir det
mys i massor och jag ska få titta på presentöppning. Finemang dehär.


Några Enstaka Stunder Från Helgens Marknad.










Lite från fredagskvällen och lördagseftermiddagen.

Nu:
kvällspromenad med Oliver, ska hämta mina nya skor hemma hos pappa. Värken i magen har inte gått över men siktar på att jobba imorgon vilket som. Så rastlöst att sitta hemma ensam en hel dag.

Everyday Is To Getting Closer.

någonting gynnsamt och en smula positivt.
fast snarare hela kakan.
den här dagen är din & ingen annans.
grattis, min artonåring♥

The Finishline Is Just Around The Bend, I'll Pause This Game So Our Love Will Never End, Let's Go Again.


Är hemma från praktiken idag pga magvärk, det gillas verkligen inte.
Tar mig mig framåt sakta men säkert. Huvudsaken det! Funderar på
att hjälpa mamma med lite hushållssysslor nu när jag ändå är hemma.
Jag är ju som sagt bäst på att städa, hur mycket städar inte jag?

And I'm Running To You, Baby.


Jag Saknar Dig Mer Och Mer För Varje Sekund.

Började jobba klockan tolv idag. Kändes nervöst utihelvete, men hey, i did it!
Slutade vid åtta och for ut med vovvsingen. Liksom vad jag gjorde igår, känner mig riktigt duktig. Jogga är inget för mig men konditionen är verkligen inte på topp. Har aldrig varit men förhoppningsvis kommer vara.

Börjar åtta imorgon och jag stortrivs redan. Kommer bli fyra fantastiska veckor fri från skolbänken. Känns dock konstigt att inte träffa vännerna som jag dagligen brukar göra. Men tur det finns helger.

Detta väntar mig nu. Efterlängtat och alldelens underbart.

En Tredjedel Av Mig Finns Kvar För En Är Krossad Och En Är Din.




THE LAST GOODNIGHT - in your arms

Daniel Adams-Ray.

Jag hatar att minnas.
Speciellt minnen som
fått mig att le som fan
förut. För i nuläget vill
jag knappt veta av-
försvinn!försvinn!

Marknadshelgens Sammanfattning.

Fredagens sammanfattning är att jag begav mig till Hannes lägenhet efter middagen och vidspråkades med henne & Sissel medans som fixade fripporna. När Sissel for ute med Nanna satt jag och Hanne och väntade på att Hanna skulle anlända, sedan blev det utgång med några. En riktigt trevlig kväll med massa och jag kände mig nöjd när jag kom hem igår. Såg film och myste på. 
Fick många förfrågningar om det var tråkigt att va nykter, men neej, att hålla sig nykter är gott & dugligt enligt min egen åsikt.

En morgonirriterande men mysig lördag som bestod av att jag gick på marknaden med världens bästa Hanne, köpte thaimat och massa annat. Bland annat det sista av Viktors födelsedagspresent. Iiih! Snart fyller grabben arton hela år. Tänka sig tänka sig.
Blev sedan middag med Gustav. Kycklinglår och pommes satt verkligen inte helt fel. Kvällen bestod av utgång med massa massa folk och jag ångrar ingenting, en underbar kväll var det. Allt går i en berg-och dalbana men kvällen var på topp. Verkligen. Tackar alla.


Nu är det tillslut söndag och man gör allt och ingenting. Dricker te & lyssnar på musik. Ba måå. Blir inte att åka till pappa, han befinner sig i Norge och är hemma på tisdag. 
Begav mig på marknaden några timmar idag med Hanna. Hade inget annat för mig. Träffade på trevliga personer och fick knasigt sällskap på vägen hem. 

Imorgon är det första praktikdagen. Japp japp, slipper skola i fyra veckor. Därefter höstlov. Jag måår verkligen.

Mitt Hjärta Stavas Med V,I,K,T,O & R.

har aldrig saknat dig så mycket som jag gör nu


--- --- ---


Är så löjligt förälskad i den här bilden, sinnessjukt.
Den ser så mysig ut till hundra procent.
Varmt, gosigt, sött. Plus lite hösttema i det hela.
Tänk bara att få krypa ner här med sin kärlek och bara måå?
viktor kom heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

RSS 2.0