Håll mig hårt, kyss mig ömt, ge mig det som bara du har.

morning fellas! 
det ekar ju tyvärr rätt mycket emellan inläggen nu... men vad gör man när man är så upptagen med att packa ihop sitt liv, planera en massa, rensa ut kläder & så spendera mycket tid på jobbet? det där med att städa ur lägenheten trodde jag skulle bli simplare än vad det är, är ju så mycket att gå igenom & jag vågar knappt tänka på själva utstädningen, fy... har dock påbörjat torka ur skåpen i köket & putsat alla fönster så det inte bli överdrivet mycket att göra i helgen.
men!; ack så skönt detta kommer kännas när flytten är över & vi påbörjar ordningen i nya läggan! vi hämtade nycklarna dit igår & har redan börjat köra dit lite grejer.
---
ikväll kommer christoffers storebror fredrik och ska sova över tills imorgon så då får vi bra bärhjälp ikväll med, sedan imorgon kommer mamma & per samt nästan hela christoffers familj & hjälper till med resten av flytten. tur att man får hjälp!
 
förra helgen köpte vi en ny säng som vi hittade på mio, därefter ska vi också köpa en ny soffa + lite till på ikea nästa helg. wiiiie massa kuligheter som bara väntar!

Viktigt att behålla barnet inom sig.

sötaste liam & underbaraste christoffer i en enda stor glädjebubbla.
oboy vad detta gör mig glad & varm inombords! 

Time moves slow.

såhär såg min lördag ut!;
christoffers bror tobias & fina amanda kom hit på besök över dagen. mycket prat & skratt, middag & några bärs samt bio på det. såååå himla roligt! men vet inte riktigt om jag kan eller vill rekommendera lucy. den var som för invecklad för min smak. 
 
nu lever vi i ett riktigt flyttkaos, vi får i stort sett sick-sacka emellan alla flyttkartonger haha!; längtar tills vi får nycklarna i veckan så vi kan börja köra dit grejerorna. kan inte heller påstå att min dunderförkylning gör något lättare heller, visst är det härligt att tårkanalerna brister titt som tätt & man kan inte luta sig framåt utan att det spränger i tänderna & ansiktet? oh so delightful.
men annars är jag positiv minsann! mycket fint står framför mig och jag kan inte klaga.
ha det fint

I want it all.

 
bilder från senaste tiden, säger inte så mycket mer än att jag spenderat mycket tid i skogen med max, myst med lilla liam, jobbat, bakat rabarberpaj till min man som varit sjuk under veckan (hoho, tji får man efter en partyresa i aiya napa!) & letat efter fina fynd i en ikeakatalog inför den kommande resan dit! haha, känns som att tiden står så stilla nu såhär innan flytten! vill bara få det gjort på en gång så vi kan börja bo in oss i nya lägenheten. helgen efter flytten är det ju också den efterlängtade ikearesan, kommer bli så kul att få shoppa grejer & börja inreda vårat nya hem. 
idag fyllde även min finafina farmor år så åkte dit en stund och grattade henne innan det vankades kvällsjobb. väldigt effektiv dag. hoppas ni också hade en bra fredag, ni övriga! nattiii

Ibland kan detta vara bättre än att åka utomlands.

är så himla glad nu!!- för jag, christoffer & max har bestämt att åka upp till hemavan till stugan i september & ha myshelg med bastning, firande + fjällvandring då vi ska tälta på fjället & uppleva det finaste av naturen tillsammans ♡ som det ser ut nu blir det sista helgen då C fyller år & det är marknad i lycksele. men marknadsfirandet kan jag gott skjuta på till våren & vad är inte mysigare än att fira ♥ födelsedag på en fjälltopp där vi båda trivs bäst?
detta kallar jag höst, och hösten är allra finast

Alla borde inse att samhällets normer suger & att man duger precis som man är.


Your warm whispers.

dagar som startar med kramar & pussar, rullar på snabbt på jobbet och som sedan
avrundas med idol, popcorn, vaniljte, frukter & även ännu mer utav dem där pussarna;
sådana dagar gillar jag! ♡

Even a single bit.

helgens sista pass är nu färdigt & snart ska jag åka hem. känns sådär lagomt fint nu när christoffer är hemma och jag får pussa på honom ännu mer! 
vi har inte gjort så mycket sedan han kom hem i natt, har mest bara myst och ägnat oss åt varandra fram tills jag började jobba vid fyra idag. känslan när han steg in genom ytterdörren med just det leendet var så oslagbart. så brun & fin dessutom.

imorgon är sista dagen på sommarvikariatet så med blandade känslor lär jag vakna imorgon. men får turligtvis fortsätta även efter imorgon så jag behöver inte skiljas från mina fina arbetskamrater och underbara tanter & farbröder! finfint.

I miss your lips.

efter en heldag på stan med elin igår då det blev nya tillskott i garderoben & en kaffe på waynes så åt vi ju då middag på harrys, och därefter såg vi hockeyn på fjällrävens. modo vann med 3-1 vilket känns kanonbra inför kommande säsong. laget känns glödhett i år! & även fast matchen inte räknas in, så räknas den liksom ändå.
 
det var i varje fall en superb lördag & vi har planerat in så mycket roligt hädanefter, elin och jag; bl a bokat tid samtidigt på makeup store då vi ska makea oss särskilt fab inför hennes debut på krogen i september. superkul!♡♡ 
 
och detta är vad jag shoppat;
--- --- ---
 
annars är jag bara glad idag; i en städad & fin lägenhet där jag äter lunch och väntar på att få fara på jobbet, och imorgon kommer ♥ äntligen hem!!! åhå så fint.
bjuder även på en skön låt denna fredag. ha det så bra!

Höga kustens hjältar.


ikväll ser vi träningsmatchen mellan modo-saik
på fjällrävens, vilket har varit efterlängtat så länge.
 
ännu en ny säsong tar sin början med vårat hjältelag!
nu är vi redo.

My head's spinning.

längtar ihjäl mig efter dig
 

Hairy.

haft en riktigt mysig dag med elin, anna & liam idag! åt lunch på port nio och sedan
hjälpte vi anna att fixa hennes naglar inför något partaj inför helgen. super trevligt!
 
och klockan fyra hade jag en bokad tid på trudes för färgning + klippning! och jag blev
väldigt nöjd med resultatet; aldrig fel med en genomkörare! ♡ 

Bday kid.

idag fyller finaste jennelie nitton år. hihi, äntligen blev det din tur!
tack för att du är världsbäst ♡ 

Ännu ett filmtips.

tror jag har berättat om den här filmen förut, men såg den igen ikväll och fortfarande är den lika gripande & sjukt bra! och framför allt sann.
 
soulsurfer handlar då om bethany hamilton bor på hawaii med sina föräldrar & bröder. hon har växt upp med surfingen och hon är en lovande talang. när hon var 13 år, blev hon attackerad av en tigerhaj och förlorade sin vänstra arm. tack vare sin starka tro på gud, en kärleksfull familj och sin kärlek till surfingen lyckas hon ändå ta sig tillbaka till vågorna. filmen är alltså baserad på bethanys självbiografi och hennes berättelse handlar om hennes väg uppåt & tillbaka till den hon brukade vara.
så till er som inte sett den; gör det! 

The hard way is the only way.

befinner mig i ett väldigt skönt läge i sängen med en kopp kaffe. och tack vare min cypern-pojke + andra nära & kära som antinger åker snart eller befinner sig atm i utlandet så är jag såååå himla sugen själv på att resa någonstans. därför kollar jag upp resor till grekland till våren, och det finns faktiskt rätt så billiga ute! blev så full i skratt när jag skrev & berättade det för C och han tyckte det lät som en bra idé. nu när han väl fått smak på den resande foten så lär denna diskussion föras vidare när han kommit hem om några dagar. 
och för den delen så vore det fint att resa igen, bara han och jag ♡ 
 
well well, får lägga undan dem tankarna för ett tag. ska väl påbörja en middag snart & ikväll har jag tvättid & tänkte även städa. känns som att jag städar jämtjämtjämt men kanske lika bra så blir det inte överdrivet mycket att göra då vi flyttar om sjutton dagar! iih.

Nytt i garderoben.

denna fantastiska byxdress är from now on mitt favoritplagg!
perfekt att ha under sommaren & även under festligare tillfällen. 
 
pappa & storebror är här tills imorgon pga en kurs inom jobbet,
bor hemma hos farmor så nu sticker jag dit på middag & umgås
med dem ikväll!

Q/A.

"fun fun fun"
Postat av: anonym
ååh vart har du hittat jackan och klänningen? :)

-

allting är från nelly.com!


I've never loved one like you.

bilder från de senaste dagarna;
 
och idag körde jag via åsele & blev bjuden på middag hos christoffers föräldrar, så
mysigt att umgås med fina familjen ♡ men nu är helgen härmed över & jag befinner
mig i lägenheten igen, mer ensamt än vanligt & tråkigt om jag får vara ärlig. men har
bunkrat upp med kvällsfika framför en serie & myser på innan läggdags. väldigt bra
uppladdning inför min sista arbetsvecka på sommarvikariatet!

Vi ska vandra, du och jag.


påbörjat världens underbaraste bok. tycker verkligen att alla ska ge denna en chans, fyändå. 

nu åker jag & bröderna ner till stugan & spenderar dagen i båten.

You need distance to know what you're missing.

och så var ännu en vecka slut. igår visades vår lägenhet för en intresserad
& jag har bara jobbat tre pass i veckan. & just ja, just nu befinner jag mig
hemma hos mamma i lilla men saknade lycksele, går igenom en massa
prylar som vi möjligtvis ska ha i nya läggan. 
 
och ikväll christoffer påväg mot stockholm tillsammans med fyra andra grabbar.
dem ska åka till aiya napa i en hel vecka. aiya-fckin-napa. är så avundsjuk så
jag nästan avlider & så var det jobbigt att pussa honom hejdå när jag ändå började
sakna honom sekunderna efter han lämnat lägenheten & åkte till jobbet imorse.
och bara för att jag älskar att skriva så gjorde jag i ordning ett litet kärleksbrev
och stoppade ner i hans resväska innan jag åkte, hihi.
 
så ja, hela nästa vecka blir rätt ensam- men det kan också behövas ibland! 
nu däremot ska jag & max åka ut till stugan & unna oss lite sol & bad.
ha det bäst ♥
tbt från berlin. åh, som jag saknar!

Fun fun fun.

less på att svettas. less på att bli yr så fort jag inte får i mig vätska. less på att behöva oroa mig för max i värmen. less på att behöva sova med korsdrag & fläkt varje natt. nej vet ni vad, jag är tacksam för denna sommar men nu är jag så himla redo för hösten & allt som ingår i den. jag gillar den mer, jag gillar alla röd-brun-gula kontraster & mörkret som lockar fram alla mysbelysningar. och med höstens ankomst skulle jag helst av allt likaså vilja att dessa anländer i garderoben,
 
och i höst drar jag igång med träningen for real igen! haft världens break i sommar då jag lämnat gymmet i lycksele, jobbat konstant & ägnat mig mest åt terränglöpning. men snart är jag på friskis & svettis & hur kul är det inte att införskaffa nya, fina träningskläder?
-
 
haha, alltså vad vore livet utan kläder egentligen?!

Femte augusti.

hej på er! efter en springtur runt berget med maxi är jag nyduschad
och äter mellanmål framför vänner. trots att jag helst föredrar att jobba
dagar så man har kvällarna över till vad man vill, så är det förhimla
skönt att jobba kväll ibland. ha en heldag då man bara myser,som idag,
& jag ser faktiskt fram emot att åka iväg till jobbet om ca två & en halv
timma! tur man trivs så bra & har förhimla roligt med arbetskollegorna,
det som är huvudsaken! ha en bra dag ni med! ♡

Not bad at all.

byxdress från hm, gick på en hundralapp. supermysig!

Att sakna är både på gott och ont.

denna arbetshelg är över & för det tjuter jag tjoho!
christoffer har spenderat helgen i åsele med fina familjen (första gången vi skiljts åt sedan vi flyttade ihop, hrmp) så jag har ägnat mina kvällar åt att städa, farit ut & sprungit, rensa ut massa rat, & myst framför en serie med fruktsallad. helt okej, med andra ord! var tänkt att hälsa på elin ute i hennes stuga igår men det fick bli en annan gång.
 
& när jag kom hem från jobbet idag väntade mina älsklingar i lägenheten♡ blev så himla glad & söndagar är bannemig inte dumma ibland.
le.
skratta.
gråt.
älska.
omfamna dem du älskar.
njut av livet,
& var nöjd med dig själv- för du duger som du är! 

Ta inte varandra för givet.

idag slog det mig hur värdefulla helgerna varit för mig de senaste åren.
 
 
det berodde i stort sett bara på christoffer & distansförhållandet; veckorna bestod av jobb/skola, längtan & olika planer för helgerna. särskilt fredagarna, när jag åkte tåg till övik & när jag klev på perrongen och åkte rulltrapporna ner så stod han där & log som bara han kan & mötte mig.
och även fast vi är sambos nu så känns ändå helgerna alltid så speciella & mysiga, men jag antar att det är så för i stort sett alla. & trots att det är arbetshelg nu för mig så gjorde jag extra fredagsmys som överraskning till christoffer när han kom hem från jobbet; grillat med potatisgratäng, en god sallad & så givetvis chirre & dirre som han aldrig kan tacka nej till, hihi. helger är väl till för att vara lite onyttiga?
 
du är allt jag nånsin önskat

RSS 2.0