SMÅ MINIATYRER I PERIFERIN

det är tisdag & fannybanny känner sig faktiskt riktigt glad med tillvaron!
allting rullar bara på, som vanligt. önskar att solen kunde lysa & värme mer, önskar önskar önskar att jag egentligen slapp vara här & kunde vara hos C. men jag trivs alldeles för bra på jobbet för att älta det, faktiskt. får ta vara på denna sommar, ta vara på det jag gör på medicin/stroke avdelningen & få nya kunskaper =) 
 
ikväll har jag hängt med josefine, som är här denna vecka! vi har åkt bil, skvallrat lite, samt handlat lite smått & gott inför fredagkväll som ska bli sådär extrabra ;-) well, mer om det senare!
för tillfället ser jag film & smaskar på jordgubbar medan det småregnar lite utomhus, stillsamma kvällar är behövliga ibland. och imorgon är jag ledig vilket känns sååå jäkla bra, kommer må lagom gott när jag hör pappa åka till jobbet inann åtta & jag får ligga kvar ;-)

6. EN BILD PÅ DITT SYSKON

eftersom jag har flera syskon i mina två familjer, så blev det två bilder som visar dem allihop.♥

SOM DET BORDE VARA RESTEN UTAV SOMMAREN

åååh, vilken underbar söndag som varit idag!
strålande sol & värme hela dagen, så dagen till ära började naturligtvis med frukost ute i solen, sedan blev det lite fotboll & jag passade på att pressa ett bra tag. sedan åkte vi ut till stugan, där max fick bada bl.a. alltså, en alldeles underbar dag i helhet! =) mindre kul när tiden var inne för att åka buss tillbaka till lycksele.. nu träffar jag inte C & max på två veckor heller. men tiden har ju hittills gått så jvla fort så på ett fingerknäpp får jag mysa med mina tokstollar igen! 
--- --- ---
nu har jag landat hemma hos pappa, det känns såå skönt att få vara hos honom, kicki & erik igen! och denna vecka kommer bli den tuffaste veckan på hela min arbetssommar; dagpass måndag & tisdag, ledig onsdag, kvällspass torsdag, dagpass fredag, kvällspass lördag & sedan dagpass söndag. sexpass-veckan, så att säga. men det kommer ju förstås bli en bra vecka ändå med de vanliga rutinerna; träning, kompishäng, blir faktiskt födelsedagsfirande för en vän i veckan också! superbra 

5. EN GAMMAL BILD PÅ DIG SJÄLV


ALL WHITE

nyss beställt från asos

ATT SE PÅ HONOM OCH TÄNKA FYFAN VAD JAG ÄR LYCKLIG MED DIG

helgerna går tyvärr alldeles för fort.. men om ca tre veckor går jag på min mini-semester & JAG VET att tiden kommer gå fort, ett poff och sedan är jag långledig från jobbet! wiiiie =)

en fartfylld helg har vi då haft, jag & min man. själv har jag också spenderat mycket kvalitetstid med min fina svärmor; bl.a. gått långpromenad, druckit vin framför sommarkrysset & förstås pratat pratat pratat om precis allt mellan himmel & jord. precis som jag vill ha det, och som det alltid varit mellan mig & min tredje mamma.
ikväll har vi då sett film & bara degat, men nu säger då jag & världens bästa kille godnatt! 

4. EN BILD PÅ NÅGOT SOM GÖR DIG GLAD


3. EN BILD PÅ NÅGON I DIN FAMILJ

älskade papi!

IBLAND KAN DET BLI FÖR MYCKET

ibland kanske man måste backa bakåt ett snäpp, & fundera över hur det egentligen är? har ni också känt så? för snabbt kanske inte tiden får gå, tycker jag. man ska ju liksom hinna med att ta vara på allting, känna, leva, uppleva, älska, lära. bara få vara. 
alltså, det kan vara för mycket ibland. som nu när man inskolats på ett nytt jobb, med nya människor, & snabbt kunna lära sig alla rutiner & hur saker & ting fungerar. alla dagar är så olika också. plus att jag inte är van vid pass som dessa, med tanke på att plugglivet är väldigt stillasittande. tidiga morgnar, & jag kan säga att det känns i kroppen & psyket.
även det här med att jag måste lära om mig att vara ifrån christoffer & max. det går faktiskt jättebra, det må jag säga. men samtidigt, åh vad jag hatar det. verkligen hatar det. det är precis som när vi bodde isär förut, att bara gå omkring & känna sig halv hela tiden.
men det är ju bara för i sommar, det gör också att det känns så mycket enklare. i höst är jag hemma igen & återgår till dem rutiner jag föredrar, till den vardag jag föredrar, med mina killar 
 
nåja, kan lägga ned allt deepstuff nu, är färdig att skriva av mig för denna gång hehe. istället kan jag väl tala om att jag ska kila iväg till jobbet på en stund. hade kvällspass igår & kvällar föredrar jag minst, om jag ska vara ärlig. men variation är ju faktiskt skönt! och idag är det ju bara ett dagspass 7-15, sedan blir det en ledig helg som jag (förstås) ska spendera med min älskling. vi ska faktiskt till åsele den här helgen också, känns jättemysigt! 

2. EN BILD PÅ DIG SJÄLV


1. NÅGRA DU STÅR NÄRA

när man inte har så mycket att skriva om riktigt, så blir det en sådan här utmaning haha! så första bilden; några jag står väldigt nära! förutom familj & pojkvän så är det brudisarna minsann.
 
1a bilden: Några du står nära.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på något som gör dig glad.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på ditt syskon.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: En bild på din favoritplats.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En bild på barndomsvänner.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En bild som du är nöjd med.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

I LOVE IT WHEN YOU CRY

vädret är inte det allra bästa denna vecka, men det hindrar då inte mig från att bringa lite sommarfeelings till mig själv! ;-) 
 
tänkte skriva lite om mitt sommarjobb! för er som missat det så är jag i varje fall hemma i lycksele i sommar, jobbar som undersköterska på medicin/stroke enheten som det kallas för i sommar. rehab/stroke avdelningen har slagits ihop med medicinkliniken, allt tack vare den tragiska personalbristen..
men det funkar jättebra, åtminstone. trivs som fisken i vattnet & det mesta känner jag till sedan förut, eftersom jag hade gymnasiepraktik på medicin i tvåan. & mitt sommarschema ligger på 85%, fram till nionde augusti.
--- --- ---
ikväll har jag varit på middag hos pappa & kicki, tänkte bo hos dem fr.om. nästa vecka! =) jobbar 7-16 imorgon också, egentligen helt sjukt hur fort tiden går? alldeles nyss var det söndag & jag var i norsjöberg.. men tiden får gärna flyga fram som den gör för min del, då blir det helger & chrille-mys mycket snabbare hihi ;-) 

WE ARE FAMILY

en midsommarhelg som bestått enkomt av sol & värme!!!!! helt fantastiskt, kan knappt förstå att jag faktiskt kunnat vandra omkring i klänning hela tiden & även kunnat ligga & sola, så nu har man hunnit bli lite brun ;-) perfekt hihi.
 
fredag;
midsommarafton såg i alla fall ut såhär. den spenderades ute i stugan (liksom resten av helgen) & vi åt supergod mat, hade femkamp, lekte med alla hundar, förtärde alkohol, solade, badade badtunna, körde fyrhjuling, bastade, åt mer gott, & hade det allmänt förjäkla trevligt tillsammans! midsommarafton får helt klart fem av fem toast 
några valde att sova hemma i åsele & några andra (bl.a. jag & C) ville stanna & sova i stugan, det är så himla mysigt tycker jag!! så det blev en rätt sen kväll, jag & christoffers farmor drack en flaska rosévin tillsammans & vi spelade kort, också.
 
lördag;
vi vaknade upp vid tio, de som sov i åsele kom vid lunchtid & det blev ännu en stugdag bestående utav matlagning, yatzy, golfspel, badtunnebad, hundlek, & bara ta vara på det underbara vädret!
denna kväll blev också rätt sen, några bärs & massa deeptalk med christoffer & tobbe innan det blev läggdags. förjäkla fint!
 
söndag;
ännu en vacker morgon som vi omfamnades av ute i stugan, lite tidigare än lördagens eftersom svärföräldrarna hade gjort i ordning en riktig, supergod braklunch hemma i åsele! sedan skjutsade tobias hem sebbe & sofia til skellefteå, jag följde filip till ica för att köpa glass & innan vi åkte till lycksele satt vi bara & pratade med robert & elisabeth om allt möjligt.
& lycksele är just precis vart jag är nu, C har precis åkt hem till övik & jag hade verkligen dödat för att kunna följa med... har sådan hemlängtan. ♡ men om fem dagar får jag mysa med min favorit igen, kan knappt bärga mig! =)
 
imorgon jobbar jag 14-22, vilket känns såååå skönt! lite sovmorgon + ett träningspass under förmiddagen kommer sitta perfekt. bara att hoppas på sol & värme under denna vecka också.

PARA-PARA-PARADISE

äntligen torsdag, vill jag säga! sitter i köket med ipaden & en kopp kaffe framför mig, betar av sista avsnittet av orange is the new black & ser fram emot en ny arbetsdag =) jobbar 7-16 precis som de andra dagarna, och sedan går jag på helg, iiiih! har packat min väska inför en midsommarhelg i åsele, det blir tredje året i rad som jag firar den med christoffer & hans släkt ute i deras stuga. och det är alltid lika myyyys!

men det blir dock en liten omväg på vägen haha... C kommer hit först vid sextiden, sedan kör vi tillsammans till umeå där vi ska plocka upp sebastian & sofia som också ska fira midsommar med oss. dem kommer ju från skellefteå och måste byta buss där, vilket blev så lång tid för dem att ta sig till åsele på det viset. så jag & C erbjöd oss att köra via umeå så dem får åka med oss! känner själv hur invecklat det låter, men det blir i varje fall jättebra. vi som är så bilvana, hihi ;-)

kan knappt bärga mig tills han är här.. då ska vi äta middag & kanske hinna rå om varandra lite innan vi börjar rulla mot umeå. som jag saknar min älskling! ♡ 

och ha en jättebra midsommar, ni också! både ni som hittar på något roligt med era familjer/vänner, & särskilt ni som tar på er & jobbar! =)

NEW IN


TO GET TO KNOW ME

i brist annat att berätta om + inspiration från en fin blogg jag läser, så har jag skrivit en liten lista som handlar kort om mig. en update för er som känner mig & kanske något kul att veta ifall jag fått nya läsare ;-)
 
 
1. Hur gammal är du?
trettionde april fyllde jag tjugo år, därmed lämnade jag tonårslivet bakom mig!
 
2. Hur gammal känner du dig?
alltså, det kan faktiskt variera från dag till dag. men oftast känner jag mig då äldre än vad jag är. bara när jag fortfarande var nitton & flyttade hemifrån kände jag mig så himla vuxen, men nu är det ju så mycket mer pensionssparingar, sparande till en bil, ett annat gemensamt sparande med C som är för vårt framtida hus, att inte klassas som barn när man åker stadsbussen, bara det att studera på universitetet & hänga med alla från min egen ålder upp till femtio bast, & alla har ändå lika kul tillsammans.
men ja, för det mesta känner jag mig väl som tjugo, som mig =)
 
3. Vad har du gjort idag?
har haft ännu en inskolningsdag på jobbet, mellan 7-16. och det känns verkligen jättekul!

4. Sommar, höst, vinter eller vår?
ni som känner mig vet att jag alltid, ALLTID, varit vintermänniska. jag kommer alltid vara det, också. det är något med det där mysiga, ni vet. vintermörkret som sjunker in & man får mysa ner sig i tjocka tröjor, tjocksockar, varm choklad. själva skönheten går inte att gå miste om heller, det är så vackert med fallande snö & hur marken göms under ett enda stort, vitt täcke. plus att de bästa högtiderna håller till under vintern; julhelgen & påskhelgen. usch ändå, vad jag älskar den mysiga härliga julen, den riktiga familjehögtiden med god mat, julklappar, julpynt & det går alltid bra filmer på tv, hihi. & påsken som bara handlar om fjälliv, skoterkörning, matlagning utomhus, bli solbränd i ansiktet, gå omkring i lundhagsbyxor & hoodies m.m.
men hösten gillar jag faktiskt också, antar att den kommer tvåa efter vintern. för det är ju hösten som liksom är början innan snön kommer, och det är så vackert utomhus med alla röd-brun-grön-gula nyanser. 
tro bara inte att jag inte gillar sommar över huvudtaget, för det gör jag! den är så kort så den får man fasiken ta vara på! =)
 
5. Är du besatt av någonting?
mjölk. det är något jag alltid älskat sedan jag var plutteliten. eftersom jag alltid varit så fruktansvärt dålig på att äta (men det är en annan historia) så har mjölken alltid gjort mig mätt, glad, alltid varit sådär jvla gott.
men annars vet jag faktiskt inte.. är väl besatt av min pojkvän, och inte på ett sådant där psykotiskt sätt haha! men hans närhet, hans kyssar, hans kramar, hans famn, hans värme, hela han.♥
 
6. Nämn 3 saker som man kanske inte vet om dig?
♣jag har alltid varit huuuur blyg som helst, kunde seriöst må riktigt jvla dåligt över att t.ex. mamma kunde bjuda hem två arbetskompisar på middag. men sedan jag började arbeta inom vården när jag var 16 så arbetade jag bort det - sakta men säkert! =)
♣jag kan kliva upp typ tre timmar innan jag börjar på morgnarna, och då skämtar jag inte; spelar ingen roll om det är jobb, praktik, skola m.m. jag behöver lugn & ro på morgonen så jag får göra mig i ordning, äta frukost i lugn och ro, hinna gå en promenad med max, kanske fara på gymmet.
♣jag har väldigt lätt för att bli 'nojig', typ om mina föräldrar åker flygplan, christoffer kör bil själv, jag är alltid rädd att något hemskt ska hända dem jag älskar. och det är riktigt svårt att skaka av sig ibland..
 
7. Hur vill du tillbringa din pension?
det här har jag & christoffer pratat om så många gånger, & det är sådan jäkla tur att vi är överens om det också! =)
vi har en dröm om att flytta permanent upp till fjällen, när vi båda är pensionärer & våra barn är vuxna & har sina egna liv. vi ska inte vara mor-och farföräldrar som är frånvarande i våra barnbarns uppväxter, det finns bara inte på världskartan. men för vår egen del vill vi bo nära naturen, ha våra jakthundar, känna det där underbara lugnet. & blir det nu inte permanent så har vi åtminstone en stuga, det är till hundra.
jag ser absolut mig själv & min gråhåriga, lika underbara christoffer där uppe med ett lugnt & fridfullt liv. men innan dess är det så mycket vi kommer hinna med! ♥
 
8. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
honestly? på en sandstrand på malta, i spanien, kroatien. helst malta för jag längtar tillbaka dit såsåså mycket..
 
9. Vad är du på för humör just nu?
jag känner mig faktiskt på rätt bra humör, visserligen trött & det är mycket jag tagit in under denna första inskolningsvecka. men tanken av att få åka till åsele imorgon får mig att bli piggare inombords! =)
 
10. Vilket är ditt favoritgodis?
choklad. alla gånger! fast nu har jag ju inte ätit godis på flera månader så suget har varit rätt hårt hehe..
 
11. Har du någon favorit-outfit?
jag vet faktisk inte, det varierar från dag till dag egentligen! det typiska är väl egentligen jeans eller tights, tillsammans med ett linne & en mysig kofta. sådär simpelt men ändå fint. annars så älskar jag att traska omkring i mina lundhagsbyxor med en hoodie & slänga på en keps. & nu när sommaren har kommit så är maxiklänningar & kjolar typ det finaste jag vet, hihi.
 
12. Är du morgon-eller kvällsmänniska?
jag har alltid varit så himla morgonpigg, men det har faktiskt vänt lite ;-) men det varierar också, vissa kvällar kan jag & C sitta uppe länge framför en film/serie, eller bara prata med varandra om allt. och så andra kvällar lägger vi oss tidigt bara för att man inte orkar med något.
 
13. Hur såg ditt liv ut för 10 år sedan?
för ganska precis 10 år sedan, det skiljer två månader, så dog min mobror peter. peter karlsson, världens gladaste skämtsammaste människa som älskade att köra skoter & umgås med sin familj. han var ständigt sjuk sedan han var liten, mormor & morfar var ständigt borta med honom på sjukhusvisiter så mamma & de andra tre syskonen fick klara sig själva en del. 
en hjärttransplantation i göteborg, för ganska precis 10 år sedan. och han dog på operationsbordet.
 
ett halvår senare berättade mamma & pappa för mig & fredrik, vid köksbordet hemma i vårt gamla hus, att dem inte älskade varandra längre & skulle skiljas. där tog livet sin vändning på riktigt, och just då kändes det ju inte som att det faktiskt skulle bli bättre. för det blev ju faktiskt det! =) hade verkligen inte velat ha någonting annorlunda idag.
 
14. Vad heter du i andranamn?
sophie heter jag, det är ett familjenamn från mammas släkt. samma för fredrik som heter nils, ett familjenamn i vårt forsberg-släkte! =) och en dröm jag har är att få åtminstone en dotter i framtiden som också ska heta just sophie.
 
15. Vill du gifta dig?
en vacker dag kommer jag att vilja gifta mig, det vill jag. har länge drömt om att gifta mig i själevadskyrka här i övik, men annars så skulle jag gärna gifta mig på en plats som allmänt betyder mycket för mig.
 
16. Har du, eller har du haft, något smeknamn?
mamma har alltid kallat mig för fia-lotta, haha vet inte riktigt vad jag tyckt om det, men det så mamma alltid kallat mig så jag är alltid hennes fia-lotta ;-) en kompis kallade mig för fanta på högstadiet, men annars så har jag alltid 'bara' varit fanny. och jag tycker det är så jvla skönt & bra att vara fanny forsberg! =)

A BEAUTIFUL TREE

myst hos ellen ikväll med några kaffekoppar, skit-snack, & vi promenerade till ica för att köpa bj's. jag vågade mig faktiskt på bananglassen som var såååå god, bra för oss som tycker om bananer  ;-) 
oliver sover bredvid mig & jag ska själv gå i säng snart, jobbar 7-16 imorgon & innan dess ska jag avverka ett gympass. tränar ju gratis på sjukhusets gym typ dygnet runt nu när jag är landstingsanställd, det måste man hurra för! =)

HUNDEN ÄR MÄNNISKANS BÄSTA VÄN

det är egentligen sjukt hur mycket en hund kan göra.
hur mycket den kan påverka ens liv.
så mycket som den bidrar med. 
hunden är sannerligen människan enda, bästa vän.
 
jag har egentligen sagt det så många gånger förut, men denna otroliga, fina, underbara, roliga, lyda, duktiga & bästa finskspets har förgyllt mitt & christoffers liv sedan den dagen vi hämtade honom i skellefteå, 10 augusti 2012. & idag fyller våran lilla illbatting hela 3 år! ♡ kan knappt förstå hur tiden rinner iväg...

YOU'RE MORE SAFE IN THE DARK

ikväll fick vi en spontan idé att fara på palladium och se nya insidious 3 på bio. den var visserligen bra, skräckfilmer ska vara lite unika för att faktiskt vara BRA. men just det att jag är så himla mörkrädd & nojig av mig gör att jag kommer sova slingrad omkring C under täcket hela natten + reagera på minsta lilla ljud som görs. hatar bara att vara så jäkla rädd av mig, haha...
 
throwback till högstadiet då jag kunde sitta instängd på mitt rum vissa kvällar och se skräckfilmer ensam för mig själv, utan att vara minsta lilla berörd...
vars tog den fanny vägen?!

GOOSEBUMPS


FINNS INGA BÄTTRE HUSDJUR ÄN HUNDAR

 
en del av er kan inte ha missat det jag berättat om christoffers faster, farbror & superfina kusiner nere i sandviken?! hur som så har leija & liam tjatat efter en hund så länge som jag kan minnas, dvs säga cirkus tre år hehe. och nu har äntligen deras önskan gått i uppfyllelse; en liten dansk-svensk gårdshund som heter dobby, har flyttat in hos dem hemma i högbo. kan inte vara annat än glad för deras skull!!! hade inte tackat nej till en liten valpis, jag heller ;-) tydligen så tänker dem dra en visit i åsele kring början av augusti, blir som alltid superkul & nu supermysigt att få kela med valpen! 
--- --- ---
det är lördagmorgon & vi tar lite sovmorgon. har tvättid 10-13 + att vi tänkt storstäda & släppa max lös i skogen. det känns som bra planer, det! =) främst av allt vill jag bara spendera varje minut av denna dag tillsammans med min kärlek, eftersom jag tar tåget norrut tjugo över två imorgon. just delen av att åka hem till lycksele & påbörja sommarjobbet på måndag känns inte jobbigt, det är just resedelen med min feta väska som jag inte ser fram emot ;-)

LOVE WAS EVERYWHERE, I FELT IT IN THE AIR

örnsköldsviks studenter hade sin glänsardag idag & jag firade finaste elin tillsammans med min egen samt hennes släkt. fint väder + en väldigt fin mottagning som hennes mamma susanne hade fixat hemma hos dem! en superfin dag & det var såååå varmt & soligt! helt galet skönt, jag vandrade omkring i min nya, blåa maxiklänning utan ett frysa ett dugg =) stort grattis, elin! 
 
fläskfile & potatisgratäng med en god sallad har jag & min man ätit till middag, vi har precis gått en långprommis med maxi & myser nu framför nyaste säsongen av orange is the new black. jäklar vad jag längtat efter den, haha...!
och som alltid är han den mysigaste jag vet & jag skulle kunna spendera evigheten i just hans armar.♥

TO FEEL FRESH

 
jag tycker det är sååå himla skönt & mysigt att få ha mysdagar för sig själv; när C åkt till jobbet innan sju så gick jag en pw på ca sju km med maxi. och nu när både han & tobias sover djupt så jag har en liten ta hand om mig själv-dag! ni vet raka benen, tvätta håret, ha hårinpackning, smörja in kroppen med kokosdoftande body butter, måla alla naglar... när man inte har mer plugg för denna termin & inte börjar jobba förrän 15 juni så är det bästa läget att bara ta det lugnt & ta vara på denna vecka; ha dagar som dessa, läsa en bra bok, baka, ta tag i träningen igen m.m.
och givetvis ta vara på massa tid med min älskling innan jag blir lyckselebo (igen) över sommaren! ♡ men med tanke på mitt lätta schema så kommer vi ändå inte vara ifrån varandra fasligt mycket.

LIVETS BÄTTRE DAGAR

jag & tobias kan verkligen ha så jäkla kul ihop ibland, haha. jag vet inte om det beror på att vi är rätt lika i sättet, vi har då klickat som ler & långhalm sedan jag ens välkomnades in i ohlsson-klanen. men hur som, igår var då en väldigt bra dag då vi shoppade tillsammans, sedan på kvällen kom två av hans vänner från umeå för dem ville fara på o´learys studentfest. det slutade med att jag också hängde med & mötte upp elin & emily med deras vänner där. vi hade faktiskt förjäkla roligt! ;-)
 
--- --- ---
egentligen tänker jag inte dra någon slags throwback till min egen student, för det är väl 96ornas tid att få glänsa & få känna den där jäkla glädjen! =) kan väl säga att jag är avundsjuk så in i helskotta, men det var en onetime thing & det gör minnet så extramycket kärt. 
idag tar umeås elever studenten, imorgon är det lycksele & på fredag här i övik. en lyckans vecka, vill jag kalla det! känns lite synd att jag inte kommer kunna vara i lycksele imorgon för att omfamna min tove som efter fyra år på skidgymnasiet ääääntligen får gå ut, men hon vet att jag finns med henne i mina tankar.♥
på fredag däremot hade jag tänkt stå utanför parkskolan med mina kusiner, faster, farbror m.m. för att gratulera fina elin (min kusin mattias fina flickvän som sedan länge varit en så god vän till mig), & sedan gå på hennes studentmottagning. & hur avundsjuk jag än kommer vara på alla studenter, så tror jag att min medkänsla kommer vara större; känna ett sting av det där ruset & vara lika lycklig.

ALMOST TIME FOR WORK

vårdväskan är verkligen förjäkligt bra när man jobbar i vården & vill ha olika redskap! detta beställde jag nyss, det behövs inför jobbstarten nästa vecka! =)
rekommenderar verkligen denna sida för er som vill ha bl.a. egna fina namnskyltar.

DÄR JAG TRIVS SÅ HIMLA BRA


lördagen: var på superbra humör trors skitvädret, och sedan hade jag kvällsmys med jossan & felicia! dem klunkade vin & jag var chaufför, vilket jag tackar mig själv för idag ;-)
 
tidigt imorse begav vi oss till åsele, där chrille & tobbe hjälptes åt att tvätta bilarna & jag umgicks mest med svärmor & hundarna, vi pratade om allt möjligt & tog igen lite tid! =) alltid skönt att bara kunna prata om precis allt som händer/hänt.
sedan åt vi allihop + deras farmor & farfar middag ute vid stugan i norsjöberg. grillat till råga på allt, sååå himla gott! men jag tycker jag alltid blir bortskämd med så god mat både där & hemma i åsele ;-) & som alltid supermysigt att få umgås med fina familjen! ♡ men sebastian & hans flickvän sofia borta i skellefteå var dock saknade, så vi var bara nästan hela familjen!
 
& nu är jag bara så nöjd över att vara hemma, håller på att städa & greja på med en massa. tobias följde med oss från åsele, eftersom han ska flyga från umeå till stockholm (han ska på summerburst förstås) på fredagmorgon, så då ville han passa på att vara här några dagar. trevligt som alltid =)

EN SKÖN LÖRDAG

min outfit de senaste veckorna, hehe.. men när plugget tagit över ALLT så ger man raka f*n i 'finare' kläder ;-) och vad är skönare än lundhagsbyxor?!

tänkte bara kika in & tala om hur surt vädret är i lycksele & det är mindre bra för pappa & kicki som ska på cykelfest ikväll, haha! men de kan ju ha tur.
och för våran del så är det rätt slött, men ändå mysigt. det är skönt att komma hem och inte behöva göra så mycket =) till middag ska jag & C bjuda ut erik, eftersom han fyllde fjorton i veckan. & sedan ikväll ska jag kanske träffa fina josefine! det får vara lite spontant.

jag kanske bara har nämnt det tvärt förut, men pappa & kicki har ju renoverat hela nedervåningen! och här kan ni se lite av hur det blivit. det är verkligen huuuur fint & fräscht som helst, klagar ju liksom inte över att jag ska flytta hem i sommar ;-)

TIME TO REST

 
alltför synd att juni startade med spöregn, men det känns då som att den riktiga sommaren är påväg! =) jag känner det i benen.
 
annars då?!
jomen tack, jag har ääääntligen gjort den jvla anatomitentan, kan inte påstå att jag ser fram emot att få tillbaka resultaten om tre veckor.. men det är liksom en liten regel jag satt upp på mig själv som student; omtentor får inte bryta ned mig, dem rättar till mina misstag & lär om mig på nytt. skam den som ger sig, som sagt.
--- --- ---
anyway så skrev vi tentan kl nio igårmorse, efter det så satt i stort sett hela klassen & planerade vad vi skulle hitta på tillsammans under kvällen. detta var ju faktiskt sluttentan aka sommarlovet tog sin början, så vi alla ville hitta på något innan alla återvände till sina hemstäder överallt i sverige. 
 
så efter dusch, ombyte & middag så möttes (nästan) vi alla hemma hos moa & spelade spel, drack drinkar, dansade, skrattade & sedan drog vi en liten krogrunda på merrycan, haha. jag älskar verkligen min sjuksköterske-klass & det kommer vara så konstigt att inte träffa dem förrän augusti..
 
snart slutar C jobba & då ska då vi rulla mot lycksele. vi ska nog stanna av i åsele en sväng också för att träffa fina familjen. ha en bra helg ni med!!!!! 

#TBM june.

juni 2014:

junimånad kickades igång med viktiga & roliga saker, bl.a. studentbalen, där jag även var med i balkommittén. trots all stress & magont så blev hela dagen & kvällen superlyckad, vi fick så mycket beröm & det var jättekul att få klä upp sig & fixa make, hår och naglar! framför allt att få gå på podiet hand i hand med min bättre hälft för andra gången, ett kärt minne för livet.
& i takt med balen så kickades den efterlängtade studentveckan igång! fest varje kväll i en hel vecka resulterade i att man nästan var ständigt onykter, fick slut på energi, spenderade noll tid hemma men framför allt hade vi så jvla roligt tillsammans, alla 95-studenter! vi hittade alltid på några slags aktiviteter om dagarna & kvällarna. näää detta saknar jag så in i norden alltså...
...men jag saknar denna dag mer. dagen D, då vi mumsade champagnefrulle, stod med våra mössor redo att rusa ut från tannbergsskolan & aldrig mer titta bakåt, åka på ett lastbilsflak & sjunga, skåla, hoppa & blåsa i visselpipor & trumpeter, umgås med släkterna med god mat + presenter, och sedan partaja & fira hela natten lång. denna dag är by far den bästa dagen i mitt liv hittills
 efter studenten blev det flytt till övik & jag blev sambo med christoffer; i hans dåvarande etta som vi inte riktigt trivdes i. jag påbörjade också mitt sommarvikariat i hemtjänsten där jag trivdes bättre!
max fyllde hela två år, knappt så man kan förstå att det i år har gått tre år?! lilla älsklingen 
midsommarhelgen spenderades med christoffer & hans familj i deras stuga i norsjöberg utanför åsele. god mat, femkamp, kanske inte det soligaste vädret, badtunnebad + bastu gjorde midsommarafton alldeles underbar! och resten av helgen också, förstås 
som sagt så trivdes jag väl inget vidare i den här ettan, men vi piffade ändå till den hyffsat & vi hade det faktiskt förjäkla mysigt där! =) och den varade ju bara för en sommar efter jag flyttade in...
så fort jag var ledig från jobbet så fick jag besök av mamsen & bror, då vi åt ute & shoppade tillsammans.
men det var sällan det kom lediga dagar, eftersom jag hade tagit på mig så mycket jobb som möjligt. och jag kan ju säga att allt jobb lönade sig, för denna juni kommer jag få igen ruggigt mycket på skatten. work hard and it will pay off ;-)

SUMMER FEELINGS

har verkligen fastnat för maxiklänningar alltså hur fint är det inte?! fick hem denna idag, och den kommer användas väl i sommar, det kan jag garantera! =) med nyfärgat, fräscht & lockigt hår + fina accessoarer + ballerina eller klackar så gör den en superfin outfit för en sommarkväll, t.ex.

IT'S NOT THE EARTH HOLDING ME HERE, YOU DO

 
 
nej, det finns verkligen ingen annan som gör mig så
jvla lycklig som thord robert christoffer ohlsson gör 

RSS 2.0