HELGEN ÄR HÄR

Hello friday! 
Ännu en ledig dag, den här veckan har varit riktigt skön på jobbfronten hihi.
Denna morgon befann jag mig på gymmet kl.7 och det gick toppenbra att träna! Älskar att träna på morgonen, jag tycker dagen startar på ett bra sätt då. Och att det är mycket mindre folk är väl också en lockande faktor haha. 
Efter träningen blev det goofrulle, dusch, fixa sig, packa lite. 
 
 
Nu ska jag in till stan & uträtta lite ärenden! Om ett tag kommer Christoffer hit (oboy vad jag längtat efter min älskis) och då ska vi byta bil och låna en annan av pappa. Sedan åker vi vidare till Åsele och därefter ner till Övik.
 
Ha en toppenhelg allesammans, för det tänker då jag ha! ♡
// Fanny

IT'S GETTING CLOSER AND CLOSER

Bilder från gårdagen
Jag gick av jouren kl.9 och jag åkte direkt till gymmet för att avverka bröst-axlar-triceps! Fett skönt & jag kände mig full utav energi! :-) Och ni ser ju också hur jvla fint väder det var. -23 grader visade termometern men det var ändå såå härligt!

Idag snöar det & jag har varit ledig! Tränade ben-rumpa-mage på morgonkvisten och städade sedan här hemma. Och sedan under dagen så gjorde jag något väldigt, väldigt kul.. ;-) Något som jag längtat efter sedan december!..

Jag hämtade ut nycklarna till lägenheten!

Här ser ni en liiiten sneakpeak, hihi.. Mer än så kommer jag inte visa förrän vi har flyttat in & börjat komma i ordning! 
Känner mig så himla sprudlande glad nu alltså! Köket & toan blev så jvla fint & fräscht, jag är så nöjd så jag vet knappt vars jag ska ta vägen hah! :P
Ser verkligen fram emot den kommande tiden efter helgen då vi får shoppa inredning & skapa vårt nya hem! Det är typ det enda jag kommer lägga ut pengar på ett bra tag haha. Det gäller att prioritera det viktigaste ;-)

Något annat roligt som hände idag var att hämta ut ett paket från nelly på ica! I den fanns en klänning & en handväska. En klänning man både kan ha till vardgags & till finare tillfällen. Så himla gosig & bekväm!! Jag beställde den i strl XS och den satt perfa :-)
Handväskan fastnade jag för snabbt, jag är ju ingen brulla som trånar efter 2000krs märkesväskor som vissa andra haha:P Simpla, billigare alternativ kan vara riktigt fina & bra också!

SÖNDAG 19 FEBRUARI 2017

Detta är vad de senaste dagarna har bjudit på:

-Torsdag. Hade ett kvällspass på jobbet MEN innan det så var det äntligen dags för att fixa frippan! Hade tid hos Frida på V.I.P. här i stan och jag blev verkligen supernöjd! Mer nöjd än på länge hihi. Det blev blonda slingor med en kall toning, balayage heter det visst. Det är så himla snyggt med kalla nyanser på ljust hår!  Var så längesedan jag träffade Frida också så det var kul att surra om allt mellan himmel & jord medan tiden gick hihi.

Jag fick också träffa personen som skulle byta ut bänkskivan m.m. i köket, han kom förbi & visade vilka olika jag fick välja mellan! Så himla bra & smidigt tycker jag. Och inte alls fel att få friheten att välja själv ;-)

-Fredag. Äntligen en ledig dag!! Började dagen med att träna rygg-biceps-baksida axlar. Efter frukost & dusch så hämtade jag Oliver hemma hos mamma för att ta en lång, härlig promme i solskenet! Så fantastiskt fint väder som dagen bjuppade på!
Under kvällen så blev det middag, familjemys, vin & tilltugg hemma hos moster Sofia. Bara götta & härligheter!

-Lördag. Jobbade 09-17 vilket gick snabbt & smärtfritt, det är som sagt riktigt mysigt & trevligt att jobba helger. Det är ju då man kan hitta på roliga saker med brukarna :-)

När jag kom hem så svirade jag om till andra kläder, piffade upp mig & sedan kom Filippa hit! Jag bunkrade upp med vin, lite tilltugg & skön musik i högtalarna. Alldeles perfekt!! Vi satt hos mig ett bra tag innan vi åkte till hotellet. Men jag kvällade relativt tidigt eftersom det vankades jobb 11-20 på söndagen...

-Söndag. Dagen gick rätt segt haha men kanske var för att jag själv var lite seg:P 
Och nu ligger jag bara här i sängen & funderar starkt på att sova.. Har ringt och pratat ett tag med C och jag känner bara hur less jag är på att vara särbos & bara längtar ihjäl mig efter honom hela tiden. Men nu mina vänner är det bara 5 dagar tills jag åker till Övik, till våran lägenhet för allra sista gången, och jäklar vad skönt det kommer kännas! :-)

Övik kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat, kommer alltid ha en längtan dit. Men vi var bara inte meant to be.

YOU & ME

Alla hjärtans dag idag, som ingen har missat förstås.
Visst har det känts lite tråkigt att jag inte kunnat vara med C idag men samtidigt är jag glad för att jag har honom de resterande 364 dagarna om året istället. Man kan visa kärlek & uppskattning alla dagar :-) Men jojo denna dag kan vara riktigt mysig faktiskt!

Hur som så har jag spenderat min alla ♥-dag med att jobba & sedan träna efteråt! Det om något blev den perfekta dagen för min del! ;-)
Körde ben-rumpa-mage och jag tänkte dela med mig av hur det passet ser ut för mig:

 
-Uppvärmning 10 min på crosstrainern
-Höftlyft utan vikt 15 reps x 3 set
-Nedkliv från step up-bräda utan vikter 10 reps/ben x 2 set
-Squats 10 reps x 3 set (innan jag lägger på vikter kör jag 3 reps x 4 set som uppvärmning & förebyggande för att göra illa mig) Idag blev det t.o.m sumosquats i smithmaskinen, då står man bara mer brett med benen! Tar på som f*n :P
-Raka marklyft 10 reps x 3 set
- Krabbgång åt sidan med rubberband, ni kan se övningen här för jag är så dålig på förklara hihi. Men jag försöker gå längre ner än kvinnan i videon, det bränner mer!
- Superset 1: Liggande bencurl 10 reps x 3 set och benspark 10 reps x 3 set, som jag kör varannat med bra tempo & ingen vila
-Superset 2: Plankan 1min x 3 och utfallssteg 10 reps/ben x 3 set, som jag kör varannat med bra tempo & ingen vila
-Sedan kör jag dessa magövningar: omvända crunches på bänk, russian twist med kettlebell, sidolyft med kettlebell och så några andra övningar som jag har på appen Sworkit. Ett tips är att använda den då man får olika övningar att göra för alla olika muskelgrupper, plus yoga, kondiotion & stretching. De övningarna kan man likaväl göra hemma som på gymmet :-)
 
Efter dusch & Kickis goda middag så blev vi bjuppade på hjärtsemlor hemma hos moster Sofia. Mumsigt & mysigt! Så jaa, jag tycker jag fick en sjukt mysig dag utan pojkvänsmys osv. För trots allt så är det ju bara en vanlig tisdag idag ;-)
Innan jag somnar ikväll ska jag se repriserna av Ung & bortskämd och Parneviks hihi.
 

Förutom att vardagen rullar på bra på jobbet & med träningen så mår jag väldigt bra! Har så mycket att se fram emot denna vår, blir glad bara av att tänka på allt.. Och nu är det bara 10 dagar kvar tills vi drar flyttlasset från Övik?! Can't wait!
 

EN BRA HELG


Såhär fin har min helg varit!
Bilderna beskriver väldigt bra vad helgen har bestått av; skoterkörning i massor bland Åseles skogar, vistelse ute i stugan med grillning, umgåtts med nästan hela familjen Ohlsson, varit på ishallen där Sebbe fick sin ÅIK-tröja, och förutom det bilderna visar har vi ju myst hemma med sällskapsspel, ätit massa god mat, sett gamla hemmavideos, och bara haft det mysigt & roligt. Extraroligt att fått rå om Sebbe & Sofia som vi så sällan får göra. Men jag och soffan lovade då att planera in våra lediga dagar tillsammans & ses snart igen. Något att se fram emot!<3

Innan jag och C åkte ikväll så fick vi palt till middag, jösses så gott det är hihi. Och alldeles för längesedan som man åt.. Elisabeth lovade mig en paltkurs sedan någon gång så jag också får lära mig hihi. Nog ska det serveras palt i mitt hem i framtiden också! :-)


I veckan väntas jobb jobb jobb... och träning såklart! Men jobbar 6/7 dagar så det blir inte mycket tid över till annat än att träna mina pass. MEN på lördag har jag och Filippa planerat in myskväll med gott tilltugg & vin efter jag slutat jobba! Myspys i överflöd ju!

FIND YOUR INSPIRATION

Hej där. Här sitter jag lika seg som vanligt när jag egentligen borde duscha, svettig & ofräsch som man är efter ett träningspass haha.. Idag blev det bröst-triceps-axlar + några övningar för magen. Körde väldigt hårt & tungt, det tog på som fan haha!! Bara nästan som igår då det blev ett väldigt drygt intervallpass uppdelat på crosstrainern 15 min och sedan löpbandet 15 min. Intensivt & nästan ingen vila alls = en döslut och svettig fanny som blev totalt röd i fejjan! :P
Sjukt vilken hatkärlek man har till träningen ibland hihi.

Idag har jag APT med jobbet kl 13 och sedan jobbar jag kvällspasset, snart snart snaaart är det ledig helg igen & denna helg kommer bjuda på såå mycket roliga saker! Med bra sällskap & roliga aktiviteter kan det inte bli annat än perfekt! <3
 
Från förra veckans intervallpass som var nästan lika jobbigt. Men ack så skönt det känns efteråt, det må jag ju säga!!

I'M IN LOVE WITH THE SHAPE OF YOU

 
Haft en sååå mysig helg med C 
Ätit ute, tagit en fika på stan och samtidigt shoppat lite, flyttpackat & rensat en massa i lägenheten, varit utomhus, chillat & tittat på serier, och jag fick också ett par örhängen som tidig alla hjärtans dag-present! Från kollektionen Rock by Sweden, fick ju halsband armband och en ring av C i julklapp så nu är den lilla 'samlingen' komplett hihi. Vad jag blir bortskämd av min fina kille <3
 
Nedan kan ni se inköpen från helgen:


-En svart body, gillar verkligen snörningen på framsidan
-En vit bastisha
-En svart kortare tröja med fina detaljer vid sömmarna
Från bikbok


-Korallfärgat linne
-Svart tisha
Självklart är nike det enda som gäller för mina träninskläder hihi ;-)
Från Stadium

-En mobilhållare, min förra gick tillslut i graven så en ny behövdes verkligen! Hatar när man måste hålla i mobilen när man är på gymmet, det går ju inte:P
Från Clas Ohlson


NU däremot är jag supertaggad på en ny jobb-och träningsvecka!
Jobbar ett dagpass imorgon & direkt efteråt har jag planerat in ett ben-rumpa-mage-pass! :-)

RSS 2.0