LEARN TO APPRECIATE YOYRSELF

Hej allesammans! 
Helt ärligt så var det förjäkla skönt med terminens första kursupprop i måndags, så många klasskamrater som man inte träffat på hela sommaren! Det var bara superduper roligt! Att skolan börjat igen känns som att man återgått till den absoluta riktiga vardagen. Kanske har nämnt det några gånger, hihi..
Och veckan har faktiskt bestått av plugg & förberedelser med basgruppen, caset som ska 'redovisas' nästa torsdag gjorde vi klart direkt i tisdags. Vi är personer med god framförhållning, kan man lugnt säga ;-) 
 
Men annars då?!- Jag känner att jag har en förkylning på g i kroppen, har känt mig slö & väldigt trött de senaste dagarna.. Skippade därför den första insparkskvällen på stung som var i måndags, tråkigt men jag tar hälsan först så jag orkar med allt; plugga, träna, det som jag vill ha rullande i vardagen. Hihi. Och ingen annan i min klass ville gå heller så då kvittade det.
 




Men igårkväll drog jag dit med Charmin, Bea och Emelie. Vi drack flera drinkar, dansade, var med i olika tävlingar, träffade flera utav de nya studenterna m.m. Bea är ju en kompis från Åsele/Lycksele, hon började sjuksköterskeprogrammet nu i måndags så jag har ännu en kompis här som jag kan umgås med, sååå roligt! 
 
Idag tog jag en lååång och välbehövlig sovmorgon. Jag vaknade kring tio av att Max, som låg på Chrilles sida av sängen, buffade på mig med nosen. Vi har verkligen gosigaste vovven i världen!
Vi gick en långpromenad i skogen & sedan städade jag lägenheten innan det blev till att åka in till stan för att uträtta lite ärenden, köpa hem lite ditt & datt. Det får ni bilder på sedan ;-)
 
Ikväll kommer även farfar & Anita förbi på en kaffekopp, myspys!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0