LIVET FLYTER PÅ VÄLDIGT BRA JUST NU

Hej.
Nu är det några dagar sedan sist! Det har nästan känts lite konstigt att inte ha uppdaterat något. Men ibland så kommer ju livet emellan & man har viktigare saker för sig! Och som ni vet så har vi flyttat, & kan nu kolla oss för Lyckselebor =)

Att flytta är inte kul. Alltså inte någonstans. Ni som inte hunnit göra det ännu ska bara veta vilket hvete det är. Kan knappt fatta att vi klarade det förra lördagen. Från kl.06 på morgonen till ca 16 så bar vi ut alla grejer, möbler, skrot, och städade varenda vrå i alla rum. Till bärhjälp hade vi min fina kusin Mattias och till städhjälp Elisabeth. Utan hennes hjälp hade vi nog aldrig fixat städet, inte på en dag i varje fall, och det hade definitivt inte blivit så rent som det blev! :P Vi bjöd henne och Matte på hotellfrukost på Elite men dem förtjänar helt klart mer än så!<3

På lördagkvällen när vi fått in alla grejer i nya lägenheten så var det sjukt gott att bara lägga till sängen, renbädda, och bara sova.. Har varit så galet trött & sliten & haft träningsvärk efter flytten haha!! 
Och vi har verkligen kommit oss i bra ordning på dessa dagar! Fått möblerna på plats som vi vill ha dem, även köpt lite nytt på jysk, men vi är långt ifrån klara.. Jag är väl mest inredningsansvarig hihi ;-) Men rådfrågar ändå C om allt som jag hittar eller kommer på. Vi är ju trots allt två om våran hem.

 
Men förutom om allt med flytten, så har veckan varit allmänt tuff. Har jobbat två journätter & 15.30 i eftermiddag går jag på den tredje & sista. Det är ju trots allt bra att man får sova i ett jourrum men det är väl ändå något som gör det lite slitsamt.. I måndags hade jag febertemp på 38,5 på kvällskvisten men jobbade ju ändå. Sedan har magen krånglat i några dagar, gjort ont & fått mig lite ur balans. Stress kanske? Stress över allt med flytt, ordning & omställning i en ny omgivning? Jag vet faktiskt inte. Men ibland hamnar man ju i svackor & får kämpa på med vardagen ändå.


 
Men annars då? I helgen är jag ledig igen & det är marknad här i Lycksele! Känns som att jag har missat varenda senaste marknad och det är ju inte det konstigaste när man bott i Övik och jobbat helger. Men även nu missar jag denna & det i syfte för att jag & C ska på dop i Övik! Mitt fina kusinbarn Nellie ska ju döpas, vi var på Liams dop så givetvis ville vi komma på hennes också :-) Vi ska bo hos farmor ute i Gottne och vi kör dit imorgon efter C slutat jobba. Dopet är på lördag och på söndagmorgon kör vi till Umeå för en shoppingdag på Ikea och Avion! Väldigt efterlängtat (för min del hihi) för nu ska det bli nytt & fint här hemma! ;-)
Jag kommer visa bilder på lägenheten här framöver, vill bara få inreda mer & packa upp det allra sista. Ännu är det lite kaos.. :P Men på bilerna ser ni åtminstone lite sneakpeaks.

Denna överraskning märkte jag i lördags när jag skulle gå på toa... Vi som hade tänkt köpa en tvättmaskin i veckan, och då har mamma, pappa, Kicki & Per pratat ihop sig och fixat en tvättmaskin till mig i tidig födelsedagspresent. Lyckan var/är överväldigande! Världens bästa föräldrar har jag ♥♥♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0