EN LITEN UPDATE

 
Jobb, jobb & åter jobb. Det är vad dom senaste dagarna har bestått av.
Det har varit en spännande första vecka på nya jobbet! Inskolning som har flutit på bra & som med allt annat så vet jag att det kommer ta tid att komma in i alla rutiner, i brukarnas personliga rutiner m.m. Men jag har en bra magkänsla & jag trivs superbra redan :-)
Vad är det för jobb då? Jo jag kommer jobba 100% som boendehandledare på ett handikappboende, tjohoo! :D Är så himla glad för det + att äntligen fått jobb på heltid, livet blir lite enklare ekonomiskt främst haha!


Idag slutade jag vid 16 och tackade för mig! Nu är jag inte tillbaka på jobbet förrän tisdagmorgon så en långhelg känns väldigt tacksamt! Särskilt nu när jag saknat C & M så himla mycket..<3 Körde till Övik direkt jag slutade & möttes av tacomiddag & en liten present hihi. Vi har ju 5-årsdag nästa helg då jag jobbar och vi inte kan ses, så vi tänkte väl mysa & fira lite i helgen.
Men förutom att mysa och må gott tillsammans med grabbarna & njuta av ledig helg så ska vi också påbörja flyttpackningen litegrann. 1 mars bör renoveringen av lägenheten vara färdig & C börjar nya jobbet då, på ett fingerknäpp kommer vi vara där så lika bra att börja ta tag i tråkgörat! :P

Kommentarer
Postat av: Emma

Ska du fortsätta med studierna? :)

2017-01-16 @ 17:19:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0