QUALITY TIME IN TOWN

Hade en så bra helg i Umeå!
Fick äntligen hänga lite med bästisarna, vilket som sagt inte händer alltför ofta nu för tiden.
Senast jag träffade tjejerna var på motorveckan i somras, och bara senast jag var i Umeå & hälsade var ju liksom brännbollsyran, vilket är några månader sedan. Helt sjukt vad tiden går fort alltså!

Men till helgen..

Kom fram med tåget vid halv 19-tiden till ett regnigt Umeå på fredagen. Trots pissvädret så mötte Josefine mig på stationen med en bamsekram!! Lycka hihi. Sedan tog vi bussen hem till henne på Teg, handlade lite götta på coop & så hade vi mysiskvällis bara hon & jag. Massa prat & catching-up, skratt, filtmys, film, sedan somnade vi kring 23 tror jag.
 
På lördagen vaknade jag till en mysig frukost gjord av min finafina värd hihi. Hon som inte ens dricker kaffe grävde fram sin perkulator & kokade kaffe åt mig t.o.m.?!

Idag hade regnet upphört så det blev en promenad in till centrum vid 11tiden. Jossan shoppade sin outfit för kvällen & jag hängde mest med som sällskap, personlig shopping är ett big no no fram till jul nu.. ;-) Ska fokusera på julklappar & viktigare saker.
Vi stötte även på storebror & hans fina tjej Kajsa innan vi gick den viktigaste shoppingrundan - systemet haha!! Sedan var det bara att bussa hem igen för att äta något & börja duscha & fixa oss inför kvällen.
 
Kl 17.30 hade vi bokat bord på Pinchos, vi mötte upp Jennelie och Ellen och detta blev ju alltså debuten för mig och Ellen. Konceptet med denna restaurang att man bokar bord, beställer, får notiser om när mat & dryck är färdigt att hämta, och slutligen betala via Pinchos-appen var så jäkla coolt! ;-) Och maten serveras ju i miniformat, man kände sig som en giant när man åt haha.
Och på tal om maten... Sinnessjukt gott, jag tror ingen av oss pratade på en stund bara för att det var så jäkla gott haha!! 
Min meny bestod av friterade ostbollar, sötpotatis pommes, halloumi med tomatsalsa, friterade bläckfiskringar med aioli och fish n chips. Plus en öl till det. Sjuukt gott, detta var verkligen över mina förväntningar! Rekommenderar det verkligen till er som inte provat äta där :-) Om jag och C spenderar nyårshelgen i Umeå (som inte är bestämt något ännu) så ska vi minsann äta där så han också får prova!
 
Efteråt bussade vi till Haga hem till Jennelie där vi förade med drinkar, sällskapsspel, musik, dans, prat & skratt i mängder, shots som inte var så jättegoda kanske haha, och sedan for vi på Allstar. Mycket folk, även några bekanta man stötte på, och det var så jäkla kul!
Vi alla kastade in handduken vid två när krogen stängde, jag & Jossan promenerade hem till Teg & fikade lite innan vi skallade kuddarna haha. 

Och ska jag vara ärlig var det så HIMLA skönt att vakna upp idag och känna sig någorlunda fräsch. Jag var nog den piggaste av oss alla! ;-) Hade inte ens bakisångest.
Jag och Josefine åt lunch, lite annat götta, myste med varsitt täcke i soffan i några timmar, och vid 16 skjutsade storebror mig till centralen. Efter denna toppenhelg var det skönt att rulla hem, och att jag inte behövde känna mig tidsstressad under dagen. 

Världshelg med världstjejer!!! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0