Stimulering.

& så klev vi tillslut in i februari
 
dags för en paus efter några timmars studerande för att berätta om denna söndag =)
 
en dag då övik (& givetvis fler ställen) legat under ett riktigt snökaos; morgonpromenaden med max blev allt annat än lugn då vi knäppt nog valde att gå (läs plumsa) oss igenom skogen, uppför berget. med snö upp till knäna så passade jag på att köra intervaller uppför, haha kan lova att jag var sjöblöt av svett när vi kom oss hem igen!
& för max var just detta alldeles perfekt; att vara utomhus & leka glatt i snön, hoppa & plumsa sig igenom djupsnön & gräva efter pinnar som han vet finns där under, träna inkallningar & spårningslekar m.m. han älskar det verkligen & därför är vi ofta ute med honom i naturen.
 
för vet ni vad? det viktigaste mottot som hundägare lyder såhär:
en trött hund är en nöjd hund!
då ser större delen utav hans dag ut som på bilden. 
men sad but true, alla som skaffar hund förstår inte innebörden med vad stimulans betyder. det är såsåså himla viktigt för att hunden ska må bra både fysiskt & psykiskt. 
oboy vad skönt det vore att bo i ett hus utanför stan, ha en stor gård med anknytning till både skog & sjö. precis som vi planerat att göra i framtiden. det absolut ultimata för oss & vovvarna =)
--- --- ---
men anyway; denna söndag har varit rätt lugn & det gillas! christoffer bjöd mig på honungsrökt marinerad fläskfilé & vitlökskroketter med rödvinssås, samt ett glas vin?! det var ju inte helt fel med den mysmiddagen. själv blev det ett glas saft för hans del då han sedan skulle köra & hjälpa lillebror tobbe att köpa & hämta en skoter. han lär vara hemma rätt sent ikväll så för min & max del väntar lite fortsatt plugg, en kvällsprommis, kvällsfika & sedan nattiiii.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0