LIVET ÄR BRA

Hej på er! 
Ett bra tag sedan sist, men ni vet, livet & vardagen kommer emellan som vanligt :-) Senaste dagarna har bestått av jobb såklart, och så har jag pluggat. Har känt mig så osocial med C när jag suttit mestadels i kontoret om kvällarna :P Men det kan ju inte hjälpas.
 
 
Senaste veckan har träningen varit på topp också!;

Måndag: Körde intervaller på löpbandet & crosstrainern + magövningar efter jag jobbat hela dagen. Soooom man var slut på efteråt haha
Onsdag: Bröst-triceps-axlar efter jag smält ned middagen. Var t.o.m. lite lat & tog bilen till Pulsen.. ;-)
Torsdag: Tog en promme till Pulsen efter lunchtid någon gång & körde ben & mage. 
Lördag (idag): Ett rygg & biceps-pass direkt när jag slutade vid 15.

Haha bjuder på denna.. En övertrött Fanny med värk i nacken + hennes sambo som hatar att bli fotad
 
När det mesta i livet fungerar så himla bra, så känner man sig extraglad i allting! Jag trivs på jobbet, sover gott om nätterna och vaknar upp pigg & utvilad om morgnarna, hittat bra matinspo tack vare ICA appen, går omkring med ständig härlig träningsvärk, träningen går ju bra också, känner att plugget går flitigt, känner mig så kär & glad i C när jag tittar på honom varje dag, har mycket att se fram emot.. Det handlar om att uppskatta det man har och njuta av stunden! Och det gör jag just nu.
Ibland kommer man in i svackor och jag har väl haft något liknande på senaste. Har känt mig så rastlös och som om något saknas. Men det handlar om att ta sig igenom den perioden och se ljuset i den mörka tunneln! :-)

--- --- ---
Nu sitter jag nyduschad & rätt slut på efter dagens arbets-och träningspass. Christoffer och Max är ju i Åsele, så min middag blir texmexsoppa garnerad med krossade tacochips, en klick creme fraiché & riven ost. Blev tipsad om receptet av Sofia!
Och ikväll ska jag ligga i soffan heeeeela kvällen med min popcornskål, ska verkligen inte göra någonting alls haha. Och så har jag sovmorgon imorgon innan jag jobbar kväll. Det är min halloweenhelg det! ;-)

SOME SHOPPING

 
Denna fina klänning från bikbok ligger nu i min gardebob! Såg den på @bikbokornskoldsvik instagram & kunde inte låta bli ;-) Inte så dyr heller ju! Materialet är så sjukt skönt och den sitter slimmad mot kroppen, axelvaddar som man kan ta bort men jag tycker det fullföljer konceptet med klänningen. Riktigt coolt & det ser inte konstigt ut heller! :-)
 
Den ska invigas när jag & tjejerna ska ha partejhelg i Umeå! Längtar sååå mycket 

OKTOBER & ROSA BANDET

 

Ni har väl inte glömt bort detta?!
Varje år drabbas ca 7500 kvinnor av bröstcancer, vilket för mig är en väldigt hög siffra.
Som tur är överlever idag ungefär 80% av de drabbade tack vare cancerfonden.

Men det är fortfarande 20% för många som inte överlever.


För mig är det är självklart val att stödja forskningen. Allt för att den ska bli bättre och allt för att allt fler ska överleva!
Egentligen finns det väl ingen anledning varför man inte ska göra det?!


En kan inte göra allt, men alla kan göra något.
Och stödjer vi alla Cancerfonden & bröstcancerforskningen med 25kr var, kan det i längden bli många många miljoner! 

Så vill ni känner er extra stolta över er själva, gå och köp rosa bandet idag. Oktober, rosa månaden, är snart över men det är ändå inte försent!
Och jag måste även tillägga att jag tycker designen var väldigt fin i år!


MYCKET ATT SE FRAM EMOT

En hel drös roliga saker som väntar under de kommande veckorna & framför allt månaderna!

 
- Snart åker jag till Umeå över en hel helg & umgås med bästbrudarna!! Vi har planerat så mycket kul som shopping, äta ute, inflyttningsfest, drinkar, ut & klubba, bakismyset haha, ser fram emot det så mycket! <3

- Har bokat in tid hos Sanna (på en ny salong där hon börjat) så jag ska få fräscht hår! Den känslan är väldigt oslagbar hihi.
 
- När tentan är gjord så har jag & mami planerat en helhelg när det passar. Hon var sugen på att komma hit, övernatta, äta ute, bara umgås! Kvalitetstid när den är som bäst :-)

- I början av december sätter vi oss i bilen och kör ner till Sandviken för att hälsa på Chrilles faster m familj! Såå längesedan vi hälsade på där nu, två år sedan?! SÅ glad att jag pratade ihop med Ulrica & fick ihop en långhelg. Plus i kanten att vi bl.a. får adventsmysa allihopen! :-)

- Julen detta år ska firas med mammas familj på julafton, och så pappas familj någon dag innan eller efter. Fyfasiken vad jag vill ha december, just för att det är så mysigt med julen! Allting med det är så bra - snön, alla tända ljus, glögg & pepparkakor, stämningen, att få umgås med mina familjer och alla hemvändare som kommer hem. 

- Nyår är osäkert för tillfället, planer har gått i kras & det känns mest drygt att försöka planera ihop något. Det blir nog lugnt & mysigt i år igen med C.

- Nästa år (tidigast, kan bli senare också) lär bjuda på något riktigt roligt, men det är hemligstämplat än så länge. När saker & ting är bestämt & klart till 100 så ska ni få veta mer.. ;-)

- Som alltid, min och Christoffers årsdag är alltid en favvodag! Middag, mys, få rå om varandra, helt underbart! och att vi varit med varandra i snart 5 år känns så fint! <3

WEEKEND IS HERE

Farmor bjöd oss på middag en kväll, alltid lika mysigt + att hon fick sin försenade 75-års present! Vi stannade in mot kvällskvisten, drack te & såg på programmet Sveriges bästa hemtjänst. Sådär jättemysigt!!
 
På en ledig dag kom Bea förbi en sväng! Hon hade med sig lite fikabröd, vi har inte umgåtts sedan i våras så det var verkligen jätteroligt med catching-up, prat om det allra senaste m.m. 
Dock funkar det inte alls för min del att äta socker nu när jag inte är van vid det längre, blir illamående efter varje gång :P
 
Som den Harry Potter-nörd man är så förbeställde jag den nyaste boken för några veckor sedan, & i veckan kom den äntligen! Den är ju lite speciell eftersom den är skrivit som ett manus för teaterföreställning, men jag tycker inte det var svårt att liksom komma in i den. Snarare rätt lättläst!
Den handlar ju då främst om Harry Potters son, Albus, som börjar på Hogwarts och han har det ju inte lätt för sig på någon front i livet; främst det tunga arvet han bär från sin berömda fader. Ni som gillar HP och hans värld, KÖP!!
 
--- --- ---
De senaste dagarna har också bjudit på några härliga träningspass!

Tisdag: Ett ben & mage-pass på morgonen.

Onsdag: Intervaller på löpbandet på morgonen, jäklar vad det kickar igång dagen haha!! Hade 5 min PW som uppvärmning & sedan sprang jag 1 min x 5 set! Alltså springa allt jag kan i 1min och sedan trappa ned & vila 1 min, det upprepas då 5 gånger. 
Sedan körde jag några core-övningar som jag har på sworkit-appen.

Torsdag: En PW med Max på 1,5h på morgonen, älskar att kliva upp tidigt & röra på mig! Sjukt härligt! Det var sådär lagomt innan jag skulle jobba kväll :-)
 
 
Igår, fredag, jobbade jag ett dagpass & strax efter kl 16 hade vi packat bilen & styrde kosan mot Åsele. Blir en repris utav förra helgen, jakt för C och jag ska plugga så mycket som möjligt. 
Hur som så fyllde Filip 13 barre igår, grattis till honom!  Det blev födelsedagsmiddag och fika med (nästan hela) familjen. Jag fick dock en släng utav feberfrossa & den konstigaste trötthet jag upplevt typ, så jag skallade kudden tidigt.
 
Men idag mår jag som vanligt som tur är! Befinner mig ensam hemma i huset med Maxi igen. Men det är bara för idag som tur är :-) Ska sätta mig och plugga nu för idag, i eftermiddag blir det SAIK-match och sedan resten av helgen ska jag väl plugga, umgås med familjen, mysa med C, äta god mat, kanske köra till Solberg en sväng där pappa & Kicki befinner sig. Den som lever får se!!

LÄRA KÄNNA-LISTA

Nu när jag har lite tid över & kanske är lite uttråkad hehe, så tänkte jag att jag kunde göra en sån där 'lära känna'-lista!
Kul om det är några nya läsare som hittat hit, eller om mina gamla goda har glömt bort något! ;-)

 

1. Hur gammal är du?

- Jag är 21 unga vårar! Lämnat tonårslivet bakom mig, än känns det inte så dumt men ibland kan jag få lite ångest över det.. 

2. Hur gammal känner du dig?
- Det går ganska upp och ned. Oftast känner jag mig betydligt äldre än vad jag är; som när man flyttade hemifrån, gick med i facket, fick hem brev om pensionssparingar, bo i ett eget hem som man ska betala hyran för & hushålla, leva med en annan människa & vara ekonomiskt oberoende av sina föräldrar.
Men lika ofta känner jag mig fortfarande som tjejen som blev uppassad hemma med mat, städning, bilar & skjuts, osv. ;-)

3. Vad har du gjort idag?
- Idag började jag min morgon med att kliva upp vid kl 06 & mata Max, sedan somnade vi om och vid 08 gick jag en PW på 1,5h med honom. Därefter blev det frukost; kaffe och yoghurt-kvarg med müsli, smoothie bestående utav hallon, blåbär, banan, chiafrön, is & lite ingefära. Mums!
Efter det städade jag hela lägenheten, fräscht att ha det skinande rent såhär inför helgen! Och nu väntar jag på att få rasta Max igen innan jag ska jobba 14-21.30 :-)


4. Sommar, höst, vinter eller vår?
- En svår fråga, egentligen. Det är något med dessa fyra årstider som var för sig får mig att älska dem! Men helt ärligt så faller hösten & vintern mig mer i smaken. Tänk på att julen & påsken, bästa högiderna på året, infaller på vintern ;-)! Visst kan vintern kännas aplång och lite deprimerande ibland också men den är ju så otroligt vacker ändå! Man får klä sig i varma mysiga kläder. Och nu när mitt intresse för att köra skoter bara växer & växer så blir det mesta betydligt roligare!

 

5. Är du besatt av någonting?
- Haha typ celsius, och choklad! ;-) 

6. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
- Jag är inte den som kan kliva upp typ 10 minuter innan jag går till jobbet på morgonen. Börjar jag 6.45 så vill jag kliva upp tidigt så jag har tid till att gå en promenad med Max för det piggar upp, sätta mig vid köksbordet med ipaden & en kopp kaffe för att scrolla igenom facebook, bloggar osv, göra mig någorlunda i ordning & sedan lägga mig en stund i sängen och kramas med Chrille innan jag går. Jag behöver min lugna stund, helt enkelt.
- Ibland kan jag ha en inre stress. Ni vet då man har en massa att göra men medvetet inte tar tag i det. Så kan det vara på en ledig dag då jag ligger och slappar i soffan men blir stressad av att jag vet att det behövs städas, tvättas, att jag egentligen hade planerat att träna, typ så.
-Jag har ett stort födelsemärke bakom vänstra örat, ett så kallat 'storkbett' som är rött och mer ser ut som ett brännmärke. Många tror att jag bränt mig med plattången där bak ;-)

7. Hur vill du tillbringa din pension?
- Gammal och grå förstås, utan att vara sjuk och i behov av hemtjänst eller annat. Jag ska kunna klara mig själv och få leva friskt och alert! Bo i ett hus någonstans ute på vischan med Christoffer, kanske på fjället. Det beror väl på vart vi har våra familjer!

 

8. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
- Just nu? Ingenstans särskilt. Är tråkig nog att säga att jag längtar inte utomlands, inte för tillfället, skulle gärna vilja vara i fjälls och slippa alla vardagsmåsten!

9. Vad är du på för humör just nu?
- Rätt trött, och lite hungrig. Måste nog kirra lite lunch när jag är färdig med detta..

10. Vilket är ditt favoritgodis?
- Alltså choklad ALLA gånger! 

11. Vilken är din favoritaffär?
- Snackar vi klädaffärer så är det nog de vanliga; som HM; bikbok, gina, och så stadium/andra ställen där jag kan köpa nike-och adidaskläder hahaha. 

12. Är du morgon-eller kvällsmänniska?
- Det är lite både och. Har faktiskt blivit mer trött på morgonen nu jämfört med förut, men tar mig ju ändå upp eftersom jag älskar att få ta vara på dagarna! Och i samma veva har jag inga problem att stanna uppe länge på kvällarna.

13. Hur såg ditt liv ut för 10 år sedan?
- Oj, då var jag alltså 11? Helt ärligt har jag glömt det mesta av min barndom, omedvetet förträngt. Det mesta tack vare skilsmässan kanske, men samtidigt är det mesta INNAN skilsmässan bortglömt. Jag vet inte. Men för 10 år sedan hade mamma och pappa varit skilda i ett år ca. Jag minns inte om mamma bodde kvar i huset vi hade eller om pappa hade hittat lägenheten på Norräng som jag älskade att bo i! Men jag vet då detta: jag var inte olycklig. Jag anpassade mig lätt & jag hade mamma, pappa och Fredrik nära mig jämt. STOR bravur till mina föräldrar som verkligen gjorde allt för att jag & Fredrik skulle vara lyckliga och känna oss trygga, trots omständigheterna. Vi är två trygga & självständiga individer idag tack vare dem<3

 

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
- Svårt att säga. Alltså Christoffer kan ju skämma bort mig ibland genom att köpa hem celsius eller choklad när jag inte ber om det. Han ställer upp ofta med 'småsaker' och det är ju de små sakerna som brukar betyda mest! Fast så sent som igår kläckte han ur sig att han beställt ett rosa fodral till min ipad som jag velat ha ett tag men tänkt vänta med att köpa <3
Och på alla hjärtans dag kom han ju hem med en blombukett & choklad och det var ju sådär pirrigt fint hihi!

 

15. Vad heter du i andranamn?
- Kort och gott Sophie! Det trivs jag med, det är ett familjenamn från mammas släkt.

16. Vill du gifta dig?
- Det får framtiden & omständigheterna avgöra. Men självklart skulle det vara fint, ta min kärleks efternamn & ha en vacker ring på fingret.

17. Har du, eller har haft, något smeknamn?
- Haha jag har alltid blivit kallad för Fia-Lotta av mamma. Jag reagerar inte på det när hon kallar mig det eftersom jag är van. Annars går det ju som inte göra något särskilt smeknamn utav Fanny? Pappa kallas för Foppa av dem han känner i både Övik och Lycksele, samma för Fredrik. Christoffer och hans storebror kallas båda för Ollis av folk i Lycksele. Vissa har bara lätt för att få smeknamn, jag kom visst undan hihi. Foppa skulle inte passa in på mig, det passar bara männen i Forsberg-klanen.


LAY IT ALL ON ME

 
Även fast man jobbar typ konstant så hinner man även vara ute i det gudomliga vädret! Som det varit senaste veckan, det är typ helt obeskrivligt! Äkta höstväder, i all ära! Man mår så bra av denna krispigt kalla & härliga luft. Kanske inte som fjälluften men närapå ;-) De här bilderna är från hundpromenaden en dag i veckan innan jag jobbade ett kvällspass.
 
Minusgraderna smyger sig på sakta nuförtiden, man får verkligen klä sig ordentligt när man ska ut morgon & kväll! Fast några ynkans minusgrader är ju egentligen ingenting jämfört med kanske -25, som vintrarna kan uppnå ;-)

Hur som, på torsdagmorgonen blev det ett pass på gymmet i all ära! Ställde ju väckarn på 07 för jag har lätt för att somna om efter C åker till jobbet vid 06.30! Tar alltid ett tag för mig att vakna till liv på morgonen, men när man väl är på gymmet och kört slut på sig så är känslan efteråt helt magisk! =) Min älskade & snälla svärmor har uppgraderat mina träningsscheman igen så jag håller på att 'jobba' in dem nu. 

Sedan skyndade jag hem för att äta frukost, duscha, klä mig & gå en till prommis med Max för att sedan infinna mig på jobbet för ett 14-21.30 pass.
Christoffer & Max åkte till Åsele efter han slutat jobba så jag kom hem till en tomt ekande lägenhet på kvällen. Men jag var så trött & hungrig så jag fikade och somnade nästan på en gång! :-)
 
Och igår jobbade jag 6.45-15! Sista dagpasset innan en ledig helg!
Eller 'ledig', jag ska bestämt plugga hela dagen idag och imorgon men just det att vara ledig från jobbet, kunna lägga upp resten utav sin tid som man vill, det tycker jag är bäst! :-)
 
Befinner mig för tillfället i Åsele, Chrille kom och hämtade mig igårkväll eftersom brist på både bil & busstider gör det så omständigt säg! ;-) Vi åt middag ute innan vi började rulla norrut.
Han ska jaga hela helgen, fina familjen är bortrest, jag ska ha Max och så ska det pluggas som sagt. Jag är ju ensam vart jag än är och det kändes faktiskt mycket mysigare att spendera helgen här. Då får jag ägna kvällarna åt att vara med Chrille och Fredrik, deras farmor & farfar, kanske åka till Vilhelmina och hälsa på i Tobbes & Moas nya lägenhet, vi får se vad timmarna har att bjuppa på!
 
Trevlig helg på er! 
// Fanny

LITE MER OM MIG

10 FAVORITER

 

Färg: Kan inte bestämma en färg.. men svart, vit & grå är mycket övervägande. Och rosa är fint & viktigt för mig också!

Mat: Sötpotatis pommes med något gott till, kanske en rare köttbit. Eller sushi. Eller 

Band: Har inget favvo band, lyssnar på det som faller mig i smaken liksom.

Film: Alltså det finns FÖR många att välja på, haha det går inte.

Bok: Helt klart hela Harry Potter-serien. Som jag plöjt mig genom alla böcker, alldeles fast & hypnotiserad! Och just nu väntar jag med spänning på den nyaste ;-)

Sport: Hockey ofc! Kul att titta på & hockeykillar faller mig mest i smaken på alla sätt hihi.

Årstid: Höst & vinter!

Veckodag: Fredag! Särskilt på en ledig helg, det är ju som en befrielse!

Glassmak: B&J's halfbaked.

Tid på dygnet: Förmiddagar, då jag är ledig eller jobbar kväll. Vakna upp tidigt, äta frukost, träna, gå en PW med Max..


9 FÖR TILLFÄLLET

 

Humör: Nedvarvad, är det humör eller kanske en känsla? Hur som så känner jag mig glad & rätt lugn. Lugn i kropp & knopp. Känner att jag hinner med det jag vill.

Smak: Yoggi yoghurt med smak utav rabarber & jordgubb.

Kläder: Adidas tights & svart New York-tröja.

Bakgrund: P3 dokumentär 22 kvadrat.

Nagellack: Inget alls, jobb inom sjukvården = tråkiga händer och naglar haha.

Tid: 12tiden.

Doft: Sköljdmedlet från mina kläder som är nytvättade!

Omgivning: Hemma i lägenheten i gästrummet/kontoret.

Irritationsobjekt: Att jag ser nu att jag behöver rensa hyllorna på detta skrivbord..


8 FÖRSTA

 

Bästa vän: Emelie, förmodar jag. Och/eller Frida.

Husdjur: En svartvit liten tibetansk terrier som hetter Fabian. Strax efter det fick jag min första (och sista) undulat Emil.

Piercing: Räknas hål i öronen som piercingar? Annars är det väl min lilla belly button.

Förälskelse: På barnnivå? Felix, som alltid varit min bästa vän från förskolan tills idag. Första riktiga i tonåren? Viktor L.

Sorg: När min morbror dog när jag var 10.

Musik: Säkert någon skiva från Hitz for Kidz haha.

Bil: Har aldrig ägt någon egen bil, utan jag fick ju köra pappas & Kickis gamla golf som dem hade som övningskörnings bil till alla vi äldre barn.

Kyss: Med Viktor.


7 SENASTE

 

Cigarett: Det om något minns jag faktiskt inte.

Mat: Hemmagjorda hamburgare som jag & C gjorde till middag igårkväll.

Dryck: Celsius!

Biltur: Igår när jag skulle handla + hämta ut ett paket.

Kyss: Alldeles nyss! :D

Spelad låt: Coldplay - Up&up.

TV-program: The OC.


6 HAR DU NÅGONSIN

Nyss fyllda 19år med finaste tjejerna!<3

Dejtat någon av dina bästa vänner: Rasmus antar jag, vi var väldigt nära vänner innan vi tillslut blev ett par i nian.

Brutit mot lagen: Haha ja.. Det har nog alla här i världen!

Blivit arresterad: Nej! Inte på något vis.

Badat naken: Alltså jag tror jag är så tråkig så jag inte gjort det under äldre dar. Men säkerligen när jag var liten!

Varit med på TV: Nej, tack & lov för det.

Kysst någon du inte känner: Jag som aldrig festat som singel måste nog säga nej på den.. :P

 

5 NEJ TACK

Kläder: Har svårt för orange.

Mat: Någonting som känns slemmigt när man äter det. Ryser bara vid tanken.

Musik: Dansband och äkta schlager-dängor. Say no more.

Dryck: Finns mycket. Allt som jag tycker smakar äckligt, dryckesväg, börjar jag hulkas av och kräkningarna är inte långt ifrån... Men framför allt gammal mjölk är bara ett BIG NO NO.

Personlighetsdrag: Fördomsfulla och oödmjuka människor. Personer som verkligen visar att det är dem själva som räknas & spelar roll än andra. Eller när vissa kan favorisera ut folk i deras närhet, man kan verkligen känna sig längst ner i näringskedjan för det märks SÅ väl.


4 SAKER

 

Du gjorde igårkväll: Åt mat framför TVn i soffan, var inte mer produktiv än så.

Du kan höra just nu: P3.

Du inte kan leva utan: Menar man något förutom vatten, mat, luft etc. så är det helt klart kärleken. Allt och alla som inkluderas i det.

Du gör när du har tråkigt: Kollar mobilen 100ggr om och tror att någonting spännande ska ha hänt på ca 10sek sedan jag senast kollade.


3 PERSONER

 

Du kan berätta allt för: Har alltid kunnat berätta allt om mitt liv för Jennelie, Ellen och Josefine. Mina tre bästisar sedan ettan på gymnasiet. Och senaste månaderna har Sofia också fått en stor plats i mitt hjärta som en utav mina närmsta, finaste vänner. Tänk vad mycket hon kan & vet om mig på så kort tid!<3

Du tycker om: Mina närmsta vänner, mina familjer och C har en speciellt plats i mitt hjärta.

Du inte gillar: Folk som dömer boken efter omslaget utan att ha läst innehållet. Om ni förstår vad jag menar!


2 VAL

 

Kaffe eller te: Dricker båda dagligen, men måste jag välja så blir det kaffe!

Vår eller höst: Höst alla dagar i veckan!


1 ÖNSKAN

 

Just nu: Att klara anatomin, once and for all, så jag kan slutföra utbildningen jag alltid drömt om.<3


REMEMBER THAT IT'S OKAY NOT BEING PERFECT

Såhär mysigt hade vi det igårkväll! Det är faktiskt tillåtet att lyxa till det då man är inom ett yrke som kräver ens tid på helger, kvällar, högtider, verkligen HELA året om. Vårdpersonal är superhjältar!

Trots en tröttsam dag med lite sömn & mat aå överlevde jag den! Hade planerat att gå på gymmet efter jobbet men var alldeles för trött. Istället blev det tre timmars nap, haha.
Imorgon väntar ännu ett dagpass & även fjärde passet på raken, så det blir inte många knop gjorda ikväll.

Current mood.

LITE BEKÄNNELSER...

 
...Jag är ett äkta städfreak, dels för att jag måste städa ofta med tanke på våran jakthund som lossar mycket hår & drar in grus. Men kan störa mig på småsaker som jag måste rengöra eller plocka undan direkt! Och i samma veva kan jag t.ex. låta kläder ligga utspridda på sovrumsgolvet utan att orka göra något åt det. Haha..!
 
...Jag tycker inte det är så snyggt med killar som har tofs i håret, ni vet en sån där 'man bun'.
 
...Trots att jag alltid varit säker på vad jag vill göra med livet, så har jag INGEN aning om hur framtiden ser ut.
 
...Jag är ofta väldigt frusen av mig, är nästan vad vid att frysa jämt. Trots det så älskar jag att vara utomhus, leva lite vildmarksliv.
 
...Jag har så lätt för att ta åt mig, överanalysera saker, så fort någon i min närhet beter sig annorlunda så kan jag direkt tro att JAG har gjort något fel. Och det är något jag verkligen måste jobba på, för min egen skull.
 
...Jag har väldigt dålig hand om levande blommor, haha. Särskilt de som vi brukar ha ute på balkongen :P

...Det är så himla roligt att planera inför framtiden, tycker jag. Även om allting kanske inte blir av så är det ändå roligt liksom! Det ger mig en liten kick.

MED SOLEN I ÖGONEN


Igår så packade jag och Chrille matsäcken och körde ut till ögeltjärns naturreservat här utanför stan. Går man några km efter en vandringsled uppför ögeltjärnsberget så kommer man till en sjukt vacker utsiktplats (jag och Anna var dit i somras en sväng så jag kanske berättade om det då).
Vi åt en lättare middag med sallad & kyckling, drack vatten & kaffe, Max fick mumsa på ett köttben, och så njöt vi av utsikten och tillvaron! Hit måste vi åka oftare, verkligen :-) Vi båda är ju väldigt mycket för uteliv & allt vad det innebär.
Och för vår älskade finskspets skull så är det A och O att vara ute mycket och bli stimulerad både fysiskt & psykist. Märker skillnaden på honom direkt när vi varit ute och gjort mer saker vissa dagar, då klingar verkligen ordspråket "en trött hund är en nöjd hund" in på pricken!

4 OKTOBER 2016

Jag och Christoffer hade ju som sagt lite kalas här hemma dagen efter han fyllde år. Hans moster & hans kusiner kom hit och fikade tårta och coca cola, vi såg Saik-Växjö och fick se Sebbe spela sjukt bra. Myskväll!

Har haft så sjukt bra pass de senaste skiften på jobbet. Inga överbeläggningar, det har funnits tid till att träna & umgås med patienterna, i fredags när jag jobbade kväll så beställde vi personalen t.o.m. hämtmat från en asiatisk restaurang i stan till middag! Vi tände värmeljus och kunde se Idol, sjukt perfekt arbetskväll!

Vi har varit till Norsjöberg & Åsele en sväng för visit & fix i 'gapaköjan' uppe på berget. Det sjukt fina & kalla, krispiga höstvädret piggade verkligen upp! Det känns att vintern är påväg, det blir kallare. 

Och just tack vare att det blivit kallt så går jag klädd såhär typ hela tiden! Hoodies, haglöfströjor eller Christoffers tröjor som är stort pösiga & luktar som bara han kan<3, och så är lundhagsbrallorna på för jämnan. Chillmode is ALWAYS on hihi. Så fett skönt. Men saknar lite att klä upp mig i jeans, fina toppar eller en klänning och högklackat hihi.

Kvalitetstid med världens bästa hund är verkligen det bästa jag vet! Blir alldeles till mig av lycka & kärlek när jag bara tittar på honom ibland. Hur en hund kan vara så duktig, snäll, lydig, mysig, rolig, tokig, allt!! Att just Max kom till oss. Vår underbara finskspets <3

Jossan ringde mig en dag och vi pratade riktigt länge. Så synd att man inte ringer varandra oftare, egentligen. Liksom när vi inte umgås så ofta.. Men snart vankas det weekend & partej i Umeå när Jenna ska ha inflyttningsfest i sin nya lägenhet, så då får vi brudar äntligen ha lite reunion. Plus att det var evigheter sedan som jag festade i Umeå, känns det som! ;-)

C fick nya jaktkläder i bday present av sin familj så jag fick ärva en annan jacka av honom. Vi är ju nästan söta då vi matchar haha. Ska följa honom & jaga så fort det passar, känns väldigt taggat! Jag som varit småsugen på att ta jägarexamen till & från sedan länge, så detta blir kanske det som triggar det på riktigt! 
 
Träningen är back on track again, känslan av träningsvärk överallt är oslagbar haha!! Känner mig fräschare & piggare av det också, inte som den säck potatis jag var förra veckan.. Tittar ni närmare på bilden ser ni mitt nya tillskott; adidas träningstights! Utan tvekan de skönaste tights jag någonsin ägt, seriously!

Vi har besökt Chrilles mormor & morfar i deras stuga, som ligger ca 7 mil utanför Övik. Han fixade taket på deras gäststuga & vi blev bjudna på god mat och fika.

--- --- ---
Och hej på er!! Så har senaste tiden sett ut för min del. Även fast det känns som att tiden står stilla ibland så är man verkligen ständigt sysselsatt! Jag är påväg tillbaka till det som känns positivt, lycklig för det jag har & som finns omkring mig.=)

Det som väntar nu resten av veckan är APT på jobbet imorgon eftermiddag, går frivilligt till jobbet på min lediga dag säg ;-) Men vill så gärna höra vad chefen har att säga så. Sedan har jag och C planerat en utflykt till middagen. Är så himal fint väder varje dag nu så lika bra att ta vara på det :-) 
Och så jobbar jag heeela helgen, fredag-måndag rättare sagt. Men det känns rätt bra ändå!

RSS 2.0