MAKES US HARDER, BETTER, FASTER, STRONGER

Äntligen landade mina nya babes i brevlådan idag, & dem sitter hur bra som helst!
 
 
Hög midja och jätteskön passform. Att jag beställde innan påskhelgen får jag skylla mig själv för, hade förmodligen fått hem dem snabbare annars. Men hur som så får Stronger absolut bra betyg från mig! :-) Lär beställa BHar och linnen därifrån också sedan någon gång.
 
 
Jag körde ett andra träningspass som jag förutspådde, hihi. När jag kom till pulsen så skulle precis ett 45 min spinningpass köra igång, instruktören stoppade mig påväg ut till styrkehallen och sa att det fanns en plats kvar i gruppen och undrade om jag ville vara med. Varför inte liksom?! Har ju testat spinning någon gång förut & det är faktiskt riktigt kul. Man har någon som pushar en hela tiden så man ger verkligen sitt allra bästa.
 
Annars så är lägenheten är skinande ren efter att jag städat och skurat under dagen, jag och Chrille har varit på affären och handlat så kylskåpet är fullt igen, det blev kycklingrullar till middag (MUMS!) och nu myser vi i soffan framför Breaking Bad. Förstår inte varför jag inte börjat se det tidigare? Helt fast nu efter bara tre avsnitt! C har sett det förut men ville se om det eftersom säsongerna var så bra.. ;-)

HÖRNI, APRIL NALKAS

Om två dagar är det april och det känns riktigt fint! Jag är så redo för våren, eftersom just denna vår har så mycket roligt att erbjuda! Många möjligheter och mycket att ta vara på, det känns positivt! :-)
 
 
Men idag är en onsdag då jag är så glad över att arbetsdagen är slut, stress & kaos under eftermiddagen har inte känts så populärt... Tog en lååång dusch och slängde mig sedan i sängen då jag kom hem och hade inte ens ork till att laga middag, haha. C fixade då middagen och han köpte hem precis det som jag gillar: enchiladas med kyckling och vanlig ost, samt mozarellaost, parmaskinka & en fetaost-sallad. Så himla gott! Satt hur fint som helst i lilla magen :-)
 
 
Och nu så tittar vi på Modo-Leksand, en nervig match som vi tagit varsitt glas rödtjut framför. Dessutom så är jag ju ledig imorgon så ett glas ville jag unna mig, brukar vara noga med sådant annars.
På tal om ledighet så ska morgondagen bestå utav morgonträning, bröst-triceps-axlar står på schemat så jag är taggad! Sedan har jag inte tänkt göra så mycket annat, bara vara med Max och vara hemma :-)
 
--- --- ---
Annars så kan jag visa min senaste beställning: dessa träningstights från Stronger!
Många beställer träningskläder därifrån och jag har länge velat göra det jag med men varit lite snål av mig eller bara prioriterat annat. Men nu när jag fick en bra lön så passade jag på! :-)
Beställde dem förra onsdagskvällen och har fått leveransbekräftelse idag så jag hoppas på att jag får dem imorgon! Då blir det kanske ett kvällspass också på sjukhusgymmet ;-)

PÅSKEN 2016

Påskhelgen har nått sitt slut och visst känns det tråkigt, får alltid samma ångestkänslor när jag åker från älskade Tängvattnet.. Men de tre dagarna jag var ledig och fick vara där är jag så tacksam för! :-) Känner mig så utvilad och redo för denna nya arbetsvecka som ska bestå av endast en ledig dag!
 
Men här kommer en hel drös med bilder från helgen;
 
 
En snap innan jag åkte, haha insåg min särskrivning när jag väl var framme men jag var nog i alldeles för mycket extas när den togs!! ;-)
 
Var framme kring 17tiden eftersom jag kunde lämna jobbet mycket tidigare och det var såå skönt; familjen väntade på mig och vi åt mammas supergoda tacopaj när jag landade. Senare under kvällen så bastade jag med killarna och drack lite bärs, kände hur jag blev mer och mer avslappnad!
 
Fredagen börjades med en god frukost och lite TV innan vi tankade och fyllde på olja i skotrarna, packade packpulkan och begav oss upp mot fjället! Det blev att vi körde ända till Joesjö där mormor och morfar samt min ena mosters familj har stuga. Såå trevligt att träffa dem MEN det snöade och var mulet så var sjukt snöblint på fjället! :P Haha. Och det är ca 3 mil till Joesjö så totalt blev det en bra lång sväng.
 
När vi kom tillbaka hem till Tängvattnet så for jag och Fredde ut och körde skoter själva, bland träd och branter.. Och med tanke på hur hård snön var så kan ni ju tänka er hur dåligt föret var. Men det gik hyffsat ändå, bara kul att få vara ute och hänga på bror.
Sedan på eftermiddagen hade vi lite afterskoter med snacks och cider och vi åt grillat till middag. Årets första grillning, så mumsigt!!
 
Lördagen, påskafton ofc, började med att vi fick påskägg! Varje år såklart, hihi. Plus att jag hade mitt muminägg så jag hade två stycken. Dock äter jag inte så mycket godis längre, dels för att vara nyttig och dels för att det inte är så himla gott egentligen. Tur att mammas och Pers grannkompisar kom på besök ofta och fick äta upp det ;-)
 
Denna dag blev lite finare och den spenderades ute hela dagen förstås. På eftermiddagen började jag och killarna föra lite med varmchoklad-minttu och Fredrik hade med sig sin blockrocker så vi taggade upp med musik också.
 
Efter dusch & fix så hjälpte jag mamma att göra i ordning påskbordet, hon är en fena på att laga så god mat! Ägghalvor med en hemlagad röra på, rökt lax, gravad lax, tjälknöl, köttbullar, potatis, sill, vårt påskbord är rätt likt julbordet ;-) Och Per bjöd på påsköl som smakade riktigt bra!
Senare på kvällen styrde jag och killarna ihop förfest i vår stuga, några vänner kom över och det var så himla roligt!! Alla killar förflyttade sig ut till bastuns relax efter ett tag så jag och alla brudar var själva inne i stugan och snackade en massa, så mysigt! Var så längesedan jag fick träffa Line, Pernilla och Agnes.
Sedan fick vi skjuts in till Hemavan för att fara på Högfjällshotellet där vi dansade, drack, träffade mer folk, nä oj vad kul det var :-) 
 
En lugn söndag var då befogat, lite sliten var man ;-) Men efter lite powernaps och frukost i magen så åkte vi skidor en sväng, dock räckte inte energin hela vägen haha. På eftermiddagen lånade jag brorsans polaris och körde iväg en sväng ensam, lekte lite och njöt av utsikterna. Hade det varit strålande sol så hade det varit 100% perfekt men det snöade i varje fall inte så jag kan inte klaga. Sedan kramade vi Gustav hejdå som åkte hem till Umeå och kvällen därefter blev lugn så lugn. Mamma och Per hälsade på stuggrannarna så jag och Fredrik käkade lite götta och såg på Beck-filmer.
 
Och idag, måndag och annandagpåsk, så har jag bara kört bil hem till Övik hela förmiddagen och sedan började jag jobba kl 14. Lagomt tröttsamt och hemma i lägenheten fanns ingen mat så jag kunde inte käka något innan jag for till sjukhuset haha. Men det var då lugnt på jobbet och jag fick ta lite längre middagsrast så det gick bra. När jag kom hem på kvällen så möttes jag av massa kramar och pussar av både Christoffer och Max som också kommit hem, så himla skönt att träffa dem igen!<3 Christoffer är så sjukt kramig av sig och det älskar jag, det kramas massor i vårt hem och det smittar av sig på andra också.
 
Så med blåmärken över benen efter all skoterkörning, en relativt trött kropp i sig men ett psyke & själ som är fyllda med fjälluft och harmoni så är det skönt att vara hemma och vara tillbaka i vardagen och de vanliga rutinerna.

EMBRACE HAPPINESS

Hejhej på er, ett litet inlägg som kommer nu!! Inte skrivit så mycket vardagligt på några dagar men bloggen prioriteras inte allra först jämt. Har fördrivit mina dagar med jobb, träning & mys :-) Som vanligt!
 
Bjuder på lite bilder från senaste tiden;
 
Efter att ha jobbat lördag, söndag, måndag och tisdag så finns inte mycket krafter kvar. Just nu är det tungt på avdelningen med många rehabiliteringspatienter efter både stroke och amputering av ett eller t.o.m. två ben! Alltså är det tunga förflyttningar och just mycket rehabiliteringsträning. Men idag har jag varit ledig och inte gjort mycket alls, känns mycket skönt :-)
Och annars så trivs jag som fisken i vattnet på jobbet, får mycket beröm och uppskattning av de andra personalen och det är skönt att komma över det första hindret när man börjar på ett nytt ställe. Känner mig som en i gänget hihi.
 
Mysa är bara förnamnet på vad som våran älskade hund är duktig på att göra, hihi. På förmiddagar innan jag jobbar kväll eller då jag är ledig så ser våra dagar till stor del ut just såhär. Älskar't!!! 
 
När jag handlade på ica så köpte jag hem jordgubbar att ha som mellis, inte helt fel det! Längtar tills man får mumsa på äkta svenska jordgubbar i sommar..
 
Stunderna på morgonkvisten innan man gått till jobbet har sett ut såhär! Förhimla vackra morgnar och inte alls så kallt heller. Plus att man hinner piggna på sig innan arbetsdagens plikter kallar :-)
 
Till min stora glädje & överraskning fick jag ett litet paket häromdagen, och inuti fanns vääärldens finaste påskägg! <3<3 Totalt i min smak hihi!! Den ligger nu nedpackad i min väska och ska öppnas på påskafton :D
 
Faktiskt hur det sett ut idag; städat och packat inför fjällen! Jag vill alltid lämna lägenheten i toppskick när jag och Chrille åker bort några dagar, så skönt att komma hem till det sedan.
Chrille har också packat klart sina saker som han behöver, vi är i stort sett redo för påskfirande!! Han och Max åker till Åsele imorgon efter jobbet och firar påsk med sin släkt i deras stuga, så dem kommer minst sagt vara saknade över helgen!

 --- --- ---
Jag jobbar 6.45-15.30 imorgon men har jag tur så kan jag kanske smita iväg tidigare beroende på hur läget är på avdelningen. Sedan kör jag direkt upp till Hemavan, där mamma, Per, Fredrik och Gustav kommer att vänta på mig! SÅ sjukt taggad på att få vara uppe i stugan med nästan hela min älskade familj och bara njuuuta av mina 3 lediga dagar!
 
Hoppas ni också får en underbar påskhelg, vad ni än ska hitta på!<3

WHO DOESN'T LOVE SHOPPING?

Tänkte visa lite nytt som nyligen inköpts! :-)
 
Örhängen och ett navelsmycke från Glitter
 
Topp från H&M, ni kan hitta den här fast färgen jag köpt är slut på hemsidan
 
Även denna tjocktröja är från H&M och den hittar ni här
 
Det är såå himla kul att unna sig ibland, hihi. Tänkte inviga topen och örhängena på påskafton! Längtar!!!!!

MY BIRTHDAY IS COMING UP

Om lite över en månad så fyller jag 21!
Schemat för nästa jobbperiod har inte kommit ännu så det är ännu oklart om jag jobbar den helgen eller inte. Har i varje fall inte gjort upp några planer ännu, får se vad dagen har att bjuppa på :-) Förhoppningsvis får jag fira den med familj & vänner som vanligt!
 
Nedan kan ni se några slarvigt ihopsatta collage på saker jag både behöver & vill ha:
 
♥Smycken från Lily & Rose
♥Produkter från The Bodyshop
♥Iittala-cocktailglas
♥Nya påslakanset
♥Haglöfsjacka eller tröja
♥Kari Traa-underställ i rosa
♥En adidas-munktröja
♥Klänning från Hollister
♥Glas, kuddar, servetter etc från Gynning Collection. Helst vinglas nu när jag påbörjat den samlingen :-)
♥Träningstights från Stronger, eller ett presentkort där
 
Det är förhimla tur att det är gratis att önska sig, alltså! ;-)
 

MAMA DIDN'T RAISE NO SAINT

 
När lönen har landat (min första månadslön dessutom!!!!) så ska jag bestämt beställa smink från Rebecca Stella! Bloggare som jag följer använder sig utav det & har tipsat om det i massor, plus att jag skulle vilja bli så mycket bättre på att göra roliga sminkningar så med nytt och bra smink får jag öva öva! :-) Jag är inte den som varit så noga med vilket smink jag använder. Själva sminkningen är inte så noga heller, huvudsaken man ser fräsch ut haha.
Annars så behöver jag en ny vårjacka också, som jag nämnt förut. Som det känns nu så lär det bli en snygg skinnpaj, det lockar mest.
 
--- --- ---
 
Annars så har ju ännu en vecka gått & den har inte bestått utav så jättemycket. Vädret har bjudit på strålande sol & en fantastisk klarblå himmel så jag och Max har varit ute jättemycket! Gått långpromenader, andats frisk luft, fått lite D-vitamin, har t.o.m. gått hem till farfar och Anita en solig dag - och att gå från Gullänget till Domsjö är bra långt! Nästan en mil haha :P Men med bra väder och bekväma skor var det egentligen inga problem.
Sedan så har jag också fördrivit tiden med det vanliga; städat och rensat ut skräp i lägenheten, tränat, lagat mat & matlådor samt tvättat & renbäddat sängen. Det finns på riktigt inget skönare och fräschare än rena sängkläder + gå och lägga sig nyduschad med nyrakade ben på det ;-) inte sant tjejer?!
 

 
Den här veckan jobbar jag onsdag, lördag och söndag vilket betyder att jag har haft lite lediga dagar! Älskar att ha vikariat på 75%, liksom ha en fast månadslön och ändå inte jobba konstant! :-) Även dessa dagar har bjudit på jättefint väder & flera plusgrader?! Det sura är väl att det är så jäkla slaskigt ute men så länge det är denna sol så ska vi inte klaga, tycker jag.
 
Igår var det soligt på förmiddagen, solens strålar väckte mig innan Chrilles alarm ringde. Minutrarna på morgonkvisten innan han åker på jobbet är så himla mysiga; vi alla tre ligger i sängen och kramas och myser!<3 Max är så morgontrött så han ser så yrvaken ut när vi försöker prata och pussa på honom ;-)
På eftermiddagen blev det lite dåligt väder med regn & massa blåst. Men det blev ändå en bra dag, hälsade på hemma hos Anna och gick långprommisar med Max. Farfar och Anita bjöd oss på middag och sedan på kvällen hade Anna ett Casa Interior-party hemma hos sig så jag for dit. Hon har ju sålt Partylite tidigare (ljus, ljuslyktor m.m.) men nu har hon börjat sälja inredningssaker! Hittade en massa fina saker i katalogen igår, och det mesta var så billigt?! Jag köpte två st jättefina tekoppar och en slinga med små ugglor som man ska hänga på väggen. Ska visa när beställningen kommit! :-)


Och idag är det en underbar fredag, jag har morgontränat och ätit en god frukost bestående av fiberhavregrynsgröt med sockerfri sylt, fullkornsmackor med kalkon, paprika & tomater + en kopp te. Asgott och en nyttigare variant, kosten är ju skärpt nu & jag mår verkligen mycket bättre av det! :-)
I eftermiddag var jag på stan och fikade med Anna och Liam, vilket betydde att det var dags att klä upp sig lite! ;-) Jag går i stort sett jämt klädd i hoodies, träningstights och lundhagsbrallorna nu för tiden, när man ändå bara jobbar eller är hemma eller bara träffar släktingarna så ids man ju inte fixa sig jämt.
Väl inne i stan köpte jag hem blommor, fick en kick hihi! Så nu har vi det vårfint hemma, älskar blommor! Så himla fint & hemtrevligt! :-)
 

Ikväll blir det att bara mysa med C och ladda inför jobbhelgen, ta ett glas vin och mumsa på jordnötter. Precis som en fredagkväll ska vara! <3 Vi har ätit älgkött, pommes frites och en jättegod feta ost-sallad med lök och allt möjligt hihi, satt verkligen finfint i magen!

HEY YOU


En lördagkväll som blev superb! Tentafester i all ära är alltid så himla roliga, tycker verkligen om mina fina vänner! <3

En ny vecka väntar, jag har bara tre arbetspass vilket känns finemang och nu känner jag mig i stort sett 100% frisk från min dunderförkylning. Det betyder träning träning träning, back on track!!! Känns grymt skönt :-)


Och det var allt för den här gången så nu säger jag & världens bästa kille godnatt ❤️

DET ÄR JU BÄSTA DAGEN!

Bjuppar på några snapshots dagen till ära! :-)
 
Det har varit en jättevacker fredag, har pluggat hela dagen förstås men pauserna har varit långa, härliga promenader med Maxi. Vi fick sällskap av Anna också, så trevligt!
Detta väder får mig verkligen att längta extramycket till påsken, bara två veckor kvar nu!! Blir så glad inombords av tanken att om exakt två veckor sitter jag på verandan utanför stugan med mamma, Per, Fredrik, Gustav samt lille Oliver och dricker bärs och äter snacks efter en dag på skotern & skidorna. Hur underbart låter det inte?!
 
--- --- ---
Idag blev det tacofredag på menyn, gick med Max till Coop för att möta upp min karl och helgshandla. Vi handlade på coop idag för att systembolaget ligger alldeles bredvid, annars är ju ica the shit ;-) Har minsann unnat mig ett glas vin ikväll och försökt slappna av i min plugghets, imorgon kl 9 exploderar tentan och då är det bara att ge järnet! Handlade också alkohol inför imorgonkväll då det blir tentafest med mina kära kära vänner! Moa kom till Övik idag och ska också skriva tenta imorgon med oss, har inte sett henne sedan januari så detta blir en underbart rolig helg! <3 Och en positiv helg, har jag bestämt. Allt ska gå precis som jag vill :-)

DRINK YOU AWAY


En onsdag då jag är på väldigt bra humör! Har pluggat idag samt gått promenader med Max, duschat, städat, ätit. Och nu är jag och Christoffer påväg till Umeå för att se Filips träning med Björklöven :-) Vi gillar verkligen att åka bil lite var som helst, det är ett som är säkert haha!!

Annars så har jag bytt bort mina arbetspass denna vecka så jag ska kunna fokusera på pluggandet till 100%. Så glad för det, prioritering som sagt.
Och jag hoppas jag har mer roliga saker att berätta om sedan! När det inte händer annat än jobb, plugg & vanliga vardagsmåsten så är det rätt tråkigt att skriva - och läsa för den delen.

❤️❤️❤️

MY COUNTDOWNS


-Påsk. Bästa högtiden på hela året, eller så ligger den alldeles tätt bakom julen. Fick ju mitt schema för 6 veckor framåt förra veckan och jag såg till min förtjusning att jag fick vara ledig påskhelgen!!! Hade inte ens bett om det! :-) Ser fram emot det så himla mycket. I år blir familjen en mindre skara - bara jag, Fredrik och Gustav av oss ungdomar som ska vara där - men man får ta vara på det lilla ändå! Steka upp mat ute, köra massa skoter, mysa i stugan, äta god mat, basta, dricka bärs & fara ut på högis på påskafton. Perfa!!

-Turkiet. Det känns så himla långt bort men på ett fingerknäpp kommer jag sitta på Umeå flygplats med mina kära släktingar och vänta på take-off! 
Vill köpa nya fina sommarkläder tills dess och har skärpt mig extra med kosten och träningen nu för att komma i mer form ;-)

-Brännbollsyran. Två dagar efter jag landar i Sverige igen så är det dags för festival, alkohol i större mängder, för lite sömn, fester och massa folk. Det är alltid så jäkla kul varje år och att få bo på hotell med bästa Sofia känns så skönt och lyxigt! 

-Midsommarhelgen. Jag gillar verkligen att fira midsommar, det är så himla mysigt med alla aktiviteter och när det är soligt och varmt ute så är det bara plus i kanten! Har hittills firat midsommar varje år med Christoffers stora familj i Åsele, och det verkar bli så i år igen - jag har ju självklart gett chefen klartecken om att jag inte vill jobba midsommar. Femkamper, massa god mat, bada badtunna, basta, älskar't!!!

--- --- ---
Countdowns till vårens/sommarens händelser! Samma saker som händer varje år egentligen, men det är väl det man tycker är roligt som man lever för?
Senare under sommaren vankas också Åselemarknaden och motorveckan givetvis. Mycket att se fram emot <3

LITE ALLT MÖJLIGT PÅ EN GÅNG

Lite som varit senaste dagarna;
 
Nya favvofrukosten!
Att tvärt få hemlängtan till Lycksele när det varit marknad och man inte varit hemma på ett tag..
Dagen D som äntligen kom - och det gick galant! :-)
Igår åkte vi till Åsele bara för att vi är så jäkla spontana ibland, haha! Utedag vid stugan och middag med fina familjen innan vi rullade hem igen <3
 
--- --- ---
Sova, äta, dricka, träna, jobba, plugga, repeat... Och kanske lite annat avvikande.
Fast jobbet & pluggandet tar helt ärligt upp 80% av all min vakna tid. Jag har nu gått på schemat för mitt nya vikariat & 75% är ju egentligen inte många timmar per vecka. Men när jag sätter mig med skolgrejerna så fort jag kommit hem & fått i mig något att äta, därefter tar en promenad med Max som paus eller drar på gymmet för att hinna med det eller städar i lägenheten eller försöker prata i telefon med alla jag kanske inte talat med på ett tag, sååå känns det rätt mycket.. Haha det tar på krafterna.
Bloggen prioriteras med andra ord inte nu, så för att ha något roligt att skriva om just nu så kan jag bjuda på en lista! Tycker så mycket om att hitta listor på andra bloggar jag läser!
 
Vem är Fanny?
- Jag är en tjej som i överlag är snäll, omtänksam, sätter andra före mig själv, kan säga vad jag tänker & tycker och bryr mig om mina nära & kära. Jag kan dock vara som olika personer & ha olika uttryck ändå; den där lugna, tillbakadragna tjejen som kan vara blyg & obekväm i vissa sällskap. Och samtidigt tjejen som är social & framåt (något jag utvecklat hos mig själv sedan jag började jobba inom vården), energisk, hungrig på livet & älskar när vardagen bjuder på det oväntade & roliga! En positiv inställning gör livet lite enklare också, tycker jag.
 
 
Vad åt du till frukost imorse?
- French toast, en ny favorit som Chrilles pappa lärde mig sist vi var i Åsele! Enkelt & gott :-) Till det blev det en kaffeslurk samt apelsinklyftor.
 
Vad var ditt första jobb?
- Feriearbete på Lyckseles travbana i tre veckor sommaren innan jag började nian. Ett jobb som bestod utav att måla hästbarackerna, kratta löv, måla hela jäkla staketet runt hela travbanan, förbereda inför sommartravet alltså. Inte det roligaste men välförtjänta pengar tyckte jag just då ;-)
 
Vad ville du bli när du var liten?
- Som den djurälskare jag var (and still are) så var det veterinär, såklart. Att jobba på en klinik och sköta om sjuka husdjur, många barns drömyrke gissar jag! 
 


Om du fick testa ett annat yrke för en dag, vad hade du valt då och varför?
- Ha ett eget företag, sköta min egen lön & mina egna arbetstider. Ganska häftigt att se hur det faktiskt är.

Har du någon oanad talang?
- Haha den var svår, men samtidigt enkel. Jag tror tyvärr att jag inte har någon. Har alltid haft svårt att hitta något jag är riktigt bra, är ju den som aldrig utfört någon sport eller så. Dock är matlagning & bakning min riktigt starka sida, om jag får säga det själv ;-)

Partykväll eller myskväll?
- Alltså det beror ju helt klart på vilken humör man är på! Jag är för dem båda väldigt mycket, men det är oftare som jag är mystjejen egentligen... Att bara sitta i en soffa med fina vänner & äta snacks, dricka vin, snacka skit. En sådan slags myskväll eller bara ligga under en filt med C och se på en film.
 

Har du någon ovana?
- Biter fortfarande på mina naglar ibland, ajabaja.. Har dock blivit betydligt bättre med åren! Annars så är jag en person som kan ha lätt för att skjuta på grejer, spara något till sista sekunden och jag hatar ju att stressa! Så det är något jag intalar mig själv jämt & jobbar på.

Vilken är din favoritrestaurang?
- Här i Övik så är den nya favoriten Trattoria Nevia, italiensk supergod mat!- Pasta älskare som man är hihi. Annars så är jag inte så haj på restauranger i andra städer eftersom det är så sällan man äter ute någonstans. Ska dock bli bättre på att hälsa på mina underbara borta i Umeå och prova på olika restauranger där!
 
 
Vilket är ditt drömresemål?
- Ja, vart ska jag börja..? Vill besöka fler huvudstäder i Europa eftersom jag förälskade mig i Berlin direkt då jag var där, vill besöka USA (allra helst NY) och se en NHL-match (Rangers och Toronto vore en drömmatch), jag och Chrille har pratat om att åka till Kanada för att både uppleva naturen och kanske se hockey, besöka Nya Zeeland, Grönland eller Island bara för att få uppleva dess vackra natur. Alltså det finns hur mycket som helst att fylla livet med..

Har du några fobier?
- Spindlar och getingar, fy bubblan. 

Fota eller bli fotad?
- Föredrar att fota, faktiskt!

Finns det något du aldrig tröttnar på?
- Det här med vad kärlek är har man ju insett nu efter flera år med samma person; Inte alltid puttinuttigt och fint och underbart, utan det är riktigt irriterande, surt och ledsamt ibland också. Och ibland kan Christoffer reta gallfebern ur mig och vara så förbaskad jäkla dryg och jobbig. Men trots det så tröttnar jag aldrig på honom, han får mig alltid att le & slappna av i de hetaste och argaste ögonblicken och just det gör nog att vi fungerar så bra tillsammans!
Annars så tröttnar jag aldrig på mjölk, vitlök, choklad eller typ vin, haha.
 
 
Tryffel eller nutella?
- Tryffel, tror jag. Svårt att välja eftersom båda är väldigt mäktigt och ganska äcklande i stora mängder.

Favoritserie på TV?
- Jag följer många serier på Netflix just nu! The 100, Shameless och Lilyhammer är favoriter som jag kan rekommendera till er!

Favoritbloggar?
- Hanna Friberg, Ellinor Löfgren, Andrea Hedenstedt & Molly Rustas är mina favvisar :-) Följer också flera bloggar av personer som jag känner eller vet vilka de är.

Varför började du blogga?
- Haha, bara tanken av att jag startade den här bloggen september 2010 känns sjukt, inne på mitt sjätte år nu alltså ;-) Mycket som hänt, många som kommit och gått under dessa år...
Men jag tror jag började blogga eftersom några av mina kompisar gjorde det och jag lockades med i strömmen, hihi. Jag har alltid älskat att skriva, har t.o.m. dagböcker sparade från hela mitt liv (precis som to be continued-berättelser om mitt liv) och jag har aldrig tröttnat! Gillar att både inspirera och bli inspirerad.
 

Instagram eller facebook?
- Är rätt aktiv på dem båda men instragram är roligast tycker jag!

Hur friar man till dig?
- På ett ställe som betyder mycket för mig, antar jag. Inte in public inför en massa andra, det ska helst bara vara vi två innan vi berättar för våra nära & kära. Men egentligen går det inte försöka avgöra nu, time will tell.

Hur många barn vill du ha?
- Det är ju jättesvårt att säga nu! Men som jag föreställer mig nu så kommer jag och Chrille få tre barn, bara pojkar till högsta sannolikhet ;-) Hockeypojkar, förstås.
 
Bästa rådet du någonsin fått?
- Fick tidigt lära mig att aldrig jämföra mig med andra så pass att jag ser ner på mig själv, aldrig tycka att jag är sämre än någon annan! Jag behövde den boosten förut då jag mådde som allra sämst, och jag har alltid burit med mig det :-)
 

Q/A

"ANOTHER MONDAY"
Postat av: Linnea

Var har du köpt det där skalet?:)

 
Hejdu! Jag har bara köpt ett genomskinligt gummiskal och klistrat på en korthållare som jag köpt på Glitter. Det brukar finnas att köpa på Audio Video och Clas Ohlson också. 
 
 
Jag är allra bekvämast med korthållare eftersom jag slipper hålla reda på börsen jämt. Körkortet, icakortet & bankomatkortet är alltid med mig! Och jag ville ha ett genomskinligt skal enkomt för att min roséguldiga tele ska synas hihi ;-)

WHICH ONE?


I sinom tid så ska jag köpa mig en ny vårjacka! Eller två, beroende på min ekonomi haha. Dessa är några kandidater jag tycker är snygga, kan dock inte bestämma mig vilken modell jag allra helst vill ha. Har typ varit sugen på en trenchcoat eller liknande rätt länge :-)

IBLAND BLIR SAKER OCH TING TRÅKIGA


En rätt så sjuk Fanny som bryter ihop av att vara sjukanmäld från jobbet & vara instängd i lägenheten. Halsen & bröstet är långt ifrån ok & jag måste vila ständigt nästan. Saknar att gå långa promenader och framför allt GYMMET! Självklart ska man bli såhär sjuk när man väl kommit igång med träningen..

--- --- ---
Världens bästa kille har gjort middag till mig & vi ser samtidigt på serien The 100. Känns rätt så fint att bli ompysslad & bli serverad med mat & dryck. Bästa han ❤️

APPLE OF YOUR DADDYS EYE


Pappa. Min pappa ❤️
Min klippa, mitt stöd, verkligen världens bästa pappa. Och idag fyller han 50 år, ett halvt sekel men ändå så ung ;-) Han är i Thailand just nu med Kicki, faster och några andra kompisar så är lagomt avis på hur lyxigt dem får ha det..

Grattis på din dag papi! <3


UTAN FÖRHOPPNINGAR BLIR MAN INTE BESVIKEN

Vi har klivit in i mars, vårkänslorna har börjat flöda som attans och det går verkligen upp för mig hur himla sjukt fort tiden går.. Det finns så mycket nu under våren som jag ser väldigt mycket fram emot så tiden får gärna flöda på precis som den gör! :-)
 
 
Annars så har jag inlett denna månad på sämsta möjliga vis, nu försvinner allt positivt ska ni se hehe. Feber med en väldans irriterande kroppsvärk, halsont, massa hosta, u name it. Inte bra, med andra ord. Jag kan knappt vara utomhus utan att den friska luften skär i halsen som en kniv, kan inte minnas senaste gången jag haft såhär ont... Blir så jvla understimulerad av att ligga inne och se det fina vädret ute, att inte kunna träna, att vara sjukanmäld från jobbet resten av veckan etc. Har känt mig så tråkigt med Chrille & Max också. Men men hade inte tänkt klaga mer än så, gäller att kurera sig till tusen så jag inte missar Sannas gesällprov på lördag. .
 
 
För att återgå till det om att se fram emot så mycket, så kommer årets brännbollsyra bli lite annorlunda för min del; På bilderna ovan kan ni se några bilder på hur hotell U&Me i Umeå ser ut. Där ska nämligen jag och Sofia bo över yranhelgen!! :D Känns nu jättemysigt & roligt. Soffan har ingen annanstans att bo i Umeå över den helgen så jag erbjöd mig att bo med henne ifall vi hittade ett rum för ett bra pris (helt sjukt vad typ alla hotell är fullbokade redan nu under yranhelgen!!!) och helt turligtvis så gjorde vi det. Ett bra pris med frukost som ingår, huuur bra hihi?!?! På bilderna ser det jättefräscht & fint ut, och kulturbageriet som jag alltid velat fika på ligger alldeles vid incheckningen.
 
 
Jag har ju alltid bott hos Jennelie varje år annars så detta blir lite annorlunda, och förhoppningsvis blir årets yra mycket bättre än fjolårets med alla mina fina vänner! <3
 
--- --- ---
Till middag blir det räksoppa, förhoppningsvis skönt & lent för min onda hals. Sedan ska jag bänka mig framför Modomatchen med C, därefter se framför Parneviks och Ung & bortskämd. Känner mig sååå uttråkad hahaha.

RSS 2.0