Dimman Drar Förbi.

jag har väntat på ett regn att förlora dig i.

Love Don't Let Me Go.

Dagen har varit favoriten på hela veckan och jag bara måår. Helgen kommer verkligen verkligen verkligen bli fantastisk. Jämfört med förra året kommer det vara mycket nytt. Men jag är ändå nöjd.
Jag & Josefine väntade på Amanda & Sissel två timmar efter vi slutade vi lunch och drev på tiden med att slå på varandras händer, busa och skratta åt varandra. En goo tjej är hon minsann.
Sedan blev det att gå marknaden med tjejerna. Riktigt trevligt men synd bara att man blir less så fort. När man var liten kunde man gå varv efter varv och tycka att det var hur kul som helst. Tider tider.

Min fredag kommer spenderas med fina fina Hanne och det kommer bli awesome.

The Dream Will Go On Forever.


Mysiskväll med lillgubben.
Väntar på ett samtal, sedan ska jag sova minsann.
Behöver ta igen några timmars sömn.

Allting Har En Mening, Jag Blundar I En Frusen Tyst Minut.



Hur kan jag må illa av kladdkaka?
Var så jäkla taggad på att baka med klassen idag men efter två bitar så sa magen stopp. Som det dumma dumma flickebarn jag kan vara så ska jag nu hjälpa Gustav att dammsuga & städa övervåningen, så mamma blir åtminstone liiite stolt imorgon när hon kommer hem från Stockholm. 

Idag fick jag se Josefines lägenhet, som håller på att renoveras för fullt! Följde hon, Amanda och Sissel dit efter skolan för bråttom hem hade jag inte. Kan inte låta bli att bli avis, jag vill också ha ett eget ställe att inreda och bo i.

Tre år kvar, Fanny. tre år.

Indestructable.


Tur jag har världens bästa storebror som inte ville att jag skulle cykla hem i höstmörkret och hämtade mig med cykelstället. Har glömt berätta att han tagit körkortet, så grattis grattis ännu en gång Gustav!

Godnatt gott folk.

Dessa Kommer Inom Kort.


Torka Tårarna, Min Vän.

Dagar som dessa borde existera oftare, tycker jag. Har fått skratta tills jag fått ont i munnen. Drygt med tre timmars hål dock, men sånt får man ta ibland.
Ett utav det bästa på dagen var första lektionen, medicin, då det började spelas musik ifrån klassrummet bredvid. Det var ingen annan än älskade Lars Winnerbäck, så när vår lärare satt och pratade om mediciniska metoder så satt jag och mimade till låten Dunkla rum och befann mig i min egna Lassevärld.



Mat om en stund, sedan en hurtig cykeltur hem till Hanne.

LARS WINNERBÄCK - Dunkla rum

Spekulationer Och Massa Onödigt Rabbel.

Det finns saker i livet som är svåra att inse för det mesta. När man blir tillsagd kan man inte riktigt ta åt sig och man struntar i vad som kommer härnäst för man tänker att det ska lösa sig själv. Att framtiden kommer bli piece of cake och att allting kommer bli bra av sig självt, när man egentligen måste bygga upp allt det där själv. Som en individ. Det är svårt att inse. Verkligheten är fan svår. Om man ändå kunde leva som i en film. I filmer vågar man vara annorlunda än alla andra och det som görs annorlunad i filmer känns så alldagligt när man tittar på filmen. Ifall det var i verkliga livet skulle man se ut som en fullkomlig idiot. Så fel.


Ser film och fikar för mig själv. Mitt rum känns fräscht sedan jag & Kicki hjälptes åt med att städa. Finns inget bättre än ettt nystädat och skinande rent rum. Funderar på att sova.

Gubben ringde nyss och ännu en sak som är svår att inse är att man faktiskt kan få rysningar från topp till tå - sköna rysningar - av att höra rösten av just den personen som gör en till den man är och vill vara. Svårt att inse men samtidigt så lätt. Han är min verklighet och det går lättare och lättare för varje dag att förstå när man slår upp ögonen på morgonen. Förstå att han verkligen är min. Min. Min. Min.

You And I Both.

Måste få tillägga ett eget litet inlägg till min söta vän Hanne, som alltid gör mina läppar glada varje dag. Hon har en personlighet ingen annan kan mätas med och allt roligt vi kommer göra när jag får bli myndig längtar jag sjukt mycket till.
Jag gillar den här tjejen galet mycket. sötunge♥

slänger också in en liten småantik bild på oss,thaha!
http://streamrock.blogg.se/

Nu:
Läxa. Otroligt nog. Hittade vårdboken i väskan som jag totalt glömt bort. Grattis Fanny. Jaja, fick i varje fall i mig äppelpaj tidigare ikväll så det får vara min tröst.

Listen Close.

So I stumble there, along the railings and the fences
I know if I'm face to face that she'll come to her senses 
Every drunk step i take leads me to her door
If she sees how much I'm hurting
She'll take me back for sure

And my mates are all there trying to calm me down
'Cause I'm shouting your name all over town
I'm swearing if i go there now
I can change your mind turn it all around

(you haven't lived until you've found something to die for)

Kedjebrev.

Jag vill att det ska börja snöa. Nu är det bara blåsigt ute,
vill hellre ha det lugnt & fridfullt med fallande snöflingor.

Ännu en dag fick vi sluta vid lunch och jag kan inte bli mer
nöjd än så här. Har det lugnt & mysigt här hemma, fikar 
och ser på filmer jag sett förr. har ett hål i strumpbyxorna
så stortån sticker ut, attraktivt. 
Ska unna mig själv att beställa hem tre par skor, möjligtivs
lite kläder på det också. Man måste få unna sig det goda
ibland.

Ikväll umgås jag kanske med Isabell. Kanske!


LARS WINNERBÄCK - Berätta hur du gör

I Don't Want The Past To Be A Burden.

Hur mycket man än försöker låta det som var förut
vila i fred, hur många gånger man får tänka sig för,
så leder det ändå tillbaks till att jag blir så fruktansvärt
sur och förbannad och äcklad. Du är en knepig person.
Jävligt knepig.

Stars Are Falling Over Us.



Låten är inspirationen till texten jag valde. 
Utan pojken hade jag inte funnit denna vackra låt.

Sleeping Can Never Be Beautiful As Long As You're Not Sharing The Night With Me.


Kvällen har spenderats med Hanna. Roligt, trevligt värre & smått lärorik. En kall & vinglig cykeltur till statoil där vi bunkrade upp med godis som vi frossade i oss framför idol. En trevlig kväll, som sagt. Men en supertjej!
Gör väldigt lite för tillfället. Pratade just i telefon med gubben och myste av att höra hans röst. Saknar honom. JA! 

Har sett utröstningen av idol nu. Innan det är läggdags lär det bli en film eller något. Återstår att se. Känner mig trött & väldigt väldigt seg. Vill att helgen ska anlända. Nu. Godnatt gott folk!

You're Every Line, You're Every Word, You're Everything.



On A Monday, I Went Down To Town. On A Tuesday, I Shot A Man Down.


En lektion, sedan hemresa. Dagen känns fin och jag ska ägna resten av den åt att se klart sista avsnittet av The OC och sedan påbörja någonting nytt, rensa skafferiet från kakor och mysa framför teven. Varför är ordet mys så mysigt och fint? Man myser bara man hör det, ih.

Plus med helgen;den kommer bestå av fina vänner i allt och det känns mer än fint.
Minus med helgen;den andra platsen i min säng förblir tom. Han som ska ligga där kommer vara nere i Frankrike med sin familj. Gruvar redan inför all längtan som kommer uppstå. Smärtsam längtan.

California Here We Come.

Upptäckte just att jag har en till blogg. (?)
Ska nog skriva på den också. Att ha två bloggar kan väl vara roligt & nytt. Lite varierande.
http://emocionante.tumblr.com/

Från Och Med Du.


Vaknar plötsligt av att man skrattat i sömnen, filmen på datorn är slut och han skrattar åt en för att man sett så rolig ut när man vaknat. Vända sig emot honom och ge honom en blötpuss. Han börjar sjunga mitt i pussen och dvärgarna i magen dansar.

När man sover med pojken blir håret annorlunda än när man sover ensam. Man ser annorlunda ut morgonen efter och man sover annorlunda. Luften blir annorlunda. Utanför täcket fryser man ihjäl och under täcket är det varmare än en sommardag. Man känner annorlunda. Annorlunda som i underbart.


Look At Us Now.









two years ago we met for the first time.
when we were over, i thought that the universe
might bring us together again one day.
it did.

Hjärta.

Nyduschad & kvällens outfit blir
min klänning, en svart kofta jag
fått av frida och den är så mjuk
så man spinner som en katt. Ett
par tights med det och nu är jag
nog hyffsat klädd inför middagen. 
Dessutom är jag gladars gladast!
Sötpojken kommer på besök ikväll
och sover här. Kvällen blir mycket
roligare och morgondagen tusen
gånger lättare.

Människans Bästa Vän.

Familjens minsta medlem som är hela fyra år. Lillgrabben.



Isabell kommer bli arg om jag inte skriver ett längre inlägg än det förra så jag tänker skriva lite ovärda saker nu. Trots plugget på idrottsprovet som vi hade idag så kunde jag ändå inte svara på alla frågorna. What happened?

Jag hatar att hosta så man skäms. Har dessutom inte tid att bli sjuk nu.
Jag hatar att jag bor så pass långt bort att jag måste få skjuts halv åtta på morgonen när jag bor hos mamma för att slippa cykla i regnet.
Jag hatar att mitt hår är alla färger utom någon fin färg. Min vän Samara har påpekat att en hårfärg jag hade tidigare i år (mörkare än den jag har nu och rödskimrande) passade mig riktigt bra så jag ska nog satsa på den igen. Det är kul med förändringar, bara det inte varar för all framtid. Den här färgningen är bara toning så min naturliga återkommer alltid så småningom.
Snart är mamma hemma & då blir det góómiddag. Vad kvällen ska bestå av har jag redan berättat så nu hade jag inget mer att tala om.

Nöjd, Isabell
?

It's Friday, Friday.


Så underbart med helg. Inte ofta man får sluta kring lunch heller! Gillas verkligen. 
Ikväll blir det mys med brudar. Nu ska jag fortsätta mysa framför teven och se fram emot en god middag. Ha en fortsatt trevlig fredag!

I Understand More And More What True Love Means.




Are You There?


Gjorde ett tappert försök att cykla hem i vädret. Överlevande, för tillfället. Åt ätit middag med männen i familjen och satte genast igång att räkna matte och träna på idrottsteorin. Duktig Fannybanny! Snart är mamma hemma från Umeå och då blir det att få presenter köpta i Turkiet, gilla gilla. Lycka i massor.

Morgondagen kommer bestå av frukost med klassen första lektionen, sedan matte, sedan sista delen av idrottsprovet och efter det är skoldagen slut. Kommer vara hemma vid lunch och det känns gode skönt. En bra start på helgen minsann. 

Humör: Förvirrad.

I Love You.


Jag saknar min morbror. Jag saknar honom så in i helvete och jag gråter floder bara jag hör den här låten som påminner om allt som var om honom. Känns förjävligt att jag glömt hur han låter när han skrattar & pratar, jag var bara tio år när han dog men smärtan fanns ändå där. Den gör det fortfarande.
Men det känns skönt att veta att han åtminstone får vara frisk och lycklig där han är nu.

Nu när en till medlem i släkten har lämnat oss känns det lämpligt att få lyssna & minnas.

I Got The Sun In My Pockey, Ey, I Got The Moon In My Hand.











LOCNVILLE - sun in my pocket

Scream For Your Life.



Dricker apelsin te ur min mumin mugg och gör absolut ingenting. Har inte lust till så mycket heller. Då kan det vara skönt att sitta & göra absolut ingenting. Är smått irriterad på mig själv över att jag glömde matteboken på skolan (?!?!) och jag vill ha nya bra filmer att se. Hur många lingon finns det i världen var hur grym som helst, riktigt mysig att se en morgon då man har en lång sovmorgon. Och på tal om sovmorgon så är det just precis vad jag har imorgon. Till tio tror jag bestämt. Skönt!

Vad irriterande när man inte kan sova bra om nätterna. 


I'm missing you so much, I'll see you die tonight
Just so I can get to you before the sun will rise
I know the signs are on and I feel this too
None of that ever seems to matter when I'm holding you
I've never seen a smile that can light the room like yours
It's simply radiant, I feel more with everyday that goes by
I watch the clock so I can make my timing just right
What have I gotten into this time around
I know that I had sworn I'd never trust anyone again but I didn't have to
You had me at hello
I'm missing you so much, I'll see you die tonight
Just so I can get to you before the sun will rise
I know the signs are on and I feel this too
None of that ever seems to matter when I'm holding you

I've never seen a smile that can light the room like yours
It's simply radiant, I feel more with everyday that goes by
I watch the clock so I can make my timing just right

What have I gotten into this time around
I know that I had sworn I'd never trust anyone again but I didn't have to
You had me at hello

He Perceives How It Cuts Smoothly In His Heart.


Annars så består rummet av skräp, belysning, bilder, kläder i massor och en obäddad säng jag aldrig orkar bädda. Mitt rum är som mitt liv. Ibland rörigt & smutsigt, ibland rent & städat. 

Har mycket att se fram emot nuförtiden. Marknaden är planerad & det börjar jag se fram emot. Ser fram emot den kommande helgen som kommer bestå av vänner, mys, gos & kärlek. Ser inte lika mycket fram emot praktiken om två veckor, men det roliga är att få slippa skola och läxor (vi i vård-och omsorg som alltid har sååå överdrivet mycket läxor)

Tung dag, tungt hjärta & falska leenden.

Gammelmormor.

Det vi fruktat kom tillslut. Någonting som känns alltför overkligt just nu & jag tycker synd om mamma som fick veta nu när hon steker & ska njuta i Turkiet. Hennes röst när hon ringde hem och berättade. Senast jag hörde den rösten var när morbror hade gått bort.
Gud har tagit tillbaka en av sina änglar på jorden & och jag vill bara stänga av allting.
Varför kan man inte få leva förevigt?

-Brita Sophie Eriksson

Tidsfördriv.

100 frågor
1. Namn?- fanny sophie forsberg.
2. Exakt ålder?- sexton år och fem månader.
3. Vart bor du?- lycksele.
4. Bor tillsammans med?- mina två familjer.
5. Husdjur?- min hund oliver som är en svartsilvrig dvärgschnauzer.
6. Färg på ditt hus?- pappas hus är gult och mammas hus är grönt.
7. När är du född?-  trettionde april.
8. Klass?- VO1.
9. Vilket år tar du studenten?- tvåtusen fjorton.
10. Något jobb?- till och från!
11. När ska du sova ikväll?- jag vet inte.
12. Duschat idag?- ja.
13. Kramat någon idag?- iih,ja.
14. Pussat någon idag?- ja.
15. Vad har du ätit?- lunch och middag.
16. Dagens klädsel?- jeans, linne, kofta, tygskor.
17. Dagens smink?- mascara.
18. Dagens sötnos?-  josefin.
19. Dagens roligaste?- josefin, haha.
20. Har du många vänner?- ja.
21. Hur många har du kysst?- tre stycken.
23. Vem pussade du senast?- min fina.
24. Hur många har varit otrogna med dig?- ingen.
25. Har du pojk/flickvän?- ja.
26. Vem pratade du i telefon med senast?- mamma.
27. Vem fick du senast sms ifrån och ad stod det?- viktor: när kommer du?:)
Favorit:
31. Film?- himlen är oskyldigt blå.
32. Låt?- åå det är flera.
33. Mat?- tacos, tror jag.
34. Dryck?- coca cola har alltid varit en stor favorit.
35. Stad?- örnsköldsvik & stockholm.
36. Land? - spanien.
37. År?- tvåtusen tretton, artooon.
Senaste:
41. Personen du tänkte på?- morbror.
42. Drickan du drack?- MER.
43. Gången du spydde?- sist jag hade magsjuka, vilket jag inte minns.
44. Gången du grät- något tag sen.
45. Pizzan du åt?- längesen!
46. Gången du var i göteborg?-  har aldrig varit i göteborg.
47. Gången du var i stockholm?- ett år sedan, saknar.
48. Gången du var hög?- aldrig.
49. Personen som såg dig gråta?- mamma.
Antingen eller:
50. Svart eller vitt?- svart.
51. Hund eller katt?- hund
52. Ut och festa eller hemma och mysa?- hur jag ska definera det där är att jag hellre är ute och har kul än att ligga hemma. men bara för att jag är ute behöver jag inte festa. och om jag nu skulle festa så behöver jag inte supa.meheheh.
53. Tv-spel eller datorspel?- tv-spel.
54. singel eller upptagen?- upptagen.
55. Lunarstorm, helgon eller playahead?- inget av dom.
56. Ragga eller bli uppraggad?- blir uppraggad varje dag av viktor så jag väljer väl det.
57. Big brother eller paradise hotel? big brother.
58. Svart hår eller blondt?- ingen aning, lutar nog mer åt det svarta.
59. Blåa ögon eller bruna?- blåa.
60. Choklad eller lakrits?- choklad.
61. Göteborg eller stockholm?- stockholm.
62. högerhänt eller vänsterhänt?- högern.
63. coca-cola eller fanta?- cola
64. Pizza eller kebab?- kebab.
65. Randigt eller prickigt?- prickigt.
66. Älska eller älskas?- båda.
67. Leva eller dö?- leva.
Antal:
68. Personer du älskar?- går det ens att räkna?
69. Personer du hatar?- åå, hata är så starkt.
70. Personer som har sagt jag älskar dig?- det är många. och så fint det känns när man hör att man är älskad.
71. Personer som hatat dig?- men hur i all sin dar ska jag veta det?
72. Glassar du ätit på en dag?- innan skilsmässan åt jag upp tretton glasspinnar varav i ett glasspaket det fanns femton. dom två reststående hade jag sparat till brorsan, så generöst.
73. Festivaler du varit på/ska på detta år? ingen. men nästa år vill jag hemskt gärna!
74. Gånger du haft minnesluckor?- ingen skulle jag tro.
75. Piercingar har du?- öronen.
76. Personer du saknar just nu?- många!
77. Gånger ditt hjärta brustit?- tre. eller fyra kanske.
Vem:
78. Vill du kyssa nu?- V.
79. Ska du träffa imorrn?- min klass. och många fler.
80. Sjöng du senast för?- mig själv, möjligtvis någon som passerade mitt rum.
81. Hade du senast en MSN-konversation med?- hannapanna.
82. Spelade du senast tv-spel med senast?-  bror min.
83. Vill du ta med på en romantisk resa nu? svårt val, svårt val.
84. Vill du kasta en sten i huvudet på?- ...!
85. Förtjänar att dö?- ingen förtjänar att dö.
86. Vill du sova brevid inatt?- viktor är ju som ettan men jag får nöja mig med vovvsingen.
Vad:
87. Gör dig glad?- väldigt mycket.
88. Gör dig ledsen?- mycket på den fronten, också. tyvärr.
89. Vad vill du helst göra nu?- lägga av med det här och göra annat.
90. Önskar du att du slapp göra?- göra läxor. ojoj så jobbigt jag har det.
91. Vill du ha nu?- en marabou.
92. Önskar du dig i födelsedagspresent?- svårt att säga! jag vet inte just nu men eftersom det är mer än ett halvår kvar så dyker det alltid upp lite ögongodis.
93. Längtar du till?- ikväll.
94. Tycker du om dina betyg?- jag är nöjd.
95. Ångrar du i ditt liv?- jag ångrar inte saker jag prövat gjort, jag ångrar att jag inte vågat prova!
97. Är det bästa som har hänt dig?- att jag & viktor fann varandra återigen.
100. Varför gjorde du detta?- tidsfördriv. ganska önodigt har jag nu insett.
100 frågor
1. Namn?- fanny sophie forsberg.
2. Exakt ålder?- sexton år och fem månader.
3. Vart bor du?- lycksele.
4. Bor tillsammans med?- mina två familjer.
5. Husdjur?- min hund oliver som är en svartsilvrig dvärgschnauzer.
6. Färg på ditt hus?- pappas hus är gult och mammas hus är grönt.
7. När är du född?-  trettionde april.
8. Klass?- VO1.
9. Vilket år tar du studenten?- tvåtusen fjorton.
10. Något jobb?- till och från!
11. När ska du sova ikväll?- jag vet inte.
12. Duschat idag?- ja.
13. Kramat någon idag?- det tror jag inte.
14. Pussat någon idag?- nej.
15. Vad har du ätit?- lunch, middag, äpple på tannen och nu kvällsfika.
16. Dagens klädsel?- tights, klänning, kofta, tygskor.
17. Dagens smink?- mascara.
18. Dagens sötnos?-  oliver.
19. Dagens roligaste?- josefine, haha.
20. Har du många vänner?- ja.
21. Vem älskar du?- mina familjer, viktor, mina vänner.
23. Vem pussade du senast?- viktor. en hundpuss räknas inte.
24. Hur många har varit otrogna med dig?- ingen så vitt jag vet.
25. Har du pojk/flickvän?- ja.
26. Vem pratade du i telefon med senast?- per.
27. Vem fick du senast sms ifrån och ad stod det?- viktor: jag saknar dig:(

Favorit:
31. Film?- himlen är oskyldigt blå eller 500 days of summer.
32. Låt?- åå det är flera.
33. Mat?- tacos, tror jag.
34. Dryck?- coca cola har alltid varit en stor favorit.
35. Stad?- örnsköldsvik & stockholm.
36. Land? - spanien.
37. År?- tvåtusen tretton, artooon.

Senaste:
41. Personen du tänkte på?- morbror.
42. Drickan du drack?- multivitamindryck.
43. Gången du spydde?- sist jag hade magsjuka, vilket jag inte minns.
44. Gången du grät- inatt när jag inte kunde sova.
45. Pizzan du åt?- om billys räknas, idag.
46. Gången du var i göteborg?-  har aldrig varit i göteborg.
47. Gången du var i stockholm?- ett år sedan, saknar.
48. Gången du var hög?- aldrig.
49. Personen som såg dig gråta?- ingen.

Antingen eller:
50. Svart eller vitt?- svart.
51. Hund eller katt?- hund.
52. Ut och festa eller hemma och mysa?- både och. men bara för att jag är ute behöver jag inte festa. smart fanny.
53. Tv-spel eller datorspel?- tv-spel.
54. singel eller upptagen?- upptagen.
55. Lunarstorm, helgon eller playahead?- inget av dom.
56. Ragga eller bli uppraggad?- blir uppraggad varje dag av viktor så jag väljer det.
57. Big brother eller paradise hotel? big brother.
58. Svart hår eller blondt?- ingen aning, lutar nog mer åt det svarta.
59. Blåa ögon eller bruna?- blåa.
60. Choklad eller lakrits?- choklad.
61. Göteborg eller stockholm?- stockholm.
62. högerhänt eller vänsterhänt?- höger.
63. coca-cola eller fanta?- cola.
64. Pizza eller kebab?- kebab.
65. Randigt eller prickigt?- prickigt.
66. Älska eller älskas?- båda.
67. Leva eller dö?- leva.

Antal:
68. Personer du älskar?- går det ens att räkna?
69. Personer du hatar?- åå, hata är så starkt.
70. Personer som har sagt jag älskar dig?- det är många. och så fint det känns när man hör att man är älskad.
71. Personer som hatat dig?- men hur i all sin dar ska jag veta det?
72. Glassar du ätit på en dag?- innan skilsmässan åt jag upp tretton glasspinnar varav i ett glasspaket det fanns femton. dom två reststående hade jag sparat till brorsan, så generöst.
73. Festivaler du varit på/ska på detta år? ingen. men nästa år vill jag hemskt gärna!
74. Gånger du haft minnesluckor?- ingen skulle jag tro.
75. Piercingar har du?- öronen.
76. Personer du saknar just nu?- en enda speciell en.
77. Gånger ditt hjärta brustit?- tre. eller fyra kanske.

Vem:
78. Vill du kyssa nu?- viktor.
79. Ska du träffa imorrn?- min klass. och många fler.
80. Sjöng du senast för?- mig själv, möjligtvis någon som passerade mitt rum.
81. Hade du senast en MSN-konversation med?- hanna och viktor.
82. Spelade du senast tv-spel med senast?-  bror min.
83. Vill du ta med på en romantisk resa nu? svårt att åka på resa när jag inte har pengar...
84. Vill du kasta en sten i huvudet på?- ...!
85. Förtjänar att dö?- ingen förtjänar att dö.
86. Vill du sova brevid inatt?- viktor är ju ettan men jag får nöja mig med vovvsingen.

Vad:
87. Gör dig glad?- väldigt mycket.
88. Gör dig ledsen?- mycket på den fronten, också. tyvärr.
89. Vad vill du helst göra nu?- lägga av med det här och göra annat.
90. Önskar du att du slapp göra?- göra läxor. ojoj så jobbigt jag har det.
91. Vill du ha nu?- en marabou.
92. Önskar du dig i födelsedagspresent?- svårt att säga! jag vet inte just nu men eftersom det är mer än ett halvår kvar så dyker det alltid upp lite ögongodis.
93. Längtar du till?- helgen.
94. Tycker du om dina betyg?- jag är nöjd.
95. Ångrar du i ditt liv?- jag ångrar inte saker jag provat göra, jag ångrar att jag inte vågat prova!
97. Är det bästa som har hänt dig?- att jag & viktor fann varandra återigen.
100. Varför gjorde du detta?- tidsfördriv. ganska önodigt har jag nu insett.

Imagine.

Jag & Hanna begav oss mot tannen där vi
träffade på Line, Felicia, Anna & Christian.
Såg fotboll ett tag, sedan köptes det godis
& frossierer på OK. 

Hemma. Är inne på det sista avsnittet av
The OC och dricker te. Att man kan bli så
beroende av te är knepigt. Verkligen gott
och värmande i denna underbar höstkyla.

Idol? Idol!

Jag vill ha något gott att äta,
jag vill ha en annan tesmak än vanilj,
jag vill ha Viktor
och jag vill sova mer än två timmar inatt.

Till Det Som Är Vackert.

En fri veckan från skolan & massa annat kaos är allt jag behöver. Dagar under rödorangevita-randiga täcken och passande mjuka händer att hålla i, film-spel & utekvällar bestående av så mycket fina vänner. Föräldrar som bryr sig och middagar gjorda av mästerkockar. Att inte behöva tänka på tiden och allt runt omkring, utan bara flyta med och leva. Det är så jag vill att mitt liv ska bli. Har konstaterat att planering är någonting jag hatar hatar hatar.
Mitt huvud har ont och kroppen är kall. Att promenera med Oliver nyss var extra jobbigt och jag gick långsamt. Snubblade nästan av Olivers ryck i kopplet. En varm kopp te har fått mig varm nu och ska snart bege mig för en dejt med Hanne.
En fri veckan från skolan & massa annat kaos är allt jag behöver. Dagar under
rödorangevita-rutiga täcken och passande mjuka händer att hålla i, film-spel &
utekvällar bestående av många fina vänner. Föräldrar som bryr sig och middagar
gjorda av mästerkockar. Att inte behöva tänka på tiden och allt runt omkring,
utan bara flyta med och leva. Det är så jag vill att mitt liv ska bli. Har konstaterat
att planering är någonting jag hatar hatar hatar.

Mitt huvud har ont och kroppen är kall. Att promenera med Oliver var extra jobbigt
och jag gick långsamt. Snubblade nästan av Olivers ryck i kopplet. En varm kopp
te har fått mig varm och som vanligt så värmer det alltid skönt i halsen och magen.

Pluggar på engelskan nu & kommer förhoppningsvis dra mig utåt på ett tag. Fint!



SIDEWALK - scream

Get Your Rocks Off, Honey.


Duschar, fikar, hunnit se Hur många lingon finns det i världen.
Sovmorgon idag behövdes verkligen, verkligen. Sänkt humör.
Ingen sömn inatt. Trött. Ingen ork. Hittar inga gympakläder.

Du Ska Veta Att Jag Saknar Dig.

Pigg. Väldigt, väldigt ovanligt.
Vet inte vad jag ska göra.
Jag har vaknat av tystnaden
och jag önskar mer än allt
annat att Viktor kunde vara
här hos mig.
& jag har konstaterat för mig
själv att jag sover sämst ensam.

Jag älskar hans sångröst
Jag älskar hans skratt
Jag älskar hans leende
Jag älskar hans sätt att vara
Jag älskar honom

I Can't Tell You Something That Ain't Real.



JAMES MORRISON & NELLY FURTADO - broken strings

Love Like Whoa.

Hej och hå. Nu har jag äntligen landat hemma hos min moder. Kvällen kommer erbjuda mackor & te, pluggning och så lite filmtittande. Ska även ringa ett samtal till pojken min och se om han lever efter en "tung" skoldag (sovmorgon till halv två, ojoj)

Dagens humör: Strålande! Vad denna glädje kommer ifrån vet jag faktiskt inte. Jag känner mig bara glad glad glad. Livet är inte alltid bra men man kan ofta nöja sig med det det erbjuder.


Sovmorgon till tjugo i tolv imorgon känns SKÖNT med stora bokstäver och veckan kommer bli soft. På torsdag ska klassen ha en så kallad "leklektion" då vi ska baka & umgås med lärarna och så. Lär säkert bli trevligt!
Ser även fram emot den kommande helgen. Planering med vänner sker just nu & vad vi ska hitta på återstår att se. Ska också få slagga med min gubbe & förhoppningsvis bli ompysslad med frosserier & massa massa mys. Så fint.

JAMES MORRISON - please don't stop the rain

Panta Mera.

[ ] Jag är kortare än 165 cm.
[ ] jag är längre än 170 .
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen
FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.
SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[/] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan .
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
[ ] Jag har fått sparken.
SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[/] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast mina fingrar i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[/] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.
HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma .
EFARENHETER
[/] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[/] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat med en bil.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] åkt och shoppat med limousin
[x] Jag har ätit sushi .
[x]Jag har åkt snowboard.
FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[x] Jag är kär
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Har du dumpat någon som du fortfarande älskar/älskade.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag har skiljt mig.
[/] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.
ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har spytt för jag har varit full.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.
[ ] jag har bantat
DÅLIGA TIDER
[ ] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[/] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.
RANDOM
[/] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[/] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[/] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[/] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag är bra på att baka.
[/] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan .
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[/] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag är bra på matematik
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig .
[x] Jag biter på mina naglar .
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga

[ ] Jag är kortare än 165 cm.
[ ] jag är längre än 170 .
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen 

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn. 

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[/] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan .
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
[ ] Jag har fått sparken. 

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[/] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast mina fingrar i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[/] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. 

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma . 

EFARENHETER
[/] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[/] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat med en bil.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] åkt och shoppat med limousin
[x] Jag har ätit sushi .
[x]Jag har åkt snowboard. 

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[x] Jag är kär
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Har du dumpat någon som du fortfarande älskar/älskade.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag har skiljt mig.
[/] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande. 

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har spytt för jag har varit full.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.
[ ] jag har bantat 

DÅLIGA TIDER
[ ] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[/] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande. 

RANDOM
[/] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[/] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[/] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[/] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag är bra på att baka.
[/] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan .
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[/] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag är bra på matematik
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig .
[x] Jag biter på mina naglar .
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga

Morgondis & Kaffebrygg.

Har aldrig varit med om att le mot mig själv när jag tittat i spegeln.
Mår fint. Toppen. Allt är skimrande underbart & en smula roligt.


RED HOT CHILI PEPPERS - otherside

Maybe This Season.

Åå vad jag älskar hösten! Min favoritårstid, inklusive vintern.
Höstmörker, röd solnedgång, romantiska kvällspromenader,
grillade mashmallows, varm choklad, fina människor man får
umgås med, en hand som passar sin, en famn att somna i.
Hur underbart, hur fint?







Hade jag haft en systemkamera hade jag fotat hur mycket som
helst vid Viktors stuga. Alla vackra färger med orangegula nyanser
runtom skog och buskar. Och hur himla fin & mysig stugan var.
Längtar redan tillbaka.

Ska se efterlängtade OC nu innan jag ska slagga och försöka 
välkomna en ny skolvecka imorgon. Hur nu det ska gå. Ha det.

PAOLO NUTINI - autumn

My Heart Is Filled With You.



THE RED JUMPSUIT APPARATUS - your guardian angel

Choklad Är Så Mycket Mer Än Bara Godis.




Extas. Lycka. Njutning. En mysig frukost med min pappa, fixar på rummet nu så det
ser fint ut. Har packat min gamla bruna fula minibag med förnödheter och nu behöver
jag bara överleva dagen. Har idrottsprov som jag till råga pluggat några smulor på.
Inte mitt bästa, men dugligt. Skäms. Men om jag låtsas att jag har ett fotografiskt
minne eller vad det nu kallas så blir det säkert att jag får det. Och då kommer jag att
minnas alla svaren! Smart, nej. Vad lever jag i för fantasi? Suck.

Vi åker tydligen direkt efter skolan, så det blir ingen mer uppdatering förrän på söndag.
Ha en trevlig helg. Det tänker jag ha minsann. Pussar.

Wake Up Happy.


Dina läppar mot mina. Åh. Det bästa jag vet.


Nu ska jag duscha och påbörja packning.

Deception, Disgrace.

Nu har Kicki beställt väggtexter vi ska sätta upp
på väggarna här hemma. Jag har valt en med en
egen text, vad jag skrivit får ni så småningom se
vad det blev!


Jag fryser. Vill lägga mig & sova. Gåshud. Usch.

As Long As We Both Shall Live.


Godmorgon. Eller är det ens en god morgon? Jag vet inte riktigt vad jag ska känna eller tycka, trots att det är sovmorgon. Men för att försöka låta lite positiv så verkar det inte regna lika mycket idag. (Tanken att det streckregnat i några veckor nu känns lite deprimerande). Jag är ensam hemma och ligger framför teven med en bricka fika på tevebänken. Tokmysigt! Njuter. Ska ringa min söta pappa så han skjutsa mig på ett tag. Måste faktiskt få erkänna att det är gulligt när ens pappa inte vill att man ska cykla i regnet och sabba frissan(?). Frisyren är mitt minsta problem men. Thanks dad!

Jag förstår mig inte på smink. Det är kladdigt och klibbigt och om man har det så kan man inte klia sig i ögat. Inte så där ordentligt, inget ordentligt gnugg. Igår fick jag en svart fläck på min vita koftärm utan anledning, misstänker att jag kliade mig i ögat och mina kladdiga mascarafransar klibbade av sig på tröjärmen. Så irriterande minsta lilla grej kan kännas bara man har en dålig dag. Ha en fin dag ni reststående.

Väldigt Konstig. Fortfarande Sig Själv, Ibland Inte. Vilsen Men Samtidigt Funnen.


Ända sedan jag hjälpte Hanne & Sissel att installera msn på deras dator har jag känt mig överväldigande smart och duktig. En riktig tekniker. Bäst helt enkelt! Inte förrän nu insåg jag att det kunde till och med min lillebror klara av. Inte så bäst längre.

Har jag börjat tycka om matte? Tänkte jag precis "hoppas det tar lång tid innan idol börjar så jag får räkna!"?
Men vaad, Fanny?
Ni som inte känner mig helt borde veta att jag hatat matte ända sedan jag föddes. Nästan. I varje fall sedan jag räknade mitt första tal. Ni som känner mig; tappa inte hakorna nu!

Du Kan Inte Ta Mig För Givet.

Allting känns kanoners och det mesta rullar på bra.
Två dagar tills jag får lämna Lycksele med gubben
och två dagar tills det är helg i sitt, varför går veckorna 
så jäkla snabbt? Snart är det praktik och allt, hur nu
det kommer gå.
Skolfoto idag blev ju som det blev. Kill me.

Myskväll med Hanne är någonting att se fram emot.
Nu var det visst ett tag sedan vi gjorde något tillsammans
så det blir mys! 


It's Not About Fame And Fortune, It's About What You Believe In.

I can only grind for so long

"varför gick du aldrig? du kom, du såg, men du
gick aldrig. det var en rejäl lättnad, jag förberedde
mig själv att du skulle tröttna och gå din väg
"
"jag visste att jag kommit hem och att jag aldrig
någonsin kommer lämna den här platsen"

Vi Säger Adjö Men Vi Vill Se Den Igen, Vi Vill Inte Mista En Endaste Vän.

När tisdagar börjar bli en dålig idag igen & min läxa är gjord.
Hatar att ibland när jag är ensam så blir jag en oglad tjej som 
hatar livet-nejmen nästan så. Fast inte nu (?)
Förstår mig inte på mig själv ibland. 

Invirad i en mjuk filt och nedbäddad i sängen framför andra
säsongen av The OC som jag ska börja se om igen. Har en finfin
kväll för mig själv, ett glas cola på detta! Fattas fint sällskap dock.




MISSY HIGGINS - 100 round the bends

Min Inspiration. Beslutsångest Och Renoveringsgalen.
















Just Holiday All Day.

Jag tycker inte om våran engelskalärare. Sådan sprudlande dryg
glädje kan hon gärna spara tills annat istället för att lägga sådan
energi över på oss trötta elever. Usch ändå, tur hon är på älgjakt
hela veckan så det blev att sluta kvart i ett idag. Alltså ensam
hemma nu och har huset för mig själv ett tag. Ikväll också för den
delen eftersom pappa & Kicki ska fara på bio. Åå så mysigt, det vill
jag också göra.

Regnet börjar gå mig på nerverna rejält. Bäst att det inte regnar i
helgen, annars blir det ingen stuga, vilket skulle suga rejält. 


Föreställer mig en dag där regnet öser ner och alla är ledig från skolan.
Pojkvännen är här & det går bra filmer på teven hela dagen. Godisskålar
med chips och dipp står redo att avfrossas på tevebänken och varsitt
stora glas cola är även med. En stor mysig filt där både han & jag får
plats under och vi kryper ned i soffan. Där ligger vi hela dagen in mot
kvällen, han & jag. Åhå, vilken dag det skulle vara.
Önskemotiv. Jag saknar min pojke.
Statisk skakande trygghet. Åh.

Autumn Burns Red With Happy Flames.

Skriver idrottsteori, ser Idol, dricker te & söker
inspiration till hur jag ska göra om i mitt rum.
Min kväll på ett ungefär.



utan ett ljud, ditt hjärta i min hand

In Your Reflection, He Lives On You, In Me, In Us.

Behövde verkligen sovmorgon imorse. Hade varit död om jag klivit
upp vid sju, menar det! Men en fin dag har det varit åtminstone.
Engelskan gick galant och sammanklangen i klassen känns fint.
Jag klarar mig genom dagarna tack vare människor som bringar mig
glädje, så är det verkligen. Jag känner mig slö nu för tiden och vad
om inte skratt kan få en på bättre humör? Mina familjer som alltid
gör mig trygg i mig själv och alla vänner som man bara vill låsa in i
en ask och behålla förevigt, finare får man nog leta efter. En pojkvän
som verkligen har stulit mitt hjärta.

Åt middag på Goldenbar med Hanna & Line idag, mysigt & väldigt trevligt!

Ikväll:
Plugga på idrottsteorin och hälsa på mina småkusiner. Kicki bakar just nu
en äppelpaj som ska fikas senare, gilla gilla gilla!

Inte Så Liten Längre.

Första gången jag träffade dig var du en tolv-årig pojke med glasögon och långt rött hår och du var kortare än mig. Jag visste direkt att du var en filur jag skulle tycka om & trivas med. Nu, sex år senare, är du helt annan utseendemässigt men samma gulliga filur som jag förutspådde skulle trivas med.
Känns lite hemskt att alla "barn" håller på att växa upp, men det är livets gång. Idag fyller du arton och jag kan inte säga annat än grattis, min kära kära storebror.



Mercí For Being You.



Ska dra mig mot skolan om en stund. En ny skolvecka känns inget vidare taggat men, what to do? Har engelskaförhör nu på morgonen och senare idag blir det ingen lyftteknik pga vaccinering. Dagen blir nog inte så tokig i alla fall. Bara tanken av en lång skolvecka är tokig... Men helgen kommer bli fin åtminstone; åka till gubbens stuga med deras familj. Hur mysigt, hur roligt?! Längtar!

If The Sky Is Falling, Just Take My Hand And Hold It, You Don't Have To Be Alone.







JAMES MORRISON - i won't let you go

World Trade Center.

Klockan 14.46 idag svepte en tystnad över hela världen.
En tyst minut för att hedra offren som omkom den
elfte september tvåtusen ett, idag tio år sedan.
Tankar till er, till anhöriga.

Rumsbelysning.



Blev inte så stort & ganska obetydligt. Men jag blev nöjd och nu kommer jag ha det mörkt & mysigt rätt ofta. Tacka vet jag att det är höstmörker ute nu!
Ska fråga pappa om han har något liknande så jag får göra samma eller något annat i mitt rum hos honom. Detta är en fördel med att ha två rum, man får leka och göra lite som man vill med båda, plus att dom är så olika så det är kul att variera sig!

Moves Like Jagger.

Gårkvällen var en äkta tiopoängare, oj så roligt jag hade med brudarna! Jag tackar alla som deltog igår. Finisar! Här är lite bilder som jag fått tjuva från amanda & felicia.


























Ny dag, nya upplevelser. Vad kommer den bestå av? Packa, äta, plugga på engelskan & åka till pappa. Några små ting. En myskväll framför Idol lär det bli.
Plus:
Jag blev just på väldans bra humör för jag kom på att vi har sovmorgon till tio imorgon, åå lycka!
Minus:
Vi ska vaccinera oss imorgon. Hela klassen, otroligt nog. Jag brukar inte vara rädd för sprutor men den senaste sved ut i h-vete! Helt sjukt.

Igår bad jag mamma att rota fram en belysning om hon hade, och det hade hon minsann i sitt alltiallo förråd. Så idag ska Per sätta upp en ljusslinga på min vägg och förhoppningsvis kommer det se fint & mysigt ut.

Wather Proof.

Tror nog det är dags för sängen när ögonlocken knappt går att hålla upp. Fast lite piggare blir man när man rycker till & blir skrämd av sms, även lite smått irriterad över att smset skrämde en. Men sms som får dvärgarna i magen att skutta och nuddar vid mitt hjärta går inte att få tunga ögonlock över. Tycker min romantiker ska komma hem från Vilhelmina. Nu, på ett ungefär. Kärlek till dig.
GODNATT PÅ ER!


(Såg norrsken ikväll. Och en vacker fullmåne på samma gång. Hemfärden på cykel blev lindrigare tack vare den vackra vyn.)

Slow Down, You're Gonna Crash.


Min lördag består av lite olika:
Mammas morbror som är i stan för att hälsa på gammelmormor lämnade av sin dvärgschnauzer Sigge hos oss så jag har varit lite hundvakt & gått promenad med båda vovvarna och spenderat många timmar med dom.
For på bio med sockersöta Rebecka vid tvåtiden och såg smurfarna i 3D, förhimla roligt eftersom vi inte träffats & umgåtts på ett bra tag, plus att filmen var grym!
Just nu håller jag på att....städa. Har märkt att jag städat jävligt ofta. Borde man tagga ner på städning? Eller blir man betraktad som lortgris om man inte städar sitt rum, som ser ut som faan nästan varje dag? Klurigt klurigt. Tror jag håller mig till min städning.

Förövrigt så känns livet fint. Veckan gick snabbare än förväntat och jag ångrar att jag var en sån surpul i början av den, ska försöka vara positiv hädanefter. Duktig Fanny. Hihi.
Ska spendera min kväll med en massa massa fina brudar där man är inbjuden, så om en stund drar jag iväg till Sissels & Hannes lägenhet som ett spjut på min finfina cykel där vi skall hålla till ikväll. Livet är fint!

OLEG NEJLIK - Elektro pop

Who Let The Dogs Out.

Hittade ett hundben under täcket när jag skulle gå och lägga mig i natt, och det är minsann inte första gången det händer inte och jag tror Gustav hittade ett i sin garderob en gång också. Underbara Oliver.


On My Own.



Gör ingenting särskilt nu. Ska väl se idol & kanske
ringa ett samtal.
Har provat spela gitarr och det låter förfärligt.
Låter allra bäst när han spelar för mig, låter som
allra allra bäst när han spelar precis innan jag
ska somna. Och nu är han i vilhelmina och jag 
saknar honom som ett as. 

Tomorrow is a brandnew day
and it feels good
I'm feeling good

Kommer slå ihjäl Isabell snarast!
Jäkla unge!

Jävligt.

Tacka vet jag Pers paraply som höll mig torr från regnet (gick hem, duktiga mig).
Tacka vet jag vänner som får mig på bättre tankar, att le, att skratta, att må bra.

Vad kvällen ska bestå av är osäkert. 
Kanske kusiner. Kanske annat. 

(Vad vore jag utan dina andetag?)

I'd Like Some Change.



Denna blev dagens frippa. Litet, obetydligt men ändå en favorit!
Och godmorgon förresten. Sovmorgon idag också, hur underbart?!? 
Gick upp lite tidigare än tänkt för att rasta vovven, sedan mys framför
teven. Sådana morgnar som jag tycker om.
Har tre lektioner idag som kommer gå snabbt, sedan är det helg.
Som jag trånat efter denna helg, den kommer bli fin minsann.

På bättre humör idag. Idag ska jag minsann slippa vara arg & upprörd-

JOSHUA RADIN - friend like you

Har En Snyggdag.


Tagen från: http://streamrock.blogg.se/

Elov & Beny.

my heart's a stereo
it beats for you, so listen close
hear my thoughts in every note
make me your radio
and turn me up when you feel low
this melody was meant for you
just sing along to my stereo
Idag:
Fått skratta, blivit retad, saknat, upptäckt att mina tights bestod av ett svart & ett grått ben, gå i regnet, saknat, blivit chockad, blivit irriterad, blivit klar med gruppuppgiften på medicinlektionen & saknat ännu mera.
Ikväll:
Ätit middag hos gustavs farmor & farfar, väldigt väldigt gott må jag säga! Har även plockat i ordning på mitt rum, har för första gången under denna termin fått läxor så dom gjorde jag även bort. Har fått bli rosenrasande så det fick gå ut över allt annat. Förlåt, men, det är så sjukt.
Nu:
Se film & och invänta livstecken från mannen som är på estetfest ikväll. My my!


my heart's a stereo
it beats for you, so listen close
hear my thoughts in every note

make me your radio
and turn me up when you feel low
this melody was meant for you
just sing along to my stereo

Fina du

Die, You Whore.


Har inte varit så här arg på länge. 

Lugnar mig med ett glas cola och roar mig med lite How i met your mother.
BARNEY!♥

Gråter Floder För Detta Avsnitt. Usch & Fy För Att Säsong Fyra Blev Skit Tack Vare Detta.


Kärlek. Fint. Underbart. Äkta.








AEROSMITH - i don't wanna miss a thing

I'm More Than A Bird, I'm More Than A Plane.

Fanny - "Är inte ipren bättre än alvedon?" 
Hanne - "Alvedon tror jag sätter sig i levern eller njurarna eller nåt sånt."
Fanny(efter en stund) - "Och det är bra?"
Ska jag skratta eller gråta? Hur dum får jag bli?

Som slutsats: haft en grymt trevlig kväll med systrarna Åberg. Punkt.
Sovmorgon imorgon(och resten av veckan) känns som en befrielse.


Ska sätta läsa lite bloggar och sedan sätta igång en film. Det enda som
fattas är någonting underbart att titta på innan man somnar samt samma
underbara att kika på när man vaknar. Fiiiiiiinheter♥

Gym Class Heroes.

Kan inte direkt påstå att vilhelminaresan blev
så väldans roligt. Hade hellre legat hemma.
Att jag ens frågade mamma om jag fick vara
"sjuk" var en jämförelse med fisk på torra land.
Lönlöst, med andra ord.

Nu ska jag duscha & och slänga mjukiskläderna i tvätten. Tänk jag tycker egentligen inte om att gå klädd så, bara när jag är hemma och så. Annars aldrig. Men skadar ju aldrig med en liten omväxling heller, för den delen.
Efter middagen beger vi i familjen oss till Frida & David för att fira Fridas nittonårsdag lite försenat eftersom hon fyllde år när hon var utomlands. 
Medans jag är där så ska jag springa upp och hälsa på Hanne som bor alldeles ovanför dom. Myspys!

GYM CLASS HEROES - stereo

Idag: Vilhelmina.

Har fått veta att gammelmormor ligger på iva och är dödssjuk, och plötsligt känner man ett sting i magen av förjävla dåligt samvete att jag inte hälsat på henne oftare än vad som skett.
Man måste ta vara på sina nära & kära så gått det går.

Any way, ha en trevlig dag!
(Det ska jag försöka ha i alla fall)



ASHER ROTH - g.r.i.n.d.

Can't Get Enough Of Your Love.

Hoppas denna vecka går snabbt så helgen kan anlända
och jag får sova ut, på riktigt. Känner mig slö & orklös
nu när det regnar som det gör. Och skolan gör verkligen
inte någonting bättre.
-
Hann jobba precis i tid tills idol började, toppen Fanny!
Det enda som saknades var fint sällskap som man får
pussar & gosiga kramar av. Och en godisskål, förstås.

(Isabell är en stenbock)



"Jag har tänkt på dig", säger han efter en stund. "När du
ringde blev jag väldigt glad."
"Det sa jag ju att jag skulle göra."
Han försöker andas så naturligt som möjligt.
"Ja, men inte att du skulle ringa samma dag."

Die Motherfucker Just Die.


-
Och för att byta ämne tvärt så vill jag säga grattis till en av mina favoritkusiner, Eliasponken som fyller sexton idag! Grattis grattis!

When Everything's Made To Be Broken.

Blöt, kall & elak se nanting!
Dagens negativa har bestått av dryga lektioner,
bli blöt om fötterna, cykla hem i regnet, släpa
cykeln i uppförsbackar. Nu är jag trött & småsur
och ska krypa ner i soffan med min älskade hund
som blev så glad av att se mig när jag låste upp
ytterdörren, vilken glädje.

The Virgin Suicides.





Ska sjunka in i denna film nu innan jag somnar. Fast egentligen vill jag inte sova.
Somnar jag så vaknar jag upp imorgon & måste fixa mig och allt innan jag beger
mig till den jäkla skolan. Vill hellre stanna hemma & ligga under täcket hela dagen
med gubben, mysa framför flera flera filmer och frossa i godis och andra sorters
onyttigheter. En sådan dag behöver jag nog allra mest just nu, så ge mig ge mig!

Jag vill vara en fantasifylld typ.
Jag vill ha mat.
Jag vill ha nya kläder.
Jag vill ha längre hår än vad jag har.
och jo- jag vill visst sova.

När Man Väl Lyckas Så Är Glädjen Obeskrivlig.

Heaven doesn't seem faraway anymore, na na

"Vad lever du för? Vad är för dig det viktigaste i livet? Kan du nämna
allt med ett ord? Det kan framstås som svårt, men jag tror att det finns
ett ord så allomfattande att de uttrycker allt på en gång. Ett ord där
alla känner igen sitt sökande, sin längtan. Ordet är kärlek.
"

Vi Kom, Vi Såg, Vi Segrade,

We did it. Gårkvällen spenderades med brudarna & jäklar vad trevligt vi hade, någonting vi ska göra om fler gånger tycker jag! Mys & prat om lite allt möjligt, chips, dricka och lite körning med epan. Kändes precis som gamla goda tider när vi oftare hade sådana kvällar.



nu är man i stort behov av städning på rummet, så det skall jag ta uti med nu. Sedan beger jag mig till moder min där Gurren är ensam hemma. Vad kvällen ska bestå av har jag absolut ingen aning om. Lär nog bli att äta, mysa & sova. Känns verkligen inte taggat med den kommande veckan. Vilhelmina på tisdag vill jag helst bara slippa, funderar otroligt nog om jag ska fråga mamma om jag får vara sjuk (inga förhoppningar).

(Du är som månen, som stjärnorna, som vågorna, som vindarna; det finaste & dyrbaraste jag vet)

Lyssna.

En ganska äcklig grej jag vill tilldela mina vänner Hanna & Hanna:
Jag har kvar  den stora godislådan ni dumpade av på min veranda i sjuan/åttan.
Fast någon har ätit upp det nu. GOTT



CHESTER SEE, KEVJUMPA & RYAN HIGA - Nice guys

You Make Me Smile.




but i'm holding you closer than most
'cause you are my heaven.

THE LAST GOODNIGHT - pictures of you

We Might (Not) Get Tomorrow.

Behöver bara överleva den här dagen, sedan så har helgen landat hos oss.
(I miss you more than everything)


Det Är Som Att Födas På Nytt.

Isabell blev just hämtad av sin pojkvän
alias min kusin. Kvällen har bestått av
godis, True talent & massa massa prat.
finfin kväll!
°
Nu ska jag fika & se filmen Dumpad som
visas på sexan. Sedan måste jag försöka
sova & längta extramycket efter gubben.


Don't Know What To Think.


Skönt med sovmorgon imorse. Tro mig, det behövdes verkligen! 
Dagen har varit så lång och alla mina lektioner har varit minst
en timme långa. Minst! Tur att Josefine livade upp sista lektionen,
det gav krafter till att bära mig hemåt på min hemskt fina cykel.

Tycker synd om alla som pluggar rövarna av sig. själv har jag 
inga läxor alls. Kommer bli jobbigt när vi väl får läxor; jag och alla
brudarna. Ovana och lata. Usch ändå

Nu fattas bara middag plus lite stök & bök på rummet, sedan så
beger jag mig ut för att möta upp Isabell. Spännande spännande!

CHESTER SEE - God damn you're beautiful

RSS 2.0