"SWEDEN GOT THE SEXIEST WOMEN IN THE WORLD"

denna otroligt, underbara, asroliga helg har nått sitt slut. helt ärligt så är det superskönt att ha kommit hem till christoffer & max, få ta powernaps i sin egna säng m.m. men bara ojoj, inte en enda gång har jag känt mig nere eller på dåligt humör, bara för att allting äääägde. eller ja, under någon minut när vi stod mitt inne i publiken & dansade till maggio så var jag helt hundra på att jag tappat bort min mobil.. vi kröp nästan bland allas fötter för att leta efter den & jag hade gråten i halsen. sedan kom jag ihåg att den låg i min bh, för att hålla sig varm & levande haha. det blev glädjegråt åt det istället ;-)
 
men i varje fall; såhär har större delen av helgen sett ut! suttit på ängarna med fint folk, skålat, skrattat, tittat på brännbollsmatcher, tagit massa bilder osv. vädret har ju varit så uuuuunderbart, kan knappt förstå att vi hade sådan jäkla tur med det! 
 
& givetvis spenderades kvällarna/nätterna på festivalområdet, jäklar vad vi dansade & hade roligt, så fötterna ömmade & mina stackars converse tog lite stryk, hehe. fick otroligt bort den mesta leran så dem ser hyfsade ut idag ;-)
men alltså, som vanligt är jag så jäkla dålig på att ta bilder ute.. vi gjorde så himla mycket mer som galna förfester på ålidhem med underbara & saknade lyckselebor, på ersboda med mina syskon & fler vänner där vi sjöng till bl.a. ac/dc & felicia bjöd mig på väääärlens godaste svalkande drink, samt på mariehem där några hade hyrt en festlokal & vi körde beerpong, fler knasiga dricklekar, blev bjudna på tilltugg m.m. så synd att jag inte vet hur man lägger ut videos, då hade ni fått se ett & annat haha!
 
så mycket som egentligen inte går att förkorta till ett anständigt inlägg, hehe. & saker som var mer negativa, som bråk, onödigt tjafs, omogna människor, det får lämnas utanför som alltid. för sådant lägger jag inte energi på, som sagt. jag höll mig alltså utanför det mesta som hände i mina kretsar, för jag hade bannemig bestämt mig för att det skulle vara bara positivt!
men min slutsats är: jag hade så himla kul! =) och jag taggar redan nästa års yra, bara att ladda upp!

ALLA VILL HA CASH OCH NU HÅVAR DOM IN

lite såhär har veckan symboliserats; ett tag har det känts uppåt, färgglatt, framåt, levande. & sedan börjar det kännas kallt, grått, deprimerande, trögt. men så brukar det ju vara, för det mesta är jag faktiskt riktigt positiv åt allting, tycker inte om när andra människor är så negativa mot saker & ting. när det väl går neråt för min del så stannar det oftast inombords.
 
men nog om deep stuff, för det är ju faktiskt freeeeeedag! och denna fredag är lika med att på ett tag gå mot tågstationen för att åka till umeå östra, där jenna ska möta upp mig. sedan väntar middag med några andra, svida om till festkläder, fixa make, göra fördrinkarna, & bara tagga upp för denna underbart roliga helg som jag längtat efter ända sedan förra årets yra tog slut!
vi hörs efter helgen, puussssss 
 
 
 

DET SOM BETYDER ALLT

min torsdagkväll
--- --- ---
det var ju såååå himla fint väder idag & vi tänkte direkt att vi skulle ta ut max efter middagen & låta honom få förbruka en massa energi. så vi åkte ut till överhörnäs, våra gamla hemtrakter, & lät honom bada i själevadsfjärden. så många gånger som vi promenerat dit ned och grillat, solat, låtit max bada m.m. väldigt mysig plats!
det är faktiskt den enda fina plats som vi kunde komma på; att få släppa sin hund lös & få njuta av det fria, går som inte där vi bor för tillfället där folk går överallt på skogsstigarna & det är trafikerat.
 
det enda jag saknar med överhörnäs är att få bo ute på landsbygden, bo avskilt från trafik. & det känns såå skönt att jag & C båda vill bo så i framtiden, i ett stort hus som han vill renovera på egen hand & ha lite avstånd från civilisation- men ändå ha ca en mil till centrala stan. samma avstånd vi hade från vår förra lägenhet in till stan. ingen av oss är lägenhetsmänniskor & det skulle aldrig falla oss in att köpa en lägenhet.
 
åhå, jag kan bara inte låta bli att längta tills när vi har råd att söka, köpa & renovera vårat drömhus! 

A NIGHT TO REMEMBER

idag var det studentbal i lycksele, och jag var bara tvungen att titta i mina bildarkiv på hårddisken och minnas tillbaka till all glädje & stress, haha!
 
första gången jag gick bal med christoffer 2012, som var så nervöst eftersom jag kände mig så liten jämfört med 93orna som då va studenter. jag minns att det snöade (?!) & sedan vände om till regn men precis när det var vår tur på podiet så blev vädret superbra. 
 
men min egen studentbal förra året var ju absolut viktigast för min del & sådär alldeles underbar! plus att vara med i balkommittén gjorde upplevelsen lite mer kryddig! ;-) plus att vädret var tiptop & vi fick så mycket beröm för upplägget av dags-och kvällsschemat med bilar, aktiviteter m.m.
 
alldeles, alldeles underbart

DET NÄRMAR SIG MED STORMSTEG

idag var det föreläsning + kursträff på campus i umeå, men jag drog redan vid lunchtid & mötte upp bästis festis jennelie! vi åt lunch på mat & prat och strosade runt på stan, plus hämtade ut våra festivalarmband! that's right, veckorna som flugit fram has come to this; brännbollsyran är nu i helgen & jäklar vad roligt det ska bli! jenna & jag har planerat lite vise versa inför det, bl.a. champagnefrukost & andra roligheter. not bad at all ;-)

TRÄDGÅRDEN EN FREDAG

bjuppar på några snapshots, som innehåller bl.a. en uttråkad fanny bredvid en tv-spelsnörd till pojkvän, en vacker solnedgång sedd från balkongen, nya naglar, nya örhängen & nya fina, rosa träningspjux. nytt är roligt & bra fint minsann, hihi!
 
annars då? jotack, det mesta flyter på & jag är ständigt glad typ! mestadels för att yran smäller i helgen; därav varför jag låtit fixa naglarna & shoppat nu när csn landat + att jag & brorsan har sålt våran gemensamma moped till våran kusin, så vi fick 3000 kr var. extra cash sitter verkligen aldrig fel ;-) 
& mitt i allt roligt planerande så består ju plugget, så klart.. men snart, snaaaart, är tentan gjord & jag får njuta av en sommar med jobb, mycket mer inkomst aka mycket mer att kunna lägga undan & spara, samt ta vara på sommaren & ha riktigt jäkla kul! 

Q/A.

"TIME FLIES AWAY"
Postat av: Anonym

Om du nu tycker det är så intressant och kul, varför ställer du inte ut finskspetsen? :)

 
svaret på den frågan är faktiskt busenkel; max har bara en pungkula. annars hade jag ju antagligen också ställt ut honom, givetvis =)

LITE D-VITAMIN

middagen hölls till på olearys och vi var en skara på 26 studenter. väldigt god mat & dryck, sedan fortsatt partej ända tills klockan slog tre & jag tog tillslut taxi hem. är så glad att jag hittat så många nya fina vänner via skolan! så fett sköna människor 

turligtvis så har solen varit framme heeeela dagen idag, så jag har spenderat större delen utav den utomhus med max. så himla härligt & uppfriskande!! och som det ger sommarkänslor =)  vi har ju också bara myst på i sängen framför dansar med vargar, väldigt fantastisk & bra film.
christoffer är hemma om ca tre timmar, vilket är väldigt efterlängtat!  men tills dess ska jag äta enchiladas till middag & gå ännu en långpromenad med lillen. 

THE GAMEPLAN

igår var en sådan där finfin fredag då mamma kom hit! hon har tänkt vara här över helgen för att umgås, shoppa & hjälpa mig med lite smått & gott som att putsa fönster, fixa blommor & blomlådor, byta gardiner m.m.

hon var här på eftermiddagen igår & jag hade bokat bord på public åt oss, riktigt gott med lite 'finare' mat, hihi ;-) en plankstek sett verkligen finfint i magen!
 
idag har vi varit ute på stan hela dagen & gjort en massa ärenden, var även förbi hemma hos faster på en kaffekopp. nu väl hemma så stökar vi & har bara saker att göra hela tiden, haha!
och min christoffer är i stockholm med några kompisar över helgen, anton sprang toughest där idag bl.a. & han ville ta med sig grabbarna grus. så det passade perfa att mamma kunde komma nu! 
 
men för min del blir det finsittning med studenterna på ett tag, så nu är jag fixat & har svidat om till min nya klänning! det hördes skulle bli väldigt mycket folk där ikväll & efter denna tröttsamma vecka som BARA handlat om plugg så känns det förjäkla skönt att hitta på något kul! jag gillar ju som sagt att ta vara på helgerna ;-)

DET ENDA SOM HÄNDER JUST NU

 
torsdag i all ära, & jag har suttit på skolan ett bra tag idag. skolan har varit my one and only-place sedan måndags, fast då har jag suttit här timvis under kvällarna. men det känns faktiskt helt okej, känner mig inte lika stressad längre bara för att jag håller mitt pluggschema precis som jag gjort upp det, hehe.
kom hem för en stund sedan & såklart kom jag på att jag glömt bort att göra en massa ärenden innan jag hoppade på bussen; köpa nytt smink, köpa mer pennor & handla mjölk-där har vi ett litet beroende haha..
så jag, christoffer & max ska strax ta en promenix till stan igen, då får dem två komma ut lite också! =) (C är dessvärre sjukskriven tills imorgon & har varit det under veckan, tack vare sin onda axel & rygg..)
till middag hade jag tänkt göra pulled pork i pitabröd, det måste ni som inte ätit prova!!
 
sedan ikväll kommer storebror hit & övernattar tills imorgon; då går ett tåg härifrån tidigt på morgonen ner till stockholm, något med jobbet där tydligen. så det blir kul att få rå om honom ett tag, i alla fall!
 
kan väl be om ursäkt för att jag bara snackar om plugget.. men snart snaaaaaart händer det roligare grejer! that i can promise 

DET BEHÖVS SÅ LITE IBLAND

 
när pressen, stressen, tröttheten & alla olika slags känslor tar över. ni kanske har känt det någon gång? för min del så är det ju självklart tack vare allt plugg som hänger över en, klockan som tickar ner tills tentan exploderar fjärde juni, att det samtidigt är så mycket jag ska göra i all denna rusning. men jag tänker att det ska gå ihop ändå, jag lägger ner alla vardagar + kvällarna på att plugga, & så mycket som går utav helgerna. skam den som ger sig brukar jag ju säga inom det mesta.
 
hur som helst, så har jag inte varit mitt bästa jag idag, så efter veckohandlingen så tog christoffer mig upp till varvet där det är den bästa utsiktsplatsen över mitt vackra örnsköldsvik. & vips så kändes det lite bättre; bara att få pausa, få frisk luft, låta ögonen vila på denna vackra vy istället för i böcker, papper & word på datorn. som alltid så gör christoffer & max allting så mycket bättre, dem är mitt allt  

TIME FLIES AWAY

det här med dålig uppdatering är något som jag faktiskt är duktig på under helgerna ;-) men alltså, det är ju då som det händer mest grejer! 
har verkligen haft en fantastisk långhelg hemma i lycksele, också  utemässan var faktiskt riktig kul, med stånd över hela gammplatsen & massor med folk!
 
men det som var allra roligast på mässan var förstås hundutställningarna! svärföräldrarna ställde ut sin karelare & han blev bästa hane, BIR (bäst i ras) & när dem tävlade om BIS (bäst i show) så kom dem trea. mycket duktigt & det kändes så roligt för dem! 
 
när den riktiga helgen landade blev det utgång båda dagarna; fredagen vinade jag & ellen hemma hos henne innna vi drog på ett evenemang på hotellet, riff raff ruff.
& på lördagen var det fest hemma hos anna med flera sköna typer! kvällen avslutades på hotellet denna kväll med & jag hade riktigt, jäkla roligt!
 
såhär såg jag faktiskt ut idag; en icke-bakis fanny på promemad med max i skogen i åsele. vi åkte dit efter middag hos pappa & kicki, myste ett tag med fina familjen där & nuuuuu är vi äntligen hemma i lägenheten. har verkligen haft hemlängtan 
 
och mer än så hade jag inte tänkt skriva ikväll, ska däremot packa upp väskan & sedan krypa i säng; bara att ladda upp för denna vecka då det ska intensiv-pluggas dag ut & kväll in. 

FIND YOUR INSPIRATION

scrollade på twitter & fastnade direkt vid mollys tweet, för visst är det så jvla sant?
så synd att dagens normer & hets kring träning & utseende tagit över för mycket.
men men, det är ju en individuell definitionsfråga.
 
och molly rustas är så himla snygg, vacker, & har mycket att berätta. det hon skriver fastnar jag alltid för, hennes blogg är en utav mina absoluta favoriter! en stor inspirationskälla 

MÅNDAG.

en ny vecka har startat & solen skiner. min dag har dessutom startat rätt bra, fastän jag inte hunnit mer än att gå prommis med max, gått igenom ett nytt kapitel på anatomin, avverkat några avsnitt gossip girl som jag envisas med att se om ännu en gång & druckit kaffe.
känner mig på så bra humör! det måste bero på att denna vecka är kortare än en vanlig med tanke på kristi himmelfärds. trots att jag aldrig är ledig från plugget och har 40 timmar per vecka att verka av, så blir just denna vecka roligare än vanligt, eftersom vi åker till lycksele på onsdag. där vankas det utemässan över helgen (vilket som inte är superspeciellt egentligen) men jag har planerat att träffa några efterlängtade vänner + umgås med mamma & pappa, såklart. tror det blir en toppenhelg! 
 
dagens planer är att vara på skolan för en kursträff mellan två-fyra, sedan plugga hela kvällen, förstås. som vanligt är min vardag lika uppenbar som att björnar bajsar i skogen.

FEELS A LOT LIKE SPRING.

att få presentkort i födelsedagspresent var ju alldeles perfekt ;-) bara grejen att ha shoppat för nästan 1500kr & inte investerat från sina egna pengar är ju bara underbart! kläder, grejer till lägenheten & smink, perfa!
här ovan ser ni två av dagens fynd, klänningar från hm. jag kände garderoben behövde lite sommar-update ;-)

annars var det en riktig mysdag med mannen, faktiskt hans idé att vi skulle gå på stan idag, haha! ingen blev väl mer förvånad (och glad!) än jag. han bjöd mig på lunch också, finfint ♡  

MY INTENTIONS ARE GOLD AND MY HEART IS PURE

hej på er! ♡  
det är lördag & jag är inte riktigt ledig med tanke på att plugget aldrig tar slut. men det är en fin dag & som alltid är det bäst att få vakna upp bredvid sin bättre hälft.
och annars vet jag inte om jag kan berätta så mycket, ni vet ändå att mitt liv består av att plugga & känna press över att fixa allt det här. jag betalar ju faktiskt för denna sjukt avanerade, intensiva utbildning.. plus att jag är så jvla less på att vara förkyld; senaste veckan har jag inte kunnat känna smak & lukt, och jag har inte tränat på snart en vecka vilket gör mig galen! kroppen känns så energilös, men nästa vecka är jag bannemig på banan igen!

--- --- ---
igår på eftermiddagen kom pappa & kicki hit för att övernatta tills idag. dem ska på ikea & hämta sina nya möbler till den snart nyrenoverade nedervåningen i deras villa, kulkul! dem åkte redan vid sjutiden imorse för att komma iväg i god tid.
i varje fall så bjöd jag dem på en riktigt smarrig måltid igår; hel fläskfilé i vin & örter. blev mycket bättre än vad jag trodde! & som tilltugg på kvällen framför teven hade jag fixat minikrustader, några fyllda med jalapeño-ost (har ni smakat chilicheese som finns på max så vet ni hur gott det är!) och några andra fyllde jag med creme fraiche, gräslök, rom & ett salladsblad. samt ett glas rött på det =) ibland får man lyxa till det sådär på en fredag, hihi! (som vanligt glömde jag ta bilder också..)
 
oh well, idag har jag skrivit omtenta på första kursen, väl hemma nu dricker jag te & vi ska bara ha en kojdag, jag & mannen. ikväll blir det tacos till middag & det får vara spontant, helt enkelt. helger är till för att ta vara på!

#TBM may.

maj 2014:
 
gick ständigt omkring i denna svart långkofta som jag fick som bday gift.
studentfesterna rullade på regelbundet! 
spenderade de festfria helgerna i övik med C & mina kusiner. solnedgångarna nere vid hamnen var så fina & mysiga.
farmor samlade ihop hela släkten & vi hade femkamp, middag & badtunnebad hemma hos henne. en underbar dag/kväll!
klassen hade studentskiva hemma hos vår vårdlärare leif, en mycket trevlig eftermiddag med god mat & kubbspel! på kvällen körde vi en liten klassfest innan vi drog vidare på en annan studentfest. sååå roligt!
dagen efter studentskivan rullade jag, jennelie & ellen mot umeå för att partaja & ha askul sista helgen av denna månad på brännbollsyran! jäklar ändå vilken helg, verkligen top noch.

BOYFRIEND LIST

Hur länge har ni varit ihop?
ganska precis tre år, tre månader & tolv dagar.

Hur träffades ni?
ganska vanligt & klyschigt; han stalkade fram mitt nummer på hitta.se & började sedan smsa mig.

Vem var mest på?
han kan man lugnt säga, han var väldigt snabb på att vilja träffas, bjuppa mig på middag, träffa mina familjer, sova över, bjuda mig hem till åsele, haha.

Skedde några komplikationer?
nej, eller, jag var väl osäker eftersom det tidigare förhållandet hade gått käpprätt åt hvete. men det ändrades väldigt snabbt =)

Kan man få se något tidigt sms eller så?

han var alltid sååå romantisk av sig, detta fick jag väl när vi varit tillsammans i ett ynka halvår. & han är lika romantisk än idag.♡ 

Hur skedde dejtandet?

dejt & dejt, vi såg filmer & lagade middag tillsammans, ungefär. det var inte ofta jag kom hem till hans lilla etta i varje fall, eftersom han alltid ville komma hem till mig & umgås med mina föräldrar & mammas hund oliver. haha, ibland kändes det som att han bara ville träffa dem.

Hur blev ni ihop? 
det blev väl som aldrig riktigt 'bestämt', efter att vi träffats några gånger så började vi bara prata om hur mycket vi tyckte om varandra & jag minns han sa "är så glad att du är bara MIN"

Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?

han, och jag trodde att jag skulle svimma typ, haha! nej men vi hade varit hemma hos mamma, bara myst & haft revligt i vanlig ordning, och på kvällen när han var tvungen att åka hem till sin lägenhet (för er som inte vet så var mina föräldrar vääldigt stränga när det gällde pojkar, dem fick inte sova över i första taget) så kysste han mig hejdå & sa "jag älskar dig".

Bor ni ihop?

jaa, vi har gjort det sedan juni 2014! =)

Vad är hens bästa sidor?

christoffer är så snäll, omtänksam, brydd, rolig, min lista blir verkligen lång. nej men ärligt, han sätter alla före sig själv & är så himla lugn. när jag kan stressa upp mig & bli irriterad för ingenting så är det han som håller lugnet & får mig att bli lugn. det går alltid resonera med honom.
och han spelar gitarr, hihi...♡ 

Och sämsta?

oj, den var rätt svår, faktiskt. men en sak jag kan komma på är att när han väl vill vara dryg & försöka vara 'rolig', så kan jag bli alldeles galen. typ om jag vill berätta någonting så kan han spela bort det genom att kittla mig, pussa mig, hålla på sådär & jag vill VERKLIGEN prata om något, vilket han märker. mitt temperament räcker inte långt som ni kanske märker, haha!
plus att om jag ber honom sluta trumma på bordet eller göra något konstigt ljud ifrån sig (för att jag kanske försöker koncentrera mig på något) så slutar han inte i första taget. för att leea sig, förstås..

Vad bråkar ni om?

om jag ska vara ärlig så har vi ALDRIG haft ett sånt där storbråk. många tycker vi är konstiga för det, men samtidigt känner jag; varför är det så lätt för vissa par att bara bråka som fan & smälla i dörrar & kasta saker & skrika så grannarna får mardrömmar? man har ju också märkt av så mycket svartsjuka & saker som är så ovärda att bli osams över i samband när båda två är fulla. och för vissa händer det ju mer ofta än normalt, jag förstår mig inte på det.
vi tjafsar ibland, vi är oense, men vi löser det genom att diskutera vad vi båda anser & sen löser det sig rätt snabbt. för ingen av oss tycker att bråk & skrik löser någonting.

Vad gör ni när ingen annan ser?

haha antagligen det vanliga alla par gör för sig själv; myser, duschar, ser serier & filmer, lagar & äter mat, ligger, sover, hittar på saker m.m.

Vad ger ni för komplimanger?

vi säger ofta till varandra "vad fin du är idag" eller något annat som har med kläder & hår att göra. och orden "jag älskar dig" säger vi åt varandra minst tre gånger på en dag säkert.

Vilken är din favoritbild på honom?

har sååååå många bilder på christoffer så det är svårt att välja ut just en enda favvo, men denna från berlin gör mig så glad bara för att det är ett kärt minne & han är så snygg.
 
Och på er båda?
 
Något du vill avsluta med?

han är allt jag någonsin önskat & jag ser fram emot livets alla framgångar med honom.

 


Att unna sig.

max behövde ju trots allt en prommis imorse, så vi gick till ica kvantum där jag handlade frukost; färskt bröd, kiwi & juice + ingredienser till smoothie: frysta hallon, lättkvarg, citron, banan, vindruvor & mjölk. kände att sjuklingen i mig behövde detta för att muntras upp, yummie in my tummy! 

men det var en tuff promenad, och jag gick ju faktiskt lugnt.. lite bröstsmärtor & utmattning, inte okej alltså. men ikväll har jag blivit väldigt bortskämd av min man så det lindrar mycket, hihi.

Just me & you.

i 20-års present av christoffer fick jag en weekendresa vart jag vill i sverige, vilket jag tycker var en superfin present! ♡ har dock inte bestämt mig vars jag skulle vilja åka... de första destinationerna jag kom att tänka på var stockholm, göteborg eller visby. har hört så mycket fint om gotland & bilder därifrån ser så magiska ut!
 men nu känner jag mig så himla sugen på att ta färjan ut til ulvön!
det är en ö som ligger ca 3 mil ute i havet i örnsköldsviks skärgård. jag har varit där några gånger när jag var liten, senaste gången var 2008 (?!), så det kanske är dags göra en visit där i sommar igen! men jag ska fundera mer =)
 
i sommar har jag då tagit ledigt två veckor samtidigt som christoffer har sina semesterveckor; förra sommaren hade vi ledigt en vecka tillsammans men i sommar när vi ska bo isär (igen) så kändes det bäst att få hela två veckor tillsammans, hihi.
så i juli lär i varje fall vår mysweekend bli av! verkligen något att se fram emot! 

FANTASTISKA DAGAR.

onsdag;
åkte buss hela förmiddagen, framme i lycksele vid lunchtid vilket resulterade i lunch ute med pappa! därefter pluggade jag & under kvällen var jag ett tag hos storebror & hanna i deras nya lägenhet och jag hann även med en liten visit hemma hos rebecka. det blev en riktigt mysig kväll!
 
torsdag;
dagen D kom äntligen & det var alldeles för många gratulationer på facebook + sms + ringande + messenger m.m. dagen var så himla fin med hela mammas släkt som blev bjudna på mat & tårtor som jag bakat, jag fick superfina presenter som jag tänkt visa upp i ett eget inlägg, gick på systembolaget för första gången (hehe), och det bästa av allt var att min älskade tove spenderade heeeela dagen hemma hos mig & sedan drog vi ut på partaj tillsammans.
fredrik & hanna hade en inflyttningsfest hemma hos dem så där spenderades större delen av kvällen. sedan blev det bilåkning & en korv på statoil; jag & christoffer landade hemma i sängen hos mamma kring fyra på morgonen.
 
fredag;
vi vaknade upp rätt sent & åkte typ direkt ut till lyckolund, ca en mil utanför lycksele. där var pappa & kicki med sin husvagn, hälsade på deras kompisar jan & karin som har en superfin stuga där. vi blev ditbjudna att bo i deras gäststuga & det kändes förstås jätteroligt!
badtunna, vackert väder, femkamper, suuupergod mat, lekande hundar & några bärs gjorde det till en toppenkväll!
jan & karins dotter linda var också där med hennes två månaders flicka, belle. så himla goo & söt bebis! hongav inte ifrån sig många knyst men var ändå så livlig & pratglad. 
någon som blev kär i första ögonkastet var ingen annan än C, haha.. men han tåls vänta tills jag pluggat klart innan vi lägger upp sådant på kartan! ;-)
 
lördag;
vaknade upp av solsken & fågelkvitter i den alltför varma gäststugan, sedan åt vi frukost & begav oss in till stan igen. jag mötte upp anna & fikade & umgicks med henne ett tag innan det sedan var dags för att bege sig hem för att fixa sig i ordning & svida om till klänning,
för vi var bjudna till kickis systers familj på middag, som bestod av grillat & var himmelskt, & sedan drog jag ut på rockpuben med några vänner. det var så himla trevligt & jag fick träffa folk jag inte sett på länge! =) 
sedan gick christoffer & mötte upp mig & vi landade i sängen i relativt god tid.
 
och söndagen bestod inte av så mycket förutom att äta, träffa ellen & sabina en sväng, & sedan åka hem till övik igen.
--- --- ---
en ganska snabb summering av hur helgen såg ut, men jag har verkligen haft jätteroligt & haft en oförglömlig 20-års dag! 
men är huvudet dumt får kroppen lida, för nu är jag HUR förkyld som helst; svullen hals, täppt näsa, rinnande snor, spänningshuvudvärk, sprängande smärta i ansiktet MEN ingen feber so far ;-) 
så idag är jag bara hemma & skippar dagens föreläsningar på skolan, finns ju faktiskt classmates som jag kan smitta ner vilket jag själv inte hade velat! så drygt att vara sjuk eftersom vardagens alla måsten inte går att skippa.. men med världens bästa sambo så går allting ändå runt! =) 

At the moment.

såhär ser det ut för tillfället hemma hos papi, ska snart äta skinksallad till middag innan jag & grabbarna rullar hem till övik igen. ett större inlägg om hur min helg varit kommer! =)

och till den sköna besserwissern (så cool som anonym) som kommenterade några av mina inlägg igår om hur jävla fult det var med vita ankelsockar & hur mycket minuspoäng jag fick; denna bild på mina kära vita sockar är just för dig, my friend! hoppas du hittar på något bättre framöver än att vara en hater! =)

RSS 2.0