ANOTHER MONDAY


29 februari. Sjätte året i hela mitt liv som jag får uppleva denna dag. Och det har varit en väldigt fin dag som bestått utav att plugga, njuta av solen & friska luften med Max och bara slappat framför Shameless. Efter helgens bravader så har jag fått halsont & en sjukt irriterande torrhosta, så det blir kurering med te & halstabletter tills torsdag då jag är back on track på jobbet!


Har precis ätit middag & tänkte springa över till Anna på en stund & hälsa på henne! :-)

READY FOR THE GOOD LIFE

Okej, nu ska jag försöka göra mitt bästa med att försöka summera de senaste dagarna på bästa, möjliga sätt! :-) Det har varit rätt så händelserika och framför allt roliga dagar, så fina människor man är omgiven av alltså..
 
 
Torsdag: Efter att ha sett fel i kalendern förut så var jag visst ledig den här dagen också, till min förvåning. Skönt, med andra ord. Vaknade kring 9 till fallande snöflingor utanför fönstret & åt frukost framför gamla godingen Grease, åratal sedan man såg den filmen! Sedan pluggade jag på anatomin & städade i heeeela lägenheten, får passa på när jag har mycket tid till det så det blir riktigt skinande rent. Jag vet jag är ett litet städfreak ;-)
 
 
Vi åt rester till middag & kring 18 tiden kom Robert, Elisabeth och Filip från Åsele för att se Saik-Modo här med mig och Chrille. Förlust för våran del tyvärr, men att Modo får storstryk av Saik är inget överraskande och vi ville allra mest se Sebastian spela & heja på honom! :-) Och umgås med svärföräldrarna är alltid mysigt.
 
 
Fredag: Jobbade 6:45-15:30 vilket gick snabbt och bra. Pappas kollega plockade upp mig efteråt med bilen jag skulle få låna över helgen och efter jag släppte av honom på Nordemans så gjorde jag lite ärenden på stan. Systembolaget och en runda på H&M, helgsrelaterade ärenden d.v.s. ;-) Ägnade sedan kvällen åt att packa, äta mat, fixa naglarna, gå promenad, slappa lite, mysa med Chrille och Max. Hatar mina korta, tråkiga naglar som alltid måste vara så p.g.a. jobbet, så nu när jag inte jobbar förrän torsdag så tänkte jag passa på att piffa till mig lite extra! 
 
 

Lördag: Vaknade vid halv 7, gav Max mat och gick en lång, kall (men skön) morgonpromenad. Gjorde mig sedan i ordning, drack en nocco och pussade pojkarna hejdå innan jag påbörjade den hyffsat långa bilresan till Skellefteå. När Chrille kör går det alltid lite fortare men nu körde jag ju ensam via E4an, lite bilträning eftersom det går ett bra tag emellan gångerna som jag kör långstyrningar ;-)
 
HIttade tillslut väl framme i Skeå hem till Sebbe & Sofia & vi for på stan nästan direkt för att äta lunch på subway med Ellen & Linnea, sedan göra lite ärenden m.m. 
 
 
På eftermiddagen började jag och soffan göra oss i ordning och se Sebbes match som var klockan 16. Efter 18 tiden kom Linnea, Ellen, Minna och Rebecka så vi kunde börja äta middag & starta förkröket. En massa andra sköna peeps kom sedan förbi och vi körde jätteroliga dricklekar och kring 23 snåret gick vi till verandan där det var knökfullt men sååå himla roligt!! Jag och Sofia landade ändå inte alltför sent hemma i lägenheten, vid 02 typ. Men då satt vi och pratade och åt rester av pizzan i några timmar så det blev inte alltför mycket sömn ändå ;-)
 
 
Idag vaknade jag upp bredvid deras underbart gosiga katt Rut, mysigaste katten jag någonsin har träffat! Sofia ville käka lunch på en restaurang som heter Picasso så vi gick dit vid 12. Så efterlängtat och gött hihi!! Jag gruvade mig hela tiden inför att påbörja den dryga bilresan hemåt, övervägde att stanna en extranatt eftersom både jag och Soffan är lediga imorgon, men samtidigt så längtade jag hem rätt mycket så kring 13tiden kramade jag soffan hejdå och påbörjade den dryga körningen hem... Fyyy vad trött och oengagerad jag kände mig bakom ratten.
 
 
Men det var såå himla skönt att komma hem till mina älsklingar! <3 Saknar dem jämt när vi är isär, även om det ska vara såpass töntigt och bara över en natt hihi.
Imorgon är jag som sagt ledig och jag är så himla lycklig över det. Dock ska jag plugga för hela slanten men det känns mer lockande än jobb, faktiskt.
 
--- --- ---
 
Tack till bästa, finaste Sofia för denna roliga helg! ❤️

BUT I'M NOT TOO YOUNG TO KNOW WHAT LOVE IS

Nyfrippan!  
Fannybanny är härmed brunett igen, efter att ha haft en röd/lila färg snart 1,5 år. Så länge det är egentligen?! Och nu på senaste tiden har det bara varit urtvättat & min saftiga bruna utväxt kan ingen jag mött ha missat :P 
Känns då jäkligt skönt att ha blivit mer som mig själv igen, mörkbrunt i all ära & senare i vår ska det slingas & bli mer ljusbrunt. Det känns så sommarfräscht! :-)
 
Och att ha varit ledig hela dagen är inte fyskam det heller! Har hunnit träna på morgonen & jag tvättade tre tvättmaskiner under eftermiddagen! Varit duktig med andra ord ;-)
Förutom det har jag inget nytt & roligt att berätta, känns som att bloggen är så tråkig och torr ibland och ÄNDÅ har jag flera trogna läsare varje dag. Fina ni!! Ni kan räkna med en större och roligare update efter helgens bravader, for sure! ;-)
 
--- --- --- ---
Just nu nu har jag intagit soffläge framför serien Shameless med världens bästa människa, efter en god middag. Är verkligen så himla lyckligt lottad som får somna & vakna upp med denna kille varje dag? Älskar våran vardag tillsammans & ser fram emot allt vad framtiden har att erbjuda för oss <3

VAR TACKSAM ÖVER MÄNNISKORNA I DITT LIV


En helg i fina Åsele som bestått utav fantastiskt god mat, trevligt sällskap som alltid, hundpromenader, hockey i alla dess former såklart, hundutställning, kvalitétstid-och prat om allt möjligt med svärmor, födelsedagsfirande för Christoffers storebror Fredrik, träffa Tobias nya fina flickvän Moa & en visit hos en kär vän. En bra helg, alltså! :-) Alltid så mysigt att vara hos Christoffers familj och jag längtar redan tills nästa gång. <3 Går ju ett tag emellan gångerna (i varje fall för mig med ett varierande arbete) att hinna träffa dem! :-)

--- --- ---
Såhär ser upplägget ut för den nya veckan:
-Träna såklart! Har hittills snittat tre-fyra pass i veckan & minst så mycket ska det fortsätta vara! Elisabeth lade till övningar på mitt schema som jag längtar efter att få köra också.

 -Fyra arbetspass: dag imorgon, kväll tisdag och så dag torsdag & fredag. En sådär lämplig vecka & när jag påbörjar vikariatet 14 mars så kommer veckorna se ut så på ett ungefär, mer eller mindre. 75% är inte så mycket vissa veckor & med mitt plugg så kommer det passa perfekt.

-Plugga på anatomin, hade tänkt börja om med farmakologin också. Att kombinera jobbet & plugget är inte alltid så energikrävande, bara en mindre stress ibland.. Planering i mitt liv är A och O just nu haha.

-Och sist men inte minst... På onsdag, min fina lediga dag, så ska håret färgas TJOHO!! Ääääntligen ska Sannis fixa min frippa - en saftig utväxt & urtvättat lila känns så hemskt, det måste bort! :P Och hur det blir kommer jag visa er sedan, hihi. Så jäkla skönt det känns över att ha håret fixat innan Skellefteå till helgen och gesällprovet helgen därpå!

EN SÖNDAGSLISTA

Just nu...


...drömmer jag mig bort till: fjällen! En solig, molnfri heldag på fjället med mammas familj och Christoffer. Pudersnö i mängder så man kan leka av sig med skotrarna & pudersurfa, steka upp mat på murrikkan, sitta på ett renskinn och sola, ni hör ju bara.. Tack vare alla jäkla instabilder från helgens XX-freeride camp så är suget efter snö & skoterkörning huuuur stort som helst.. ;-)

...önskar jag att jag hade: en mer vältränad kropp, synliga muskler. Men jag jobbar ju på det som tur är, haha! Vill vara brunbränd också, men det kommer också.

...letar jag efter: en snygg vårjacka.

...måste jag köpa: mat, haha. Middag för veckan + så jag kan göra veckosallad. På andra fronter så vet jag inte om det finns något särskilt måste ;-)

...önskar jag att jag kunde: göra fina, annorlunda frisyrer & göra finare avancerade sminkningar. Samt ta mig tid att öva på sådant!!!

...tycker jag att: vardagen egentligen inte är som jag vill, studieuppehållet är så jvla oönskat & jag saknar min fd klass så himla mycket. Men jag gör det bästa utav min situation genom att jobba, ha en bra inkomst, få mer erfarenheter inom sjukvården + plugga samtidigt & klara vårens tentor så jag är en heltidsstudent till hösten igen :-)

FRIYAY

 
Äntligen fredag! 
Det har varit en väldigt fin fredag som jag kickade igång på gymmet tidigt innan jag drog på jobbet. Har gått med ständig träningsvärk hela veckan, helt sjukt vad fult man går efter legday ;-) Men det är ju så värt det, inte sant?!
Annars så har det varit en lugn & skön dag på jobbet, haft det roligt med mina kära kollegor & fantastiska patienter! Det är som att man får stanna upp ibland & glädja sig åt att man hamnade på en sådan bra avdelning..
 
 
Kring tretiden fick jag sluta & ta helg, bytte om & fräschade till mig litegrann. Och nu sitter jag & Christoffer i bilen påväg till Åsele, ääääntligen en ledig myshelg hos fina familjen! <3 Ha en fin helg, ni också!

POLO

 
Denna poloklänning från Gina finns nu i min garderob, jag har inte shoppat på flera flera veckor & denna inte alls dyra klänning talade till mig, haha! ;-) Jag har sagt förut hur mycket jag gillar polo, tycker det är såå himla snyggt! Den här klänningen lär användas flitigt under utgångar året om, framför allt nu i Turkiet då man sitter vid en bar på kvällskvisten med kusinvitamin ;-)
Jag är alltid så väldans sparsam med mina pengar & är noga med vart dem går osv, och ibland måste man få unna sig något roligt & fint! :-) Jag tänkte inviga denna nästa helg då det blir partej i Skellefteå, längtar!!!!

ÄNNU EN VECKA HAR GÅTT

Blommor & en chokladkaka väntade på mig här hemma när jag kom hem från jobbet igår ❤️ Bästa killen! Han kan bara han vill ibland ;-) 
Jag ville ge honom något också & han är inte den som gillar att få någon present och definitivt inte blommor haha!! Så jag lagade en smarrig middag som blev väldigt uppskattat.
 
--- --- ---
Hejhej på er! Ännu en arbetsvecka och framför allt arbetshelg has passed by, veckorna far förbi så himla snabbt alltså. Jag hänger verkligen inte med i svängarna..
 
Jag kickade igång min måndag med att träna på sjukhusgymmet vid 5-6 tiden imorse! Det blev ett rejält ben-rumpa-mage pass på ca 45 min och därefter crosstrainer ca 20 min. Det kändes förhimla bra efteråt, har legat på latsidan de senaste dagarna p.g.a. brist på energi eftersom jag både jobbat och pluggat nästan varje dag. Är det något jag har lärt mig så är det att vare sig man är taggad eller inte på träning; man ska gå på gymmet vilket som! Det blir bra ändå ;-) Man ångrar sig aldrig!
 
Efter gymmet så blev det att promenera till jobbet eftersom jag blivit bokad på jobb idag, men chefen hade smsat fel datum så nattpersonalen skickade vänligt hem mig haha! ;-) Väl hemma gjorde jag i ordning frukost & pluggade sedan några timmar på anatomin. Nöter bestämt några timmar varje dag, det behövs!!
 
Vid lunch (då Anna äääntligen hade vaknat haha) så gick vi en lång promenad runt Höglandssjön. Strålande sol, klarblå himmel, hur kan man inte ta vara på en dag som denna liksom?!? Fick sådan fjällfeeling, hade dödat för att få vara uppe i fjällen och steka upp mat ute, sola, pudersurfa med skotern..
 
Och resten av dagen har bestått av att ta en nap med C, äta middag och jag tänkte bestämt städa i lägenheten lite. Det var min måndag =)
 
 
Resten av veckan står jobb, träning och plugg på schemat. Inget annat har jag planerat in & helt ärligt tror jag inte att jag hinner med något annat. De topp 3 viktigaste sakerna att göra, helt klart! Jobbar bara halvdag på fredag och därefter åker jag och Christoffer till Åsele. Som jag längtar efter fina familjen! <3 Tror det är vintermarknad där i helgen också men den är som varje år rätt så ointressant för min del, haha.

ANOTHER LIST

En fredag då jag är ensam hemma & har tittat på dokumentären Blackfish, som handlar om späckhuggare som fångas in i eller föds upp i fångenskap. Ett trångt, instängt liv bestående utav ständig träning & bestraffning, riktigt djurplågeri. Plus det fruktansvärda som faktiskt sker när bägaren tillslut rinner över för en späckhuggare som plågas på det viset & människan har underskattat den.. Se dokumentären på netflix så förstår ni.
 
Jag jobbar kväll imorgon & dag söndag, C har åkt till Åsele för att hjälpa Tobias med bilrelaterade saker. Hade hellre följt dit istället för att jobba men vi verkar ska åka dit nästa helg också då jag är ledig, få mysa med fina familjen.<3
Snart ska jag krypa till kojs men först bjuder jag på den här listan, i brist på mycket annat;
 
 
 
Vad dricker du helst? Vatten, eller mjölk såklart!! Livets drycker ju. Alkoholmässigt så föredrar jag rödvin eller öl.
 
Ditt favoritmotto? "Behandla andra som du själv vill bli behandlad".
 
Var ser du dig själv om 3 år? Om 3 år så ser jag mig själv som färdig sjuksköterska & har hunnit jobba nästan ett år, på vilken avdelning eller vilket boende är givetvis oklart - jag vet knappt nu vilket område som lockar mest yrkesmässigt. 
 
Hur ser din drömkille ut? Som Christoffer. Haha. Nämen helt ärligt så ska han bara vara snäll, ödmjuk, rolig, omtänksam, trogen, vara en trygghet för mig & ställa upp när jag behöver honom. En fin insida är A och O, då kan utsidan kvitta.
Och helt ärligt så är C mitt ideal för hur jag vill att en man ska vara & visst är det en jäkla tur haha?! ;-)
 
 
Vad vill du jobba med i framtiden? Sjuksköterskeyrket är så brett så det är svårt att säga nu.. Jag kanske får för mig att studera till barnmorska?
Kan dock tänka mig att jobba som lektor på universitetets sköterskeutbildning eller som vårdlärare på vård-och omsorgsprogrammet på gymnasiet - när jag är bra mycket äldre och har jobbat länge och fått stora erfarenheter som sjuksköterska.
 
Hur tänker du när du ska välja ut outfit inför en utgång? Ganska enkelt - jag ska känna mig snygg & mer uppklädd än vanligt. Bekväm ska jag ju känna mig också, har man den där bekväma outfiten som man är sä jäkla nöjd över så känner man sig ju snygg!
 
Vilket ämne pratar du helst om med dina vänner? Allt, såklart. Allt! Jobb, mat, förhållanden, sex, händelser, skola, kläder, inredning, träning - frågan är snarare vad jag INTE pratar om med mina fina vänner?!
 
Vad drömmer du om att bo i framtiden? Jag ser mig själv & min Christoffer bo i ett stort fin hus utanför stan, med Max också så klart & förmodligen någon hund till. Jag kanske är gravid då också, vem vet. Det går ju dock inte avgöra om huset ligger i Örnsköldsvik kommun eller någon annanstans. Vi trivs bra i Övik för tillfället men vad som helst kan hända. Vi kanske flyttar tillbaka till inlandet, kanske bär det av till fjälltrakterna där vi båda faktiskt trivs väldigt bra?! Mer söderut än såhär blir det då INTE haha. För oss båda är det hela väldigt mycket jobbrelaterat - som det är för alla egentligen i dagens samhälle.
Men framtiden är ännu oviss, ett mysterium att lösa, & jag vill ha det så.
 
 
Ett jobb du inte kan tänka dig? Att jobba i en mataffär, typ ica eller coop. Känner F.Y.F.A.N. bara jag tänker på det, precis som många förmodligen tänker om att jobba inom vården kan jag tänka mig. Vilken tur att vi alla är olika alltså :-)
 
Vem är den första du ringer när något - antingen bra eller dåligt - har hänt? Förutom C som jag bor med & är den förste jag pratar med om allt: mamma, sedan pappa. Eller pappa, sedan mamma. Ni förstår hur jag menar. Mina föräldrar ställer alltid upp för mig & jag vill själv att dem ska veta vad som händer i mitt liv & vara delaktiga i vad som händer i mitt liv. Ibland är det extrasvårt när de båda bor 20 mil bort.
 
Vad gör du helst en lördagkväll? Jag är den som vill vara omgiven av vänner & mysa med vin & gott tilltugg. Förjäkla mysigt är det! Annars är det så älskvärt när vi åker till Åsele eller Lycksele & rår om våra föräldrar & syskon, mysigt på högsta nivå!
 
 
Om du får bestämma - klackar eller sneakers? Sneakers, tror jag. Men klackar föredrar jag ibland också då det är så snyggt när man vill piffa upp sig extra inför festliga tillfällen! Plus att jag äger fler sneakers än klackskor så kanske får ändra på det, hihi.
 
Om du fick välja, vilken känd kvinna skulle du vilja ta en fika med? Molly Rustas!
 
Vilken låt går på repeat på din spotify?
 

Vart planerar du att resa nästa gång? Utrikes vet ni redan - Turkiet! Och inrikes är inte ens planerat något, beroende på tid & pengar så vill jag ju dock åka på en weekend någonstans med C.. 
  
 
Vem är din bestfriend på snapchat? Sofia, haha! Vi snapar typ 24/7 och pratar verkligen om allt & ingenting. Men när man sällan ses & det händer en del i vardagen & livet så blir det mycket att berätta, fast det sker mer via telefon än snapchat egentligen.
 
Vem ser du upp till? Min svärmor Elisabeth. Hon är mitt ideal för hur en fru, mamma, matte och vän ska vara. Snäll och omtänksam mot allt och alla + en stor förebild inom kost & träning. <3
 
Planer för våren? Mycket är jobbrelaterat, faktiskt. Jag ska gå olika utbildningar inom strokekompetens & vara på olika möten - saker som kommer gynna mitt arbete & ge mer kunskaper, kort sagt!
Och förutom jobbet & Turkietresan så vankas brännbollsyran i Umeå i slutet av maj som vanligt, det kan man inte missa! :-)
 

PILLOWTALK

Några snapshots från de senaste dagarna

Typ sådär har dagarna varit, varit ledig några dagar & varit uttråkad + några jobb-och träningspass på det men med de sakerna är jag liiiiite för upptagen för att ta foton ;-) Igår var vi också hos fina faster som fyllde år, de bjöd på mat & fika & det var mysigt att få umgås med större delen av släkten!
Och idag har jag varit hårmodell åt Sanna igen + städat toan & skurat heeeela lägenheten, haha!

Och på jobbfronten så kan jag äntligen tala om för er att jag fått en fast tjänst på min avdelning! :D Ett vikariat på 75% och en fast månadslön, känner mig sååå himla glad för det! Till min ära så tyckte Christoffer att vi ska äta middag ute ikväll & fira min anställning. Jättemysigt!<3 

Annars så är allting toppen nu & jag är lycklig i min tillvaro. Laddad för denna vecka. Hoppas er vecka också blir fin! ❤️

Q/A


 
 
Hihi hej Emma! Jag åker till Pegasos World som ligger i Side med mamma, Per, mormor, morfar, mina två mostrar & tre utav mina kusiner. Lite av en familjeresa, vilket känns jättekul! :-) blir borta en vecka i slutet av maj, kommer tillbaka två dagar innan brännbollsyran kickas igång så ingen riktig vila efter resan här, inte! ;-)

IT'S A BEAUTIFUL DAY


Idag är en bra fredag, har haft en bra magkänsla sedan jag vaknade. Gick till gymmet vid sju & körde stenhårt med ryggen & axlarna. Det har redan börjat kännas ;-) Nästan så jag gruvar mig för imorgon, haha..
Sedan åt jag goofrulle & städade lite i läggan innan jag gick en lång, härlig promenad runt Gullänget! Med tanke på hur jäkla vackert det varit idag så var det verkligen befogat. 

Har varit en sväng på ica & handlat hem lite behövligt, & ikväll kändes det lockande att bara mysa under min fina filt & se serie. Christoffer är påväg till Åre för att hjälpa Tobias att köpa en bil, så han kommer hem imorgon. Verkar bli till att jobba under helgens gång också men det känns helt ok för min del! :-) 

A LIST

Dagens...


Löfte: Ta vara på livet, lev i nuet, oroa dig inte för framtiden, gör allt du vill medan du fortfarande kan! Kanske låter lite klyschigt men vad tusan det är ju sant!

To do: Borde rensa skräppost, det tynger ned tidningshyllan lite för mycket nu haha.

Program: Se reprisen av Ung och bortskämd, så jäkla roligt att se dessa pantade människor haha!

Mat: Blev en jättegod middag hos farfar & hans fru Anita ikväll!

Längtan: Att få rå om C en hel helg, utan jobb och utan måsten, kanske åka bort någonstans. Helst till fjällen! <3

Jobb: Dagpass har stått på schemat idag, var lagom trött när jag klev in genom ytterdörren i eftermiddag! Var ju bara att svida om inför middagen direkt nästan. 

Resa: Turkiet hihi, som ni redan vet ;-) Annars så pratade jag och Christoffer om hur jäkla nice det skulle vara att åka till Kanada nästa nyår & se JVM?! Så mäktigt MEN jäkligt dyrt, haha. 

Shopping: Högst upp på priolistan just nu står... ingenting. Haha ;-) Inte i behov av något särskilt, fick ju faktiskt hem en ny telefon idag så jag tänker vara inköpslåst åtminstone tills nästa löning - minst.

Måste: Sätta mig & plugga på anatomin, som återuppstått igen..

Lättnad: Att jag faktiskt har det så himla bra, mitt liv är som ett pussel & alla bitar faller på plats mer eftersom tiden går. :-) Hade aldrig varit den jag är idag utan vännerna, familjerna, Christoffer.. Life is great <3


NÅGOT NYTT...


Nu, mina kära vänner, tänkte jag visa upp min nya älskling! Min förra 5s gick i spillror så jag tog mig i kragen i förrgår & ringde halebop för att fixa ny telefon & abonnemang. Är sååå nöjd med min nya bebis hihi! <3 Och en iphone i roséguld var ju bara ett måste, absolut snyggast!


Ett nytt skal ramlade också in idag, vilket var mer än lägligt! :D 

DIRTY PAWS

Det slog mig nu att det redan är onsdag?! Det var liksom nyss helg & jag jobbade för fullt. Men att det snart är helg igen känns bara
 positivt, även fast jag förmodligen ska jobba igen :-)


Denna filt i lila från Hemtex fick jag med mig från stan idag, då jag & Anna 'bara' skulle handla mat tillsammans ;-) Fick sms av Sofia (som har en egen i rosa) att dem var på extrapris på Hemtex denna vecka & då kunde varken jag eller Anna låta bli, haha! 

Har länge varit avis på att Sofia haft en, den är verkligen huuuur mysig & skön som helst! Ville helst ha en rosa jag också men dem var slutsålda & lila är också förhimla fint faktiskt! Myser under den nu framför Secret life of Walter Mitty :-)

Det här blev middagen idag också, jag ville överraska C med hans älsklingsrätt & både glad & överraskad blev han, hihi. Iblans räcker det med små saker för att man ska bli jätteglad & varm. Jag blir alldeles till mig av lycka om han t.ex. bara köper hem lite choklad haha! Det behövs så lite <3

CLOTHING


Jag som egentligen är så himla nöjd med vintervädret nu KAN bara inte låta bli att längta efter vår & sommar..
Bara för att det bär av till Turkiet i slutet av maj & sommargarderoben behöver verkligen uppdateras! ;-) 
Så fort jag har fått in mer pengar framöver så tror jag att jag ska unna mig lite nytt!

THE SHORT MONTH IS HERE


Första februari. Solen har trängt igenom draperier & trädgrenar & lyst upp de isiga vägarna så man blivit alldeles bländad. Några minusgrader så pass att man kurar ihop under scarfen & samtidigt är det så himla skönt & friskt ute. Älskar dagar som dessa, särskilt då jag är ledig tjoho!!
Tog alltså en härlig promenad in till stan innan jag hade tiden hos Sanna & jag tycker min brudfrisyr blev riktigt bra idag, bättre än förra gången vi övade. Nästa måndag ska vi öva igen & det känns verkligen kul för min del också! :-)

Annars så har jag också gått en vända på stan, köpte med mig en ny mascara & denna fina, gråa kofta. Har lånat en likadan i vitt förut av Sharmin, fullkomligt älskade den & även fast jag helst ville ha en vit nu igen så är jag redan så kär i denna, hihi. Värd vartenda öre!!
Nu har både jag & min man duschat & fixat oss inför middag hos farmor & Ernst. Mattias & Elin ska också dit, blir roligt att få umgås med dem också!

RSS 2.0