NOTHING IS LIKE A MOTHERS LOVE


Morsdag idag & jag önskar innerligt att jag fick fira min älskade mamma hemma i Lycksele ❤️ Skämt bort henne med en blombukett & något annat som hon gillar! Det förtjänar hon verkligen.

BRÄNNBOLLSYRAN 2016

När jag landade i Umeå på fredagmorgonen så mötte jag upp Jennelie och Josefine för att hämta ut armbanden, och sedan lunchade vi på Espressohouse innan en shoppingrunda, en runda på bolaget m.m.
 
Köpte bland annat ett nytt navelsmycke, eftersom jag alltid har samma och det kan vara kul att ha lite nytt hihi. Självklart förälskade jag mig i en liten uggla, har nästan ugglor av allting haha! ;-)
 
Därefter åkte jag och Jennelie hem till henne för att börja göra oss i ordning för kvällen + dricka fördrinkar. Skulle ju egentligen ha bott på hotell med Sofia i helgen men vi fick avboka det p.g.a. att hon insjuknat i sorkfeber, stackarn.. Tur jag träffar henne snart ändå!<3
Men anyway, den här kvällen hade vi bokat bord på Allstar så 17.30 mötte vi upp Josefine, Ellen och en annan Sofia hihi. Supergod mat & kul att hitta på något mer lyxigt tillsammans!
 
Efter middagen begav vi oss hem till Josefine där det skulle vara fest under kvällen! En hel del folk kom förbi och alla som man känner sedan förut men aldrig träffar. Jag älskar verkligen catching-up med dem jag tycker om!!
Och kvällen avslutades naturligtvis inne på festivalområdet, summa sumarum så var det en jättebra kväll! :-)
 
På lördagen vaknade vi upp relativt pigga haha! Gjorde i ordning en jättegod frukost och svirade om inför en heldag på ängarna...
 
...och att sitta en heeeel dag på dessa ängar med massa fint folk, strålande sol, alkohol och brännboll är fasiken det allra roligaste med hela yran hihi! Det är så mysigt och trevligt.
 
När klockan var slagen rätt mycket så begav vi oss hem för att duscha & fixa oss & laga middag! Den här kvällen skulle förfesten vara hos oss vilket var riktigt skönt, att slippa fara iväg någonstans. Jennas lägenhet ligger ju dessutom 5 minuters gåavstånd från festivalområdet så!
Det blev en asrolig förfest med massa dans, sång och dricklekar. Precis det som jag gillar! Harreligen vad förfesterna oftast är de allra roligaste, tror de flesta av er kan hålla med om det hihi.
Nåväl, kvällen avslutades inne på festivalen ikväll igen såklart och ännu en yranhelg tog därmed slut. Så roligt man har det varje år, med alla vänner, med alla människor, ruset av att se artisterna och hoppa omkring av den ständigt flödande musiken.. Livet. Livet livet livet.
 
Imorse tog jag tåget hem till Övik väldigt tidigt, klockan hade inte en slagit lunchtid ännu. Så fort jag har varit borta så längtar jag hem till sängen extramycket hihi. Nu är det bara Christoffer som fattas, han som varit i Åsele i helgen. Dit längtar jag också, så längesen man hälsade på svärföräldrarna känns det som<3

Tack för detta år, brännbollsyran! 

SAMMA HIMMEL SOM VI TITTAR PÅ

Prövade turkiskt spa för första gången i mitt liv, eller hamam som det så fint heter. Hela kroppen blev verkligen genomskrubbad! Och vi fick även massage, ansiktsmasker, turkiskt te, nä det var så roligt!
Mitt egna rum, inne i hotellrummet haha! Mamma och Per hade ett likadant rum intill fast med dubbelsäng.

Så var denna underbara vecka redan över.. Varför måste tiden gå så fort? Jag kände mig faktiskt inte redo att lämna Pegasos World, det är verkligen världens bästa hotell att bo på!! Vill ni till Turkiet och bo på ett fräscht hotell med trevlig personal, jättegod mat & barnpassande miljö så ska ni absolut bo där! :-)

Men visst är det skönt atg vara hemma också, absolut! Ett kallt och regnigt Umeå mötte oss när vi landat men vid bagagebanden stod mitt hjärtas ögonsten och väntade. Blev så himla glad och varm av att se honom där, alldeles glad och skäggig hihi.❤️ Han hade handlat och städat här hemma också. Av mig fick han förstås lite souvenier från turkland också; en whiskey och en Gant-tröja. Alldeles perfekt! ;-)
Nu har vi då myst i massor, pratat och haft catching-up samt fikat. Läggdags väntar runt hörnet och imorgon ska jag bestämt på stan och göra lite ärenden, sedan tvätta alla kläder i resväskan och packa om inför brännbollsyran i helgen!! Såå himla taggad på festival, vänner, alkohol, allt det goda helt enkelt! <3

MORMOR 70 ÅR

Mormors dag började bra!

Efter ännu en heldag med sol & bad ville Alwin klippa sig snygg inför mormors födelsedagamiddag! Väldigt duktiga frisörer och Alwin blev framför allt nöjd.

Som sagt, mormor fyllde 70 i lördags. Då bokade vi bord på hotellets italienska restaurang och åt en suuupergod 5 rätters middag!

Min outfit blev min blåa långklänning från bikbok + mina högklackade finingar från dinsko!

Familjefoton togs också dagen till ära & denna blev min favorit.❤️


JAG LEVER


Slänger in ett inlägg med lite sneakpeaks på min tillvaro och talar om att jag och min underbart knasiga släkt lever och mår! Det är lågsäsong i Turkiet men ändå så sjukt varmt.. Man har det FÖR bra haha!! 
Och ingen hemlängtan har man ännu heller (men till mina killar förstås<3) och att det bara varit dag 2 känns så fint. Ska njuta varenda sekund. Over and out!

HÖRS HEJ


Nu är allting klart och jag sitter på tåget påväg till Umeå. Mamma och Per ska plocka upp mig på centralstationen och sedan möter vi upp de andra på flygplatsen. Om några timmar sitter vi ääääntligen på planet påväg mot varmare breddgrader! :D

WiFi ska finnas på hotellet men det är tveksamt om jag kommer skriva något under veckans gång. Ni kan ju kika in och titta till mig emellanåt, i varje fall! :-) Puss och kram på er!

TISDAG


HALLÅ SEMESTER! 
Obeskrivlig, grym & underbar känsla! Nu ser jag inte avdelningen förrän om två veckor då sommaren drar igång och jag är bara såå sprudlande glad hihi!
 
Har haft ont i halsen och känt mig slö i kropp och knopp sedan söndagkväll och har varit så gruvsam över att en stor förkylning varit på G. Men efter kurering av te, massa citronvatten, massa apelsiner, bafucin och strepsils så mår jag nu mycket bättre! :-) C-vitamin för fulla muggar gör susen ser ni! Bara hoppas att man inte blir sjuk där borta men så går det ju inte tänka heller. Man får ta allt som det blir.
 

Ikväll har jag packat klart min resväska! Så nu återstår bara såna här småsaker som smink, plånbok, neccessär, laddare, hörlurar osv att packa ned.  Sen är allt helt klart! :-)
Jag och Chrille har också ätit en god middag och unnat oss varsin bira! Med senaste avsnittet av Game of Thrones, en filt och hans varma famn att krypa upp i så har det varit perfekt. Klart jag ville rå om världens bästa kille innan vi ska vara ifrån varandra en vecka ❤️
 

Och när han gick ut till garaget för att fixa något med skotern så passade jag på att avrunda denna dag med en ta hand om mig själv-kväll. Ni vet raka benen, tvätta håret + ha en inpackning, måla tånaglarna, fixa naglarna, smörja in kroppen i en fet bodybutter så man känner sig fräsch till takeoff! Hade ju tänkt träna dagarna innan avresa och känna mig extraduktig på den fronten men med tanke på halsen så har jag inte vågat, kanske var smartast så dessutom :-)

DEN FÖRSTA ÄR ALLTID GRATIS

Efter kvällens arbetspass så kan jag äntligen pusta ut & slappna av lite.. Orken & energin är inte riktigt där den ska. Ska även jobba imorgon och tisdag. En riktigt lång arbetshelg såhär innan semestern! ;-) Att få två veckors beviljad semester fr.o.m. onsdag känns så gött! Plus en semestervecka i juli (motorveckan förstås) gör mig jättenöjd hihi.


Anton & Linn for hem till Umeå ikväll och det har varit så roligt att få umgås med dem! När dem kom hit igår så spelade vi TV-spel, lagade god middag, drack vin, tog en promenad till coop, såg eurovision, drack lite till hihi, och sedan blev det dags att kvälla efter tolv någon gång.

 
Men innan Linns fotbollsmatch och jobbet så gjorde vi lunch hemma, grillad kyckling och bönpasta som blev riktigt gott!! Sedan for vi en sväng på stan, åt årets första mjukglass, njöt av solen osv. Så kul att ta vara på timmarna innan kvällsjobbet drar igång! 


Nu längtar jag bara så mycket tills vi åker! ❤️ Någon gång på onsdagkväll lyfter vi från Umeå.
Pengarna är då växlade, tågbiljett till Umeå bokad och packlistan skriven, jag har också tvättat och strukit alla klänningar, linnen och dylikt som jag ska ta med mig. Så det är nog dags att börja packa resväskan imorgon kanske! ;-)
Ska springa på apoteket imorgon också och köpa det sista, sedan ska jag bestämt köra två träningspass innan onsdag! 

FRESH AND NEW


Min lediga fredag som spenderats på Helhet hos Sanna. Varit där hela dagen seriöst haha. Har tagit sådan tid att avfärga, klippa och färga. Eller slinga snarare, kanske. Sedan ha i en massa produkter som skulle göra det ljusa mer kallt istället för varmt. Dock är det lite röda pigment kvar sedan jag hade min rödlila färg men det lär blekas bort utomlands:P
Är nu mycket ljusare än vad jag brukar vara (kanske mer än vad jag någonsin varit sen jag var liten?) och det känns så himla sommarfräscht!! Så nöjd av Sannas insats, som alltid! <3 Ovant, men jättebra hihi!


Ikväll ska vi äta tacos till middag och bara mysa framför en film med varsitt glas vin & en popcornskål. Så mysigt!! Sedan väntar ju jobb imorgon och det blev bestämt att Anton & Linn kommer hit under eftermiddagen! Så det känns roligt! :-)

THIS IS WHAT YOU CAME FOR

Denna torsdagmorgon blev det en riktig brakfrukost! Olika bröd med olika pålägg, smoothie med blåbär hallon och mango, tropisk juice, kaffe såklart, hade tänkt köpa jordgubbar också men det glömde jag hehe. Allt detta innan kl 7 imorse också haha! Chrilles lillebror Tobias & hans Moa var påväg ner till Stockholm eftersom dem flyger till Grekland tidigt imorgonbitti så dem stannade förbi på frukost & lite skitsnack! Tobbe fyllde ju år i tisdags så han fick sin present av mig och C i samma veva. Så kul :-)


Sedan blev det gymmet för min del, körde ett nytt benpass som Elisabeth mejlade imorse och efter det halvsov jag i soffan fram tills jag påbörjade mitt kvällspass på jobbet. Nu är jag inte på akutsidan längre vilket har varit lite avslappnande, hihi. Fick jobba med min gamla handledare som jag hade på praktiken i november-december, kändes nästan som praktik igen haha! ;-)

Imorgon är jag ledig och träning står (återigen) på schemat på morgonkvisten. Sedan så smäller det minsann - Sanna ska fixa min frippa och det kommer nog bli annorlunda, minst sagt. To be continued.. ;-)
Annars tänkte jag plugga och slappa lite om det finns tid hihi. Hoppas på fint väder också såklart men det ser ut att regna konstant.. 

Jobbar ju som sagt i helgen också men Anton & Linn kanske skulle komma ändå och hälsa på lördag till söndag, det återstår att se. Anton har ju varit utbytesstudent i Singapore från december tills nu så vi har inte träffat honom på tusen år känns det som!! Så hoppas de kommer på en visit :-)

DET ÄR MINA DRÖMMAR VÄVDA AV

Arbetshelgen är över, äntligen!! En körig och stressig helg då jag jobbat på avdelningens akutsida, så nu får jag vila och rensa skallen hihi. Dessutom är det att bara ladda om inför jobb i helgen också, blir en ännu längre helg och jag längtar inte haha.. Men snart, SNART, får jag långledigt!

Pappa kom hit igårkväll för att övernatta, han hade utbildning med jobbet imorse och det var jättemysigt att ha honom på besök! Gästrummet används ju tyvärr inte så ofta som vi vill nu för tiden ;-)


Och IDAG har jag varit ledig också!! Fruktansvärt skönt. Efter pappa lämnade bygget så traskade jag till Pulsen och tränade. Känner mig heeelt mör nu alltså, haha... 
Och att vädret blev mulet och småregnigt kändes väl inte sådär superbra, man hag blivit bortskämd utav de senaste dagarna minsann!


Resten av dagen har jag plöjt igenom anatomin & tvättat, varit duktig med andra ord! :-) Gjorde kycklingwok-gryta med ris till middag & så bakade jag en slags sockerkaka åt C som känt sig hängig hela dagen. Längesen man åt något sådant smarrigt!


Var ju förresten på stan idag som ni såg i mitt förra inlägg och då fick jag också med mig denna fina palett hem. Så fint med olika färger man kan sminka med, vill också lära mig contouring och köpa en sådan palett sedan ;-)

SOME READIN'

Var en sväng på akademibokhandeln idag för att införskaffa läsning inför utlandet! Som jag kan ha på planet, när jag ligger vid poolen eller på stranden, på bilresorna emellan flygplatsen och hotellet, innan jag somnar etc. Var verkligen längesedan jag läste vanliga romaner?! När jag gick mellanstadiet var jag världens läslus, läste jämtjämtjämt! Valde typ läsning före att umgås med kompisar haha.
Men jag tror läsningen kom bort bakom plugget. Och nu när det behövs tidsfördriv under resan så behövs böcker hihi.
 
 
När jag såg dessa så tänkte jag direkt att dem ska jag ha! Jag har sett serien som är baserad på dessa böcker och den var så så himla bra, oj vad jag grät och tyckte det var vackert. Jonas Gardell är en så fantastisk författare <3
 
 
Denna bok blev jag faktiskt tipsad om av alla sjuksköterskor på min avdelning haha! Dem fick den gratis av vår chef och den handlar om en svensk läkare som jobbar i Afrika, baserad på en sann historia (tror jag) och den verkar vara väldigt spännande och fängslande! Det är första boken av en triologi så är får den godkänd så lär jag köpa resterande böcker sedan.

S.U.N.D.A.Y

 
En söndag då jag vaknade vid 7 tiden av mig själv, bländades av morgonsolen som lyste mig rätt i ansiktet och jag fick världens kick att dra på mig träningskläderna & gå ut på en promme!! Väldigt skönt ute, bara grejen att gå i tisha ute så tidigt på morgonen utan att frysa var så ovant MEN underbart! Svettades som tusan efter en bit haha! :-) Man vet ju inte hur länge detta fantastiska väder kommer att hålla i sig heller så bäst att ta vara på det medan vi kan!
 
Och efter en smarrig frukost, plugg på förmiddagen och därefter jobb hela kvällen så är min söndag härmed över. Ännu en vecka är över. Min älskling har också kommit hem från Åsele så vi har myst i soffan framför Breaking Bad ett tag❤️ Nu blir det dock läggdags eftersom vi båda börjar jobba tidigt imorgon!

DEN SENASTE VECKAN

Hej på er! ♡
Har eran vecka varit bra?
Min har varit så bra som den kunnat bli! Tiden flyger fram som fasiken och det är nästan jobbigt att hänga med haha. Men som vanligt tänkte jag med lite bilder visat hur senaste dagarna har sett ut!;
 
Införskaffade nya, fina bikinisar i veckan! Dessa är från H&M och om jag får säga det själv så har dem ett riktigt fett utbud på fina bikinis denna säsong! Blir finfint att ha med dem på beachen om knappt två veckor, längtar bara ännu mer nu!! 
 
Ovan ser ni en sneakpeak på något nytt som landat i postfacket! Mina favoritmärken är Nike och Adidas såklart, och denna har väldigt snabbt blivit en stor favorit. Så mysig & bekväm! :-)
 
Sol & värme har kommit?! Heelt underbart, har kunnat gå kortärmat ute utan att ha frusit. Så ovant egentligen haha. Och i samma veva kände jag att det var högtid att fräscha till ute på ballisen! Dammsuga, torka av stolarna och bordet m.m. Ska köpa blomjord & blommor sedan när jag får tid.
 
Och just på tal om det härliga vädret så har det varit alldeles perfekt att ta promenader runt Höglandssjön! Blev så varm efter första halvan av varvet, även fast det blåste.
 
Jag och Anna drog raggen med bilen en kväll och hamnade uppe på Varvsberget där det är bästa utsikten ut över nästan hela Örnsköldsvik. Så så så vackert. Fatta att denna stad har varit mitt mål, min dröm, sedan jag var plutteliten. Och jag tog mig hit och trivs huuur bra som helst. För bra för att vara sant nästan <3
 
Myst med min kära har jag förstås också gjort <3 Känner mig verkligen sådär löjligt kär fortfarande ibland. Hihi. Det får man väl göra?! Han åkte till Åsele redan i onsdags och jag är kvar här hemma och ska jobba hela helgen, fick ju helgs OB i torsdags vilket inte var helt fel! Jag ska även jobba nästa helg vilket känns lite halvsegt men det får jag ta eftersom jag får lite långledigt sedan! :-)
 
Chefen strök mig från onsdagens kvällspass och bokade in mig på en alert-utbildning hela dagen istället. Väldigt intressant & lärorikt, många dörrar öppnades & nu kommer jag se patientvården från nya perspektiv! Det var en bra dag.
 
Igår var jag ledig, kickade igång dagen med träning såklart! Rygg, axlar och flera magövningar och efteråt var det tungt att gå hemåt haha. Sedan mötte jag upp Anna för en sväng på stan, vi båda hade lite ärenden att uträtta. Och vad passade inte bättre än att då i samma veva köpa glass & sätta sig nere vid hamnen och sola?! Det enda minuset är ju att det blåser rätt mycket vid havet men man har som vant sig vid det hihi.
 
Igårkväll kom Anna och Elina hit, vi satt på min balkong och åt sushi och drack vitt vin. Hur underbart?! Från 15tiden och framåt vetter kvällssol mot våran balkong så det är ju alldeles perfekt för kvällar som dessa! :-) Från 18tiden fram till tolvsnåret satt vi ute med popcorn, chips, vin, varsin filt & snackade skit & såg solen försvinna neråt. Världskväll!!
 
--- --- ---
Nu laddar jag för jobb ikväll, imorgonkväll & så måndag dag.

LILLY OF SWEDEN


Min Christoffer vet verkligen vad jag tycker om och denna fina handväska av Lilly of Sweden fick jag av honom! 
Har faktiskt ingen större, rejäl handväska, bara mindre modeller som typ är perfekt när man är ute på partej. Har också en väldigt gammal tygväska från typ mellanstadietsom jag använt som 'jobb'väska och förvarar matlådor och dylikt i...

Hur som helst så är jag jättenöjd med den & världens bästa kille gör mig såå glad som alltid! ❤️

MORE GIFTS

 
Av mamma & Per fick jag ju utlandsresan i present! Typ världens bästa present hihi. Men jag fick även detta i fredags då jag blev firad av dem. Välbehövliga alla tre och nu kan jag checka av det på packlistan hihi
 
 
En foamroller låg i paketet som Robert & Elisabeth gav mig. Blev sååå glad!!! :-) Har velat köpa en ett tag men har aldrig blivit av. Bästa färgen också! <3 
Ni som inte vet kan läsa här om vad man använder den till.
 
 
Jenna gav mig denna ansiktsmask från Bodyshop och ansiktet känns verkligen fräschare & renare efteråt! En superbra present. Den kommer användas flitigt, älskar verkligen Bodyshops produkter!
 
 
De omtalade och populära 2XU träningstightsen som är så sinnes dyra.. Blev så glad när jag såg att ett par sådana låg i paketet från pappa & Kicki! Fruktansvärt sköna, vill typ bo i dem haha! ;-) Invigde dem faktiskt idag på gymmet då jag körde stenhårt med benen, rumpan och magen.
 
Och förutom det bilderna visar så har jag också fått pengar av några syskon och en jättefin ljuslykta av Kickis syster. Så nöjd, glad & tacksam! ❤️

GYNNING OCH CASA


I presenten jag fick av farmor & Ernst fanns 6 st skålar från Casa Interior. För er som missat det så säljer min kusin Anna olika saker från Casas sortiment!
Riktigt fina skålar gjort utav ett starkt porslin och som kan användas likväl till frukost som dessert!


Och i farfars & Anitas present låg dessa två! Tur farfar är duktig på att luska ut vad jag vill ha! ;-) Helt sjukt vad Gynnings glas är snygga?! Nu har jag 3 st i samlingen och längtar tills dem får invigas.

Världens bästa & finaste farföräldrar har jag! Tack snälla <3

TWENTYONE


Bilder som visar hur i stort sett hela min födelsedag såg ut. Mys hemma hos pappa hela dagen med släkt & familj, tårta, bål, musik, solen sprack ju fram så  det var perfekt att bara sitta på altanen, sola & dricka rödtjut medans pappa grillade hihi.
På kvällen förfestade jag, Jenna och Victoria hemma hos Jennas föräldrar, några andra kom också och det blev lite dricklekar tills vi drog på rockpuben. Mycket mer folk än förväntat där, så roligt att komma hem till Lycksele och träffa flera gamla vänner & bekanta! :-) 
Tack till alla mina underbara älskade som grattade & uppvaktade mig! Världshelg ❤️


1 maj och det är så himla härligt ute! Jag hoppas verkligen att sol & värme kan få bestå nu, och att majmånad slipper regn och får vara torr så det inte blir så jäkla lerigt på yran! :P Förra året på festivalområdet var det sjukt lerigt och jobbigt haha.
C var också på lite partej igår så idag är vi inte så pigga ;-) Men det är ju befogat såhär dagen efter!! På eftermiddagen körde vi till Åsele och åt middag med svärföräldrarna, Filip samt deras farmor & farfar. Supermysigt!!

Nu har jag och chrillis landat hemma i vårt krypin och ska bara mysa innan läggdags. Inte helt omöjligt att jag somnar, varit som en trött dösill hela dagen haha. Imorgon är jag dessutom ledig och ska träna på morgonen, sitta på skolan någa timmar & därefter shoppa lite inför utlandet!

RSS 2.0