Twenty one.

imorgon kommer det ske något historiskt här i örnsköldsvik.
på fjällräven center.
det är dags för peter foppa forsbergs hyllning.
 
alltså, det är i stort sett tack vare denna otroliga man som jag ens gillar ishockey. jag hade en huge crush i honom då jag var liten, haha! min pappa & storebror kallas båda två för foppa hemma i lycksele av deras nära & kära, det är väl en forsberg-grej. jag vet inte riktigt. fredrik hade också nr 21 ett tag när han spelade hockey i yngre år.
nej men, han är ju legendarisk i hockeyvärlden & det bästa av allt; han är modoit. han är fostrad i modo hockey & imorgon ska hans förtjänstfana hissas till taket i fjällräven center. & jag ska vara där, alltså det fanns inget annat alternativ. man kan inte missa det! hela jag kommer krypa ur stolen av den mäktiga känslan, det är jag säker på.
 
ikväll har jag faktiskt tittat på dokumentären om foppa. han har så mycket att berätta, så himla jordnära, en fantastisk människa. ta er tid att se detta! för han är verkligen enligt mig, & förmodligen flera andra, den bästa hockeyspelaren någonsin.

Tröttsamt i längden.

klänning från H&M, som jag hade tänkt inviga i helgen  
det är ju bara tisdag idag. meen det är ju helt okej ändå, haft praktik 7-16 som vanligt & har nyss kommit hem från gymmet. alltså, det finns inte mycket att berätta. inspirationen ligger typ på noll, & jag längtar tills det blir helg. vardagarna består endast av praktik, träning & plugg. enformigt & inget som är värt att upprepa. just det, har tvättid 19-22 :-) det kanske var intressant.
 
& medan jag väntar på att få kila ned så fikar jag gott framför omvårdnadens grunder. C kom hem med jordgubbar efter sin bandyträning igår, blev lagomt glad! 

Från igår till idag.

middagen igår på olles






att dagen började med hotellbrekky var oslagbart! sedan har vi varit i sebbes nya lägenhet med fina familjen & fixat & trixat, städat, vi såg saiks träning innan vi käkade lunch & kl fyra såg vi saik-djurgården matchen bara för att kika på sebbe!

nu ska vi strax äta lördagsmiddag med dem andra innan vi börjar bege oss hem till övik. kommer bli sent då vi är hemma, men då är det tur att vi får sovmorgon imorgon innan vi ska träffa pappa! han som har spenderat helgen i övik & sett hockey & varit på firmafest =)

You and I.

 
FREDAG i all ära! äntligen säger jag bara.
kl fyra slutade C jobbet & då åkte vi mot skellefteå; vi ska nämligen bo på hotell här tills imorgon, vilket känns jättemysigt! är verkligen förhimla glad att C ville hitta på det, vi har precis landat i hotellrummet & ska strax gå en prommis med max innan vi kilar iväg till olles för att äääntligen äta mat & kanske se hockeyn. min man han kan, han! ♡
 
men främsta anledningen till att vi är här är att vi ska hjälpa resten av ohlssons att flytta åt lillebror sebbe imorgon över dagen; han ska få sig en större lägga, den lille rackaren! så det blev som två flugor i en smäll ;-) & så har jag saknat dem som attan!
och på tal om den lille rackaren, så gjorde han sitt första SHL mål med skellefteå aik förra lördagen?! blev så himla glad för hans skull & hela familjen är stolta som tuppar; unge sebastian ohlsson från åsele som bara klättrar uppåt i sin karriärtrappa, som det står i alla artiklar i tidningarna!
men hur stor sebbe än blir, så kommer han alltid vara den lilla femtonåringen jag träffade för några år sedan, som spelade för björklöven ;-) bra gullig kille.
 
nåväl, nu ska vi strax kila iväg, blir dessutom att kliva upp rätt tidigt imorgon.
ha en mysig helg ni med

Så fint!

 
hey igen! tänkte bjuppa på ett kanonbra bloggtips; min fina vän vendela 
kolla in hennes blogg HÄR!

Du var 17, jag var 16, och jag skolkade från allt. Jag ville bara vara med dig.

good afternoon, fellas
snart, snaaaart, är min första praktikvecka över! & den har hittills varit väldigt lärorik & rolig! 
& idag har jag varit ledig vilket var väldigt behövligt! imorse, efter långprommisen med maxi, tog jag bussen in till stan för att lämna igen en bok på bibblan & så körde jag ett gympass i 1,5 timme. sedan var det bara att bussa hem igen & plugga några timmar inför dödstentan. vardagarna är verkligen späckade med saker att göra; praktik, träning, plugg. det är endast senare på kvällarna som jag verkligen har tid att ha kvalitetstid med C & maxi. men såå tur att jag får bo med dem & ändå vara med dem jämt, inte som när jag bodde i lycksele & man kämpade som ett as för den där jäkla distansen.
 
 jag har även storstädat & rensat lite ur min snart proppfyllda garderob idag, min kusin julia ska få sig en mini-julafton nästa helg när jag åker hem till lycksele, hihi.
när det är såhär fint ute, & det är sådär varmt av solen & gräsmattorna börjar bli gröna, så får man minsann vårkänslor. dock lite för tidigt för mig smak. men i vårtider passar kära lasse in så bra, har lyssnat på honom hela dagen.
 
min faster & farbror ska bjuppa oss på middag ikväll, lyxigt & mysigt minsann! så ska börja göra mig i ordning innan vi åker på ett tag. åh, vill ha helg nu soo bad

Shoelicious.

 
sjukt lycklig tjej hämtade just ut dessa underbaringar!
dem sitter som handen i handsken & är heeelt perfekta! 
kommer behandla er som mina små bebisar, hihi 

Countdown.

event från & med idag till & med ett halvår framåt.
så mycket roligt att se fram emot! 
fast tentan är väl minst roligast ;-)

Q/A.

"Måndag 16/2-15."
Postat av: Hannah

Men jäklar vad najs det såg ut!! Vars nånstans har ni er fjällstuga?:D är det din styvpappas stuga? (Om jag minns rätt från ditt familjeinlägg) ;) kram på dig!!

 
hej! som svar först på din andra fråga; ja, det är min mammas man per som äger stugan. hans föräldrar byggde den från grunden & första gången jag satte min fot där hade mamma & per just träffats & dem bestämde sig för att ta med alla oss barn dit för att vi skulle "vara tvungna" att umgås & lära känna varandra. haha, visst kan det låta hemskt?! men det var det smartaste dem gjorde, för vi kom varandra så himla nära & väldigt snabbt efter det älskade jag frida & gustav som mina egna riktiga syskon. för det är dem =)
fattar knappt att det är tio år sedan som jag åkte hit första gången, känns som att jag spenderat hela mitt liv där!
& som svar på första frågan; stället där vi har stugan heter tängvattnet.
när du passerat hemavan fortsätter du en bit mot mo i rana, sedan svänger du av till vänster & fortsätter köra ca 8km,
& sedan hamnar du här! så här ser alltså skönheten ut! längst till vänster är den nya bastun som per & gustav nyligen byggt.
stugan ser ju rätt stor ut utifrån men är egentligen rätt trångt inomhus. men det är ju så en fjällstuga ska vara, man ska leva inpå varandra & lite sådär spartanskt!
på nedervåningen ser det ut sådär, lite halvtaskiga bilder men men. & så finns det en övervåning där vi ungdomar har våra rum, mamma & per sover i en liten mysig vrå inne i köket.
om man tittar ut från ytterdörren så har man denna vy, stugan ligger precis vid en sjö som heter tängvattnet (varav namnet på området, hehe). korsar man sjön & kör uppåt hamnar man på jofjället & får utsikt över hela tärnafjällen & fler sjöar som seinesvattnet, rödvattnet m.m. riktigt tacksamt att vi bor precis uppe på ett fjäll så det är rätt nära att köra överallt. mormor & morfar har stuga i joesjö i tärna så dit är det lite längre att köra.
vi har alltid varit en skoterfamilj, många brukar ju kunna kombinera sina fjällsemestrar med att åka slalom också. men vi föredrar att köra upp på fjällstoppar, sitta på renskinn & sola, steka upp mat, rasta skotrarna på upptäcktsfärder & lite lek, och ibland om vi åker på korta turer nära stugan brukar jag & christoffer åka längdskidor faktiskt! härligaste som finns.
ni som aldrig varit i fjällen & tror att det mestadels är kallt ute, you ain't seen nothing my friends. när jag var liten bevittnade jag min mormor & mina mostrar ligga på renskinn, i endast bikinis, & sola! för så varmt blir det när solen ligger på & man är uppe bland fjällstopparna. ;-)
& oftast när vi kommer hem efter en lång dag ute så brukar vi sätta oss utanför stugan för lite after-skoter. skönaste som finns!
såhär trött brukar lilleman vara i stort sett varje kväll efter heldagar ute springandes. kan verkligen säga att uteliv, där hundar får springa lösa, är den bästa stimuleringen för dem! särskilt när vi bor i lägenhet med max & inte alltid har tillgång till såhär bra lägen!
det kanske låter helt galet, men om jag fick tillfälle att vara här uppe flera veckor i streck, med solsken & värme varje dag kombinerat med minusgrader & kyla om nätterna, så hade jag ALLA gånger valt det före en utlandsresa. helt säkert. SÅ BRA gillar jag fjällivet! 

Måndag 16/2-15.

 
denna fina måndag inleder jag dagens inlägg med att bjuppa på några bilder från påsken förra året. åhåå vad jag längtar till älskade hemavan, det är verkligen där min själ finner ro; luften är annorlunda, maten blir sååå mycket godare när den steks upp utomhus, det är perfekta tillvaron för hundarna då dem blir stimulerade till hundra & får vara fria, & så skoterkörning hela dagarna långa! alltså vad är bättre än det liksom?!
denna påsk är man ju frälst med en ny arctic cat också ;-)
hur som så lär vi åka upp i mars någon gång, förhoppningsvis följer hanna & fredrik med oss också! fun fun =)
 
 
hejhej hallå! hoppas ni har haft en fin dag idag 
jag har ju som sagt haft min första praktikdag idag! tre veckor inom äldreomsorgen, vilket faktiskt känns jättekul. jag är på sörängets serviceboende, och vad är det bästa? det ligger 800m från våran lägenhet! sjukt skönt med gåavstånd till praktiken! =) annars blir vi ju utplacerade överallt i öviks kommun, några som pendlar från umeå blev placerade ute i bredbyn, som är 4,5mil utanför centrala stan... fast studenterna som går i umeå blir placerade runt överallt i västerbotten, så vi fick det väl lite bättre!
det var i varje fall jättetrivsamt på söränget, tror det blir tre roliga veckor! =) jag brukar ju vara positiv för praktiker, det var dem som gjorde gymnasiet kul ju! att lära sig praktiskt är det som jag gillar & som passar mig bäst.
schemat är positivt också, eftersom jag går efter en sjuksköterskas schema; 7-16 mån-fre, inga kvällar & ingen helg! måste vara det skönaste schema jag haft under alla praktiker jag haft i mitt liv, hehe ;-) & ibland är jag ju ledig också! this will be great!
 
detta blev ett ganska långt & jobbigt inlägg, känner jag nu. men med ett ansträngt leende kan jag slutligen tala om för er att det är dags att börja plugga inför salstentamen som är 23 mars. 18 kapitel ska jag kunna så det är bara att tuta & köra,!

Another fun weekend.

fredag;
mitt livs första tenta skrevs klockan ett & jag klarade den! känslan var sjukt befriande, fick rejält med huvudvärk bara för att jag släppte allt & slappnade av, hehe.
efter det dolade jag mest bara på hemma; tvättade, städade m.m. sedan pussade jag hejdå till christoffer & max som begav sig till åsele. alldeles tyst i lägenheten, kan jag lova. men det glömde jag snabbt bort med att duscha, lyssna på goo musik, fixa mig & sedan ta bussen in till stan för att möta upp sara,
för det var ju självklart dags för fifty shades of grey! åhåå vad den var bra, det kan sverige & resten av världen intyga för er som inte såg den, hihi. intressant med alla dåliga recensioner man läst om den, faktiskt.
efter bion var klockan kring elva-halv tolv men kära stung hade öppet till tre på natten eftersom det var ju alla hjärtans dag-special under helgen + tentanäröver-firande. så vi for dit & mötte upp flera partajande, glada studenter! vi var extra tacksamma över att prislistan till allting faktiskt är så jkla billigt?! 11kr för en shot och 15kr för cider/vin/öl. samt 30kr för en drink. det var inte svårt för oss att ta igen de andra, i varje fall ;-) kvällen var riktigt top noch, hur som! landade rätt sent (eller ska man säga tidigt?) i min halva av sängen.
såhär såg jag förresten ut under kvällens gång; ett rött plagg var dresscode på stung för denna överreklamerade hjärtehelg, så min röda kofta från gina fick duga!
  
lördag;
en väldigt lugn dag då solen sken & hela staden glänste riktigt vackert! jag såg på film & åt denna ljuvliga frukost under förmiddagen, äggröra & bacon slår det mesta alla gånger. 
& efter lunch någon gång tog jag en rask promenad in till stan!
sara mötte upp mig & åkte buss med mig tillbaka till gullänget igen, då vi planerat att äta middag tillsammans & vina hemma hos mig! så så trevligt & supergott! vi hjälptes även åt med några saker som ska vara inskickade innan praktiken som börjar nu på måndag.
vi hade först planerat att fara in mot centrum på kvällen & gå på ett evenemang på harrys, men vi blev för lata & hade myskväll hemma istället. vilket kändes sjuuukt skönt, då vi båda var pretty utslagna sedan fredagens bravader.
& självklart hade jag bäddat i ordning åt sara i gästrummet så hon slapp ta en taxi hem! =) 
 
söndag;
vaknade upp till solsken & minusgrader utomhus, perfekt!
vi åt frukost & pratade ett bra tag innan sara tog bussen tillbaka in till stan. så tack till henne för en supermysig helg!
 
nu hade jag tänkt duscha, mysa på framför en film & så längtar jag som attan tills christoffer & max kommer hem igen på något tag. vad allting är okomplett när dem är ifrån mig. ska bjuppa honom på tacopaj hade jag tänkt, sen har han tydligen en överraskning åt mig!; som komplettering för att vi inte kunde fira alla hjärtans dag tillsammans. finast♥

Kärlekens dag.

 
små saker som gör att jag älskar att vara med honom;
 
♥ han smeker ofta mitt hår & mina kinder för han vet att jag gillar det.
♥ han luktar så in i norden gott.
♥ han säger alltid att jag ska komma närmre när jag alltid ligger det närmast jag kan komma.
♥ han är jämt varm,alldeles perfekt då jag är kallblodig & alltid fryser.
♥ han säger fortfarande att han aldrig varit arg på mig någon gång även fast jag är helt omöjlig ibland.
♥ han är verkligen sig själv & bryr sig inte om vad andra tycker.
♥ han har varit mån om mitt välbefinnande i hans familj sedan första början; & hans familj är ju bara superbäst & nu min familj också.
♥ han vill samma saker som jag,ser oss i framtiden.
♥ han har just det skrattet som får min mage att kittlas av fjärilar.
♥ han är den som får mig att må bra.på riktigt.
♥ han vill alltid sova på min sida av sängen under mitt täcke, trots vår 180cm säng.
♥ han skriver små love notes åt mig ibland.
♥ han har mörkblont hår & gröna ögon.
♥ han vill alltid ge mig en hejdåpuss när vi skiljs åt,även bara för fem minuter.
♥ han är så snäll mot allt & alla.
♥ han hjälper mig med allting.
♥ han kan vara lika konstig som jag.
♥ han är alltid lugn när jag inte är lugn.
♥ han står ut med mig.
♥ han gör mig så jvla lycklig.

O.N.S.D.A.G

tränat förflyttningsteknik & pluggat med basgruppen mellan 9-17 idag. en dag som gått snabbt & varit väldigt effektiv, tycker jag! =) har skönaste personerna i min basgrupp, hehe.
sitter nu återigen inne på kontoret & har tentaplugg. min underbara, älskade, snälla christoffer hade dessutom planerat att bjuppa mig på bio ikväll eftersom vi inte är med varandra på valentines day, men jag behöver ju all lediga tid till att plugga så det var ju tråkigare!.. men vi bestämde att hitta på något mysigt nästa vecka istället. åh han är bra fin, min man.♥
hade inget vettigare att berätta för er, tyvärr. all lediga tid går åt till plugg som sagt.. känns som att jag knappt hunnit med något annat; träningen har jag faktiskt inte prioriterat. skolan är nummer ett, ni vet ;-)
 

So clean!

kan gladeligen berätta för er att dessa underbaringar landar förmodligen här nästa vecka!
 
vitt, vitt, vitt.
jäklar vad snyggt det mesta blir i vitt, alltså! särskilt skor, har hittat sååå många olika fina par men detta par blev jag extrasugen på. dem är från nelly & jag kunde verkligen inte låta bli att klicka hem dem. kan ju bara säga att jag ÄLSKAR att ha studentrabatter! ;-) livet blir nästan lättare, hihi.
föreställer mig dem till t.ex. i sommar då det är torrt & fint ute, matchande med en somrig, härlig klänning. eller med min blommiga byxdress som införskaffades förra sommaren. just an imagination. men sommarlängtan får jag nog lägga på hyllan ett tag!

Hard time forgiving, even harder forget.

sådär såg det ut imorse, då jag var trött & less & fundersam & tillslut bestämde mig för att ha en pluggdag hemifrån. tentan exploderar om fyra dagar & innan dess även fyra seminarier så det är extramycket att ligga i denna vecka.
& jag vill ju självklart inte låta alltför bitter eftersom det är mitt eget val att jag gett mig in på det här. alltså, det är verkligen intressant. & det man tycker är intressant blir ju lättare att lära sig, eller hur?! här har jag suttit hela dagen, med några koppar persiko-te & massa läsning & skrivande.
saker som kroppen, kroppslig hygien, cirkulation, andning, huden, omvårdnad av sår, sjuksköterskeyrket som profession m.m. ska man kunna inför fredag & jäklar ändå vad detta öppnar dörrar till olika perspektiv. det blir skillnad att gå från undersköterska till sjuksköterska.
& så var ju vädret faktiskt exemplariskt idag, kanske lite för varmt men solen sken & långa promenader med max var perfekta breaket från plugget.
ni kanske undrar vad min lilla röda räv har för sig då jag bara häckar inne på kontoret? han ligger inne i burspråket & tittar ut över hela kvarteret som en liten boss. han är faktiskt riktigt gullig när han ligger där & växlar mellan att sova & hålla koll på människorna utanför.
vid tretiden duschade jag, klädde mig, fixade mig & matade max i väntan på att C skulle komma hem från jobbet. vi körde då direkt till umeå, på motor & terräng väntade ju en arctic cat f800 från 2012 som vi längtat efter att kika på! och nu är den i våra ägor, inte så jäkla dumt det, inte! =) taggar sååå mycket tills alla helger vi ska spendera i hemavan & tärna + påsken såklart! blir mycket bilkörning norrut men det är ju så värt det!
sedan bjuppade jennan & gurre på en god middag, så trevligt att få träffas & mysa med dem innan vi rullade tillbaka hem igen.
--- --- ---
imorgon har vi ett seminarium & sedan ska man ta tåg till umeå för att utföra ett ktc-moment där, eftersom det inte gick på ktc här.. kanske inte det roligaste men lika bra att få det bortgjort. så nu hade jag tänkt slå igen datorn ännu en gång & krypa ned under täcket med min man.

Girls that ride.

saker som jag förmodligen kommer krafsa ned på önskelistan!
fast jag vill ju gärna få dem innan jag fyller år i så fall, så man kan ha dem under stora skotersäsongen som börjar nu snart! ;-)
MUMS, vad jag vill ha denna skoteroverall. & så var jag väl klyftig som matchar de rosa ränderna med hjälmen? haha, ibland så ;-) 
egentligen är ju största prion en ny hjälm då jag haft min nuvarande sedan jag var nio, haha... & så har jag redan ett skoterställ. men en overall vore så nice!

When everything starts to fade.

fredag; 
vi kom fram till pappa & kicki vid sextiden, kicki bjuppade på en ljuvlig tacopaj & så myste vi framför en film med några glas vin under kvällen. sååå mysigt! precis det jag behövde efter en heldag framför datorn & böckern. avkoppling på en jämn nivå.
 
lördag;
bortsett från att det blåste som attan så var vädret underbart! efter en skön långprommis med max så hade vi lunchdate på great eastern tillsammans med anton & hans nya, supertrevliga flickvän linn! en väldigt vacker dag med massa plus i kanten =) & tillsist var det dags att fixa sig för kvällens bravader & äta ännu en ljuvlig middag som kicki knåpade ihop.
& kvällen var hur rolig som helst; förkrök & mys med ellen, josefine & malin hemma i ellens nya fina lägenhet innan vi sedan for på nattklubben & mötte upp flera andra. bland annat bästa jennelie, den tjejen klarar jag mig verkligen inte utan!♥ & sent på natten (eller ska man kanske säga tidigt på söndagmorgon?) fick jag äntligen somna i famnen på min älskling.
 
söndag;
en dag då allting varit lite upp & ned, & min fina, fina christoffer har varit mer än underbar. på alla sätt & vis. förstår verkligen inte hur jag haft sådan tur att träffa denna underbara människa ♡ anyway så fikade vi & surrade ett tag med fredrik & hanna innan vi åkte vidare till åsele för att lämna ett skoterstyre till hans bror + äta middag med resten av fina familjen. & nu är vi äntligen hemma i världens bästa övik. kvällen till ära ska däremot bestå av plugg nu innan läggdags, men det gör mig faktiskt ingenting. ser fram emot en ny vecka med skola (fyra seminarier & tenta!!!), träning & lite olika måsten.

Can't live without my girlies.

hej allesammans, & särskilt till er som tittar in hit titt som tätt trots att min update inte varit så ok senaste tiden! väldigt tråkig, om jag får uttrycka min åsikt. men visst är det okej att skylla på plugget? för det är ju faktist sant.
 
vad veckan i helhet har bestått utav;
♥varit på kliniskt träningscenter & utfört basal omvårdnad & mätmetoder.
♥trots att vi bara haft två schemalagda dagar i veckan då vi , så har ändå vår basgrupp träffats på skolan resten av den lediga tiden för att gå igenom flera case & föreberedelser inför kommande tentor.
♥varit apförkyld & känt mig rätt hängig, sörplat te & ätit alvdedon en hel del. men har kämpat på ändå med alla måsten!
♥köpt ett nytt gymkort, på ett helt nytt gym till & med! kände för lite förändring & så ligger det mycket närmare skolan & örnparken- där alla bussar går. så hann med något träningspass, innan jag blev då jädra förkyld då!
♥bokat biljetter med christoffer, fredrik, tobbe & peter till foppas hyllning i fjällrävens den tjugosjätte februari. alltså det är bara ett måste, så jvla epic.
♥typ ätit ihjäl mig på frukter & smoothies, alltså finns inget godare snacks?!
♥haft fina sara på besök & pluggat ännu mer, alltid bäst att hjälpas åt med sådant man inte förstår.
♥& så tillsist den viktigaste & roligaste punkten av dem alla; vi har till & med varit så galna att titta efter annonser på skotrar.. sedan två utav chrilles bröder köpte varsin ganska nyligen och var så jäkla dryga med att skicka snaps på när dem var ute så kände vi båda en aning frustration, haha! alltså hur länge har inte jag velat ha en sådan underbar leksak?! skulle vara perfa lagomt till påsk då vi som alltid åker upp till älskade hemavan, bara leka & köra hela dagarna lång utan att vara sådär begränsad som man ALLTID fått vara då man lånat mammas & pers skotrar ;-)
vi har i alla fall hittat en lovande på blocket, så på måndag efter skolan/jobbet åker vi till umeå för att ta en titt!
--- --- ---
är schemaledig idag också men ska ändå spendera några timmar av denna dag på skolan med sara. så ska alldeles strax springa till busshållplatsen!

bjuppar på några sköna bilder på några utav mina sköna bönor i all ära för att jag ska åka hem till lycksele över helgen & träffa dem! känns så himla skönt med en kompishelg, saknar dem alla för mycket ♥ dock inte säkert att dem alla är där då & givetvis hoppas jag få träffa många andra sköningar. åhåå, som jag sett fram emot denna helg!
 
ha en superfin helg ni också

I'm lovin' it.

vad jag bl.a. åt till frukost imorse!
alltså jag älskar verkligen smoothies, jag har börjat ta med mig i flaskor till skolan för att ha som mellanmål både innan & efter lunch. eftersom man egentligen bör vara noga med dagens alla mål; frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, kvällsfika.
 
i denna har jag i varje fall lättkvarg, några jordgubbar, en apelsin, en banan, några vindruvor, chiafrön, lite mjölk & en pressad citron. så jag får med omega-3, c-vitamin & protein i ett och samma! smakar huuur gott som helst =)

It's not the same when there's no growing old together.

 
 
blake lively som är känd från gossip girl är en utav de snyggaste
människorna jag vet (!!!) & denna film tror jag är sjukt bra! vill seee

Busy busy busy doing everything.

måndag
förmiddagen spenderades på KTC & resten av dagen pluggade jag med sara hemma hos mig, samt med lunchpaus & prommis med maxi som också var hemma.
 
kvällen spenderades hos anna & tom där det var kalas för min kära kusse som fyllde tjugotre år!♥ jösses vad hon är duktig på att baka tårtor!
 
tisdag
ingenting schemalagt idag, men jag & sara bokade ett grupprum mellan 8-16 så vi satt på skolan & gjorde bort en massa under dagen. det gäller att vara flitig! & med både kaffe & smoothie kände jag mig typ aldrig trött i huvudet.
 
gick på make up store efter skolan & köpte ny mascara samt en lilaglittrig ögonskugga, för lite festligare tillfällen! tänkte den kunde vara kul att inviga i helgen.
 
 
hittade sjuksköterskelitteratur på köp & sälj, då elina varnade mig att vi skull behöva ena boken redan nästa kurs & den andra nästa termin. så passade på att köpa dem & hämtade dem för en stund sedan ute i domsjö. begagnat är lika med billigast!
 
nu däremot har jag tänkt sjunka ned i soffan & spendera lite tid med min älskade sambo.
lite märkligt att man kan sakna den man bor tillsammans med, hihi.

#brännbollsyran2015

 
en massa sköna bilder från brännbollsyran förra året; de sköna förfesterna jag & jennelie styrde hemma hos gurre & fint folk hängde med oss, silent disco, massa alkohol, fina vänner, asbra artister & jäklar vad jag saknar den helgen! förutom allt med studenten & balen så var den helt klart bästa helgen på suuuperlänge- really top noch.
så nu har då jag & jennan kirrat biljetter till årets yra, har på känno att det blir minst lika kul som förra årets! verkligen något att se fram emot.

Another jumpsuit.

hittade precis denna otroligt fina jumpsuit! 
har lite beslutsångest om man ska klicka hem den på studentrabatten som jag har eller inte... alltså värst vad livet ska vara så jäkla snålt när man lever på csn ;-) men tills nästa csn kommer lär min storlek dock vara slut! är verkligen detta livets dilemma?

Stimulering.

& så klev vi tillslut in i februari
 
dags för en paus efter några timmars studerande för att berätta om denna söndag =)
 
en dag då övik (& givetvis fler ställen) legat under ett riktigt snökaos; morgonpromenaden med max blev allt annat än lugn då vi knäppt nog valde att gå (läs plumsa) oss igenom skogen, uppför berget. med snö upp till knäna så passade jag på att köra intervaller uppför, haha kan lova att jag var sjöblöt av svett när vi kom oss hem igen!
& för max var just detta alldeles perfekt; att vara utomhus & leka glatt i snön, hoppa & plumsa sig igenom djupsnön & gräva efter pinnar som han vet finns där under, träna inkallningar & spårningslekar m.m. han älskar det verkligen & därför är vi ofta ute med honom i naturen.
 
för vet ni vad? det viktigaste mottot som hundägare lyder såhär:
en trött hund är en nöjd hund!
då ser större delen utav hans dag ut som på bilden. 
men sad but true, alla som skaffar hund förstår inte innebörden med vad stimulans betyder. det är såsåså himla viktigt för att hunden ska må bra både fysiskt & psykiskt. 
oboy vad skönt det vore att bo i ett hus utanför stan, ha en stor gård med anknytning till både skog & sjö. precis som vi planerat att göra i framtiden. det absolut ultimata för oss & vovvarna =)
--- --- ---
men anyway; denna söndag har varit rätt lugn & det gillas! christoffer bjöd mig på honungsrökt marinerad fläskfilé & vitlökskroketter med rödvinssås, samt ett glas vin?! det var ju inte helt fel med den mysmiddagen. själv blev det ett glas saft för hans del då han sedan skulle köra & hjälpa lillebror tobbe att köpa & hämta en skoter. han lär vara hemma rätt sent ikväll så för min & max del väntar lite fortsatt plugg, en kvällsprommis, kvällsfika & sedan nattiiii.

RSS 2.0