FINA SKELLE

De senaste dagarna

Igår på eftermiddagen körde vi till Skellefteå, som vi planerat in för några veckor sedan. Tack & lov att min hvetes förkylning gått över hyffsat mycket. Just nu är det bara lite rethosta så jag är väldigt glad för att börja bli mig själv igen :-)

Hur som så hälsade vi äntligen på hos Sofia & hade det mysigt! Känns så sjukt att sist vi sågs var på Åselemarknaden.. sjukt & hemskt att det ska ta månader mellan gångerna! :P Det får bli ett nyårslöfte att ändra på.

Vi åt middag ute, C satte upp nya TVbänken & TVn, vi hade massa catching-upp med prat & skratt i vanlig ordning, drack vin & åt gott framför Sverige-Finland matchen, klockan slog ju sent när den var klar & jösses så trött man var! :P Då var det skönt att krypa ned i sängen i gästrummet.

Nu däremot vankas det stugliv i några dagar för min och Christoffers del. Älskar när vi får vara lediga tillsammans! <3 Och nu fixar vi & taggar för en mysig nyårsafton med fina människor!

Ha en fin helg ni med & gott nytt år! :-)

// Fanny


CHRISTMAS IS OVER

Hej allesammans!

Hoppas ni haft en bra jul. Min var toppen! Något som var härligt var ju att under hela julafton så dumpade det ner ett x antal cm snö, så jul känslan var ett faktum! 
Om jag ska få klaga på något så har nu även jag drabbats av influensan, som resten av typ hela landet. Feber, sjuk halsont, slem i bröstet, brännande bihålor, massa snor, ah you name it. Men som min kära pojkvän säger ofta: det som inte dödar det härdar :-)

Den traditionella uppesittarkvällen spenderades med Fredrik, Hanna, pappa & Kicki. Vi fick öppna lite julklappar också, så jag kände mig supernöjd! Och Kicki gjorde såå himla god mat & gott tilltugg (som alltid) så man blev superduper mätt hihi.

På julaftonsmorgonen vaknade jag upp hos mamma & Per där även Frida & Dennis befann sig. Det är minst ett år sedan som jag fick rå om dem..? Så sjukt!


Vi åt julfrukost, gjorde oss i ordning, hämtade hit Fredrik & Pers föräldrar, inväntade Kalle, öppnade julklappar, åt massa julmat & lekte julklappsleken. Såå mysigt & roligt! :-) Har fått så mycket fint som jag ska visa i något inlägg sedan, en julklapp är svarta toppen på den sista bilden som jag fick av syrran! Så fin!<3

På juldagen vaknade jag med halsont (där förkylningen började, så att säga) men jag försökte ändå fixa mig & tagga igång för mosters 50-årsfest som skulle vara på kvällen. Mötte upp C hemma hos pappa & Kicki, sedan åkte vi till scoutstugan till resten av släkten. Jag började må sämre & sämre så redan vid halv åtta tackade jag för mig och kvällade hemma hos pappa & Kicki. Senare på natten fick jag somna i Chrilles famn<3 men trots det så gick det skitdåligt att sova.

Idag är det annandag jul & jag mår faktiskt sämre. Men samtidigt så känns det som att det är påväg mot rätt håll, massa te vatten & halstabletter förtärs. Åsynen av massa snö utanför fönstret gör mig på lite bättre humör :-) 

Ikväll kickar JVM igång & Sebbe har tagit sig med i truppen! Så glada & stolta vi alla är och det blir ännu roligare att titta på hockey nu ju. Plus att en Lyckselebo är med också känns så häftigt, dessa duktiga killar! Såå det ska jag och C sitta bänkade framför här i soffan, perfa!!


22 DECEMBER 2016

Hallå där!
Här händer det mycket och lite på en och samma gång. Jobb måndag, onsdag & torsdag! Och förutom det tänkte jag berätta om mina dagar i bilder;
 
En morgonpromenad med min älskade hund, så fint utomhus! Bilden gör sig ju inte alls rättvis, himlen var alldeles röd.

Har tränat några pass i veckan, dessa bilder var innan jag körde intervallträning på crosstrainern i 45 min & sedan core-övningar med min sworkit-app. Var så utmattad efteråt haha.. Det känns i kroppen att träningen inte är så regelbunden nuförtiden, får sådan sjuk träningsvärk av så lite! :P
 
Igårkväll bakade jag saffranskärleksmums, som jag efter tips & inspiration absolut ville pröva! Kan vara de godaste bakelser jag ätit, helt ärligt. Saffranet & citronglasyren går ihop så sjukt bra! Stort tips till er som är sugna på att baka något mumsigt till julhelgen.. Lite synd att jag inte skar upp dem mer jämna men äsch då hihi.
Så nu har C lite gottigott att ta med hem till Åsele i helgen, och så jag med hem till Lycksele. :-)
 
Helt sjukt vad trött jag varit om morgnarna.. fattar inte vars den morgonpigga fanny har tagit vägen?! Min gissning är att det beror på att jag är medveten om min ledighet som närmat sig sakta men säkert..
Och när jag väl hade min lediga dag så blev det inte mycket till ledigt, jag behövde tvätta en hel del inför när vi åker bort, fara på stan för att köpa de allra sista julklapparna, och givetvis storstäda lägenheten..! Nu är det så julfräscht & fint här hihi, lika bra att lämna det så när vi inte kommer hem förrän nästa år!
 
Förutom att vi har packat & städat ikväll så har jag också gjort mig lite extrafin hihi. Nu när jag inte ska jobba förrän i januari så passar jag på minsann!

Fredrik har också kommit hit från Sandviken & deras moster har varit förbi med julklappar. Imorgon på förmiddagen packar jag min lånebil & drar kosan hem till Lycksele. ÄNTLIGEN!

COZY

Åh vet ni vad, jag älskar när man blir spontant överraskad med något roligt!! Blir så himla glad & varm i magen av hur fina vänner man har! <3
 
 
Fick idag en julklapp av tjejerna & inuti fanns denna McKinley-fleecetröja. Sååå himla mjuk, skön, gosig, varm, precis en tröja i min smak! Seriöst den mjukaste fleece jag någonsin känt haha. Dem sa att det stod fanny som skrivet på den vilket jag tyckte var gulligt ;-) När vännerna vet ens smak & stil så är de tummen upp x1000!

Inviger denna fining just nu här i soffan! Känner mig ju inte frusen längre om jag säger som så, det brukar ju vara standard för mig! :P Jösses vad denna ska värma mig genom denna vinter & nästkommande vintrar!

NOW I CAN SEE THINGS FOR WHAT THEY REALLY ARE

Från farmors & Ernsts julmiddag. Det var så sjukt gott med julbord & det kändes som att jag skulle dö av matkma efteråt haha! Klarade mig gott & väl utan kvällsfika senare på kvällen..


 
 
Fredag idag, igen!!! Och jag är ledig, bjuder här på en fredagsselfie i all ära. Denna helg ska jag och Christoffer åka hem till Lycksele, vi har lite olika saker som står på schemat & så ska det bara bli kul att ha lite familjemys. Har längtat så mycket! ♡ Och förhoppningsvis drar vi förbi Åsele och familjen i samma veva.
Trevlig helg till er också!

AND IN THE MIDDLE OF MY CHAOS, THERE WAS YOU

Bjuder på några quotes & kärleksinspiration denna fredagmorgon. Jag tror vi alla känner igen oss i dessa texter med åtminstone en eller flera personer i vår närhet.. 
Känner mig extraglad i mig och Christoffer idag och har även gjort det den senaste tiden.♡♡ Är verkligen så glad att denna kille finns i mitt liv; han som man är intim med på alla sätt & vis, han som är en bästa vän & som man hittar på massa roligt med & som man bara har allmänt roligt med!

Kärlek är så jäkla fint när den väl är bra & jag tror vi människor måste bli bättre på att ta vara på den & använda den till våra fördelar. Och då pratar jag inte bara om kärlekspartners, utan alla olika sorters kärlekar som våra liv innehåller. Njut & ta vara på era nära & kära! <3

KARI TRAA

Även fast jag inte äger någon produkt utav märket Kari Traa så älskar jag det typ ändå hihi. Känner folk som bl.a. har underställ och jackor, blir alltid så avundsjuk..
Och denna mössa har jag fallit lite för! Såklart lite dyrare än vad jag brukar lägga ut på mössor haha, men funderar ändå på att unna mig den när jag fått lön 'nästa år' hihi. Eller kanske närmare påsken, vill då ha den i varje fall! ;-) Frågan är bara vilken färg?

CALM MY SHAKING HANDS

 
Tänkte bara titta in här och berätta att jag fortfarande lever!
Mina dagar består som mest utav jobb, det vanliga kanske. Jobbade hela helgen som var och en ledig dag idag är så himla behövligt.. Känner mig trött & seg, inte riktigt utvilad. Hoppas inte jag också blir förkyld, det härjar som attan bland personalen & vissa patienter har/har haft influensan.. Men sjuk personal låter istället mig som vikarie jobba mycket hihi. Och jag gråter inte för det, pengarna behövs ju!
 
Förutom jobb så har jag inte gjort många knop alls. Mycket serier har plöjts igenom och träningen har lidit p.g.a. brist på energi & lite brännande bihålor. Känner mig verkligen som en säck potatis & hoppas att jag blir mig själv så snart som möjligt så jag kan känna mig effektiv & få endorfinerna att flöda!

På torsdag är jag och Christoffer bjudna på julmiddag hemma hos farmor; julgröt, julskinka, tunnbröd & massa annat gott. Samma som varje december & jag älskar't!
Och veckans övriga planer består av veterinärbesök med Max, tvätt, storstäda lägenheten, jobba, typ det.

I CAN'T IMAGINE MY LIFE WITHOUT YOU

 
C,
I'm yours forever, I promise

WHEN YOU'RE STILL WAITING FOR THE SNOW TO FALL

Tänkte visa upp hur julmysigt vi fått det i lägenheten nu!
 
 
Granen är t.o.m. pyntad och redo i all ära, är ju vanligare att den pyntas närmare julhelgen men jag brukar pynta den i början av december så man hinner njuta av den, eftersom vi inte ens firar julhelgen här i lägenheten:-)

Jobbar 14-21.30 ikväll så idag gör jag inte mycket mer än att titta på gamla julkalendrar & fika, har också varut ute med Max, städat lite & lyssnat på julmusik samtidigt. Så mysigt!!!!
 

MÅNDAG

En drös med bilder får beskriva vår underbara & roliga långhelg!

 
Vi har sett hockey & fick krama & träffa Sebbe efteråt, gått långa hundpromenader i solen, ätit frukost på fik & shoppat på ikea & Valbos shoppingcenter efteråt, ätit massa god mat, spelat sällskapsspel, bastat, fikat på ett mysigt julcafé, sovit i en mysig liten 'skrubb', haft adventsmys, gått på julmarknad, vaknat upp till snö, hälsat på i Fredriks lägenhet, och bara haft det mysigt.
Tackar Sandviken & familjen Laakkonen-Ohlsson för en toppenhelg och för att vi fick komma på besök! Längtar redan till nästa gång.<3

Idag kördes en ny vecka igång med dagsjobb, kött & potatis till middag och så ett träningspass! Såå skönt, mördade benen rumpan & magen sådär lagomt hehe. Har också packat upp allt vi köpte på ikea & slagit in julklappar! 18 dagar kvar tills jag kör hem till Lycksele, den som väntar på något gott.. :-)

BEING HAPPY IS A BLESSING

 
1 december & årets mysigaste månad har härmed landat! Och bra välkommen är den också!
Snön har hittat tillbaka men det är halkigt & lite plusgrader ute. Men trots det så har jag börjat få julkänslor. Lägenheten är julpyntad & nu ser jag fram emot en månad med att titta på gamla julkalendrar (och ge årets en chans), baka, dricka glögg, spela julmusik, slå in alla julklappar vi införskaffat, det ÄR verkligen bästa månaden på året! :-) 

 

Torsdag och jag är ledig, ännu en vecka har gått med jobb, träning, besök av pappa, bebismys m.m. Har försökt bocka av några 'måsten' idag eftersom jag jobbat en hel del senaste dagarna & inte hunnit med. Har även tränat bröst-triceps-axlar imorse & tagit en tupplur haha, heeelt slut! 
Om någon timma åker jag & Christoffer till Sandviken för att hälsa på hans faster m familj. Tjoho! Som jag längtat, längesedan sist! Ikväll ska vi alla se Saik-Brynäs matchen i Gävle och resten av helgen blir det adventsmys, en tripp till Ikea och Valbos shoppingcenter, och annat roligt förstås! Känns så mysigt & roligt :-)

Hoppas ni också får en msig andra advent! 
// Fanny.

RSS 2.0