I'M HAVING A TWINDAY

Jag och min tvilling startade dagen med att träna på NW, hehe. 20 min crosstrainer som följdes upp utav styrketräning inriktad på ryggen och axlarna. Har gjort mitt träningsschema tillsammans med svärmor & det fungerar jättebra! Tycker det är skönt att ha bestämt vad man ska göra på gymmet, istället för att bara gå omkring till olika maskiner & bara göra lite av varje. Bestämda set/reps & inriktning mot olika delar av kroppen, det är så jag gillar det!
Att sedan cykla hem efteråt gjorde mig ÄNNU tröttare och ÄNNU svettigare! Ni som vet vart jag bor vet att det är många uppförsbackar innan man är framme ;-)
En kall dusch och en stor smoothie på det satt definitivt finfint i magen efteråt!
Sedan rastade jag Max en sväng & cyklade hem till Anna för att dricka kaffe och prata lite. Allmänt kusinmys, som behövs ibland. Känns som att vi inte träffas lika ofta längre, vilket gör alla träffar extraroliga! 
 
Vid fyrasnåret var jag och min tvilling redo för att åka ut till Gottne och äta middag hos farmor & Ernst. (Fullkomligt älskar min vita kofta, den går att kombinera med så mycket!)
Christoffer & Max följde såklart också med,
 
och vi blev bjuppade på en supergod räksoppa med bröd till. Sist vi åt denna soppa var för nästan 1,5 år sedan och C har verkligen inte glömt bort den, han har trånat & tjatat efter den flera gånger, haha! Han som vanligtvis inte föredrar soppa ens ;-)
 
Gottne ligger ju då ca 2 mil utanför centrala Örnsköldsvik, har älskat farmors gård sedan jag var liten. Och just ikväll, i solnedgången, var det bara vackra kontraster & återigen fylldes jag av höstkänslor.

--- --- ---
 På torsdag har vi som sagt seminarium i utvecklingspsykologi, vilket jag är helt förberedd inför. Detta seminarium är inte obligatorisk, men våran basgrupp sa direkt att vi ska bestämt spika detta så vi alla får bra poäng! Det är nämligen så att de poängen läggs tills på salstentan, vilket kan gynna en enormt! Fatta om man är 2p ifrån att få godkänt, då kan seminarie-poängen hjälpa en på traven så man klarar tentan ;-) 
 
Och efter seminariet är det (typ) helg och C ska åka till Sandviken för att hjälpa sin storebror Fredrik att flytta. Kommer vara så konstigt att han flyttar från Åsele & man inte kan träffa honom lika ofta längre. Men är jätteglad att han fick ett nytt jobb där, blir nog superbra.
Själv ska jag stanna hemma i helgen och ha det mysigt med mina brudar med middag & drinkar! TJOHO 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Kul o köra crosstrainer :)

2015-09-09 @ 13:14:19
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Robex Lundgren

fint

2015-09-09 @ 13:24:52
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0