DEN 18 MAJ 2017


Två härliga bilder på gårkvällens promenad, alldeles innan läggdags. Tempen visade +17 i skuggan & jag gick i bara tröja. Såå himla härligt!
För idag har det ju nästan bara öst ned, grått & småsmatter mot fönstren. Dock är det ganska mysigt ändå. Lite mindre kul då det ska inträffa just när jag är ledig, men har ändå tränat, ätit & fikat gott, gjort lite ärenden på stan, sådant som är kul hihi. 
Ikväll har vi sett Sverige-Schweiz och nu har jag kurat ihop mig under en filt i sängen & tittar på The Crown som finns på netflix. Kan verkligen rekommendera den om ni har lite serietorka! Den handlar om drottning Elizabeth ||, som regerar ännu idag i Storbritannien, och hennes första tid som regent på 50-talet. Intressant & riktigt bra! Tips tips :-)
 
Boyie drar ner till Fagersta till sin storebror över helgen så jag blir ensam, har dock journätter fredag-tisdag så ensamheten lär jag inte känna av så värst. Känner mig inte mentalt inställd på fyra journätter.. Har en känsla av att det kommer kännas segt haha. Men får ju vara ledig några dagar efteråt och så hurrar jag för natt-OB ;-)
Har också planerat in födelsedagskalas & middag med släkt i helgen vilket nog blir jättemysigt!

Hoppas ni får en bra helg ni med, vare sig ni jobbar eller är lediga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0