älskar lediga helger!

Så mysigt i Åsele i tisdags. Vi blev bjudna på supergod middag som vi åt på altanen + en efterrätt! Mysigt & lyxigt! Fick lite kvalitetstid med svärmor medan C och svärfar lade nytt golv i deras hall, välbehövligt<3
Vi svängde förbi ute i Norsjöberg en sväng också, det var så himla fint & somrigt!! Vi fick sådan ångest då vi körde därifrån att vi bestämde oss för att åka till till helgen haha!!

Annars så har Tobias bott över här i två nätter i veckan, roligt att fått rå om honom också! En kväll när C slutat jobba så bestämde vi att Max skulle få bada & svalka sig efter värmen som varit i några dagar. Vi körde till mammas & Pers andra stuga ute vid Aspudden, finvädret fortsatte ju in mot kvällen & det var så kul att se gubben simma & ha roligt. :-)

Nu jobbar jag dagpass imorgon, sedan väntar ledig helg! Förutom att åka till Norsjöberg så kommer Sebbe, Sofia & Sally hit och bor över en natt, det vankas även hundutställning på utemässan som är i helgen. Det kommer bli en underbart fin helg med massa människor man tycker om!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0