ÄNNU EN VECKA HAR GÅTT

Blommor & en chokladkaka väntade på mig här hemma när jag kom hem från jobbet igår ❤️ Bästa killen! Han kan bara han vill ibland ;-) 
Jag ville ge honom något också & han är inte den som gillar att få någon present och definitivt inte blommor haha!! Så jag lagade en smarrig middag som blev väldigt uppskattat.
 
--- --- ---
Hejhej på er! Ännu en arbetsvecka och framför allt arbetshelg has passed by, veckorna far förbi så himla snabbt alltså. Jag hänger verkligen inte med i svängarna..
 
Jag kickade igång min måndag med att träna på sjukhusgymmet vid 5-6 tiden imorse! Det blev ett rejält ben-rumpa-mage pass på ca 45 min och därefter crosstrainer ca 20 min. Det kändes förhimla bra efteråt, har legat på latsidan de senaste dagarna p.g.a. brist på energi eftersom jag både jobbat och pluggat nästan varje dag. Är det något jag har lärt mig så är det att vare sig man är taggad eller inte på träning; man ska gå på gymmet vilket som! Det blir bra ändå ;-) Man ångrar sig aldrig!
 
Efter gymmet så blev det att promenera till jobbet eftersom jag blivit bokad på jobb idag, men chefen hade smsat fel datum så nattpersonalen skickade vänligt hem mig haha! ;-) Väl hemma gjorde jag i ordning frukost & pluggade sedan några timmar på anatomin. Nöter bestämt några timmar varje dag, det behövs!!
 
Vid lunch (då Anna äääntligen hade vaknat haha) så gick vi en lång promenad runt Höglandssjön. Strålande sol, klarblå himmel, hur kan man inte ta vara på en dag som denna liksom?!? Fick sådan fjällfeeling, hade dödat för att få vara uppe i fjällen och steka upp mat ute, sola, pudersurfa med skotern..
 
Och resten av dagen har bestått av att ta en nap med C, äta middag och jag tänkte bestämt städa i lägenheten lite. Det var min måndag =)
 
 
Resten av veckan står jobb, träning och plugg på schemat. Inget annat har jag planerat in & helt ärligt tror jag inte att jag hinner med något annat. De topp 3 viktigaste sakerna att göra, helt klart! Jobbar bara halvdag på fredag och därefter åker jag och Christoffer till Åsele. Som jag längtar efter fina familjen! <3 Tror det är vintermarknad där i helgen också men den är som varje år rätt så ointressant för min del, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0