HELG

Hallå där kött & blåbär! Nu var det några dagar sedan jag berättade om vardagen & livet sist...

...och vad har hänt sedan jag skrev sist då? Tja, Skellefteå-resan blev då inställd eftersom jag åkte på att bli sjuk igen, ORKAR INTE. Halsont, hosta, feber i all ära. Så det kändes riktigt surt att måsta stanna hemma, när jag bara ville mysa med Soffan + shoppa med henne & svärmor.. Nåväl, det kommer ju fler gånger som tur är!


Och trots förkylning de senaste dagarna så har jag försökt vara ute emellanåt, gå korta promenader & få i mig lite D-vitamin! Bara av att gå i trapporna har gjort en alldeles slut på. Positivt haha :P

I helgen har jag i varje fall jobbat, som jag kanske skrivit förut. Min förkylning är så gott som bortblåst vilket är så befriande! :D Och denna goding ovanför satt bra finfint i magen när jag kom hem från ett väldigt lugnt benpass på gymmet, som jag körde efter jobbet. Snabbt & smärtfritt har helgen susat förbi, & nu känns det så himla skönt att vara ledig imorgon! Det ser ut att bli fint väder så ska vara utomhus så mycket som möjligt! :-) Även träffa Sharmin en sväng inne i stan, funderar på att kolla på en jacka i samma veva.


Annars så längtar jag till i helgen, då Christoffer har tänkt bjuppa mig på en hotellweekend i Skellefteå! ♡ Så mysigt att göra något avvikande från vardagen, bara vi två. Och de nästkommande helgerna händer det bara massa saker & så drar ju älgjakten igång sen så vi tänkte kompensera all tid vi kommer vara borta ifrån varandra redan nu :-)
I samma veva ska vi hälsa på Sebbe & Sofia i deras nya lägenhet, C ska lägga nytt golv hos dem också. Något att se fram emot! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0