I'M SETTING FIRE TO THE LIFE THAT I KNOW

Kort och gott, såhär har min helg sett ut:

Annas mamma har köpt en liten finskspetsvalp, jag och Chrille fick komma förbi och mysa med lilla Idun vilket var så kul! Saknar verkligen tiden då Max var sådär liten hihi.<3 Och visst blir man så himla sugen på en till hund men tiden ska ju räcka till. 

Jag fick följa Elisabeth och Filip på ett crossfit-pass på Åseles styrkehall i fredags, min första gång och jag kan med säkerhet säga att det var det jobbigaste träningspasset i mitt liv hittills! ;-) Jobbigare än spinning och cardio walking LÄTT! Men det var jättekul och jag kommer absolut köra det igen någon gång. 
Jag & Elisabeth följdes även på gymmet imorse och körde styrka, vi gick igenom mitt träningsschema och det är verkligen så skönt att gå igenom teknik och allting så det blir helt rätt! Väldigt roligt med en träningshelg + ha kvalitetstid med svärmor hihi. När vi har tid hoppas vi på en shoppinghelg tillsammans!
(Och det känns som att träningen hittills har gett lite resultat, eller så inbillar jag mig hihi)

Mys i soffan med en filt och en kopp te framför Breaking Bad har vi också gjort. Man behöver inte alltid vara uppe i varv säg!

Mumsiga helgsfrukostar!

Hemma hos familjen Ohlsson är det bara hockey som gäller och självklart såg vi Skellefteås första finalmatcher. Alltid så kul att Se Sebastian spela också! :-) Nu står det 1-1 i matcher och det blir spännande att uppfölja.

Och förutom det bilderna visar så har vi umgåtts med Chrilles farmor & farfar, varit ute i Norsjöberg, gått med hundarna, ätit god mat, bara haft det jättemysigt! Helger som dessa är så himla bra!

--- --- ---

Nu sitter jag och Chrille i soffan med varsin kopp te och ser Breaking Bad. Så skönt att vara hemma igen, har hunnit städa lite och rensat/torkat kylskåpet lite. Vi har också gjort bort veckohandlingen så kylskåpet är fullt igen ;-)
Som ni såg förut så är denna vecka väldigt jobbrelaterad, endast en ledig dag. Och den blir ännu mer späckad eftersom jag ska klämma in plugg & träning före & efter arbetspassen. Dessa tre är mina största prios de kommande veckorna & jag är inställd på att det inte kommer bli mycket fritid. Så är livet för en sjuksköterskestuderande undersköterska som jobbar på sin hälsa & fysik! ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0