DRESSED FOR SUCCESS

Jag ska inte klaga på att jag bara pluggar, när jag själv valt det. Men i ärlighetens namn; det ÄR mycket att göra denna termin. Allt kräver planering... :-) Har varit som en riktig zombie i veckan; klivit upp så jag varit på gymmet vid 5 tiden, sedan åkt hem för att rasta Max & äta frukost, därefter sitta resten av dagen med plugg. Och på det även klämt in tvätt & städ. Typ så har det varit varje dag, haha.
 


Men annars under veckan så har min vita vinterjacka åkt fram, minusgrader & frost i all ära! Jag klagar absolut inte, vintern får gärna komma nu! :-) Sedan har vi blivit bjuppade på mat av fina farmor, jag har fixat mina naglar, myst med mina killar, och några andra släktingar kom förbi en kväll för att gratulera C i efterskott. Han fick ett jättefint rödvin som vi provade ikväll, väldigt gott!! Jag lagade kycklingrullar till middag som vi också åt i vardagrummet framför en film. Så himla mysigt att bara mysa ner sig i soffan med sin älskling och ett glas rött framför teven. Precis som en fredagkväll ska vara <3
 
 
Här får ni en liiiiiten sneakpeak på min outfit för imorgonkväll! Så fort vi är utomhus lär det vara kyligt som f*n men ska man vara fin så får man lida pin! ;-) 
 
Veckan är över, everything has come to this, imorgonbitti drar jag till Umeå. Ciaaoooo! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0