HELG IGEN?!



Några snapshots från veckan som gått!

Kan inte heller påstå att det varit min allra bästa vecka heller, mycket att tänka på & framför allt mycket att göra. Men det är väl en så kallad svacka, en dålig svacka, där jag haft små nervsammanbrott & bara känt att allt är pyton, sedan på ett fingerknäpp känns det bra igen? Haha, jag vet inte helt enkelt... Magen har krånglat med smärta & svullnad ett tag också så jag får knapra piller mot sura uppstötningar och magkatarr, 95% säker på att det är stressmage..

Har också haft dålig motivation till t.ex. träningen, bara för att jag inte vill missa någon tid alls till plugget. Men det är inte heller någon ursäkt, eftersom alla har en timme över varje dag - bara man lägger om sina dagar & prioriterar. Att ligga på latsidan är ju inte förbjudet heller ;-) men igår tog jag mig iväg till gymmet trots att jag kände mig lite nere, & jösses vad bra jag mådde efteråt! Det blev 40 intervallträning på crosstrainern, och sedan körde jag övningar för ben-rumpa-mage. Kan knappt bärga mig tills jag far på nästa pass på måndag...




...för just nu befinner jag mig i Lycksele så träningen får vänta över helgen! Jag kände verkligen att jag behövde ett miljöombyte, komma hem till mamma och pappa, det är ju faktiskt fars dag på söndag! ❤️ Christoffer ville också följa med, vilket jag tyckte kändes skönt också! Vi var framme hos pappa vid 18 tiden igårkväll och då bjuppade faktiskt lillebror på middag!! Så himla duktig han är, min lilla tonårs hårding ;-)

Idag är C med Anton och jag har tagit en paus från några timmars skolarbete. Planen är att träffa Ellen och Josefine en sväng senare ikväll men annars så är det inga andra planer, fortsätta plugga är ett måste.. Men på en stund ska jag köra in till stan & luncha med mamsen vilket blir supermysigt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0