THE GAMEPLAN

igår var en sådan där finfin fredag då mamma kom hit! hon har tänkt vara här över helgen för att umgås, shoppa & hjälpa mig med lite smått & gott som att putsa fönster, fixa blommor & blomlådor, byta gardiner m.m.

hon var här på eftermiddagen igår & jag hade bokat bord på public åt oss, riktigt gott med lite 'finare' mat, hihi ;-) en plankstek sett verkligen finfint i magen!
 
idag har vi varit ute på stan hela dagen & gjort en massa ärenden, var även förbi hemma hos faster på en kaffekopp. nu väl hemma så stökar vi & har bara saker att göra hela tiden, haha!
och min christoffer är i stockholm med några kompisar över helgen, anton sprang toughest där idag bl.a. & han ville ta med sig grabbarna grus. så det passade perfa att mamma kunde komma nu! 
 
men för min del blir det finsittning med studenterna på ett tag, så nu är jag fixat & har svidat om till min nya klänning! det hördes skulle bli väldigt mycket folk där ikväll & efter denna tröttsamma vecka som BARA handlat om plugg så känns det förjäkla skönt att hitta på något kul! jag gillar ju som sagt att ta vara på helgerna ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0