"SWEDEN GOT THE SEXIEST WOMEN IN THE WORLD"

denna otroligt, underbara, asroliga helg har nått sitt slut. helt ärligt så är det superskönt att ha kommit hem till christoffer & max, få ta powernaps i sin egna säng m.m. men bara ojoj, inte en enda gång har jag känt mig nere eller på dåligt humör, bara för att allting äääägde. eller ja, under någon minut när vi stod mitt inne i publiken & dansade till maggio så var jag helt hundra på att jag tappat bort min mobil.. vi kröp nästan bland allas fötter för att leta efter den & jag hade gråten i halsen. sedan kom jag ihåg att den låg i min bh, för att hålla sig varm & levande haha. det blev glädjegråt åt det istället ;-)
 
men i varje fall; såhär har större delen av helgen sett ut! suttit på ängarna med fint folk, skålat, skrattat, tittat på brännbollsmatcher, tagit massa bilder osv. vädret har ju varit så uuuuunderbart, kan knappt förstå att vi hade sådan jäkla tur med det! 
 
& givetvis spenderades kvällarna/nätterna på festivalområdet, jäklar vad vi dansade & hade roligt, så fötterna ömmade & mina stackars converse tog lite stryk, hehe. fick otroligt bort den mesta leran så dem ser hyfsade ut idag ;-)
men alltså, som vanligt är jag så jäkla dålig på att ta bilder ute.. vi gjorde så himla mycket mer som galna förfester på ålidhem med underbara & saknade lyckselebor, på ersboda med mina syskon & fler vänner där vi sjöng till bl.a. ac/dc & felicia bjöd mig på väääärlens godaste svalkande drink, samt på mariehem där några hade hyrt en festlokal & vi körde beerpong, fler knasiga dricklekar, blev bjudna på tilltugg m.m. så synd att jag inte vet hur man lägger ut videos, då hade ni fått se ett & annat haha!
 
så mycket som egentligen inte går att förkorta till ett anständigt inlägg, hehe. & saker som var mer negativa, som bråk, onödigt tjafs, omogna människor, det får lämnas utanför som alltid. för sådant lägger jag inte energi på, som sagt. jag höll mig alltså utanför det mesta som hände i mina kretsar, för jag hade bannemig bestämt mig för att det skulle vara bara positivt!
men min slutsats är: jag hade så himla kul! =) och jag taggar redan nästa års yra, bara att ladda upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0