Du var 17, jag var 16, och jag skolkade från allt. Jag ville bara vara med dig.

good afternoon, fellas
snart, snaaaart, är min första praktikvecka över! & den har hittills varit väldigt lärorik & rolig! 
& idag har jag varit ledig vilket var väldigt behövligt! imorse, efter långprommisen med maxi, tog jag bussen in till stan för att lämna igen en bok på bibblan & så körde jag ett gympass i 1,5 timme. sedan var det bara att bussa hem igen & plugga några timmar inför dödstentan. vardagarna är verkligen späckade med saker att göra; praktik, träning, plugg. det är endast senare på kvällarna som jag verkligen har tid att ha kvalitetstid med C & maxi. men såå tur att jag får bo med dem & ändå vara med dem jämt, inte som när jag bodde i lycksele & man kämpade som ett as för den där jäkla distansen.
 
 jag har även storstädat & rensat lite ur min snart proppfyllda garderob idag, min kusin julia ska få sig en mini-julafton nästa helg när jag åker hem till lycksele, hihi.
när det är såhär fint ute, & det är sådär varmt av solen & gräsmattorna börjar bli gröna, så får man minsann vårkänslor. dock lite för tidigt för mig smak. men i vårtider passar kära lasse in så bra, har lyssnat på honom hela dagen.
 
min faster & farbror ska bjuppa oss på middag ikväll, lyxigt & mysigt minsann! så ska börja göra mig i ordning innan vi åker på ett tag. åh, vill ha helg nu soo bad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0