Hard time forgiving, even harder forget.

sådär såg det ut imorse, då jag var trött & less & fundersam & tillslut bestämde mig för att ha en pluggdag hemifrån. tentan exploderar om fyra dagar & innan dess även fyra seminarier så det är extramycket att ligga i denna vecka.
& jag vill ju självklart inte låta alltför bitter eftersom det är mitt eget val att jag gett mig in på det här. alltså, det är verkligen intressant. & det man tycker är intressant blir ju lättare att lära sig, eller hur?! här har jag suttit hela dagen, med några koppar persiko-te & massa läsning & skrivande.
saker som kroppen, kroppslig hygien, cirkulation, andning, huden, omvårdnad av sår, sjuksköterskeyrket som profession m.m. ska man kunna inför fredag & jäklar ändå vad detta öppnar dörrar till olika perspektiv. det blir skillnad att gå från undersköterska till sjuksköterska.
& så var ju vädret faktiskt exemplariskt idag, kanske lite för varmt men solen sken & långa promenader med max var perfekta breaket från plugget.
ni kanske undrar vad min lilla röda räv har för sig då jag bara häckar inne på kontoret? han ligger inne i burspråket & tittar ut över hela kvarteret som en liten boss. han är faktiskt riktigt gullig när han ligger där & växlar mellan att sova & hålla koll på människorna utanför.
vid tretiden duschade jag, klädde mig, fixade mig & matade max i väntan på att C skulle komma hem från jobbet. vi körde då direkt till umeå, på motor & terräng väntade ju en arctic cat f800 från 2012 som vi längtat efter att kika på! och nu är den i våra ägor, inte så jäkla dumt det, inte! =) taggar sååå mycket tills alla helger vi ska spendera i hemavan & tärna + påsken såklart! blir mycket bilkörning norrut men det är ju så värt det!
sedan bjuppade jennan & gurre på en god middag, så trevligt att få träffas & mysa med dem innan vi rullade tillbaka hem igen.
--- --- ---
imorgon har vi ett seminarium & sedan ska man ta tåg till umeå för att utföra ett ktc-moment där, eftersom det inte gick på ktc här.. kanske inte det roligaste men lika bra att få det bortgjort. så nu hade jag tänkt slå igen datorn ännu en gång & krypa ned under täcket med min man.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0