LIFE IS A FLOWER

Min andra vecka på praktiken är över, det är fredag & alldeles strax åker vi till fina familjen i Åsele ❤️ Så efterlängtat & det ska bli så skönt att få vara med våran Max också, saknar ju mitt lilla pyre som bott hos 'farmor och farfar' ett bra tag :-) 
I helgen har även Elisabeth arrangerat en träningsdag för tjejer på gymmet då Therese Häreskog ska komma & berätta om sin träningsresa, hon kammade hem en femte plats på SM i Womens Physique. Så jag fick turen att få följa med Elisabeth dit & ta del av tipsen om kost, träning samt att få träna tillsammans. Tror det blir en jätterolig lördag!! Kanske blir man lite mer extramotiverad ;-)
 

Annars då? Handlade lite julklappar i veckan, några till som fattas & sedan är jag nöjd! Älskar att köpa julklappar & presenter, bara man inte har världens hjärnsläpp för vad man kan ge bort, hihi.
Annars så är det en hel del som har hänt i mitt liv, både på gott & ont. Så som livet faktiskt kan göra ibland; överraska. Men vad annars kan man göra än att ta det därifrån det hamnar? Ni förstår förmodligen ingenting men inom kort kommer ett eget inlägg om allt detta, så lär det nog klarna upp sig! Huvudsaken är att jag mår finemang & egentligen inte har något att klaga över då det finns dem som har det värre, det är ett faktum :-)

Nu ska jag checka av packningen en sista gång medans jag väntar på Christoffer.
Ha en underbar helg, alla fina! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0