I want that old thing back.

såhääääär underbara dagar har jag haft det sedan onsdags med min älskade familj! 
massa skoterkörning, fastkörningar, lek, & förstås solat så man fått fin bränna i fejjan, hihi. men även bastat ett x antal & förtärt lite bärs, ätit såå himla god mat & bara njutit av den fina tillvaron. att få rå om mina syskon var verkligen ett guldkorn! & med gustav som skadade ryggen är det då bra, för er som kanske funderat över det haha!
att lämna stugan idag kändes rätt nedgånget, då jag inte vet när jag kommer få åka dit nästa gång.. men det blir en liten charm, då man tar vara på varje lilla tillfälle till fullo! =)
& som vanligt körde vi via storuman-vilhelmina-åsele för att stanna av hos fina familjen där,
& vi blev minsann bjuppade på grillat till middag! alltså MUMS. det satt finfint i magen, kan jag lova! pratade & myste ett tag med dem innan vi sedan körde vidare hem till bästa övik.
nu fattas det bara att fika lite mellanmål innan john blund väntar. säger som christoffer; jääääklar vad skönt att få sova i sin egen säng! det är verkligen det bästa som finns, att komma hem till sin egen lya & egna säng!
 
Old thing back - The notorious b.i.g., matoma, ja rule, ralph tresvant
i veckan väntar flera måsten inom skolfronten + även annat som tvätt, städ, träning m.m. så med detta säger jag godnatt & bjuppar på en sjukt härlig låt som gått på repeat ofta under dessa dagar! (ett youtubeklipp då spotify inte gör som jag vill...)

Kommentarer
Postat av: Http://carroat.blogg.se

Så mysigt :)

2015-04-06 @ 21:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0