Hon är så söt när hon sover.

helgen är över & förhimla fin har den varit också!!
ikea-shopping, birsta-shopping, onda fötter, goda middagar, fina morgnar, vindrickande, prat om politik, & få spendera tid med mamsen var ju inte helt fel det heller. helgen avslutades med ett arbetspass igårkväll också vilket kändes jättebra!
så ja, nu är i stort sett vårt hem klart. fattas bara att plocka undan några smågrejer men annars så är den top noch. C beställde även en ny tv igår så i veckan får vi ett nytt tillskott i familjen, hihi. hade tänkt ta bilder på rummen & visa upp i veckan, så får ni se!
 
på bilden nedan ser man vad jag införskaffade på birsta; en söt, vit topp från kappahl med hängande tofsar och små detaljer runt kragen + ett par mönstrade tights från bikbok som är supersköna! hade tänkt inviga den vita toppen i helgen också.
 
idag har jag varit ledig vilket känns gudomligt, om ca en halvtimme är C hemma från jobbet & då åker vi till åsele för att äta middag med fina familjen & hämta hem älskade max. eftersom det varit full rulle hela helgen så fick dem vara hundvakter, alltid bäst med hjälp av familjen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0