Det är brustna hjärtans röst.

ja kära vänner, så var detta sportlov över. mitt allra sista sportlov. men samtidigt gör det mig inte så mycket, man har fått slappa tillräckligt i alla dessa år i skolan, hihi. har haft en supermysig vecka tillsammans med fina personer & bara stojat på!

fredag;
för att berätta om vad helgen gått ut på så börjar jag där jag, christoffer & max landade i lycksele på fredagseftermiddagen. faster & farmor hade redan kommit före oss & vi blev bjudna på god mat, efterrätt & några vinglas på det. 
 
lördag;
som de flesta av er kanske vet så har lycksele hållit i JSM i år. väldigt trevligt att fara på skidstadion & titta på alla skidåkare & träffa folk. solen lyste till & från under dagen så var skönt ute & extraskönt att äntligen få ta fram solglajjorna!
men annars så blev lördagen väldigt lik fredagen; såg modomatchen på eftermiddagen, åt middag & efterrätt & bara jäste framför mello, i stort sett. kände inte riktigt för en hålligång-helg så att säga. vara bara skönt att mysa med familjen.
 
söndag;
har inte ens några bilder från idag, lika bra det för detta har varit en sådan dag då man inte gör någonting förutom att vänta på att det ska bli måndag, i stort sett. jag & christoffer har bara kramats & pussats större delen av dagen, precis som det ska vara. innan han & max åkte så gick vi långprommis runt nästan hela stan. lite sjukt men samtidigt inte konstigt alls, att jag saknar dem redan & att jag gjorde det redan innan dem ens åkte. 

så nu har jag intagit position sängläge & ser på supernatural i väntan på att lillebror ska komma med flyget från stockholm så vi kan äta middag någon gång. sedan ikväll far jag till mami, som varit i stugan med per & brorsorna över helgen. hon sa idag på telefon att jag & C måste följa med någon helg snart också & det är något att se fram emot! skulle verkligen sitta finfint med en stughelg med förhoppningsvis hela familjen, pojken & hundarna. blir extratagg inför påsklovet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0