When I met you in the summer, to my heartbeat's sound we fell in love as the leaves turned brown.

hej på er! då var man tillslut tillbaka i lycksele efter en fantastisk påskhelg på mitt favvoplace med min tokiga, älskade familj. kan säga att ångesten smyger sig sakta på en när jag drömmer mig tillbaka & åhå vad jag önskar att vi kunde stannat en vecka till. men verkligheten kallar tyvärr & imorgon väntar en skoldag + en arbetskväll på det! & inte minst 50-dagar-kvar-till-studenten-partaj med de andra studenterna på onsdag. lär bli kul det, har jag på känno!
 
bjuppar på några kamera & mobilbilder från de senaste dagarna;
älskade fjällen som bjöd på massa skoterkörning, god mat & andra roligheter ännu en gång. och på påskafton blev det förstås extra lyxigt när jag & jennelie lagade mat, sedan styrde vi förfest i vår stuga innan vi åkte in till centrala hemavan för att fara på högfjällshotellets natklubb. (på sista bilden kan ni se på mina converse hur kul jag hade, hehe)
 
när jag, christoffer & max landade i lycksele igår på eftermiddagen så bjöds det på grillat hemma hos papi vilket var väldigt uppskattat! så himla himla gott. alla bakis-cravings som vi pratade om i bilen påväg ner var så himla påfrestande, var bara någorlunda sugen på allt möjligt.
 
nu däremot har mina grabbar begett sig neröver & ikväll ska jag, papi, kicki, erik & fredrik äta pizza framför hockeyn. vill bara duscha & ladda upp inför morgondagen med lite allmänt familjehäng,!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0