WORK IT IN EVERY WAY

Eat, sleep, work - repeat... Så ser mina dagar ut.
Känner mig ständigt trött varje dag/kväll när jag kommer hem från jobbet vare sig jag slutar 16 eller 21.30. Jag klagar även fast jag har vikariat på 75%, och fyi så tar jag på mig extrapass utöver schemat så det blir många pass på raken. 
Har svårt att se 'ljuset i tunneln'. Känns som en never enging story om jag ska vara helt ärlig!

Det som hade varit perfekt vore att vara långledig i några dagar, åka iväg någonstans, inte ställa någon väckarklocka, slippa stressen, bara få njuta & slappna av.
Egentligen ska man väl inte klaga över att få jobba, för det finns så många som faktiskt inte ens har ett jobb att gå till. Och jag trivs ju väldigt bra på avdelningen! Men ibland så blir det bara för mycket av det goda, och jag märker ju även att mina relationer får lida när jag är som en zombie - vänner & familj som är flera mil bort & som jag alldeles för sällan träffar, och så min fina pojkvän som kanske tycker jag är lite grinig ibland.
 
--- --- ---
 
Jag önskar jag hade orken att till att titta in här oftare, men energinivån är verkligen nere på 0 just nu. Senaste veckan har t.o.m. träningen fått lida för det. 
Känns som att samma gamla jag har försvunnit & visst är det okej att känna sig lite lost ibland. Men det är dryga perioder. Förjävligt drygt.

Ska försöka uppdatera bättre & roligare här hädanefter, men kan väl inte lova något kanske. 
Ta hand om er, det är så viktIgt att inte glömma bort sig själv!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0