BUT I'M NOT TOO YOUNG TO KNOW WHAT LOVE IS

Nyfrippan!  
Fannybanny är härmed brunett igen, efter att ha haft en röd/lila färg snart 1,5 år. Så länge det är egentligen?! Och nu på senaste tiden har det bara varit urtvättat & min saftiga bruna utväxt kan ingen jag mött ha missat :P 
Känns då jäkligt skönt att ha blivit mer som mig själv igen, mörkbrunt i all ära & senare i vår ska det slingas & bli mer ljusbrunt. Det känns så sommarfräscht! :-)
 
Och att ha varit ledig hela dagen är inte fyskam det heller! Har hunnit träna på morgonen & jag tvättade tre tvättmaskiner under eftermiddagen! Varit duktig med andra ord ;-)
Förutom det har jag inget nytt & roligt att berätta, känns som att bloggen är så tråkig och torr ibland och ÄNDÅ har jag flera trogna läsare varje dag. Fina ni!! Ni kan räkna med en större och roligare update efter helgens bravader, for sure! ;-)
 
--- --- --- ---
Just nu nu har jag intagit soffläge framför serien Shameless med världens bästa människa, efter en god middag. Är verkligen så himla lyckligt lottad som får somna & vakna upp med denna kille varje dag? Älskar våran vardag tillsammans & ser fram emot allt vad framtiden har att erbjuda för oss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0