PINK IS MY COLOR

Efter C slutade jobba så åkte vi in till stan innan vi skulle handla mat m.m. Vi gick på stadium där han köpte ankelsockar & lekte omkring med bandybollar, basketbollar, rullskridskor & gud vet vad. Kan verkligen inte ta med mig honom någonstans.. ;-)
Men hursom så fick jag med mig dessa två fina hem! Har varit i behov utav en jacka att ha när man är ute, har ju bara trenchen & en annan kappa & typ skinnjackan? Och en träningsväska behövdes också, en som jag köpte förut gick sönder nästan på en gång så har använt min gamla blåa väska som jag använde till idrotten på skolan :P Och givetvis ska det vara Nike hihi! Tänkte inviga den till morgondagens träningspass!

Det var kärlek vid första ögonkastet helt klart. Älskar när det är såhär ceriserosa! Jag älskar ju allt som är rosa i och för sig ;-) Tog den i strl 36 & den passar perfekt - varken för stor eller för liten och så kan man lätt ha en tröja under ifall det är kyligt ute. En väldigt fin jacka för en billig peng tycker jag! :-) Ni hittar den HÄR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0