EN MYSIG & ROLIG HELG



Så var ännu en ledig helg över, och jösses vad kul den har varit! Bara känslan av att sluta jobba, kasta arbetskläderna i tvättfacket & nästan rusha hem genom skogen var så fantastiskt skön :D 
Slutade jobba vid 15 och kort därefter kom även Chrille & Max hem efter jobbet. Vi slungade in packningen i bilen & styrde mot E4an på en gång för att komma fram i en bra tid.


Vi checkade in på Hotell Aurum direkt vi landade i Skelle & rummet vi fick blev mindre än det vi bokat först, eftersom djurrummen är mindre & har två enkelsängar. Men det spelade ingen roll alls för oss, vi var bara glada att Max kunde följa med :-) 
 

 
Resten av kvällen myste vi med Sofia hemma i hennes och Sebbes nya lägga. Vi beställde hem pizzor & såg SAIK-Björklöven matchen då Sebbe spelade såklart, sedan blev det några glasvin & en massa prat in mot natten. Vi lämnade bilen & promenerade tillbaka till hotellet rätt sent men det var ju tanken, eftersom jag ville rå om Soffan & vara med henne hihi <3
 

På lördagen klev vi upp vid 8, gick en promenad med Max, duschade & högg sedan in på hotellfrukosten (såklart)! Den var riktigt god tycker jag, fanns så mycket att välja på & juicemaskinen då man pressar apelsiner själv till juice kändes lyxigt hihi.

En väldigt regnig & grå lördag, men det spelade ju mindre roll! C lade nytt golv i deras walk in-closet, hängde upp hyllor, tavlor och TV, säkert något annat jag missade haha! Jag & Sofia körde in till stan för lite ärenden medan killarna jobbade på hihi.


När eftermiddagen nästan började bli kväll så var det dags för fest för dem, så vi körde hem till hotellet för att byta om & fräscha till oss inför våran middag. Bokat bord på Olearys, och ja vi har olles i Övik också men hela restaurangen i sig kändes bättre i Skelle ;-) Sedan hade vi brist på ideér på andra restauranger haha.
Det var då jättegod mat & supermysigt med mannen!


 
Resten av kvällen blev det att ligga & mysa på hotellrummet framför Sommarkrysset & sedan en film som gick på fyran. Vi köpte med oss ost, kex och dricka. Det var riktigt mysigt att bara krypa under täcket, värma bort det blöta, kalla vädret och bara vara med honom ♡ Vi var dessutom så trötta så vi somnade framför filmen.

Söndagen startade likadant, hotellfrukost i alla ära & sedan körde vi upp Sebbe & Sofia för att umgås och krama dem hejdå innan vi styrde kosan mot Lycksele! Där svängde vi förbi pappa & Kicki en tväris och kramades, mamma & Per var i stugan så dem kunde vi inte hälsa på. Sedan körde vi vidare mot Åsele, för där väntade nämligen världens sötaste lilla pyre...


...nämligen svärföräldrarnas nya lilla valp, Ice. Att man blir såhär tagen av valpar, haha!! Helt sjukt! Så himla söt, och väldigt lugn & trygg därhemma redan. Så kul att få nya familjemedlemmar! 
Vi stannade i varje fall där resten av dagen & kvällen, åt middag, umgicks, fotade & gosade med Ice, sedan styrde vi inte kosan mot Övik förrän klockan var 21! Det var såå värt det att komma hem sent.
Vi bestämde att köra till Åsele någon kväll till veckan över middag :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0