NOW THAT I'VE FOUND YOU

Hur mina lediga dagar har sett ut!
Fixa pass inför utlandet, hälsa på kusin i hennes och Toms nya villa ute i Arnäsvall, mysa med Liam, bli bjuden på islatte av Anna på waynes, mysa med Christoffer & Max, njuta av morgonsol, laga ett storkok utav tacopaj, träna, och förutom det bilderna visar så har jag också pluggat och gjort hushållssysslor & andra måsten. Typ så. Som ni kan se så har jag 'bara' jobbat igårkväll och idag. Har varit en jätteskön vecka men då blir det hårdare tag nästa vecka. Gillar egentligen inte att ha sådana arbetsveckor, vill ha passen jämt fördelade:P
På en utav bilderna kan ni också se en sneakpeak på mina nya byxor från Eivy Unbored Unboard! Beställde dem för nästan en månad sedan (?!) så det blev minuspoäng för att det tog sååå lång tid innan de levererades. Men är ändå nöjd, såå sköna! :-)
 
--- --- ---
Jag tror jag står i ett skede där det är så mycket som händer och står på agendan just nu. Att livet har sina ups and downs visste man ju redan förstås, och ibland får man bara bita ihop och resa sig upp igen.
Mycket jobbrelaterat är ett måste just nu, inte bara att vara på avdelningen utan också en massa strokeutbildningar, schemaläggningar inför sommaren (personalen lägger ju sina egna scheman), jag har nog även glömt berätta att chefen förlängde min anställning från sista maj ända till mitten på augusti! Första sommaren som jag inte är en sommarvikarie haha. Plus att tentaplugget finns ju kvar så det ligger på högväxel nu också. 
Och just i dessa tillfällen då det är mycket att göra, så brukar jag sitta och tänka på allt roligt planerat som jag har framför mig; min födelsedag, Turkiet, saker jag bokat hos Sanna på salongen, yran, och så det som händer under sommaren som ev student i Skellefteå, midsommar, Åselemarknaden, motorveckan och farmors släktfest. Man vill ju att tiden ska gå fort så allt roligt kan börja, men man inser att alla måsten måste göras bort först. Det är nog så stress uppstår ;-)
 
På tal om jobb så har denna dag gått hur bra som helst, slutade 15.30 och gick till gymmet direkt. Körde 30 min intervaller på crosstrainern och avslutade med några magövningar. Har blivit mycket bättre att spänna bålen medans jag löper eller kör crosstrainer, det känns verkligen! Den brännande känslan i magen och benen jag har nu alltså.. Grymt bra ;-)

Jag och killarna sitter i bilen påväg till Åsele nu, där vi ska spendera helgen med fina familjen Ohlsson! Chrilles företag är i en strejk så han jobbar inte imorgon och själv är jag ledig. Så vi bestämde att vi lika gärna kunde åka ikväll!
Trevlig helg! ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0