2 APRIL 2016

En selfie från min instagram och tre snapshots beskriver gårkvällen väldigt bra! Pappa, Kicki och Erik kom till Övik och skulle sova hos farfar och Anita. Dem bjöd även oss dit på trerätters middag som bestod av västerbottenspaj med rom till förrätt, köttgryta med klyftpotatis och en jättegod sås till varmrätt och så kaffe med bakelser till efterrätt. Såå himla mumsigt!
Det var även sista kvalmatchen mellan Modo och Leksand och de flesta av er vet förmodligen resultatet av denna kväll. Och mer än så orkar jag helt ärligt inte yttra mig för det är inte ens roligt :-)
(Lägg märke till ena bilden hur skäggig C är! ;-) Personligen är det så manligt med killar som kan odla riktigt skägg, hihi.)
 
--- --- ---
Idag är en lördag då jag har jobbat, jobbar dag imorgon också och för tillfället kunde jag inte varit mer spyless på att jobba helg. Men det går ändå bra, har bara lite ont i ryggen eftersom de flesta av patienterna har så tunga förflyttningar.
 
När jag grävde i ena garderoben efter en hoodie att ha på mig så hittade jag denna rosa fina längst in! Jag fick den av C i julklapp julen 2012, och har typ aldrig använt den?! Det är en jättefin modell som inte är så 'pösig' av sig, den är rätt slimmad efter kroppen och rosa förstås ;-) Jätteskön också, har myst i den sedan jag kom hem från jobbet!
 

Jag och C har ätit en god middag ikväll med, som bestod av vitlöksmarinerad fläskfilé, klyftpotatis och en fetaost-sallad förstås! Vi åt i vardagsrummet framför Breaking Bad och nu ser vi på film och har lite lördagsmys :-) Rekommenderar verkligen nya celsiussmaken, sjukt god!!
Så skönt att jobba dag hela helgen, då har jag kvällarna fria till att bara samla energi och ta det lugnt.
Nästa vecka jobbar jag bara tre pass + ledig helg på det och det känns såå himla skönt! Tror jag är ledig helgen efter det också :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0