C'EST LA VIE


Måndag, och jag är rätt slö. Trött. Frusen. Ändå gick det hyffsat att kliva upp imorse för att öva injektioner på sjukhuset mellan 8-12 och sedan traska ner mot stan i spöregnet för att träna. Men jag ska inte klaga, jag pluggar på och myser med mina grabbar ikväll som vilken kväll som helst. Vi åt köttfärssås med pasta till middag och köttet har vi fått av Christoffers underbara föräldrar, frysen är nästan full nu så det känns jättetacksamt! <3 Älgkött är ju faktiskt allra godast och lyxigast, hihi.

Imorgon ska vi öva på att sätta PVK mellan kl 13-17 så innan dess ska jag köra ett träningspass, äta frukost, gå en långpromenad med Max och plugga så mycket jag hinner. Det är vad i stort sett vad resten av veckan kommer att se ut också, som ni förmodligen vet hihi. Alla mina dagar blir ju noggrant planerade så jag hinner med allt som jag vill, det där med sovmorgon känner jag knappt till längre..

Men denna vecka känns bra, allt känns bra, praktiken närmar sig med stormsteg och jag har verkligen mycket fint att se fram emot. Let's make the best of it! ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0