En minst sagt underbar helg.

denna helg har varit så himla fantastisk!
fint väder enda från dag ett & jag är så himla glad att jag föjde med mamma & per upp redan på torsdagen. det känns så värt med en längre helg än vanligt. & snacka om att pricka in rätt helg att visa upp vackra hemavan-tärnafjällen för fredrik & tobias! =)
 
vi har ju givetvis varit utomhus i stort sett hela tiden. i torsdags när vi kom fram på eftermiddagen hjälpte jag dem att bära in grejerna till stugan innan jag svepte om till skoterkläderna & begav mig ut på en tur. känslan var obeskrivligt skön. sedan när grabbarna kom på fredag blev det ju mycket roligare att ha några att köra & leka med!
 
kört skoter, bastat, ätit & druckit en massa götta, pimplat, fotograferat, bara myst & njutit av tillvaron. max & oliver har också haft det riktigt skönt, fått springa & lekt en hel del! vi hade en väldigt trött liten kille i bilen när vi åkte igår.
 
& den där söndagsångesten är så jäkla dryg, särskilt där uppe, för vem vill åka hem när vädret är perfekt!? vi körde via storuman-vilhelmina-åsele för att släppa av tobias & fredrik i åsele + äta middag & umgås med elisabeth, robert & filip lite innan vi åkte vidare hem till övik =)
men visst var det skönt att komma hem också, få sova i sin egen säng m.m. åter till verkligheten betyder att plugga plugga plugga och plugga ännu mer, för snart smäller det till med salstenta. men redan drömmer jag mig tillbaka till hemavan, till påsken som kommer bli underbar med min familj & pojkvän.♡ då har jag också tänkt åka slalom & snowboard, it'll be great!

Kommentarer
Postat av: Oslofru

Vilka härliga bilder! :D

2015-03-16 @ 09:21:41
URL: http://www.oslofru.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0